Napikispest 2019.09.27.

 • hogyaszongya Sannino //
 • olvasnivaló // egy érdekes cikk jelent meg az indexen a játékosügynöki munka összeférhetetlenségéről (és nem, ezúttal nem a Felcsút a lényeg benne):

“Napikispest 2019.09.27.” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Sajnálom a derék Giuseppe mestert, mert a megnyilatkozásai alapján jó embernek gondolom.
  Nála jobban csak magunkat sajnálom, mert olyanok vagyunk amilyenek, de vágyunk a jóra. Erre tessék… Hat meccsből öt zakó az elején maga a borzalom. Mennyivel másabb úgy kezdeni hogy – mondjuk – négy győzelem zsinórban, majd egy-egy döntetlen és vereség. Utána jöhet megint győzelem, majd a második vereség, ami már nrm ráz meg annyira, mert fokozatosan szokunk hozzá a gondolathoz, hogy már megint nem lesz itt semmi, más lesz a bajnok…

  1. Erre én azt mondom, innen szép felállni és megmutatni játékosnak, trénernek, hogy több van bennük és akarják a sikert!Talán a feltételek is adottak most ehhez…

   1. Én is biztos vagyok benne, hogy felállnak, de ettől még igaz lesz a “megint nem lesz semmi”…

    1. Lehet, de ha megnézzük a Fradi, Vidi előrébb van minden téren mint mi. Emellett pl:egy Mezőkövesd, Loki, Puskás is tud kellemetlenséget okozni. Én bízok egy kupadöntőben megint!

 2. Az NSO szerint jól halad a stadion építése. A honlapon lévő ütemezés szerint szeptember
  16-án szerkezetkésznek kellett volna lennie. Ehhez képest még most is betonozzák a fejépületet, a vendéglelátó meg sehol nincs egyelőre. Ebből bizony csúszás lesz…:(

 3. Szeretem ezt az olasz edzői mentalitást. Rossi után ő talán az egyetlen edző, aki folyamatosan a szurkolók fontosságát, szeretettét hangsúlyozza, aki nem a sérültekre, a bírókra, meg a játékosokra kenik az eddigi eredménytelenség felelősségét, hanem azt mondja, hogy én vagyok a hunyó, enyém a felelősségét. Igazából öszinte leszek, nagyon megkedveltem Öreget, és tiszta szívemből kívánom neki (és persze magunknak is), hogy a felemelkedés, sikeresség által okozott örömöt és boldogságot is megtapasztalja itt nálunk. :)

  1. Rossira ez nem volt jellemző….ő mindig a játékosok minőségét szapulta. Nem szerettem ezt benne.

  2. Azért a sérülteket elég sokszor megemlíti, persze jogosan.

   1. Azért nézz meg egy Pintér, Horváth Feri, Véber Gyuri féle nyilatkoztatot egy vereség után, és érzed, hogy zongorázható a különbség.

 4. Srácok!

  Esküvő, nászút és családi utazás miatt, utoljára Kisvárda ellen voltam meccsen. Alig vártam, hogy újra mehessek Kispest meccsre. Vegyük már a jegyeket, ne egy langyos hangulatú meccsen kelljen “visszatérjek”. :) Amúgy is a második győzelmünket fogjuk szerezni a bajnokságban, legyünk sokan a szemtanúi. :)

 5. Én nem tartom jó dolognak, hogy minden évben azt hangoztatjuk, hogy kupát akarunk nyerni. Ha kiesünk, akkor mi marad meg célként?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.