Napikispest 2020.01.06.

Kispest100, Tichy, Tömösvári

 • mára egyelőre (amíg nincs más) egy kis olvasnivaló a Kispest100 oldalon // Mária Valéria lakótelep, rendőrfőnök aranylakodalma, ilyesmik. Ismerjük meg azt a szociokulturális közeget, ahol a Kispesti AC elindult az útján. (Holnap már focis kontent jön az oldalon!)
 • Tömösvári az ETO-hoz // került kölcsönbe a tavaszra. (via honvedfc.hu)
 • Tichy //
(fotó: honvedfc.hu)

“Napikispest 2020.01.06.” bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Asszonta ma valaki megbizhatobb nekem, hogy az Ujpest eladasarol mar döntés született.
  Tud erröl valaki valamit?

  1. Európa legnagyobb műpénisz gyártó cége vette meg ha jól hallottam. Elvileg az első lépésük a címer módosítása lesz. Ha minden igaz, akkor az új címer mind formavilágában, mind színében még a mostaninál is jobban fog reflektálni az újpestiekre.

 2. KAC100 szenzációs! Fantasztikus az akkori nyelvezet és újságírás! Igazi történelmi, társadalmi időutazas!

  Hungaricanat ismerem, gyakran bolyongtam ott korábban. Óriási érték, hogy ilyen létezik! A legnagyobb privát “kutatási élményem” az volt, hogy megtaláltam egy rövid pár soros értesítés arról, hogy 1942. április 27-én Apám megszületett az egri kórházban.

  1. Nevetseges , hogy mas nb1 es kluboktol elkuldott jatekosok nalunk az igazolasi celpontok

   1. Az öregnél meg sehova nem kellő falábúakból kukáztunk. Ezek csak itthon nem kellenek. Nem mondom, hogy jobb, de nem is biztos, hogy rosszabb. Belterjes az egész bajnokság, nekünk nincs emberünk, aki délamerikába jár kokokózni, meg k*rvázni. Pedig nyáron azt a brazil csapatot kompletten leigazolhattuk volna.

    1. Én vállalnám a délamerkai melót. Versenyképes fizetés, 100%-os költségtérítés.👍

    2. Azokba legalabb benne volt a lehetoseg , hogy lehet egy extrat hozol de itt meg elore tudod , hogy gyenge

   1. Az a szürke semmi 3x jobb, gólerősebb mint NagyGeri valaha is volt…
    De ez azt jelenti, hogy Hidi nem jön.

    1. Egy támadóbb focit játszó Vidiben, ahol egy szürke kiegészítő ember.. Viszont nekünk egy fazonszabász kellene a középpályára, mert nincs egy olyan játékosunk,aki jó labdákkal tudná tömni a társakat..

     1. nem biztos h odaszánják, amire Te gondolsz…
      persze az meglepne, ha 1 penge is érkezne mellé.

       1. Ha Lanza visszább tudna lépni, akkor Gazdival és esetleg Banóval megoldhatnák a fazonírozást. Szerintem az Öreg sem tudja pontosan hogy mit akar, mert pl Májernek is helyet kell valahol szorítani, aki szintén támadó kp. Valamiért úgy emlékeztem, hogy Májer visszakerült, de nem, ő Gyirmóton maradt.

   2. ha Hadzic nalunk jatszana, fele annyi tamadas jutna el a kapunkig, mint eddig….es meg van ket-harom eve magas szinten. A minöseg ott van. Viszont a megint nem latom, hogy mit akarunk…eddig sem voltunk letszam gondban azon a poszton….igaz Nagy Geri meg nem hosszabitott…..

    1. Ilyen zakatoló középpályás posztra van minimum 3-4 játékosunk, viszont játszó középpályásunk csak Gazdi.. Ezen semmit se segít Hadzic érkezése, komoly bajban leszünk a támadás építéseknél..

     1. Korábban egyetértettünk, hogy Gerit pihentetni kell, mert ő tényleg a szürke 50 árnyalatát tudja produkálni ha elfárad.. Nekem nincs bajom egy Geri, Kesztyűs, Hadzic és esetleg Szendrei felváltva játszó zakatoló sorral.

    2. Hajlamos a narancssárgás belépőkre, amit Fehérváron elnéztek neki a bírók, itt nem fognak. Nekem csak ennyi az aggályom vele kapcsolatban.

     1. hasonlóan látom… a kérdés az, hogy mennyire a közeg hatása volt nála a narancs árnyalat.
      szerintem tud kicsit visszafogottabban is játszani, ill. remélem.

   3. inkább 1 zakatoló vaddisznó…én el tudnám képzelni, ha 1 agresszívabb középpályát akarunk

  2. Hadzic egy igazi paraszt, de nagyon kellene a középpályánkra végre egy ilyen a sok jófiú mellé…

 3. Vadi, most mar tenyleges, szerzödesehez szoljon boldog ifjusagom egyik kedvenc zeneje :) HS7 Del-Amerika

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.