Mastodon

Vajon miért nem kíváncsiak idegenben a bajnokcsapatra?

Én ezt tényleg nem értem.  Az utóbbi tíz bajnokságból az idei az egyetlen, ahol a hazai átlagnézőszámunk magasabb, mint az idegenbeli, bónusz, az idegenbeli az egész időszakban mért legalacsonyabb. Az okés, hogy nem jártunk még a Grupiban, és Újpesten benyaltunk egy zártkaput*, de például játszottunk visszavágót a Videotonnal (2449 néző), először járt bajnoki címvédő Balmazújvárosban, ahol az NB I., mint újdonság varázsa könnyedén ellibbent a 14. fordulóra (1239 néző), és azt is meg kell jegyezzük, a Diósgyőr elleni debreceni kettős meccs 5400-as nézőszáma erős szépítése a valóságnak és így az idegenbeli átlagnak, mivel a rendszer nem mérte azokat, akik a Loki-Hali után egyszerűen hazamentek.

*_ ha a Megyerit nem számolom, akkor 2390 az idegenbeli átlagunk, ami még mindig alacsonyabb, mint a hazai.

Talán majd tavasszal, amikor megyünk a Fradihoz, Diósgyőrbe az új stadionba, az általában vastagon felfelé kerekített Vasashoz, Felcsútra kétszer, Kövesdre és Paksra egyszer-egyszer.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||