Bár posztot nem kaptok a Videotonra, mégis találtunk alkalmat, hogy leírjuk Pini, Dolcetti és Tarlósi nevét

A Videoton elé csak kibeszélő lesz ma, mert

 • olyan sztori csak ritkán kerül nyilvánosságra, mint az Urbányi vs. beszéljük ki a feszültségeket a csapaton belül című, és ezt még emésztenem kell. Amúgy a sztori nem új, Pista már a 24.hu Ziccer néven futó podcastjében is érintette a témát, hogy azóta árgus szemekkel figyeljük a csapaton belüli dinamikát a meccseken.
 • felbaszta az agyam az életemben először vásárolt mobilbérlet. Soha többet, inkább maradok a papíralapúnál, jóval kényelmesebb és egyszerűbb, sőt, nettó időben mérve kevesebb a dolgom vele az érvényessége alatt.
 • hőbörgök rendesen az MLSZ vs. klubok vs. rendőrség cicaharcon, mert megint téma lett, hogy a magyar fociban soha és semmi problémának nincs felelőse, azonban ha kis részsikert érünk el, azonnal kitüntetnek mindenkit oda-vissza.
 • sok a munka.
 • éhes vagyok.
 • és amúgy is.

A kontent részbe két érdekes összefüggés maradt a kispesti történelemből //

Egy. Utoljára az 1992/93-as bajnokságban fordult elő, hogy négy kapust szerepeltettünk a bajnokságban (Gulyás, Brockhauser, Tarlósi, Vezér vs. Berla, Horváth, Tujvel, Levkovic), és három különböző edző ült a padunkon (Verebes, Szurgent, Kuusela vs. Sannino, Recenti, Pisont). Akkor bajnokságot nyertünk.

Kettő. Utoljára 2006/07-ben fordult elő, hogy a tulajdonost (Pini helyett Hemingway) váltó Kispest nem a saját stadionjában (Csepel vs Hungária krt.) játszva, olasz edzőt magyarra cserélve (Dolcetti helyett Supka) az idény végén kupát nyerjen.

“Bár posztot nem kaptok a Videotonra, mégis találtunk alkalmat, hogy leírjuk Pini, Dolcetti és Tarlósi nevét” bejegyzéshez 136 hozzászólás

 1. Mezghrani:
  Mezhgranit sokan szidják… emberek, súlyos sérülése volt tavaly nyáron… Aki kicsit is ismeri a biológiát, tudja, hogy kb. 6-8 hónap, amíg az erek és a mikroizmok újra behálózzák a sérült és műtött területet.
  Csak nagyon keveseknek sikerül fél év kihagyás után azonnal magas szinten teljesítenie, ehhez képest Mezhgrani szerintem jó és lesz még jobb is (megint)…

  Az, hogy Botka jobb lenne, mint Mezhgrani?? Vicc kategória…
  Mezhgrani sokkal technikásabb, nem véletlen, hogy Lanza is legtöbbször őt, vagy Kinget keresi a labdákkal, Uzomát, Kukocot, Alijit meg egyáltalán nem.. Mezhgraninak simán helye lenne a Fradiban, egyedül Nego lenne igazi riválisa és egy egészséges King (de egy egészséges King nem létezik 2017 nyara óta…)

  Aliji:
  Mondtam már a leigazolásakor, hogy gyenge, nem fog tudni nekünk igazán segíteni. Ez (is) szerintem teljesen bebizonyosodott ebben a szezonban.
  Van a baloldalra három olyan játékos (Kukoc, Uzoma, Aliji), akikből együtt össze lehetne gyúrni egy jó játékost… de így kb. a baloldalunk teljesen halott jelenleg.

  Lanzafame:
  Emberek, szeretjük, vagy nem szeretjük, de Lanzafame egy Honvéd-legenda…
  A Fradiba igazolásával együtt is, gólkirály, MVP-játékos a Honvéd mezében… És most – viszonylag – rosszul játszik és hirtelen mindenki a kb. eddig 3 jobb meccset lejátszó Ugraira cserélné és elküldené az olaszt… (úgy, hogy Ugrainak csak télig van szerződése és a Fradi, meg DVTK szurkolók mind azt mondják, hogy éppen az volt vele a probléma, hogy az elején motivált volt egy ideig, aztán hirtelen szétesett…)

  Bocsássatok meg, de ez vicces, másrészről szomorú…

  Egyébként szerintem Lanzafame nélkül Ugrai sem lesz ennyire motivál, különösen nem hosszabb távon. Lesz egy-két jobb meccse, aztán úgy érzi magát majd, hogy ő a sztár.

  Én egyébként nem látom annyira rossznak Lanzát, magához képest az, de egyébként egy ilyen Lanza is igazi sztár lett volna nálunk 1995-től kb. 20 évig majd minden szezonban…

  Szerintem nagyon fog fájni nekünk később, ha lelép az olasz nyáron. A klubnak, a fiataloknak is hasznos, később el tudnám képzelni az edzői stábban is őt is, Kambert is.

  1. Bendegúz, senki nem akarja lecserélni Lanzát..épp az ellenkezője, meg akarjuk fejteni, hogy mi a gond, de abban azért kicsit érts egyet sokunkkal, hogy ezzel a mostani játékával sokat nem tesz hozzá a csapathoz.Ha ez marad(na), akkor meg nem kell ragaszkodni hozzá, mert gondolom nem két üveggolyóért van itt. Az meg látszik, hogy Ugrai most élesebb, hogy mi lesz később kitudja…ha kipukkan, akkor ugyanúgy fogja a szurkoló őt is ekézni.
   Illetve én úgy vagyok vele, hogy ha az olasz megy és tudunk helyette hozni jobbat, akkor nem siratom, hisz nem egy játékosért, hanem a klubbért szorítunk, a sikerekért. Egyszer már lépett….

 2. Kérdés:

  Mi a véleményetek, ha lenne rá mód, nem lenne jó ötlet a Bobál ikrek leigazolása?

  Véleményem:

  Dávid fiatal, ismeri a közeget, jó alternatíva stabil védő lehetne nálunk. Nibát szeretem de nála jobb! Lovresz/Kambi nagyon öregszik, bár még tolják mint a 28 évesek simán, de hirtelen jön az öregség a fociban!

  Gergő szerintem Ugrai mellett ideális társ lenne. Lanza ekkor mondjuk kiszorul, ha egyáltalán marad! Nem Lanza szint, mivel teljesen más a két játékos de pont ez kell.

  Ha még valóban jönne az utéból Zsótér Donát (akit imádtam amikor itt volt, a “parasztos” stílusával együtt) és Mezi marad, akkor szerintem megvagyunk. Jó bele lehet kötni a középpályába, de Kesztyűt is ekésztétek, Hidit is és most mind a ketten vállalhatóak. Hidi persze körülményes, lassú, de nyáron ha marad a stáb és ezek az emberek jönnek és maradnak, sima dobogót kinézek! LANZÁN ! :)

  Nem kell ekézni én nem vagyok max foci manager :D

  Csak egy elvakult szurkolótársatok ! :)

  1. Dávid mindenképp jöhetne és jött is volna.(ha csak rajta múlt volna.)
   Geri…hát jobb lenne, mint George… :) meglepően sokat “fejlődött” egerszegen.
   most újra emlékeztet az up-os időszakokra, amilyen gólokat vág.
   a fő kérdés, hogy ki lesz az edző, milyen csapatot, milyen játékrendszert szeretne, hogy illeszkednének ők ebbe?

  2. Én is reálisnak látom, hogy hozzuk el a két Bobált. Sőt! Hozzunk haza minden elérhető játékost, a 2017-es bajnok csapatból! Bobálok, Zsótér, Koszta(!), és hát nem bánnám Eppelt sem. (Szívem szerint hazahoznám Prossert is.) Ha ezek így megvalósulnának, még az sem fájna annyira, ha Lanzától búcsúzni kell.

   1. Én nagyon szeretem Marcit, úgyhogy jót akarok neki. Maradjon még pár évet nyugaton, színvonalas közegben, jó pénzért.
    Bobál Dávid jó lenne, hosszú távú megoldás lehetne. Gergő se lenne rossz Zsorzs helyett, erőembernek. Zsótér jöjjön.
    Én egy Moutari – Lukács “cserét” is szeretnék (bocs, Muti). Hasonló sebesség + ész és higaddtság a befejezésnél.

   2. Koszta Prosszer nalam nem jatszik. Nem a jatektudassal van a baj hanem az emberrel!!! Nem kerem Oket koszonom;)
    Marcit imadjuk de 3 evet maradjon aztan meg mindig jo lessz nekunk siman!
    Lanzat mondom imadom, a lanyom kedvence, en egy evet adnek neki meg aztan ki tudja akar meg 1et. Kicsit a szivemre hallgatok ezugyben is.

    MARADJON A JELENLEGI VEZETES PLS. KAPJANAK BIZALMAT!

    4-4-2 a mostani rombusz felallas az egykori Milanra emlekeztet a Pirlos korszakban ahol a ket ek siman lehet a Lanza/Bobal a szeleken Ugrai masikon Donat
    Vedelem: Kambi/Lovresz/Niba es Bobal/ Batik/Kalnoki szeleken Mezgrani/King es Aliji/Uzo
    Kp: Gazdi Hidi/Szendrei/BanoSzabo Kamber/Geri/Kesztyus

    Szerintem jo csapat !!!

    Ezek mind gondolkodo 1-1 et vallalo gyors varatlant huzo jatekosok (bocs Kambi/Hidi/Lovresz)

    Ebbol latszik mehet:
    Horvath A
    Kukesz
    Mou
    Gyuri

    Lehetne ezt a csapatot szeretni ettol tobbet varni mint most van.

    Es ne feledjuk jonnek a fiatalok is!

 3. Moutari – szerintem mindent megtesz a magas vérnyomásom szinten tartásáért.Egyedül fut a kapu felé,aztán úgy rúgja mellé,fölé a labdát,hogy métereket téveszt.Ősszel kb.4 gólt rúghatott volna a zetének csupa ziccerből.

  1. Moutarinak edzesen a futtabol valo lövest gyakoroltatnam, minden egyes kaput el nem talalo lövesert 20 000 Ft berböl levonas, minden kapus vedesert 10 000 levonas. par het alatt belendülne :D

 4. Lanza lecserelelset fel nem foghatom, vegre jobban jatszott, helyzetbe került, es miutan Ugrai 25. beadasa is silany volt szabadrugasbol, akkor odaallt es kerekitett egy akkora helyzetet amekkorat csak lehet. Az. elsö feleidöben, ha jol emlekszem Ö varazsolta Gazdag labara a labdad. Hajtott küzdött, es emellett ket vedöt allandoan lekötött, helyet csinalva ezzel Ugrainak. Pisontnak jobb pszcichologusnak kellene lennie, ilyen pillanatban, amikor latszik, hogy valaki ki akar maszni a gödörböl nem lökjük vissza egy buta cserevel. Mellesleg nem is csatar jött helyere.. Ugarinak es Lanzafamenak össze kene dolgozni, mert csak akkor lephet mindkettö elöre. Lesz meg olyan, hogy Ugrai is a beka segge alatt lesz es akkor a csatartarsnak kell majd kihuzni a gödörböl a csapatot. Tessek öket leültetni egy szobaba beszelgetni. Eppellel is volt balheja az elejen, de megbeszeltek es müködött. kerdes, hogy Ugrai van e olyan inteligens mint Eppel…. Lanzarol mar tudjuk, hogy inteligens, Ugrairol meg nem….

  1. Pont azért nem buta egy csere ilyenkor a te általad említett szempontból, mert nem csatár jött helyette.

   1. butanak tartom, mert lehozatalaval eggyel több vedö tudott fellepni az ellenfel tamadasaba, es ezaltal gyakorlatiag kifejeztük, hogy jo nekünk a döntetlen. ha akkor azon a ponton 3-at cserel szavam sem lett volna hozza, es lehet, hogy Lanzafamenak sem.

  2. az első lépés talán az lehetne, hogy Lanza is megadja azt a minimális tiszteletet az edzőnek, amit rajta kívül mindenki evidensnek tart: odamegy hozzá a csere után…ez a duzzogás, amit most művel, milyen szinten ássa alá a csapatmorált ?
   és írod, hogy Lanza intelligens…hát, nemtom. :/

   1. az, hogy nem pacsizott le azonnal, nem tartom veszesnek. föleg olyan forrofejü valakitol mint Lanzafame. Azt nem tudhatjuk, hogy amikorr elszallt a göz utana mi törtent. Az elmult hetekben, amikor erezte, hogy rosszul megy neki, akkor szava sem volt a csere ellen, es le is pacsizott, most ugy gondolom, hogy azt erezte, hogy nem megy neki olyan rosszul mint eddig es ezert pipult be…Urbanyi mondta, a zicceres podcastban, hogy a szurkolo sokszor sokkal igenyesebb es nagyobbak az elvarasai, mint magaval szemben. szerintem ez is ilyen szituacio…

    1. ez nem az első eset és qrvára nem a szurkolói elvárás kérdése…
     ok, hogy mélyen van a csávó, de első körben talán rendbe kéne tegye magár fizikálisan, hogy újra legyen valami lendület, dinamika a játékában, mert ez fokozatosan elveszett. :/
     folyamatosan megkapja az esélyt, a többi nagyrészt rajta múlik.
     én baromira örültem neki, hogy visszajött és olyanokat nyilatkozott, hogy nálunk akarja befejezni a focit.
     most meg olasz “ajálnalokról” beszél..szóval miafax van Dávid…?
     nem hiszem el, hogy ez a stáb ne hallgatná meg vagy ne segítené, ha kérné.

     1. Igen ez a fura kommunikációja nekem is feltűnt. Még tavaly, amikor visszajött, itt akarta befejezni a pályafutását, most meg már elgondolkodna egy jó olasz ajánlatot.

      1. Szerintem túllihegjük azt a cikket. Megkérdezte egy olasz lap, ő meg udvarias akart lenni. És persze profi kereskedő, nyitva hagy minden lehetőséget, még ha az nem is létezik.

      2. kiragadott interju reszlet. te is elgondolkodnal egy jo olasz ajanlaton, Ujsagiro: elgondolkoznal egy jo Olasz ajanlaton Davide?
       Davide: egy jo olasz ajanlaton el. (erre van egy udvarias igen vagy egy nagykepünek tünö nem valasz)
       ki tudja meg mi es hogyan hangzott el az interjuban? lehet ha azt kerdezik, hogy igent mondana e kinai/szlovak/belga ajanlatra akkor meg ravagja, hogy nem….
       az izomveszteseg viszont valoban feltünö. kondicionalis problemakkal total egyetertek…

      3. Mi számít jó olasz ajánlatnak neki? Seria A felejtős.. Seria B. – ahogy fentebb írtam – max. a második vonalas csapatok. Kérdés, hogy ők vagy tudnak e annyit fizetni, mint itt Mo-on. Sztem nem. Ha pedig ez a kommunikációja egyfajta zsarolás lenne menjen. Azt gondolom, hogy ő is mi is megadtunk mindent neki. Senkinek nem lehet hiányérzete. A kondijához meg annyit, hogy ha akarná, akkor a robbanékonyságát és fizikai állapotát is tudná fejleszteni, ha akarna ő még valamit a focitól vagy meg akarná mutatni. De ahogy tegnap elnéztem hiányzik belőle a tűz! Jó lenne most már arról beszélni, hogy kiket látnánk szívesen a csapatban. :)

 5. Továbbra is inkább Lanzafame, mint Ugrai, ő Lanza cipőjét nem köthetné meg…nagyon sokat kell még letennie asztalra, hogy elfogadjam, ezek az esetleges biciklicselek, meg alibi megoldások miatt nem fogom még megdicsérni, Gazdag teljesen más kategória hozzá képest. Lanzafame fizikálisan nincs egyben, régen eljutott hozzá a labda sokszor remekül fedezte, vagy szabadrúgás, vagy váratlan megoldás jött ki belőle, ha nála volt labda, most fényévekre van ettől, DE nem érdemes Ugraival hasonlítgatni, mert hacsak 80%-os erőállapotban lenne akkor is 100-szor többet érne Ugrainál, ne feledjük lényegében egy bajnokságot hozott nekünk, ugrai sosem fog… Én nagyon megharagudtam rá amikor fradiba ment, legszívesebben leköptem volna, és sosem fogom nevét kiabálni, de ezek tények…

  1. “Továbbra is inkább Lanzafame, mint Ugrai,”
   de ki mondta h választani kell…?? :)
   a kérdés igazából az, hogy mi a fax baja az olasznak és akar-e egyáltalán nálunk játszani és maradni…

  2. Senki nem akar választani Ugrai és Lanza között, pont az a szurkolók gondja, hogy ezzel a két játékossal baromi jól szerepelhetnénk az NB1-ben. Csak nagyon fura látni Lanza tavaszi játékát és lelkesedés nélküli fociját viselkedését. Az pedig tény, hogy Ugrai most egy kicsit jobban motivált, élesebb, mint az olasz. Viszont kérdezem, hogy Lanzát mi tartja vissza, hogy erőnlétben előrébb legyen? Kérdezem egy Lovric, Kambi miért bírja jobban? Talán mert edzésen is odateszik magukat. Lanza teljesen leeresztve jött vissza és nem az jön le, hogy megszakad(na) az edzésen, hogy felhozza magát. Illetve ha megnézed, már az ő cseleit is ismerik és sok esetben eséseit sem eszik már meg a bírok, ellenfelek.
   Azért a bajnokságot egy csapat nyerte, amihez valaki többet valaki kevesebbet tett hozzá!

 6. Kivonatok a meccsről :
  – Ugrai : Pisont jól telebeszélte a fejét hogy merjen játszani és jó értelemben egyéniskedni. Nagyon kell az ilyen játékos a mai modern állóháborús futballtrendbe. Sebességgel, kondival már nem lehet megverni senkit. Ész kell és fortély, az ellenfél átverése.
  – Lanza : Teljesen besült az olasz. A ziccerénél régebben elhúzta volna akpus mellett, vagy hanyagul alápörgetve átemelte volna a kapust. Most becsukta a szemét és belebombázta… Hogy mennyire motivált jelenleg ? Ajánlom mindenki nézze meg a gólunk után hogy mennyire “örül”. Beszédes jelenet.
  – Gazdag : Ő is a modern átverős-cselezős focit tudja, de Danika ! Ne dobáld magad ! Nem eszik meg a bírók !
  – Tujvel : Egyértelműen kiszorította Levkovichot. Vénséges létére sajátította el azt a tipusú remek helyezkedést amit csinál és szinte ragasztó van a kesztyűjében. A hidrongénbomba Gróf a labdák többségét akrobatikus mozdulatokkal középre ütögette mindig.
  – Mezghrani : A héten hisztizett picit hogy külföldre akar menni, vagy a vidibe fradiba. Szerintem ez csak egy ócska blöff, ugyanis őt még az Öreg szerződtette szar pénzért. mindeki más már új szerződést kapott szinte dupla pénzzel. Ő így próbálja kicsikarni a nagyobb fizut. A vidiben a posztján ott van Nego, a faszorrú fiola, néha Rus. A fradiba is max. Botka “áruló” mögé ülhetne le.
  És jegyezzük meg hogy a mai teljesítményével nem kéne egyik csapatnak sem… (Voltak azért jó meccsei az elmúlt hetekben !)
  – Pisont : Én külföldi edző párti vagyok, de el kell ismerni hogy a Pisont-Dajka páros elkezdett valahogy működni. Élvezhetőbbek a meccsek, vannak végre kidolgozott helyzetek.Sokkal fogyaszthatóbba termék.
  Itt jegyezném meg hogy ugyan Dajkáról kevés szó esik de hatalmas részt belerak a produkcióba. Ugyanazt érezni mint amikor a Kisvárda egy szürke,semmi szarból egy fifikás, szépen játszó csapat lett.
  Én megtartanám őket Pisonttal jövőre is.

  Mivel ezen a szar felületen nem lehet like/dislike-olni, aki egyetért az írja kommentben hogy ” Sistergő bőrbogyó”
  Aki nem ért egyet az írja kommentben hogy “Lófasz”
  :)

  1. Sistergő bőrbogyó:)
   Lanzával nem tudom mi van, tudom, ezt szajkózom itt minden hozzászólásomban, de nagyon hiányzik egy jó, a pályán látni tudó Lanza, aki irányítja és űzi a csapatot, de most mi van, beleszarik a dologba, nincs lelkesedése.Nem ezt szoktuk meg tőle! Sztem a koronavírus story csak blöff. Kiégett vagy leszarja a focit, a klubbot, mert nem ő a Numero Uno, aki körbe van ugrálva és érinthetetlen. Nagyon gyorsan kapjon észbe, mert így nem kell nekünk, és a pénzén hozzunk két igazán vérbeli csatárt. (felőlem lehetnek szerbek, grúzok, csak érezzék a kaput.)
   Mezának azonnal adjuk kis pénzt és hosszabbítsunk vele. Igaz beadni nem tud, de amit védekezés szintjén művel az komolyabb szinten is megállná a helyét. A 11-ről nem tehetett. Nem tudom, hogy edző fronton mi lenne a legjobb megoldás.

 7. Mezghrani:
  Mezhgranit sokan szidják… emberek, súlyos sérülése volt tavaly nyáron… Aki kicsit is ismeri a biológiát, tudja, hogy kb. 6-8 hónap, amíg az erek és a mikroizmok újra behálózzák a sérült és műtött területet.
  Csak nagyon keveseknek sikerül fél év kihagyás után azonnal magas szinten teljesítenie, ehhez képest Mezhgrani szerintem jó és lesz még jobb is (megint)…

  Az, hogy Botka jobb lenne, mint Mezhgrani?? Vicc kategória…
  Mezhgrani sokkal technikásabb, nem véletlen, hogy Lanza is legtöbbször őt, vagy Kinget keresi a labdákkal, Uzomát, Kukocot, Alijit meg egyáltalán nem.. Mezhgraninak simán helye lenne a Fradiban, egyedül Nego lenne igazi riválisa és egy egészséges King (de egy egészséges King nem létezik 2017 nyara óta…)

  Aliji:
  Mondtam már a leigazolásakor, hogy gyenge, nem fog tudni nekünk igazán segíteni. Ez (is) szerintem teljesen bebizonyosodott ebben a szezonban.
  Van a baloldalra három olyan játékos (Kukoc, Uzoma, Aliji), akikből együtt össze lehetne gyúrni egy jó játékost… de így kb. a baloldalunk teljesen halott jelenleg.

  Lanzafame:
  Emberek, szeretjük, vagy nem szeretjük, de Lanzafame egy Honvéd-legenda…
  A Fradiba igazolásával együtt is, gólkirály, MVP-játékos a Honvéd mezében… És most – viszonylag – rosszul játszik és hirtelen mindenki a kb. eddig 3 jobb meccset lejátszó Ugraira cserélné és elküldené az olaszt… (úgy, hogy Ugrainak csak télig van szerződése és a Fradi, meg DVTK szurkolók mind azt mondják, hogy éppen az volt vele a probléma, hogy az elején motivált volt egy ideig, aztán hirtelen szétesett…)

  Bocsássatok meg, de ez vicces, másrészről szomorú…

  Egyébként szerintem Lanzafame nélkül Ugrai sem lesz ennyire motivál, különösen nem hosszabb távon. Lesz egy-két jobb meccse, aztán úgy érzi magát majd, hogy ő a sztár.

  Én egyébként nem látom annyira rossznak Lanzát, magához képest az, de egyébként egy ilyen Lanza is igazi sztár lett volna nálunk 1995-től kb. 20 évig majd minden szezonban…

  Szerintem nagyon fog fájni nekünk később, ha lelép az olasz nyáron. A klubnak, a fiataloknak is hasznos, később el tudnám képzelni az edzői stábban is őt is, Kambert is.

  1. Bendegúz, senki nem akarja lecserélni Lanzát..épp az ellenkezője, meg akarjuk fejteni, hogy mi a gond, de abban azért kicsit érts egyet sokunkkal, hogy ezzel a mostani játékával sokat nem tesz hozzá a csapathoz.Ha ez marad(na), akkor meg nem kell ragaszkodni hozzá, mert gondolom nem két üveggolyóért van itt. Az meg látszik, hogy Ugrai most élesebb, hogy mi lesz később kitudja…ha kipukkan, akkor ugyanúgy fogja a szurkoló őt is ekézni.
   Illetve én úgy vagyok vele, hogy ha az olasz megy és tudunk helyette hozni jobbat, akkor nem siratom, hisz nem egy játékosért, hanem a klubbért szorítunk, a sikerekért. Egyszer már lépett….

 8. Nem értettem,hogy a két legjobb csatár Ugrai és Lanzafame miért nem játszhat együtt,miért inkább George-al vagy ifiből épp kijöttekkel próbálkozunk.A cikk szerint ezek ketten rosszban vannak……A baj az,hogy ennek a csapat issza meg a levét.

 9. Azért a kupagyőzelem ennyire ne nyugtassa meg a csapatot,mert még ebből baj is lehet a végén.

 10. BUDAPEST HONVÉD:

  83
  TUJVEL TOMAS
  2
  MEZGHRANI MOHAMED AMIN
  6
  GAZDAG DÁNIEL
  7
  BATIK BENCE
  8
  HIDI PATRIK
  9
  LANZAFAME DAVIDE
  19
  UGRAI ROLAND ANDRÁS
  24
  KAMBER DORDE
  25
  LOVRIC IVAN
  27
  SZENDREI NORBERT
  30
  ALIJI NASER

 11. A jo kurva anyadat nevedet se tudom ki biro
  Elso elnezett les gol
  Masodik elnezett les bunteto
  Tujvel fejbetalpalasa piros lap

   1. Gol nalam annak tunik
    A 11 es mar inkabb nem
    Es nikolic fejre lepesert is lattam mar pirosat

 12. Nemanyja letalpalja Tujvi fejét, Lovresz sárga, ömlik a vér a fejéből a kapusunknak. Niko nem kap semmilyen színű lapot. Na, menjenek ezek a birók a pcsába. Ezmi?

 13. Gazdagot ültessük le a picsába a padra,simán berúghatta volna,ha nem esne kelne.

 14. Ez egy nagy rakàs szar,mindenki a tudàsa alatt jàtszik pedig ez a vidi sem verhetetlen,ahogy az újpest sem lett volna.

 15. Támadasban több elképzelést láttam ezen a viszonylag gyenge meccsen, mint Pisont előtt az összesen együttvéve. Ha Moutari nem ennyire futballbuta, akkor nyerhettünk volna. Azért nézzétek meg, milyen csapat volt az ellenfél. Le a kalappal a srácok előtt, pedig nagyon szarul indult ez.

  1. +1
   Abszolut ezt láttam én is, és az újpest ellen is több játék volt mint az olasz szemfényvesztőnél 9 hónap alatt.

   1. JA A LEGFONTOSABB! KEZD KIALAKULNI AZ UJ KEDVENCEIM:

    UGRAI
    SZENDREI
    EDDIGIEK:
    GAZDI
    Lanza
    KAMBI

    EZEK A FIUK AZERT SIMAN BEFERNENEK BARMELYIK MAGYAR CSAPATBA

  1. Igen,frappàns vàlaszt adott.De,hogy Lanza milyen flusztràlt.Nem cserèltem volna le.De jól làttam,hogy csere utàn nem ült fel a kispadra,hanem bement az öltözőbe??

   1. Jol lattad, nem nyujtott kezet Pisontnak. Teljesen kezd elszallni megint a Zsoldy. Ma nem ot hoztam volna le, de ezt akkor sem engedheti meg maganak sehol…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.