Mastodon

Munkanap van, ezért csak egy kibeszélőt kaptok Soroksárra

Soroksár – Bp. Honvéd (MK elődöntő) @ Soroksár, 15h

Nyugi, adja a meccset az tévé és az m4sport.hu is, vagyis aki nem tud elszabadulni melóból, az is megoldhatja valahogy sutyiban. Egy másik monitor, egy rádiótelefon, szinte bármilyen kijelzőn, ami egy internetképes eszközre van ráforrasztva iparilag. Én például a snooker-világbajnokságot a gépem mellé támasztott tableten pörgetem a Digi alkalmazásában, és egy bluetoothos fülhallgatóval a fülemen. Így nem kell mindig odanéznem, dolgozhatok nyugodtan, azonban ha a rádióban valami érdekeset hallok, akkor csak félre kell fordítani a fejem, és máris láthatóvá válik, ha más nem, az ismétlés.

Ja, a Videoton tegnap simán továbbjutott Debrecenben, vagyis ha meg tudjuk tartani az előnyünket, akkor velük találkoznánk a kupadöntőben.

Egyébként pedig az előnyünket kell megtartani, és akkor nincs gond. A Soroksár hétvégén 6-2-re kapott ki otthon az alsóházas Siófoktól, némileg tartalékosan felállva, hiszen mindegy nekik gondolom, hogy hányadik hetedig helyen végeznek az NB II-ben, ha közben esélyük van egy kupadöntőre. Mielőtt bárki azt gondolná, a hazai mínusz négy jó előjel, elmondanám, hogy az odavágó előtt 4-0-ra kaptak ki a Vasastól, majd kellemetlenül megnehezítették a dolgunkat.

Egyébként hétvégén mi sem vittük túlzásba a legerősebb kezdőt. Az újpesti posztban írtunk arról, hogy a komplett középpályánk meccshiányos volt, és az Összeszokottság Szobrát se a védelmünkről fogják mintázni, de nyugi, a kupára visszatérhet Nagy Geri és Kamber, azonban a szombaton sérült Gazdiról, N’Gogról és Mézgáról semmit sem tudunk. Ha mindenki visszatér, akkor elmondhatjuk, hogy két, a szerdára tartalékoló csapat mérkőzik meg egymással, ahol egyértelmű esélyes kell legyen az élvonalbeli Honvéd.

Ennyi. Aki tud jöjjön, aki nem, az nézze a tévében vagy az interneten, és ha az se megy, kövesse valahol az eredményt, a lényeg, hogy szurkoljon, mert nagyon kéne az a kupadöntő.

címlapkép// Moldova György egy zártkapus Soroksár-Vasason. ha nincs jegyed, és már nem férsz be, akkor vegyél példát H. Kovács teremtőjéről. fotó // tisztaszegyen.tumblr

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||