Mastodon

Szép infografika a Hemingway-éra fordulóvégi helyezéseiről

VW a 11. helyen adja át a csapatot, ami alapvetően elég silány, viszont a legújabbkori történelmünkre nézve majdhogynem átlagos, illetve annál csak kicsit rosszabb. (Mindent összevetve, amióta Hemibá itt van, átlagosan a 8,1-ik pozíciót foglaltuk el a fordulókat követő tabellákon.)

 

Hogy olvasd a grafikont:

Amit alapból látsz, az az összesített mutató a 2006/07-es bajnokságtól máig. Vízszintesen a fordulót követő helyezések, függőlegesen pedig, hogy azt a pozíciót hány alkalommal foglaltuk el.

Természetesen az egyes éveket külön-külön is megvizsgálhatod. Ha például Rossi bronzos éve érdekel, akkor kattints a 2012/11 előtti karikába, és máris láthatod, hogy négy fordulón át vezettük a bajnokságot, a legtöbbször az ötödik helyen álltunk, mégis befutottunk harmadiknak.

Supka őszi bajnoki címét és fura tavaszát a 2007/08 elé bökve láthatod. Utána ugyebár jött két igencsak szar év, majd Supka vissza, hogy két évre újfent úgynevezett élcsapat legyünk.

Ha az egyes pontokra állítod az egérmutatót, akkor egy felugró dobozkában azt láthatod, hogy az adott pont melyik helyezéshez tartozik, valamint az adott éven belül mi a darabszáma.

Kellemes klikkelgetést.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||