Mastodon

Napikispest 2019.04.11.

új tulajdonosok bemutatkozása // a Honvéd oldalán már kint van a hivatalos anyag, mi azonban csúszunk vele, mert vannak egyéb dolgaink is, amit úgy hívnak civil élet, vagy más néven: munka.

Supka a Digisportnál, // a Reggeli Startban járt (kék ing, mellény, szokásos elegancia), és mesélt az Öreggel való kapcsolatáról, a játékosairól, a múltról, és konkrétan kimondta végre, hogy 2008-ban bizony nem volt minden tiszta a bunda és egyes játékosok viszonyában. Tíz évnek kellett eltelnie, de végre átestünk rajta. (A videót itt találjátok.)

mindeközben Ben-Hatira berlini lakásán // házkutatást tartott a német rendőrség – írja a HVG. Az anyag szerint kilencven lakást kutattak át, és ebbe az eresztésbe esett bele Ben-Hatira is. A gyanú szerint olyan szervezeteket támogatott, amelyek bár segélyeket gyűjtenek krízis súlytotta térségekbe, a valódi tevékenységük azonban a Hamász támogatása volt.

a Honvéd természetesen // kiáll a játékosa mellett: “Mi mindaddig hiszünk játékosunk ártatlanságában, amíg be nem bizonyosodik annak az ellenkezője.” (via honvedfc.hu) // Megjegyzem: ezt így is kell, és így is jártunk el példálul Bognár Gyurival, vagy Lanzafaméval.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||