Mastodon

A világ minden pénzéből gazdálkodó közmédia szerint Kispesten mutatták be Raul fiát

Természetesen Raul-Ioan Palmesra gondoltak, csak így sikerült. Mi a tücsök és bogár rovatunk keretében, a magyar online sajtó azonban kritikátlanul vette át a hírt.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Budapest Honvéd-Vasas 0-0
Bozsik Stadion, 1659 néző, v.: Karakó
sárga lap: Botka (40.), Vasiljevic (50.), illetve Ristevski (33.), Vida (52.), Könyves (90.)
kiállítva: Eppel (59.), Gazdag (68.)
Budapest Honvéd: Horváth – Botka, Bobál, Kamber, Ikenne-King – Vasiljevic, Nagy G. (Lukács, 85.), Gazdag – Prosser (Hidi, 63.), Eppel, Youla (Raul-Ioan, 74.)
Vasas: Nagy G. – Preklet, Korcsmár, Debreceni, Hangya – Vida (Berecz, 71.), Ristevski (Könyves, 75.), Ádám, Müller, Remili (Pavlov, 86.) – Novák

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, ám gól nem született, erről főként a több nagy védést bemutató hazai kapus, Horváth András gondoskodott.
A második félidőben kettős emberelőnybe került a házigazda: előbb Eppel Márton kapott piros lapot a Vasas kapuja előtti kakaskodást követően, majd a félpályánál szabálytalankodó Gazdag Dánielnek kellett elhagynia a pályát. A vendégek azonban nem tudtak élni a kettős fórral, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||