Mastodon

Nem értem, de tényleg nem :(

Nyilván olvastátok az Öreg legújabb blogbejegyzését, amiben nyilvánosságra hozza a fellebbezését, mert megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága. A lényeg, hogy még februárban sérelmezte Andó-Szabó működését a Honvéd-Halin, és ezért, mint sportszakembert elmeszelték írásban.

Már eleve azt sem értem, hogy miért kell valakit a véleményéért büntetni, és miért nem lehet inkább nyilvános vitát indítani, amiben az érvek csapnak az ellenérvekre, miért megoldás a hatalmi szó, hogy kuss?

De az igazán érthetetlen dolog számomra maga az érvelés, ami szerint Hemingway most nem is közvetlen tulajdonosa a Honvédot üzemeltető cégnek? Ilyenkor mi van? Mindig ő szerepel a nyilvánosság előtt, mindenki vele azonosítja a klubot, erre most teljesen mást mond.

Nem értem, tényleg nem értem. Valaki esetleg?

B jelű kérdés // hogy ha a közvetett tulajdonosokat is bünteti az MLSZ feb, akkor mit tenne mondjuk egy Bayern Münchennel, ahol kismillió kistulajdonos van? Egyet twitelsz a sporikról, és máris repül a büntetés? Fura.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||