Mastodon

Gyuri bán verhetetlen

Bedobás előtt old school labdatörlés? Hát persze! A régimódi úr Kamber Gyuri nem ma kezdte...! (babar-1909foto.hu)
Bedobás előtt old school labdatörlés? Hát persze! A régimódi úr Kamber Gyuri nem ma kezdte…! (babar-1909foto.hu)

#Meccsarc rovatunkban a vereség ellenére többen nyújtottak be értékelhető pályázatot játékosaink közül a szombat délutáni produktumra alapozva, ami örömteli, mert azt jelzi: tényleg voltak értékelhető teljesítmények a sártengerben. Hogy messzebb ne menjek, két új igazolás is bemutatkozott és egyik sem betlizett! A győztes azonban nálam idén sokadjára ismét a balkáni perpetuum mobile.

Előbb azonban az udvartartásról.

  • Nagy Sándor egy vállalható meccsel mutatkozott be az NB1-ben kapunkban. A gólt még vissza kell nézni az ÖF-ban (ha az MLSz úgy 4 hét múlva nyilvánossá teszi), ott lehet, hogy kissé beragadt. Beívelésre azonban mozdult ki jól is, a védelmet hangosan, jól irányítja, és a kidobásai is ültek, főleg Boti felé. Lehet, hogy jó lesz ez?
  • Eppel engem eddig megvett. Felkészülésiken is tetszett amit láttam, tegnap pedig kis túlzással többet tett mint sok, a posztján megfordult tankcsatár 5 év alatt Kispesten. Jól lehet bevonni a támadásokba, a passzjátéka kitűnő (MTK-nevelés, jegyezte meg Hanta ennek kapcsán, és nem tudok vitatkozni, tényleg Kanta és Könyves kéne még abból az alomból, és mehetnénk évekig a dobogóért), már csak a gólhelyzetek kellenek.
  • Bobál Dávid folytatja az őszi pozitív meglepetéssorozatát, most is hozott tanítani való szereléseket. Lovrics is nagyot ment. Csak az a fránya hali gól, ott nem tudom, ki hibázott.
  • Endi okés volt, mintha kezdene visszatalálni a régi formára, 1-2 nagy mentés is a neve mellett állt tegnap. Boti pedig a meccs második legjobbja nálam tegnap! Hatalmasat melózott, nem mondom, hogy negligálható hibaszázalékkal, de rengetegszer kapcsolódva be a támadásokba is.
  • Nagy Geri hozta az őszi egyenletesen jó teljesítményt, örülök, hogy végleg beérett.

És akkor a hős, persze: Kamber Gyuri. Nem hiszem el, hogy tavaly nálunk kötött ki, nem hiszem el, hogy már most hosszabbítottunk vele, és nem hiszem el, hogy vénségére még mindig ő az, aki amikor megülne a csapat, hát rátesz egy lapáttal, előrenyargal, ha elöl besülünk hát ő oszt ki tizenhatoson belülre ziccerpasszt, vagy pörköl rá a büntetőterület vonaláról egy egészségeset a veterán Hali-portásnak. Rossi is elmondta, Szabi is elmondta, mi is elmondtuk, ti is elmondtátok már, nem baj, leírom sokadjára is: minden posztra kéne egy Kamber Gyuri Kispestre. Szép volt.