Napikispest 2019.05.03.

osztályozókönyv @ Fradi // Ben-Hatira, Uzoma, Danilo, Kamber, Holender a végső sorrend. Pár érdekesség:

 • először végzett a legjobb ötben három légiós.
 • Ben-Hatira először végzett az élen, sőt, egyáltalán a dobogón. Tette mindezt úgy, hogy a válaszok 98,66 százalékában említettétek. Vajon milyen ember az a maradék 1,34%, akinek egy két gól rúgó játékos nem fér be a top5-be???
 • Uzoma szintén először fért fel a dobogóra.
 • Nyolc olyan játékosunk maradt, aki az eddig meccsek több, mint felén játszott értékelhető percet (említés százaléka szerinti sorrendben): Holender, Kamber, Gróf, Gazdag, Nagy Geri, Danilo, Batik, Heffler
 • a részletek a szokott helyen.

“Napikispest 2019.05.03.” bejegyzéshez 81 hozzászólás

 1. “Vajon ki lehet az a maradék 1,34%”
  Egy csomó lehetőség van.
  1: Rásszisták
  2: Futball-analfabéták
  3: Digitális analfabéták (tehát csak véletlenül elb.ták a szavazást)
  4: Zsenik, akik felfedezték, amit a többség nem, hogy volt 5 olyan játékos a csapatban, aki még nála is hasznosabban játszott.

  Mondjuk a gól önmagában szerintem sem jelent feltétlenül jó játékot, van, aki egész meccsen nem csinál semmit, de egyszer (vagy akár többször) jókor van jó helyen. Mondjuk ez Haitára most messze nem volt igaz.

   1. Most komolyan???
    Ennyi kritikai érzék sem férhet bele, hogy eltávolították (tad) a szarkasztikus, de korábbi jogos kritikára érkező hozzászólásomat???
    Gyönyörű!!!

       1. De. És hagyományosan próbálom kiemelni azt a kommentet, ami erre rávilágít. Lehet, nem mindig érzékelem, de mivel beszélgetésként (ami egy nyilvános platformon zajlik, tehát mások által is követhető) próbálom kezelni a posztokat, ezt alapnormának tekintem.

         1. Nevezhetjük bárminek, de amíg nem áll elő valaki egy kikezdhetetlen algoritmussal, amit mindenki elfogad, és ami alapján egyértelmű, hogy mivel mi történjen, addig ez marad.

          1. Idézet a blogból: “Vajon milyen ember az a maradék 1,34%”,
           amennyiben az erre való reagálásomat törölted, akkor te tényleg nem vagy részrehajló, ad abszurdum személyeskedő, sőt alapnormát alapnak sem tekintő!
           Ez a mondat önmagában is az általad alapnormának nevezett valamit nem meríti ki???
           Részemről ez az utolsó ebben a témában!

       1. Egy komment nem. Pont láttam, úgy éreztem a szabályzatunkba ütközik (pedig szmájli volt a végén, és még igét se tartalmazott), és töröltem. Van ez így.

        1. Ez a moderálás már csak és kizárólag a személyemnek szólhatott…
         😉

    1. Nem hiszem, hogy eltávolították volna! Bár, az én okoskodásom egy jó része is törlődött / mondjuk azt megértem 😁 /, sztem valami rendszer hiba lehet a probléma. Fordult már ilyen elő korábban is.
     Ha mégsem, és valóban törölték volna a Tied, az számomra is nagy csalódás lenne, mert ugye tudjuk, ment itt korábban olyan vulgáris, sértő mocskolódás Hemi, játékos, edző, néha egymás irányába egyesek részéről, ami valljuk be férfiasan, vastagon átlépte a jó ízlés határát, ennek ellenére gyanítom, még mindig az adott poszt komment-felületén “virít”!
     Nem irigylem RW-éket!

     1. Te vagy az Danilo? Mióta ritkábban írsz, jobban megy a játék. 🙂

     2. Pedig DE!
      Egyszerű volt, összesen kettő szóból állt, és egyik se volt szitokszó, vagy trágár…

 2. ami meg erdekesseg, hogy az elsö 5 helyezet közül egyik sem született Magyarorszagon!

   1. Az attól függ, kinek mit jelent Magyarország… 😎

  1. Most már csak az a kérdés, hogy ennyire minőségi légiósok érkeznek hazánkba, vagy ennyire gyenge a magyar a felhozatal… :D

 3. A sérültekről van valami hír? (N’Gog, Gazdag és Mezghrani) Jó lenne egy fél Latabár-sejtetés.

   1. Nincsenek nagy igényeim, a kicsivel is megelégszem. Pl. ki játszhat, ki nem.

  1. Nekem hiányzik a “Helló Bajnokok” :)
   Vlogolhatna az Öreg Ámerikából az óceán partjától mindenféléről :)

   1. Nekünk nem.Eszébe se jusson.Végre újra a szeren vagyunk,nem kell már a “csórólali”feeling.De ugye ízlések és …

    1. Azért ennek én kivárnám a végét. Az,hogy egy Grófot valószínűleg nem tudunk megtartani egy ratyival szemben,az olyan túl sok jót nem igér a jövőre nézve. Sőt.
     Majd akkor leszünk a szeren,ha a ződek rinyálnak a fórumaikon,hogy xyz-t el akarjuk tőlük hozni(alapemberekre gondolok,nem kispadosokra).
     Ha lesz ilyen valaha…

     1. Azért annak is érdemes kivárni a végét, hová igazol Gróf… :)
      Mert miközben egy prekoncepció ellen szólsz, magad is feltételezésekkel élsz, ami legfeljebb az alábbi hozzászólás szerzője szerint a racionalitás megnyilvánulása… :)))

      1. Na de mi van akkor, ha te feltételezed azt, hogy Ő feltételez?! ;)

       1. Idővel minden kiderül és a “feltételezésekből” tények lesznek.

     2. Ha Gróf megy a fratyiba, az pont jól meg fogja mutatni, hogy Hemi így, Hemi úgy, de a rendszer az igazi baj, ahol néhány klub úgy tud elvinni 6-8-szoros pénzekért játékosokat, hogy nincs rá valós, jogos alapjuk. Torghelle esete volt az első, amikor elgondolkodtam, hogy kit utálhatok a történtekért, de igazából józan ésszel belegondolva az igazi bűnös már ott sem ő, vagy Hemi volt, hanem ez a szürreális valóság, ami itt megy.
      És ez igaz az összes elmúlt időszakban távozott játékosunkra. Egyikre sem tudok a fentiek miatt igazán haragudni. Azokra haragszom, akik jól elvannak ezzel a rendszerrel.

   2. Nekem csak a divattanácsadása hiányzik. Abból tudtam meg, mit ne vegyek fel.

 4. Nagyon szépen fogynak a jegyek holnapra. :) Gyorsan meg is vettem.

  1. Pontosan 127 db van éppen az 500 valahányból. Az már simán elmegy. Szépen leszünk! :)

   1. Még 150 szabad jegy van az egész stadionban a meccsjegy.mlsz.hu szerint

 5. Hanta! Sámán holnapra nem tervez egy Honvéd-falu összecsapást az EL-ban?

 6. Közben ződ oldalon hatalmas a felháborodás,mert a vidi elvileg behúzta tőlük Pertjakot.(vagy meg csak valaki ellőtte poénból,a hülyék meg ráugrottak).
  Sehol nincs megerősítve,de tényként kezelik. Mit összerinyálnak egy qrva pletykára,bezzeg amikor mi lanza tényleges átigazolásánál picit”kilettünk”,akkor mi voltunk a szánalmasak(szerintük ugye).Vicc.

  1. “Egész éjjel idegesítettem magam Petrjakon. Vajon ilyen érzés lehet kispestinek lenni?” Gyönyörű komment (nem irónia), falvédőre kívánkozik.

   1. Emlékeztek lanzánál,hogy a fradisták:
    – mit sírunk,ez csak egy szimpla eligazolás,ez az élet rendje….(ebbe majd most belegondolnak)
    – továbbállt egy kis csapatból,egy nagy csapatba,mert egy kis csapatból mindig továbbállnak egy nagyba(ezt azért írják,hogy trollkodjanak,nem azért mert így gondolják/mármint a “kiscsapat” státuszunkat).
    – mi nem is vagyunk riválisok(ezzel is csak trollkodnak,sokat ismerek közülük,abszolút nem így gondolják,de van aki tőlünk ennek szépen be is dől)….
    – szintet lépett….(na igen,pénzben biztosan)
    – nevetségesek vagyunk,hogy mezeket égetünk(miközben ők már a házát gyújtanák)….

    Na most szépen behelyettesíthetjük ezekbe a mondatokba az ő(kontra vidi) sztorijukat(HA igaz a sztori/remélem igen). Hát nem gyönyörű? 😅
    Ennél nagyobb cink nem létezne.
    Otthagyja a friss bajnokot,ráadásul úgy,hogy a vételárban a fradi is megegyezett az ukránokkal (a játékos szava volt a döntő).

  2. Még egy dolog. Mindennek ára van, a Fradi 30. bajnoki címének is.

  3. Nekem az a kedvencem, amikor a zöld “kollega” siránkozik, hogy milyen igazságtalan, hogy az állami pénzzel kitömött Vidi lerabolja őket, majd megállapítja, hogy az idei bajnoki címük is egy csodának(!!!) minősül, ilyen körülmények között.:DDDD

 7. Úgy látszik Pogácsa Gyuri ma szabin van….
  „A Torino képes volt egy-egy mérkőzésen belül olyan heves, pusztító tízpercekre, amilyeneket később a Puskás-féle Honvéd és az a brazil válogatott tudott csak előadni, amelyet a fiatal Pelé vezérelt” – idézett lapunk Candido Cannavo, a Gazzetta főszerkesztője akkori vezércikkéből.

  1. Yupeee!!! Már CS. A. K. LIONELRICSIMESSI hiányzik a főnök egyik csapatába!!! Jó lesz ez… 🤣

 8. Most akkor a KisGrofónk lehet a molbubiba igazol, mondjuk van az a pénz… Mármint neki, ha mégis úgy dönt… Ha egy mód van rá, Maradj kérlek Dávid!!! Cs. A. K.!!!

   1. Nekünk már tök mindegy, hogy hova igazol. Pályafutása törni fog, mint eddig mindenkinek, aki vetélytárshoz igazolt.

 9. Sírnak a parasztok rendesen Petriak ügyben. Fenyegetik a játékost, és nem értik hogy hogyan fordulhat elő hogy egy játékos nem őket választja. Sorra hangzik el hogy megalázta őket a videoton…Meg hogy micsoda aljas módon a hátuk mögött tárgyaltak a játékossal a vidi vezetői.
  Kivülállóként nekem picit fura ezeket hallani. Ugyanis ez pont szolárium Pál stylusa. Ő szokott még érvényes szerződéssel rendelkező (!!) játékosokat elhívni puccos helyekre , éttermekbe megmutatni a fényűzést , a rongyrázást, megpróbálva elkápráztatni a pénzzel ajátékost ( szakmailag nem tudja!) és mocskos módon telebeszélni a fejét a szokásos sztorikkal : “Neked már a családodra kell gondolj…” , “Itt annyi pénzt kereshetsz mint még soha…” , stb.
  Aztán ezek a játékosok bedőlnek az elvtelen hülye dumának, eligazolnak.a szurkolók, akik szerették a játékost átkozódnak,rituálisan mezt égetnek….
  Aztán az átok leszáll…. Botkát folyamatosan érik a sérülések…. Az olaszt kikerül a csapatból, hiába rúgdossa a gólokat…. az önelégült fradi szurkolók azt hiszik bárkit megkaphatnak…és közben elviszik a legjobbjukat, Petrjakot…
  Hát kérem , ez a KARMA !

  1. sajnos, fognak még jobbakat is igazolni.. Már folynak a tárgyalások a Sahtarral..

  2. Majd csak kinyírják egymást. Így verik fel a béreket, a mi kontónkra.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.