Drónfelvételek az épülő Bozsikról #11

Engedélyeztek pár képet.

Március elején, vagyis lassan négy hónapja nem jelentkeztünk drónképekkel az épülő Bozsikról. Repülési engedély van, Barla reptet is, azonban a fotók publikálásához szükséges az MNSK hozzájárulása, ahol azért lehet némi átfutási idő. Most kaptunk egy ablakot és pár fotót, szóval lehet gyönyörködni a változásokban.

A képek kattintásra új ablakban, teljes 1200 pixeles méretben nyílnak meg.

május 21.
Szépen kerekedik az új tribün
A vendégbejáró
június 6.
A Puskás Ferenc utcai homlokzaton már látható, hova kerül a stadion neve
Parkolók, parkok. Bal lent, az egyik csücsökben az a fehér négyszög egy szobor talapzata lesz.
június 19.
Felkerültek a bejárati ívre a szürke díszelemek
Nem kicsit fogja feldobni a környéket
Hamarosan jöhet a pálya felhúzása, hadd lássunk valami zöldet is a képeken
Mindenféle ívek

A korábbi felvételeket itt találjátok.

A képek és videók érvényes légtérhasználati engedély birtokában (Nyt. szám: 89-260/2020) készültek, és az MNSK (Nemzeti Sportközpontok) hozzájárulásával kerültek publikálásra. A felvételeket Barla készítette, köszönjük meg neki!

“Drónfelvételek az épülő Bozsikról #11” bejegyzéshez 92 hozzászólás

 1. Úgy látom lesz korzó a főépület lelátóján is, de az minden bizonnyal a VIP részére. :) Ha nekünk marad körben a lelátó tetején hely, akkor részemről lemondok a főépületről… :D

  1. Nekem am továbbra is fáj kicsit, hogy kvázi elveszítjük a főépületet / nagyon lecsökken a lelátó rész. Szerintem írtó jó hangulata volt, amikor néha a tribün rákezdett egy jó visszhangos csak a kispestre, és a családi szektor átvette. Az új stadionban senki fölött nem lesz 10-15 sornál több. Cserébe ebben a stadionban biztos jobban fog szólni a tábor, mint a szétterülő beton teknőben.

 2. Az a helyzet, hogy szerintem elfogultság nélkül az egyik legszebb lett az összes új stadion közül.

   1. Ha nem vagytok elfogultak, akkor az eddigiek közül nektek melyik tetszik a legjobban? Klub stadionok közül persze.
    Mert szerintem a Diósgyőri a legpofásabb. Tetszik, hogy szögletes, normális méret, színek, és jópofán rendezték a környezetet is. A fehérvári is hasonló, de ott követték ezt az okádék megoldást, hogy nem “ér körbe” a lelátó.

       1. Nem hulye pont okos. Nem akar emlitest sem tenni azokrol az undormany kepzodmenyekrol ;)

 3. Úgy látom lesz korzó a főépület lelátóján is, de az minden bizonnyal a VIP részére. :) Ha nekünk marad körben a lelátó tetején hely, akkor részemről lemondok a főépületről… :D

  1. Nekem am továbbra is fáj kicsit, hogy kvázi elveszítjük a főépületet / nagyon lecsökken a lelátó rész. Szerintem írtó jó hangulata volt, amikor néha a tribün rákezdett egy jó visszhangos csak a kispestre, és a családi szektor átvette. Az új stadionban senki fölött nem lesz 10-15 sornál több. Cserébe ebben a stadionban biztos jobban fog szólni a tábor, mint a szétterülő beton teknőben.

 4. Nagyon jól fog kinézni és teljesen egyedi lesz! Csak a környékkel is kezdhetnének valamit. A sok lepukkant gyárépületet le lehetne dózerolni és a helyén parkolót építeni .

  1. A lepukkant gyárépületek tulajdonosainak lehet hogy kicsit mások az elképzelései. :)

  2. Nem mindegyik lepukkant gyárépület. A nagy szerelőcsarnok kb. ipari műemlék (vagy az már most, vagy annak kéne lennie), ráadásul kifejezetten szép épület, amit hasznosítani lehetne egyéb célokra is.
   A parkolónak meg nyilván örülne a kertváros. Pont az a lényeg, hogy NE autóval menjenek az emberek meccsre. Inkább a tömegközlekedést kéne fejleszteni a stadionig.

   1. De az emberek ,vagyis egy részük autóval megy és a környező utcákban mások háza előtt parkolnak.Az jobb? Menj végig gyalog a Hofner Albert utcán,Katasztrófális állapotban lévő elhagyatott épületek vannak. Azokból már biztos nem lesz semmi.

  3. úristen, hogy mi helyett micsodát? asszem’, gyökeresen eltérő nézeteket vallunk a szépről:(

  4. Ilyen régi, elhagyatott ipari épületek, ha szépen felújítják, nagyon hangulatosak tudnak lenni, lehet bennük street food, piac, vagy valami kultúrális esemény (koncert, vagy pl a kőbányai járműjavító). Az inkább a probléma, hogy ezen a környéken a kutya se jár, nincs fizetőképes kereslet. Kispest-külsőre / Pestszentlőrincre is csak aludni járnak az emberek, normális étterem, szórakozási lehetőség is alig van, úgy vannak vele, hogy aki szórakozni akar, az bemetrózik a városba.

   1. ok okok minden de addig nem lehet egy varosreszt fejleszteni illetve pont azzal lehet ha eloszor az infrastrukturat rendbe teszik. Botrany ha hazaira akarok menni akkor fel kell kocsiznom Kaposvarrol es meg megallni sem tudok. Nem metrot kerek persze allat lenne, hanem normalis villamost. De ezt a helyiek biztos el tudjak mondani ki tudjak talalni. Kivulallokent az Ujpest meg a mi stadionunkat lehet a legszarabbul megkozeliteni. Kurva gyenge. A stqdion pofas lesz. Ami elfogulatlanul legjobban tetszik az talan a Lokie

 5. A bejáratok szürke borítása a sok háromszöggel túldíszítés, elég ízléstelen, és üti a piros-fekete-fehér táblákat. Elég lett volna az egyszínű szürke. A kevesebb néha több…

  1. nem üti egyébként, ha jobban/élőben megnézed, a piros-fehér-fekete táblák térben pont ugyanolyan (egyébként a hengermalom piros hídjára hajazó) háromszögalakú felületet képeznek, mint a minta a szürke borításon.

  1. reméljük nem az lesz a vége, mint a hangyás sztorinak, mondjuk érte nem kár…jó helyen van.
   Tamás megoldást jelenthetne végre a bal bunkósban hosszabb távon.
   bár a jobb oldal most neccesebbnek tűnik, ha Mezga egyedül marad…kérdés, h marad-e King, mi van pl. Buna Gáborral ?

  2. Hogyne… Még hogy az isteni Tonci utódja… Maximum gyenge másolat :DDD
   A spliti pusztító csak a kupában adott öt gólpasszt…

 6. Nagyon szép stadion lesz. :) Már alig várom, hogy felavassuk! :) Vajon mikorra várható az első mérkőzés? Az új szezon még az mtk stadionba kezdjük vajon?

   1. Remélem így is lesz, mert két öregnek én is ezt tippeltem be várható időpontként szerdán, ha nem jön be, lehet megtalálnak…

   2. Ezt hasraütés alapján mondod, vagy tudsz valamiről? No csak mert a kivitelező semmit nem mond, a munka meg elég komótosan folyik.

    1. Legutóbb a klub ezt kommunikálta hivatalosan, azóta persze eltelt kb egy hónap, de nem én találtam ki.

 7. Pár gyors gondolat :

  Stadion – Minden jó, ha jó a vége. A végére mi jártunk a legjobban, mert amíg más stadiont kapott, addig mi új utánpótlás bázist is ( Köszi az Öregnek !) . az új stadionok már lassan le vannak pukkanva, a hidekútit is jól széthasználtuk, sőt az új Vasas pályára i s befingottunk párszor. a miénket tuti nem kell kölcsönadni albérletnek semelyik csapat javára !
  Az öröm mellett továbbra is tartom hogy kicsi lesz ez. Ugyanakkora kaliber mint az 5,000-es MTK stadion, csak itt a kapumögött ülőkkel kijön a 8,000.

  Pletyka- Tamás Krisztián : Régóta figyeljük. Még Rossi akarta idehozni amikor a kölök olaszban nyomta, de az Öreg elsóherkodta a tranzakciót. Átlagos balhátvédnek tartom, semmi extra. De Kukocshoz képest ő tényleg futballista.

  Játék – aki akar írjon 3 nevet akit szivesen látna a csapatban az új szezonban. Mivel én a fiatalokat csípem vagy a nívós külföldit és az itthoni játékoskeringőt rühellem ezért az én 3 nevem, akiben látnám az X-fucktort nyártól :
  1. Szánthó Regő (Ftc)
  2. Szerető Krisztófer ( Ftc)
  3. Valami jó csatár, mint pl. Orlandó Sá (Standrad Liege) , vagy Ronnie Fernandez, vagy az ötszörös gólkirály Seydou Doumbia.

  1. Szabó Janit hoznám a Paksból évek óta, de Ő hűséges gyerek, onnan fog visszavonulni, akár az nb3-ból is.
   A kaposvári Nagy Ricsi is jó kiegészítő ember lenne, ha valahogy meg lehetne nyújtani 5-10 centit.
   Én egy fiatal exjugó középhátvédnek örülnék, meg centerben egy erőnégernek, ha a Loki kiesne, tőlük kölcsön vehetnénk egy évre az egyiket. De nekem a középső középpályáról is évek óta hiányzik egy olyan figura, akitől fosnának az ellenfél középpályásai, ott túl jófiúk vagyunk.

   1. hello, ha már paks, akkor inkább Osváthot hoznám.
    Rendkívül gyors hátvéd, nagy munkabírású és csupaszív játékos.

  2. Valami afrikai rohamnegert szivesen latnek elol , gyors , nagyot ugro , jo testalkat :)

   Szereto sajnos nagyon gyenge , u19 be se tunik ki
   Szep dolgokat szeretne csinalni de 10/1 ha sikerul neki …

   Mostani szabad ugynok piac eleg silany egyenlore , hatha a bajnoksagok vegezetevel jobb lesz

   Doumbia johetne.rajta kivul csatar illetve , kp nincs mas hasznalhato nagyon

   Ezektol a magyarbol hozott tucat jatekosokbol , meg mas csapat szemetetol ki vagyok enis

  3. Prosser, két Bobál, Koszta Márk. Ja ez négy. Mindegy.

  4. Én elérhetőeket írok:
   1.Zsótér
   2.Varga Roli
   3.Cseri
   +Csertői

  5. Lanzafame (rendberakott fejjel)
   Lukács
   Májer
   Temesvári
   Herjeczki
   Soltész
   Kovács Nikó
   a többi kölcsönadottat pedig edzőmecccsen lássuk

 8. Nagyon jól fog kinézni és teljesen egyedi lesz! Csak a környékkel is kezdhetnének valamit. A sok lepukkant gyárépületet le lehetne dózerolni és a helyén parkolót építeni .

  1. úristen, hogy mi helyett micsodát? asszem’, gyökeresen eltérő nézeteket vallunk a szépről:(

  2. Ilyen régi, elhagyatott ipari épületek, ha szépen felújítják, nagyon hangulatosak tudnak lenni, lehet bennük street food, piac, vagy valami kultúrális esemény (koncert, vagy pl a kőbányai járműjavító). Az inkább a probléma, hogy ezen a környéken a kutya se jár, nincs fizetőképes kereslet. Kispest-külsőre / Pestszentlőrincre is csak aludni járnak az emberek, normális étterem, szórakozási lehetőség is alig van, úgy vannak vele, hogy aki szórakozni akar, az bemetrózik a városba.

   1. ok okok minden de addig nem lehet egy varosreszt fejleszteni illetve pont azzal lehet ha eloszor az infrastrukturat rendbe teszik. Botrany ha hazaira akarok menni akkor fel kell kocsiznom Kaposvarrol es meg megallni sem tudok. Nem metrot kerek persze allat lenne, hanem normalis villamost. De ezt a helyiek biztos el tudjak mondani ki tudjak talalni. Kivulallokent az Ujpest meg a mi stadionunkat lehet a legszarabbul megkozeliteni. Kurva gyenge. A stqdion pofas lesz. Ami elfogulatlanul legjobban tetszik az talan a Lokie

  3. Nem mindegyik lepukkant gyárépület. A nagy szerelőcsarnok kb. ipari műemlék (vagy az már most, vagy annak kéne lennie), ráadásul kifejezetten szép épület, amit hasznosítani lehetne egyéb célokra is.
   A parkolónak meg nyilván örülne a kertváros. Pont az a lényeg, hogy NE autóval menjenek az emberek meccsre. Inkább a tömegközlekedést kéne fejleszteni a stadionig.

   1. De az emberek ,vagyis egy részük autóval megy és a környező utcákban mások háza előtt parkolnak.Az jobb? Menj végig gyalog a Hofner Albert utcán,Katasztrófális állapotban lévő elhagyatott épületek vannak. Azokból már biztos nem lesz semmi.

  4. A lepukkant gyárépületek tulajdonosainak lehet hogy kicsit mások az elképzelései. :)

 9. Az a helyzet, hogy szerintem elfogultság nélkül az egyik legszebb lett az összes új stadion közül.

   1. Ha nem vagytok elfogultak, akkor az eddigiek közül nektek melyik tetszik a legjobban? Klub stadionok közül persze.
    Mert szerintem a Diósgyőri a legpofásabb. Tetszik, hogy szögletes, normális méret, színek, és jópofán rendezték a környezetet is. A fehérvári is hasonló, de ott követték ezt az okádék megoldást, hogy nem “ér körbe” a lelátó.

       1. Nem hulye pont okos. Nem akar emlitest sem tenni azokrol az undormany kepzodmenyekrol ;)

 10. A bejáratok szürke borítása a sok háromszöggel túldíszítés, elég ízléstelen, és üti a piros-fekete-fehér táblákat. Elég lett volna az egyszínű szürke. A kevesebb néha több…

  1. nem üti egyébként, ha jobban/élőben megnézed, a piros-fehér-fekete táblák térben pont ugyanolyan (egyébként a hengermalom piros hídjára hajazó) háromszögalakú felületet képeznek, mint a minta a szürke borításon.

  1. reméljük nem az lesz a vége, mint a hangyás sztorinak, mondjuk érte nem kár…jó helyen van.
   Tamás megoldást jelenthetne végre a bal bunkósban hosszabb távon.
   bár a jobb oldal most neccesebbnek tűnik, ha Mezga egyedül marad…kérdés, h marad-e King, mi van pl. Buna Gáborral ?

  2. Hogyne… Még hogy az isteni Tonci utódja… Maximum gyenge másolat :DDD
   A spliti pusztító csak a kupában adott öt gólpasszt…

 11. Pár gyors gondolat :

  Stadion – Minden jó, ha jó a vége. A végére mi jártunk a legjobban, mert amíg más stadiont kapott, addig mi új utánpótlás bázist is ( Köszi az Öregnek !) . az új stadionok már lassan le vannak pukkanva, a hidekútit is jól széthasználtuk, sőt az új Vasas pályára i s befingottunk párszor. a miénket tuti nem kell kölcsönadni albérletnek semelyik csapat javára !
  Az öröm mellett továbbra is tartom hogy kicsi lesz ez. Ugyanakkora kaliber mint az 5,000-es MTK stadion, csak itt a kapumögött ülőkkel kijön a 8,000.

  Pletyka- Tamás Krisztián : Régóta figyeljük. Még Rossi akarta idehozni amikor a kölök olaszban nyomta, de az Öreg elsóherkodta a tranzakciót. Átlagos balhátvédnek tartom, semmi extra. De Kukocshoz képest ő tényleg futballista.

  Játék – aki akar írjon 3 nevet akit szivesen látna a csapatban az új szezonban. Mivel én a fiatalokat csípem vagy a nívós külföldit és az itthoni játékoskeringőt rühellem ezért az én 3 nevem, akiben látnám az X-fucktort nyártól :
  1. Szánthó Regő (Ftc)
  2. Szerető Krisztófer ( Ftc)
  3. Valami jó csatár, mint pl. Orlandó Sá (Standrad Liege) , vagy Ronnie Fernandez, vagy az ötszörös gólkirály Seydou Doumbia.

  1. Szabó Janit hoznám a Paksból évek óta, de Ő hűséges gyerek, onnan fog visszavonulni, akár az nb3-ból is.
   A kaposvári Nagy Ricsi is jó kiegészítő ember lenne, ha valahogy meg lehetne nyújtani 5-10 centit.
   Én egy fiatal exjugó középhátvédnek örülnék, meg centerben egy erőnégernek, ha a Loki kiesne, tőlük kölcsön vehetnénk egy évre az egyiket. De nekem a középső középpályáról is évek óta hiányzik egy olyan figura, akitől fosnának az ellenfél középpályásai, ott túl jófiúk vagyunk.

   1. hello, ha már paks, akkor inkább Osváthot hoznám.
    Rendkívül gyors hátvéd, nagy munkabírású és csupaszív játékos.

  2. Valami afrikai rohamnegert szivesen latnek elol , gyors , nagyot ugro , jo testalkat :)

   Szereto sajnos nagyon gyenge , u19 be se tunik ki
   Szep dolgokat szeretne csinalni de 10/1 ha sikerul neki …

   Mostani szabad ugynok piac eleg silany egyenlore , hatha a bajnoksagok vegezetevel jobb lesz

   Doumbia johetne.rajta kivul csatar illetve , kp nincs mas hasznalhato nagyon

   Ezektol a magyarbol hozott tucat jatekosokbol , meg mas csapat szemetetol ki vagyok enis

  3. Prosser, két Bobál, Koszta Márk. Ja ez négy. Mindegy.

  4. Én elérhetőeket írok:
   1.Zsótér
   2.Varga Roli
   3.Cseri
   +Csertői

  5. Lanzafame (rendberakott fejjel)
   Lukács
   Májer
   Temesvári
   Herjeczki
   Soltész
   Kovács Nikó
   a többi kölcsönadottat pedig edzőmecccsen lássuk

 12. Nagyon szép stadion lesz. :) Már alig várom, hogy felavassuk! :) Vajon mikorra várható az első mérkőzés? Az új szezon még az mtk stadionba kezdjük vajon?

   1. Ezt hasraütés alapján mondod, vagy tudsz valamiről? No csak mert a kivitelező semmit nem mond, a munka meg elég komótosan folyik.

    1. Legutóbb a klub ezt kommunikálta hivatalosan, azóta persze eltelt kb egy hónap, de nem én találtam ki.

   2. Remélem így is lesz, mert két öregnek én is ezt tippeltem be várható időpontként szerdán, ha nem jön be, lehet megtalálnak…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.