Mastodon

A mai kezdőnket eltaláló olvasóink között Paks kettes igazolólapokat sorsolunk ki

Bp. Honvéd – Craiova @ Győr, 18:55

Most csak egy gyorsat, mert hajtás van a melókában, még a múlt heti Vilniust se hoztam be, a hullámok is összecsaptak, satöbbi, magyarázkodás, ilyesmi.

A legfontosabb, hogy megtudtam, Gazdi és Kukettó is játszhat ma, mert nem kettő, hanem három sárga után jár az egymeccses automatikus eltiltás.

A másik fontos, hogy a Legkisebb Király, Moretti és Egerszegi is a keretben, vagyis legalább van jobbhátvédünk, igaz, hónapok óta nem játszott meccset, de az nálunk már egy jó ideje nem akadály.

Itt a Győrbe utazó keretünk (dőlt félkövérrel azok akik az UEFA-nak leadott bő keretben benne vannak, de ma nem lesznek):

  • kapusok // Lefkovits Robi, Berla Attila, Horváth András
  • védők // Batik Bence, Djordje Kamber, Kálnoki-Kis Dávid, Ivan Lovric, Macdonald Niba, Uzoma Eke, Tonci Kukoc, Ikenne-King George, Kovács Nikolasz, Temesvári Attila
  • középpályások // Banó-Szabó Bence, Egerszegi Tamás, Gazdag Dániel, Hegedűs Márk, Kesztyűs Barna, Federico Moretti, Szendrei Norbert, Nagy Geri, Anis Ben-Hatira, Heffler Tibor
  • csatárok // Cipf Dominik, Vladyslav Kulach, Lukács Dániel, Moutari Amadou, David N’Gog, Májer Milán

Ebből legyél okos Sanyibácsi!

Találkozzunk három körül legkésőbb a Keletiben, igyunk egy sört, fél négykor indul a vonat Győrbe, érezzük jól magunkat. 18:55-kor kezdés, reménykedjünk a legjobbakban.

Valamiért bizakodó vagyok, de inkább visszavetem magam a munkába, hogy megmaradjon az érzés, nehogy véletlenül elgondolkodjak rajta: mire fel?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||