Mastodon

Napikispest 2022/03/10

Szektorbezárás, jegyelővétel, sárga lapok

A FEB a DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató és emberi méltóságot sértő kifejezések bekiabálása és tárgyak elzárt területre történt bedobálása) elrendeli a Budapest Honvéd 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Bozsik Aréna „B” lelátórész valamennyi szektorának lezárását. 

A FEB összevont eljárás alapján a Budapest Honvédot a MOL Fehérvár és a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményekért (megbotránkoztató kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

via MLSZ feb

Vagyis a Paks ellen, ahogy a nyitófordulóban a Debrecen ellen, zárva lesz a B (kapu mögötti) lelátó.


jegyek @ MTK // 14:30-kor, vagyis pénztárnyitás előtt másfél órával már csak 173 jegy elérhető a hétvégi meccsre. Vagyis eddig elment 382.

  • viszont // az is van, hogy mintegy 150 jegyet (a vendégszektor első négy sorát) az első perctől zároltak, nem tudni milyen okból.

lapok // négy sárgánál tart Klemenz (ő, ha minden igaz tartósan sérült), Nagy Dominik és Zsótér is. Nem lenne jó, ha most hiányoznának.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||