Játékoskeringő @ 2013/14 tél

A téli szezon legkomolyabb kérdései:

 • Felzúg-e utoljára az ütemes: Tes-tar-di! Tes-tar-di!? Felzúgott!
 • Igazolunk-e újabb Lanzafame-kategóriájú játékost? Elméletileg Bonazzoli az.
 • Bővül-e a középpálya legalább egy tapasztalt, azonnal bevethető valakivel? Nem.
 • Hozunk kapust? Nem.
 • Kik jönnek fel az NB III-as csapatból? Daru, Prosser, Gazdag

Források:


Érkezők: Bonazzoli (olasz, fél évre), Navarro (panamai, három évre), Gazdag Dani (MFA, három évre), Kapacina Valér (kisvárdai kölcsönből vissza), Arturo Lupoli, Marku Kristi

Távozók: Moga, Remes, Csontos, Testardi, Tandia

Feltűntek: Bonazzoli (olasz), Kapacina Valér (eddig kölcsönben Kisvárdán), Francoise, Navarro, Arturo Lupoli

Távozók idei mérkőzései/góljai
név EL NB I NB III MK LK
Moga 5 1
Remes 4
Csontos 7
Testardi 3/3 8 4/2
Tandia 1

2014.02.21.: Lupoli és Marku Kristi @ Honvéd.

2014.02.21.: Hivatalos: Kapacina Valér visszatért a kisvárdai kölcsönből. (via honvedfc.hu)

arturo_lupoli
Valemelyik angliai kölcsönadása során ilyen képek is készültek Lupoliról

2014.02.20.: Már azt hittük, hogy vége, mire itt a legújabb pletyi: Arturo Lupoli. (via nb1.hu)

26 éves, csatár, korábban az Arsenal fiatalon vásárolja ki a Parmától, de bajnokin nem szerepelteti. Ligakupában lő egy gólt a Manchester Unitednek a Highburyben, majd hosszú vándorútra indul. Az utóbbi időben tartósan az olasz kettőben tolta, gólmutatója pedig egy csatárhoz képest – khmm, khmm – kevéske.

A hírt azonban illik komolyan venni, mivel az azt megszellőztető nb1.hu (igaz olasz forrásokra hivatkozva) és a Honvéd sajtóosztálya között találni némi átfedést, valamint mi is hallottunk valakiről, aki feltűnően ő, és feltűt a Bozsikban. A twittere egyelőre még nem frissült, ahogy a vele állítólag már megegyező Fabio Cordelláé sem.

Érdekesség viszont, hogy Francoise néven volt egy próbázó csatárunk néhány hete, aki nem is volt rossz, ellenben nem kellett, mert pont akkor derült ki, Vernes Rikárdó felépülhet tavaszra, vagyis minek csatár. Vagyis minek?

2014.02.19.: Navarro három évre aláírt, Gazdag Dani felkerült a nagycsapathoz. (posztunk)

2014.02.01.: Rossi a Duna TV-nek a Pápa elleni felkészülési után azt nyilatkozta, hogy megtartaná Navarrót, mert jó játékosnak tartja, valamint a posztján is szükségünk lesz valakire.

Vajon már a nyáron valószínűleg távozó Lovric pótlására gondol előzetesen, vagy ez inkább Ignjának szól?

2014.02.01.: Francoise már le is lépett. Persze csak állítólag, de az beszédes, hogy a Pápa elleni felkészülésin már nem játszott.

2014.01.29.: A Szigetszentmiklós elleni felkészülésin feltűnt két próbajátékos:

 • Francoise támadó középpályás/csatár, róla már volt szó
 • Ariano Navarro 23 éves, belső védő, és a panamai Chepo csapatától érkezett, ahonnan Godoy mester is.

2014.01.28.: A tavalyelőtt télen, alig 20 nap után elzavart Donato Bottone neve újra előkerült a tuttolegapro oldalán, de a cikkeccske annyira rövid, és mi annyira nem tudunk olaszul, hogy a Google fordítója sem ad semmi támpontot. Az biztos, hogy a neve, a Honvéd és a friss tapasztalat szavak egy mondaton belül szerepelnek.

Bottone amúgy 2012, vagyis a Honvéd óta klub nélkül tengeti mindennapjait, pedig még csak 25 éves, ráadásul egy tavaly őszi cikkben Inzaghihoz hasonlítják, tehát lehet belőle még akárki.

emmanuel_francoise2014.01.27.: Egy újabb olasz név a tuttolegapro oldal jóvoltábólEmmanuel Francoise

 • francia, 27 éves
 • támadó középpályás
 • legutóbb az olasz harmadik ligás US Cremonesében játszott
 • pályafutása a transfermarkton

2014.01.23.: Az eddig Egerben kölcsönben lévő Varga Máté tavasszal Putnokon folytatja. (heol.hu)

2014.01.22.: Nyáron lejár a szerződése, így akkor ingyen távozhat Lovric. Tavasszal viszont szerencsére még nálunk játszik. (nso.hu)

2014.01.21.: Diarra a közeljövőben ügynököt vált, ami akár azzal is járhat, hogy hamarosan célba veszi Olaszországot, mint lehetséges következő állomáshelyet. (tuttomercatoweb)

2014.01.17.: Állítólag a Juventus is érdeklődik Vécsei iránt. (tuttomercatoweb)

2014.01.17.: Bonazzoli fél évre aláírt. (via honvedfc.hu)

2014.01.16.: Vólent Roli Siófok után Balmazújvárosba került tavaszra kölcsönbe. Az NB II. marad.

2014.01.16.: Moga a román elsőosztályú Constanta csapatához igazolt.

2014.01.13.: Elkezdtük a felkészülést.

 • Perea megfelelő ajánlat esetén távozhat.
 • Zivanovic visszatért hosszú sérüléséből.
 • Kapacina Valér velünk kezdett, és nem az NB II-es Kisvárdában.
 • Az olasz csatár, Bonazzoli egyhetes próbajátékra érkezett.

2014.01.12.: Remes a román élvonalbeli FC Botosanihoz igazolt. (gsp.ro)

2014.01.12.: update: Béna ez a csakfoci. Andrea Mei neve tavaly merült fel. Az interista szurkolói oldalon egyszerűen benézték a 2013-ról 2014-re váltást. Lásd még: tavaly téli átigazolási posztunk | az eredeti link.

2014.01.12.: A csakfoci igazolásokkal foglalkozó rovatában találtuk. A hivatkozott oldalon nem.

Majd 10 éven keresztül tartozott az Inter kötelékébe a 24 éves Andrea Mei, aki iránt az fcinternews.it szerint a Honvéd érdeklődik. A milánóiak szurkolói portálja úgy tudja, az olasz védő jelenleg szabadon igazolható, és az elkövetkezendő időszakban mélyülhetnek el a tárgyalások.

2014.01.09.: Tandia Szlovéniában. (NSO)

2014.01.09.: Ilyen is ritkán van: a Honvéd cáfol! Valóban volt egy lista, amin Bonazzoli is rajta volt, beszéltek is egyszer vele, de tovább nem jutottak.

2014.01.08.: Sok nyugalommal teli nap után a csakfoci.hu olasz forrásokra hivatkozva belengeti a 35 éves olasz Emiliano Bonazzolit, aki 248 olasz bajnokin 48 gólt lőtt.

2013.12.15.: Cordella nemzetközi igazgató szerint Drissa Diarra távozhat, Vécsei esetleg elszerződhet, Testardi ment, és jöhet egy nem olasz, de az olasz egyben már játszott csatár. (via TMW)

2013.12.15.: A Nemzeti Sport Online szerint 90%, hogy Vécsei Bálint a Galatasarayhoz igazol. A legviccesebb, hogy az oldal forrása egy török focival foglalkozó holland nyelvű(!!!) oldal, a turksvoetbal.net, ahol valóban valami hasonlóról írnak.

2013.12.15.: Testardi január 1-től újra a Sampdoria állományába kerül át. Részvétünk. (via sampnews24.com)

A csakfoci.hu a tuttomercatowebre hivatkozva ugyanezt állítja (Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója a tuttomercatoweb.com-nak megerősítette az olasz csatár távozását, akivel már nem is áll szerződésben a klub.), a tuttomercatoweb viszont nem tud semmiféle Cordella-nyilatkozatról.

update: megkerült a TMW-n

Testardi
Alacsony elvárás mellett is kevésnek találtatott

2013.12.12.: A török lapok is tudnak Vécseiről, és 700 ezer euróra saccolják az árát (212 millió forint). Összevetésképp, a közösségi szerkesztésű transfermarkt – magyar piacra – egyáltalán nem mérvadó oldala 300 ezer euróra becsli jelenleg Bálintot.

2013.12.11.: Vécsei Bálint Törökországan, a Galatasaray csapatánál van ismerkedési látogatáson hétfőtől (12.09.) péntekig (12.13.), ráadásul állítólag Roberto Mancini edző hívására. (via honvedfc.hu)

vecsei_balint_vs_kecskemet
Vécse itthon már bizonyította tehetségét

2013.12.09.: Az NSO átigazolási rovatában kész tényként kezeli, hogy Testardi visszatért a Sampdoriához, Tandia távozott, valamint rajtuk kívül, a már bejelentett Moga.

2013.12.09.: Megérkezett Diarra házaló videója.

2013.12.09.: Itt is az első önjelölt fecske: Youssef Abdel-Atey, egyiptomi csatár a Vecsés megye egyes csapatától. (via kingfut.com)

Youssef-Abdel-AteyA hír szerint januárban csatlakozna a másodosztályú (helyesen megye egyes) Vecséstől a Real-legenda Puskás volt csapatához, a Honvédhoz. Sajnos a hivatkozott, Hévízgyörk elleni anyagot sem találjuk a Vecsés honlapján, pedig szívesen olvasnánk a Fáraróról.

Abdel-Ateyről amúgy az nso.hu is hallani vélt.

2013.12.06.: Hemibá lefektette a téli doktrínát, vagyis nagyjából ezt várhatjuk:

Ilyenkor mindig jönnek a kérdések az átigazolásokkal kapcsolatban. Mennek el tőlünk játékosok? Jönnek hozzánk új csatárok, középpályások, védők? Most könnyű helyzetben vagyok. Semmilyen igazolást nem tervezünk. Lehet, hogy álláspontunk megváltozik? Csak akkor, ha a jelenleg ismert felállás változik. Ha értékesítünk egy játékost, akkor van olyan szituáció, amikor helyére új játékost kell igazolni. Ugyanakkor lehetséges, hogy van már olyan érett játékosunk az akadémiáról, aki alkalmas pótlására, és így fölöslegessé válna egy új játékost szerződtetni. Persze ez csak akkor merül fel, ha sikerül egy játékost értékesíteni. A másik, még valószínűtlenebb szituáció az, hogy találunk egy olyan gyöngyszemet, aki szeretne a Honvédnál játszani, és az ár/érték arány megfelel a mi elvárásainknak. Persze ezzel a potenciális játékossal is csak akkor érdemes foglalkozni, ha van olyan pozíció, ahol valószínű, hogy kezdőként tudjuk játszatni. Ez pedig nem valószínű. Úgyhogy a legvalószínűbb az, hogy januárban is meglévő keretünkkel kezdünk.

via honvedfc.hu

2013.12.05.: Vajon mi lehet Testardival? Bajnokin utoljára október közepén, a Pécs ellen játszott 6 teljes percet, azóta azonban se a kupában, se a Ligakupában se az NB I-ben még kispadig sem jutott, és Hemibá sem említi posztjában, mint tartósan sérültet.

2013.12.03.: Nem kellett sokat várni az első körre: Moga Sergiu, Remes Sebastian és Csontos Ádám “további pályafutásához máris sok sikert kívántunk” ©®™.

 • Remes 2009/10 óta: Hatszor ülhetett az NB I-es csapat padján; NB II: 57 meccs, 2 gól; NB III: 4 (4) meccs; Magyar Kupa: 3 meccs; Ligakupa: 6 meccs
 • Moga 2010/11 óta: NB I: 4 meccs; NB II: 30 meccs 3 gól; NB III: 5 (5) meccs; Magyar Kupa: 2 meccs; Ligakupa: 5 (1) meccs
 • Csontos 2011/12 óta: NB II: 29 meccs; NB III: 7 (7) meccs; Magyar Kupa: 1 meccs

Félkövérrel kiemelve az idei bajnokságban játszott meccsek.

 • Gabesz

  Na végre kibújik a szög a zsákból Vécsei el Galateseraj v. máshova nekünk meg Diarra,Testardi,Daub,Job ….ezekkel kell főzni,ezeket kell látnunk mérkőzésről-mérkőzésre !!! És még csak most kezdődött el a szezonközti átigazolás,mi lesz ezután…jön Ignjatovic,Bobál,Godoy,,Holender ???? Itt nem a foci,a Honvéd,a csapat,a bajnokság,a helyezés a lényeg,csak a pénz !!!Tulajdonosunknak csak áru a Honvéd !!!!

  • Így működik a játékospiac, ezen felesleges felháborodni. Nem bírnánk sosem egy ekkora klubbal tartani a lépést, teljesen normális ha a játékosok abba az irányba áramoln(án)ak.

 • csakfoci.hu-rol: “Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója a tuttomercatoweb.com-nak megerősítette, hogy távozik Emanuele Testardi, akivel már nem is áll szerződésben a klub. Cordella a portálnak beszélt Vécsei Bálint török lehetőségéről – aki a Galatasaray csapatával edzett – ugyanakkor elmondta, egy Serie A-t megjárt csatár csatlakozhat hozzájuk (ehhez még több hétre is szükségük lehet), míg Drissa Diarra távozhat.”

  Egy ujabb NSO bejegyzes szerint nagyon tetszett Vecsei a Galatanak es 90% az esely a leigazolasara. Allitolag Vecseivel mar megegyeztek, mar csak a klubbal kell megegyezniuk par aprosagban.

  • Ez vicces, mert a tuttomercatoweb.com nem tud róla :)
   http://www.tuttomercatoweb.com/?action=searchform&word=honved&x=0&y=0

   • A problema, hogy a honvedfc ahelyett, hogy ezeket a hireket forditana le magyarra, csupan a Hemingway mashol mar lekozolt nyilatkozatait adja le ismetelten…

    Amig pedig nincs megbizhato klubhonlap addig maradnak a torok, olasz, roman, vagy eppen hollan weboldalak…

  • a vécseis hír forrása legalább annyira zseniális :)

  • link van a csakfocis kontentről? nem találom a diarrás részt

  • köszi. azóta már cáfolták is.

 • Pingback: Vissza a kerékvágásba | Csak a Kispest!()

 • vass gábor

  Remes (22) a román 1. osztályú Botosanihoz igazolt.

 • vass gábor

  Remes után,Moga is a román első osztályba igazolt,a V.Constanta csapatához.

 • vass gábor

  Vólent fél évig kölcsönben az NB2-es Balmazújvárosnál folytatja.Siófok nem jött be,talán keleten majd jobban megy neki.Az előző nb2-es bajnokságban 14 gólt szerzett Roli. (Honvéd-II+Kazincbarcika)

 • vass gábor

  Moga–V.Constanta (Remest fentebb tévesen írtátok kétszer,másodszor a Moga helyett)

 • reeswor

  Peridot-ot iszunk két éve, Lovric meg ingyen mehet nyáron… aham
  Ez most valós hír srácok??
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bp-honved-nyaron-ingyen-tavozhat-a-kispestiek-alapembere-2309613

 • vass gábor

  Marshal Johnson miután tavasszal súlyos beteg volt,és nyáron lejárt a szerződése,majd ősszel Kispesten edzett több hónapot,végül most talált új csapatot.Marshal három napja a szlovén élvonalbeli Gorica játékosa lett.

  • Muflonért kicsit fáj a szívem :(

   • vass gábor

    facebook oldalán Marshal így köszönt el tőlünk január 17.-én:

    “Thank
    you to “Honved fc”, thank you to all you supporters, thank you to the
    good people of the club. In my good moments and the not so good
    moment…I had a wonderful time playing for this club. Thank you for
    everything and good luck in the future. C.S.A.K A KISPEST!!”

 • Pingback: Gyorsmérleg az eddigi felkészülési meccsek alapján | Csak a Kispest!()

 • vass gábor

  Lupolinak van 1 darab Premier-Ligás meccse.Lupoli 18 évesen,egyszer csereként a Blackburn ellen mintegy 10 perc erejéig szóhoz jutott (2006 február).Ezen a meccsen így nézett ki az Arsenal csatársora:Fabregas,Adebayor,Henry,Reyes (Pires) és a végén Lupoli (ő egy védő helyett lett becserélve,mert támadniuk kellett).