Napikispest 2019.10.29.

 • Kun Gábor (egyik igazgató, mégpedig az ügyvezető) @ Reggeli Start // a beszélgetésben Sannino kapcsán elhangzik a tolódás elmagyarázása tétel, ellenben az nem, hogy miért állt le a craiovai meccs utókövetése.
 • Supkától megvált a Haladás // sajnálom, hogy ezt a mondatot meg kellett érnie a mesternek:

Az eredménytelenség a váltás fő oka, úgy gondoltuk, új edzővel eredményesebbek lehetünk.

haladas.hu

“Napikispest 2019.10.29.” bejegyzéshez 58 hozzászólás

 1. Nem Supkát védve, de azt gondolom, hogy nem Supka a mélyrepülésük oka… A vezetésnek inkább saját magát kellene lecserélnie…

  1. Supirol sokszor volt tema, hogy annyit hoz ki a keretböl amennyi benne van. Ö nem az a tipus aki sz@rbol varat epit, viszont ha adsz neki egy bajnokeselyes csapatot akkor azzal a bajnoksagert fog küzdeni, ha adsz neki egy kiesö jelölt csapatot akkor azzal kieses ellen fog küzdeni. se többet, se kevesebbet, de azt stabilan hozza. Itt ugy latszik, hogy a keret kieses ellen fog küzdeni, barki is legyen az edzö.

   1. Jap, valahogy így. Igazából nem nagyon emlékszem a karrierje során olyan helyzetre, amikor többet hozott volna ki jelentősen egy keretből, mint amennyit elsőre tippelt volna az ember a keret – nevezzük így – minőségére gondolva, ahogy kevesebbet se. Ha 12 Supka lenne az NB I-ben, kábé előre le lehetne írni a végeredményt, és nem hinném, hogy hatalmas eltérések lennének, ha valóban le is játszanák a 33 fordulót.

    1. Ne haragudjál már, de pont tőled ekkora hülyeséget olvasni…

     Ja, mert aztán pl. a tavalyi eredmények az akkori körülményekhez képest nem voltak jelentősen jobban, mint amit 2018 nyarán várni lehetett?? (amikor sokan a kiesést rebesgették, más csapatok fórumon is azt lehetett olvasni, hogy a Honvéd gyenge lesz, Supkát kb. ősszel eküldik..)

     Ennyi erővel Dárdai akkor milyen edző a Herthánál, hogy nem csinált soha dobogóért futó csapatot a Herthából, ejnye-bejnye, meg is érdemelte, hogy elküldte őt Preetz (baromira nem!)

     1. De írhattam volna a 2011-12-es szezont is Supkától amúgy (akkor a sokak által pokolba kívánt Daniloból csinált gólkirályt, akit kb. mindenki utált még előző szezonban, amikor még szélsőt játszott)
      ..vagy írhatnám azt is, hogy ponthátrányban vette át a Debrecent és verte a Fradit a bajnokságban úgy, hogy az a Debrecen első bajnoki címe volt.

      Szintén ott van a Békéscsaba benttartás (mit kellett volna velük csinálnia, hogy sikerként lehessen elkönyvelni a ténykedését? BLt-nyernie?)

      A Sopron addig volt nb2-es, amíg ő ott volt, utána csont utolsóként zúgott ki, nagyon sok soproni írta, ha Supka nem lett volna ott, már semmi nem lett volna abból a csapatból addigra.

     2. Figyelj, azt elfogadom, ha azzal szembesítesz, amit leírtam, és konkrétan ezt a kommentet több posztban, számokkal bemutatva is leírtam; de az, hogy mások, máshol mit írnak, és az köszönő viszonyban sincs a mondandómmal, azért miért engem kell felkérdezni? Mondtam/írtam bárhol/bármikor, hogy ki fogunk esni? Hogy Supkától nem azt várom el legalább, ami a keretben nevek alapján benne van?

      1. Talán azért számítanak mások véleményei, mert kifejezik a közvélekedést.. Márpedig ahhoz mérjük a teljesítményt.

       Te amúgy milyen nevekről beszélsz? :D
       Holenderről és Baráthról, aki Supka alatt kezdett élete formájában játszani? Akkor ez talán mégis csak az ő érdeme, nem?
       Vagy Daniloról, akit sokan meg kiköveteltek a csapatból?
       Esetleg Kamberről, akit 2018 elején szintén sokan kiköveteltek a csapatból, és akiből Supka csinált hátvédet?

       Bocs, de több szempontból is tottál nonszensz, amit írsz.. Ennyi erővel PIntérről mondható el, hogy ő aztán tényleg mindig nb1 szinten bombacsapatokat kapott (Fradinál, Győrnél, Felcsútnál), de pont Supkáról ez közel sem igaz és az sem, hogy “csak annyit” hozott volna ki, ami a keretben van (2007 tavasz, 2012 ősz), de ha egy edző ezt megteszi, akkor már nem lefitymálóan kellene beszélni róla, mert a jelenlegi edző (Sannino) még ettől is messze van – mégis mindenki nyalja a seggét.

       1. Banot ki tette kis híján padlóra?!

        Ténykeg unalmas már, hogy te mindig csak “A-t” mondasz Supkával kapcsolatban, és ha jön valaki aki “B-t” is mond rá, azt keresztbe lenyeled!

         1. A kérdésre is tudsz válaszolni, vagy amik érzékenyen érintenek, azokat inkább kerülöd?!😉☺

          Németh Erika szobrászművészt tudnám ajánlani neked! Aranyos, kedves, ügyes hölgy! Ha akarod, segítek is abban, hogy megismerkedjetek, és egy szép életnagyságú Supka Attila szobrot készítsen számodra, jutányos áron!
          Talán akkor megnyugszol egy kicsit, és lazábban kezeled ezt az ügyet.
          Szükségünk van rád, mint Kispest szurkolóra! Nehogy tönkre menj idő előtt!

       2. Hol, kérdem én kissé a falat kaparva közben, hol írtam bármilyen neveket? Hol írtam játékosok teljesítményéről? A pontszám és a helyezés az eredményesség mutatója, és igen, egy csapat adott formában lévő játékosokból áll, de az állításom szempontjából pont ők a leginkább lényegtelenek, hiszen az ún. első blikkre mit mondanék az adott keretről, és milyen rangsort állítanék fel az NB I-ben c. témáról volt szó.

        És még egyszer, hol érdekel az engem és ezt a beszélgetést, hogy mások, ismétlem mások (tehát nem én – ez különösen fontos), kommentekben, szóban, a Tihanyi visszhangba ordítva kikövetelik Kambert a csapatból?
        Mi közöm hozzá? Én voltam? Nem. (Ebben talán megállapodhatunk, mert itt a blog, van keresője, könnyen ellenőrizhető.)
        Én vontam le belőle következtetést? Tutira nem. (Ebben is megállapodhatunk, hiszen rendre kikelek a kommentek/Facebook meg egyéb ún. közösségi hálózatok valóságnak hitt valósága ellen. Ez is ellenőrizhető a keresőt használva.)

        Szóval még egyszer: állítottam valamit, hogy Supka egy keretből annyit hoz ki epszilon sugarú körben, ahol az epszilon nagyon közel van a nullához, és ha kileng, akkor is inkább pozitív irányba, mint amennyit én belelátok a keretbe a nevek alapján, amennyit az ismerőseim, akikkel beszélgetni szoktam a fociról, szóval, amennyit én és ők belelátnak egy keretbe, ahová azt rangsorolnák egy adott bajnokságban. Ennyi az álítás. Ehhez semmi köze Jóska Pista kommentelő kamberezésének, netán Pista Jóska facebookozó állításának, hogy Danilo nem Supka alatt játszott élete formájában.

        Javaslat: ha vitatkozni akarunk, akkor próbáljunk meg az elhangzott állítások mentén, vagyne nevezzük vitának, hanem nevén: céltalan fröcsögésnek. Ez a folyam például egy remek példa az utóbbira.

        1. Hát ezen vitatkozhatnánk, hogy mi a céltalan fröcsögés..

         Ezek szerinte ha te nem nevezel egy játékost balféknek, csak úgy általában mindenki tudja róla, hogy egy balfék, erre egy edző az addigiaktól szokatlan módon helyezi el a pályán és emiatt az a játékos megtáltosodik – akkor az nem egy bravúros, váratlan edzői húzás?? Csak mert te korábban nem nevezted a játékost balféknek, tehát valójában akkor a játékoskeret is értékesebb volt (igaz, kutya nem tudott róla..)?

         Ezt mégis hogyan..??

         Itt arról beszéltünk, hogy a keret milyen erősségű és ahhoz képest az edző mit hoz ki belőle.. Tehát akkor Danilonak a szélső posztról csatárposztba áttétele, Holendernek a szélső posztból csatárposztba való áttétlee, Kambernél a kp-ból védő, stb. az nem egy edzői bravúros húzás, ami éppen a keret – annak alapvető erősségén felül (!) való – kiaknázás?

         Hát, barátom, ha te erre nem-mel felelnél, akkor javaslom újra az általánost, mert súlyos bajaid vannak a logikával…

         Amit pedig leírtál, a számok sem igazolnak..
         Menjünk csak végig

         2005-2006-os szezon (még Supka nélkül): 13.
         egy évvel később már Supkával: 8.
         2007-2008-as már emlegetett bundaidény, ahol a csapat versenyben van a bundázásokig a bajnoki címért, simán legyőzve az MTKt annak otthonában (később az MTK lett a bajnok). Valóban annyira erős volt az a keret a 32 éves Bárányossal, a 33 éves Schindler Szabolccsal, a 18 éves Diegoval, a 21 éves Abrahammal?

         (Újpest akkoriban az élete formájában játszó Tisza Tibor és Foxi, a Győrben Bajzát, a Debrecenben Sidibe és Koumeha, csak, hogy az erőviszonyokat érzékeltessem…)

         Vagy akkor beszéljünk arról, hogy a Honvéd 2010-2011 környékén a 9-10. hely környékén mozgott és abból lett Supkával 4. 2012en..

         Mégis téged hol igazolnak a számok?

         Ami meg a játékoskeretet illeti.. Az is az edző dícsérete, ha képes összerakni úgy egy játékoskeretet, hogy a rosszakat kiszűri, a jókat meg összegyűjti.. És itt Supka esetében nem játékosvásárlásokra kell gondolni, hanem szerződésnélküli labdarúgókról 2007-ben és 2012ben is!

         1. Tehát amíg van eredmény, addig Supka egy zseni, ha viszont nincs, akkor a körülmények áldozata, és ártatlan? Zseniális érvrendszer.

          Figyeld:
          2012-ben a Pécs 12. helyen zár, nyáron Supka átveszi, télen Matyi kirúgja, mert csak a 14-ek. Gondolom ott is a körülmények áldozata, mert nyilván meggyengült a keret, nyilván sérülések, és még egy kósza rohamnéger sem volt, akit be lehet vinni középre élete formájában játszani.
          2013-ban egy 8. helyen álló Sopront vesz át, amellyel a következő helyezéseket éri el: 10, 5, 12, 13 – nyilván éveken át a körülmények áldozataként, de a padon maradva, mert annyira nem körülmények.
          2017-ben egy 11. helyen álló Szegedet vesz át, amelyik év végén 19-ként kiesik. Supka télen átül a Honvéd padjára, akkor a Szeged épp a 17. (pontazonossággal a legjobb kiesővel). De gondolom ismét a körülmények.
          Játszhatjuk ezt az egyoldalút, de tényleg, minek? Nem lehet egy pályafutást esetleg relatíve objektíve mérni, mert mindig lesznek körülmények? (Egyébként akkor is vannak körülmények, ha éppen sikeres valaki!)

          Az meg, hogy kit tartok balféknek, vagy nem balféknek, az nem azon múlik, hogy mások mit gondolnak róla, mert kurvára nem olvasok másokat, itt is csak viszonylag ritkán megyek bele beszélgetésekbe, és megjegyzem, ebbe is csak azért, hogy fogjuk már fel végre, nincs olyan, hogy körülményektől függetlenül, mert egy dolog állandó a világban: a körülmény. Nincs olyan, hogy szabadon, magában lévő zsenialitás, ami független mindentől, vagy ha van, akkor az lehet Bach, Einstein, Rubik, mittudoménki egy adott területen, de tuti nem Supka, mert annak lenne legalább egy látható nyoma, akár kockaként, akár relativitásként.

          1. Már megint a saját magad állításaiba bonyolódtál bele..

           1. azt senki nem állította, hogy ne lettek volna konfliktusai, rossz eredményei, Mourinhot is rúgták már ki, az itt istenített Sanninot az utóbbi években csak kirúgták…
           2. a te állításod az volt, hogy “Supka mindig csak annyit hoz ki, ami a keretben van”.. Érdekes módon most meg már – miután ez konkrétan nem igaz (lásd fentieket) – hirtelen már a Sopronról, meg stb.-ről beszélsz..

           Tehát igazából valamiféle indulat ezek szerint nálad is van, hogy valamiféle rosszat írjál Supkáról, lehetőleg a rossz eredményeit hangsúlyozzad, avagy relativizáld az eredményeit?

           Csak nem az, hogy tavasszal lehoztál ideje korán egy cikket, hogy mennie kell és ezt most tökre jó utólag igazolni, hogy nem is írták akkor butaságot.. ??(pedig de..)

           Ezek a fentiek – pontosan tudod, hogy – azért nem relevánsak,
           1. mert egyrészt a mi vitánk nem az, hogy voltak rossz eredményei (is – nagyon jók mellett)
           2. másrészt meg Magyarországon vagyunk, itt edzőnek még nem sikerült maradéktalanul sikeresnek lennie az elmúlt 30 évben..

           A mindenki által a 80-as években edzőzseninek kikiáltott Mezeyről sem lehet itthon egy jó szót ma egy fórumon leírni, anélkül, hogy valaki nem kezdené el kóklerezni..
           Egervári, Csank, Pintér.. nincs egy sem.

           De vasárnap – amikor lesz időm – majd szépen gyere a blogra és akkor szépen beszéljük ki a számok alapján, hogy a 2017-es tavaszt leszámítva a Supka vs. Rossi számadatok hogyan is állnak..
           Melyiknek milyen kerete volt és mit ért el!

           Egyedül a 2017-es tavasz (annak is leginkább az utsó 5 meccse) dönt egyértelműen Rossi mellett..
           Hát, igen, akkor nem bundáztak a játékosok, mint 2008 tavaszán..

           .. ez a két edző között a külünbség.

     3. Annyi koze volt hozza mint neked vagy nekem , jatekosok szerveztek a csapatot egesz evben , supka csak ugy itt volt , elvesztette az oltozot a sok hulyesegevel reggel 8 tol akart edzeni , allandoan a mutogatas negativizmus a jatekosok fele, ott kopkod a fiatalokra ahol tud
      Halinal is ez tortent honapok ots ellene jatszanak , meg a sajat masodedzoje is kivolt tole , megkapta a tavalyi Nb1 keretet szinte es csinalt belole egy kiesot, jatekosokat demoralizalva
      Amikor kezdet egy fiatalt majd a 20 percbe lecsereli….. normalis? Sajat hibaja akkor , hogy mas poszton kezdeti , es sztd utanna elbeszelgetett vele , hogy miert hozta le ? Hat nem …. Kispadrol fikazza a jatekosokat egesz meccsen a Hires is , mert valoszinuleg nem jut vissza fulukbe , videozason csak a negativumokat emeli ki , egesz csapat elott bele all az emberbe …
      2019 ilyen regimodu edzonek mar nincs helye a labdarugasban , egy jo vezeto mar kulon hiv es elmodnja mit csesztel el nem a csapat elott , tudja mikor kell szidni es mikor dicserni
      Aki a regi iskolabol jon es nem tud valtani elbukik
      vagy rovid vagy hosszabb idonalatt lasd Csertoi ( elvesztette az oltozot Pakson azert tavozott)
      Johetsz azzal , hogy kitalalt de aki atlatja a dolgokat annak egyertelmu ez 😏

      1. Már megint amit írsz, és a tények… Nem ugyanazok..

       Valóban volt, hogy lecserélt egy-két játékost húsz perc után, de mindenki dícsérte utána, mert az a játékos rúgott gólt és játszott az egyik legjobban, akit becserélt. Ezt még a Hali-szurkolók is elismerték.

       Ja, igen, a tavalyi Nb1 keretet… :D :D Ez a nyilvánvaló hazugság kategóriája. Akkor majd légyszi, mutass rá arra, hogy a jelenlegi Hali-keretből hol is van:

       Saláta
       Ofosu
       Funsho
       Ivanov
       Rui Pedro
       Dausvili
       Király
       Mohl
       Tamás László
       Priskin
       Hologyuk

       Hadd ne írjam tovább…

       1. Nincs ember Szombathelyen aki dicserne ot , magyar mag megmaradt bosnjak , rozsa , jagodics , gaal , nemeth ,…..
        Tobbit meg o hozta Eszlatyi es tarsai…

       2. Bendegúz! Amit santiago leírt fentebb, az szóról szóra igaz!

        Nagyon komoly érzelmi szálak fűzhetnek hozzá Supkához, ha ennyire elfogult vagy vele szemben!
        Ezzel a vad makacsságoddal csak azt éred el akaratlanul is, hogy akik semlegesen éreztek Attila iránt, azok most megcsömörlenek a hülyeségeid miatt, és átmennek kritikusba vele szemben

        1. Te tényleg gázos vagy..
         Leírja a csávó pl. hogy az nb1-es keretet vette át, erre felsorolok kapásból 11 játékost, aki azóta nem ott játszik, erre meg te leírod, hogy “szóról-szóra igaz”..
         .. te tényleg gáz ember vagy, haggyjál békibe innentől, tényleg

         1. Örülök, hogy megtaláltad a pontot az i betűn!
          Jelzem, hogy kb a maradék 90% kerülte el / szokás szerint! / a figyelmed santiago írásában, ami annak ellenére tény, hogy te ettől lelkileg cizellált leszel! ☺

   2. Nesze semmi, fogd meg jól..

    2017 tavaszát leszámítva – ami nagyon speciális volt a Fradi és a Vidi kifulladása miatt is – Rossinál pl. mi az ilyen eredmény?

    3. lett a Honvéddal 2013-ban (már Lanzával, Tandiával, Martinezzel a csapatban), amikor Supka egy kiesés szintű csapattal lett 4. 2012ben… (elől a bomba csatárunk Hadzic volt.. )

    2006 őszén még a kiesés ellen küzdöttünk, 2007 tavaszán kupagyőztesek lettünk vele és a bajnokságban is jól szerepeltünk.
    A 2007-2008-as idényben a bajnoki címért futottunk az első nyilvánvaló bunda bajnokiig (Tatabánya 3-4).

    Azaz?

    EGYETLEN idény alatt csinált Supka egy kiesőjelölt csapatból bajnoki címért futó csapatot akkortájt.
    (Pedig 2007 nyarán már megtörtént a nagy törés okozó konfliktus az osztrák edzőtáborban.. És a bunda csak később következett)

    Hihetetlen, mennyi közhelyes, itt néhány idióta által hangoztatott butaságot büfögtök vissza.

    1. Lassan már tényleg kezd félelmetessé válni a rögeszméd. Kíváncsi leszek te mikor veszed észre.

     1. Nevezheted rögeszmének, vagy aminek akarod, de amit fentebb leírtam, tények.

      Innentől kezdve márcsak rossz-, illetőleg jóhiszeműség kérdése, hogy valaki ezeket figyelembe veszi, vagy büffent egyet és leírja ezeket a nagy okosságokat, amiket itt néhányan előadnak.

     2. Engem eldaul nem zavar az,ha vki követezetesen kiáll a véleménye mellett.Szereti Supit és ennek ha kell,hanem,rendszeresen hangot ad.Ezt gond nélkül megteheti akkor is,ha másoknak esetleg ez nincs is ínyére.Engem sokkal jobban zavar itt pár szélkakas,vagy az,aki rendszeresen uszít saját játékosaink tömege ellen,miközben középszerű tucatjátékosokat próbál királlyá koronázni,éppen amerről a fú a szél.

    2. No akkor jöjjön a tételes cáfolat, Bendegúz azt sugallja, hogy Supka Attila 2006-ban átvett egy csapatot és abból kupagyőztes csapatot csinált, miközben a keret nem vagy alig változott. A valóság ezzel szemben az (csak így “Bolgári módon”), hogy a téli átigazolási szezonban 9 játékos érkezett amiből 5 rögtön a kezdőbe. Név szerint: Igor Bogdanovics, Szabó Tibor, Ivancsics Gellért, Sandro Tomic, Mico Smiljanic. Tehát azt állítani, hogy egyedül Supinak köszönhető a feltámadás ferdítés, csúsztatás a teljes tény elhallgatása.

     A következő “elcsalt szezonban” a távozó Bogdanovic és Szabó Tibor helyére a következők érkeztek: Bárányos Zsolt, Tóth Mihály, Tóth Balázs, Schindler Szabolcs, Vincze Gábor. Egy szó mint száz a csapathoz minőségi légiósok és válogatott játékosok érkeztek, ami a névsor alapján az első 3-ba volt várható, hogy ez nem sikerült a bundaügynek köszönhető, Tehát Supka egy bajnokesélyes keretből, bajnokesélyes csapatot csinált semmi több. 2011-2012 ben a csapat fényévekre van lemaradva a dobogóról(63 pont a harmadiknak, 46 nekünk és 43 a hetediknek), viszont csak három pont előny a hetedik előtt, a keretben Botis, Ivancsics, Torghelle (rövid ideig), Danilo (fél szezon) Tchami (aki kiosztott 5 gólpasszt, ezen én is meglepődtem, Zelenka (akit, ha jól tudom éppen Ő zavart el), Németh Norbi, Lovric, Debreceni Andris (aki talán ebben a szezonban nem hosszabbított és ezért nem játszhatott). Ezt az eredményt ha akarom kiugrónak tekintem, ha akarom szerencsés véletlennek, a keret jó középcsapatra enged következtetni, amiből szerencsével kiszaladt egy negyedik hely, pont akkora szerencsével amilyen balszerencsével most nem lettünk harmadikok. Tehát Bendegúz megint, utánajárás nélkül puffogtat, és amikor valaki cáfol, esetleg nem osztja a véleményét az onnantól, hülye, gyökér és ferdít és a továbbiakban lekezelő módan diskurál tovább, hiszen az Ő fenekéből jön a fény…böff én beszéltem

     1. Huhh, hat ezek micsoda leleplezö adatok!!
      Ezen logika szerint nem Rossi épitette fel “egyedül” a bajnokcsapatot, mert jött Zsotér, Eppel, Lanza, akkor innentöl nincs is miröl beszélni :D

      1. ha a hülyeség fájna te már rég ordítanál a fájdalomtól :) olvasott szöveg elemzése egyes, megbukott!

      2. Volt olyan elgondolásom, hogy te magad vagy Heffi, de ezt benyeltem, hiszen Tibi az Újpest ellen rohangált a pályán, miközben bendegúz itt kommentelt! Vajon Attilának milyen alibije lehet? 😉☺

       1. Heffler is mindig úgy érezte, hogy igaza van? Csak mert nekem innen a távolból szerényebbnek tűnt. :)

       2. Hogy lenne Heffi, amikor Andrea Grétizte a Felcsút meccs után?
        Attilának nem hiszem, hogy tavaly sok ideje lett volna kommentelni a meccsek után. Bendegúz egy jóravaló, feketeöves Supka-fan kicsit túltolt vehemensséggel. Szerencsére Supka egy ideig nem lesz téma a kirúgása miatt.

      3. Szokásos Bendegúzi retorika, ha valaki tételesen cáfol, mond valami oltári okosnak tűnőt, aminek semmi köze a fentebb leírtakhoz, mert egyszerűen képtelen elfogadni azt, hogy ebben az életben másnak is lehet igaza :) az utolsó szó az övé kell, hogy legyen, narcisztikus alkatra utal, vagy az illető nagyon fiatal.

       1. Ezt nevezed te tételes cáfolatnak? Amit összehordtál, egy szánalom, csak nem lenne most erre időm…

        Leírod pl. Danilot példának, akit konkrétan a fél szurkolósereg ki akart üldözni az országból 2012 őszén (pl. amikor a Hali ellen ollózott és így kihagyta a helyzetet), akkor is Supkát szídták, hogy minek játszatja, tisztán emlékszem.. Supka ezután fel tette csatárnak, onnan indult be Danilo karrierje.. Hemzseg ilyen ferdítésektől a “tételes cáfolatod”, csak az idiótaságokra már nem szoktam reagálni, azért nem szántam rá időt.

        De en bloc.. A csapat felépítése (ahogy a kifejezésben benne van) az persze, hogy együttjár új játékosok hozásával is… Viszont a lehetőségekhez képest Supka akkor nagyon eltalálta a dolgokat, pedig akiket felsoroltál, pl. Bogdanovic, akivel a Debrecen az öregedése miatt nem számolt már, Smiljanic, Bárányos, aki szintén már bőven 30-on felül volt (azt megelőző szezonban pl. a REAC-ban nyomta, az elfeledett, már senkinek nem kellő Szabó Tibi.. Az ilyen Schindler, hogy te ezt fel merted hozni példának, tényleg a vicc kategória.. :D :D (szélső hátvédként volt már 33 éves akkortájt, előtte Békéscsabába focizott, hatalmas igazolás :D :D)

        Ehhez képest – mert Supka itt rendre Sannino kapcsán merül fel – akkor most miről is beszélünk??
        Lanzafame – egykori Serie A játékos
        Vadócz – egykori LaLiga játékos
        N’Gog – egykori Premier League játékos (és tavaly szeptemberhez képest már egy éve edzésben és játékban van)
        Hatira – egykori Bundesliga játékos (és márciushoz képest már fél éve edzésben és játékban van)
        Kulac – tavaly két gyönyörű gólt vert az EL-csoportkörben (és nyárhoz képest már 3 hónapja ismét edzésben van)
        Mourati – nigeri válogatott

        Gondolkodhatnánk azon, hogy akkor Sanninonak mit is kéne kihoznia ebből a keretből, kb. bajnoki címért kéne versenyt futnunk, ha szerinted 2007-ben azok az igazolások annyira menők voltak…

        De mehetnénk Rossira is, aki 2013-ban bravúros teljesítménnyel lett 3. a Honvéd történetének 3 talán legjobb légiósával (Sasu, Warzycha, Danilo kivétel), míg egy évvel azelőtt Supka 4. lett egy borzalmasan szar csapattal.

        Úgyhogy ennyit a tételes cáfolatodról..
        Egy szánalmas semmi, amit itt összehordtál.

        1. 2012 őszén – javítás: 2012 tavaszán akarták elüldözni még Danilot

        2. Supka megosztó volt az biztos, én nem szólnék ebbe bele mert én alapból rühelltem a nagyképű stílusa miatt, meg azért mert többször beintett a tribünnek. Egyébként Danilo felfedezését én inkább vak véletlennek nevezném……de erre már nem kapunk választ. Lehet zseni volt a pali de a szombathelyi , és a szegedi mélyrepülése azért elgondolékodtató

         1. A felfedezéshez annyit, hogy Danilót még Morales hozta a korábbi csapatától, ahol kb. irányítót(!) játszott. Morales alatt Kispesten megfordult a szélen, és csatárposzton is. 24 meccsen 4 gól 5 gólpassz a mutatója az első itteni idényében, és a télen érkező Supka rendre kihagyta a keretből tavasszal.

        3. Amúgy Lanza, Ngog, Vadócz és Hatira is 30+, tehát ha korábban érv volt a kor, akkor legyen most is az.
         Mellékesen, Lanzát leszámítva, az akkori harmincasok húzóemberek voltak.
         #nemértem

        4. Bendegúz! Egy nagyon fontos
         / szerintem / tényt kell tisztáznunk, hátha ettől megnyugszol kissé!
         Akik itt most vitáznak veled, azok nem utálják Supkát!! Ellenben te bele vagy habarodva, emiatt vakon vagy, és ez generálja a feszkót!

        5. mar megint össze-vissza beszelsz.

         mi volt az allitas? Supka a keret minöseget adta vissza az eredmenyeivel, nem hozott ki belölük többet se kevesebbet.

         Te meg most arrol beszelsz, hogy Rossi igy, meg Sanyi ugy. Mar megint nem tudod cafolni az allitast es összehadovalsz itt mindent, aminek semmi köze a tenyhez. Ez a sajat szegenysegi bizonyitvanyod.

         Velemenyek Danilorol es az elkepzeleseidröl az akkori es mostani rutinos jatekosokrol, hogy mit tett velük, hantatol es Thibbytöl elolvashatod, nem ismetlem meg öket. Kambert meg mar Rossi is gyakran jatszatta belsövedökent, tehat ott sem Supi tojta a spanyol viaszt.

         Mit nem allitottunk?

         nem allitottuk, hogy Supka rossz vagy jo edzö,
         nem allitottuk, hogy Sanyi jobb vagy rosszabb edzö,

         nem allitottuk, hogy egyetertünk/ nem ertünk egyet az elküldesevel, szoval ebben a vitaban ezekröl velt gondolataid a fantaziad szülemenye, fordulj orvoshoz es küzd meg a demonjaiddal.

         egyebkent megmondo is en voltam, csak otthonrol nem tudtam a jelszavam ide.

         Amugy en kifejezetten szeretem, hogy kardoskodsz a fiatalokert, irsz, hogy ki, hol es hogyan jatszott a fiatalok közül, de a vitastilusod mar verlazitoan arrogans es lekezelö, es nem tudtam mar mellette elmenni.

     2. Ebben azért valóban van némi “elírás”, a 2011-2012-es idényben Danilo csak fél szezont volt velünk, Torghelle összesen hat meccset játszott Honvéd-mezben, utána átment a Videotonba.

 2. Csinaltam egy gyors szamvetest a mostani akademias/utanpotlas szamokrol: a keret, honlap szerint, 31 fös, ebböl 11 sajatneveles. Beirtam Outlookba, 3 ev mulva megnezem mi a helyzet :)

  1. 2019/20 (eddig): 25 pályára lépő játékos / 7 saját nevelés
   2018/19: 29/11
   2017/18: 29/13
   2016/17: 28/14
   2015/16: 34/22
   Ahogy nézem, egyelőre csökkenő a tendencia.

   Név szerint (általában a pályára lépés sorrendjében):
   2019/20: Berla, Gazdag, Banó-Szabó, Cipf, Hegedűs, Nagy G., Vadócz, Kovács N.
   2018/19: Nagy G., Gazdag, Vadócz, Holender, Lukács, Cipf, Májer, Banó-Szabó, Baráth, Hidi, Szendrei
   2017/18: Baráth, Nagy G., Tömösvári, Herjeczki, Bobál D., Gazdag, Banó-Szabó, Stoiacovici, Holender, Lukács, Májer, Kovács N., Szendrei
   2016/17 (betűrendben): Baráth, Bobál D., Bobál G., Botka, Gazdag, Hidi, Holender, Koszta, Kovács D., Nagy G., Palmes, Prosser, Tömösvári, Vernes
   2015/16 (pályára lépés száma szerint): Vernes, Bobál D., Nagy G., Botka, Hidi, Baráth, Holender, Gazdag, Prosser, Csábi, Vécsei, Ihrig-Farkas, Erdélyi, Lukács, Erdős, Constantinescu, Lőrinczy, Jelena, Göblyös, Palmes, Márton, Kovács D.

   1. Annyit fűznék hozzá,hogy nem olyan nagy baj ez az idiei keretben.A Robi,Tujvel,Mou,Kesztyű,Vadi,Lanza+King (vissza) sort peldaul ha “házon belūl “pótoltuk volna,az a Csapat kárára válna.

   2. Ezek bajnoki es kupameccsek egyben? Ha jol emlekszem Szendrei elsö bajnoki meccse telen/tavasszal volt a fratyi ellen, viszont nalad mar a 17/18-as szezonban szerepel

     1. akkor mire volt a nagy csinnadratta a fratyi ellen? de mindegy is, jo kis jatekos lehet belöle!

    1. A Szendrei ügy,sokaknál,egy sarkalatos dolog,de én továbbra sem látom,hogy ki az a kp-sunk,akit kitudna szorítani,ha dobogó és kupát akarunk nyerni mondjuk?

     1. na, ha igy tesszük fel a kerdest akkor sajnos en sem latom. Kesztyüs erkezesevel az eselyei meg rosszabbak lettek, mert Kesztyüs meg jobb nala. Viszont eltekozolni egy ilyen szintü jatekost sem lenne jo. Miert mondom, hogy ilyen szintü? azert mert aki igy tud beszalni, 18 evesen, erettsegi elött, a jatekba, egy egeszen nehez poszton, es ezutan többször megismetli a teljesitmenyt ugyanazon a szinvonalon abban van potencial. En ezeket tartom tehetsegesnek es nem a 21-23 eves jatekosokat akik meg mindig nem tudtak beverekedni magukat a kezdöbe. egy szo mint szaz Kesztyüs erkezesevel nehezebb helyzetbe került, legrosszabbkor serült meg Ö is, most összeszoritott fogakkal küzdve kellene bebizonyitania, hogy Ö legyen az elsö szamu csere Nagy Geri vagy Vadi helyen.

 3. Fiókcsapatunk, az Ajka, Soltésszal, Heffler Tibivel most játszik az Újpest ellen az MK-ban.

 4. Nagy Mihály Krisztián góljával vezet az Ajka az Újpest ellen.

  Nagy kispesti nevelés.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.