Mastodon

Erre a hétre miért kellett tíz évet várni?

Az Öreg néhány napon belül nekiment a rossz bíráskodásnak és Andó-Szabó ténykedésének, valamint Szöllősi Györgynek, akit nemes egyszerűséggel hazug embernek (hazugságokat mondó embernek) nevez, aki anyagi megfontolásból, vagy valami más személyes okból, de megpróbálja leválasztani Puskást Kispestről. Az interjú ötödik percétől aztán egy olyan sztorit hallhatunk, amit már én sem hiszek el, akkora sunyításról és szervilis seggnyalásról van benne szó. Egészen félelmetes.

Nyáron lesz tíz éve, hogy Hemingway megvette a Honvédot üzemeltető céget, azóta a helyzet hol jobb, hol rosszabb, viszont talán most először láthatjuk hosszabb távon, nagyobb médiafigyelem kíséretében, hogy nem csak nyilvánosan kiáll a kispesti szurkolók lelkének kiemelkedően fontos témák mellett, hanem nagyrészt tartalmilag is egyezik a mondandója a miénkkel.

Furcsa apróság a végén, amikor részben sportigazgatói hibáról beszél amikor a riporter rákérdez a mostani eredménytelenségre, pedig nálunk köztudottan nincs ilyen pozíció, sőt, maga az Öreg jelezte többször, hogy nincs is szükség ilyen pozícióra

A Digisport Szöllősivel készített múlt heti interjúja – ha van hozzá gyomrod, akkor – itt nézhető meg. A vitát újra felszínre hozó Hemingway-anyag pedig itt.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||