Mastodon

Az első kép az új Bozsikról

uj_bozsik
8000 férőhely, UEFA IV-es, BL-re alkalmassá tehető

A tegnap esti Híradóban (33:valamennyitől) debütált az új Bozsik első látványterve. Köszi a fotót A69W, nekem egyszer indult el a videó, többet nem. Amint lesznek jobb képek, kitesszük.

update: Közben frissült a honvedfc.hu tavalyi cikke, és belekerült egy jobb minőségű kép.

update2: Azt a pletyit hallottuk, hogy a hivatalos, tervbemutatós sajtótájékoztató valamikor december elején lett volna, vagyis érdekes, hogy máris kikerültek a látványtervek.

Szeretem az MTVA néven futó közmédiát, mert közfeladatukat olyan jól látják el, hogy videóik nemhogy nem beágyazhatóak (2014 van, helló!!!), de még csak meg sem nyithatóak üzembiztosan. Sőt, képesek voltak annyira megnehezíteni az archiválók dolgát, hogy még nekem is elment a kedvem lementeni a ránk vonatkozó részt. És igen, kurva jogosan dühöngök, mert az én adóforintjaimból, az én (mi) tájékoztatásomra vannak, semmi olyat nem csinálnak, amit ne lehetne – a forrás megjelölésével – újrahasznosítani. Ezzel szemben szerzői jogokkal védik a saját magam finanszírozta saját magam tájékoztatását. Kabaré.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||