Mastodon

Az új Bozsik nulladik éve drónvideón

Az ásatástól a betonvázig.

Featured Video Play Icon

Megvolt a szurkolói bejárás egy bokrétaünnepség keretében, remeksok látványos kép is kikerült róla (1909fotó, Kimmel Photo, Magyarépítők), egyedül a drónos fotókkal/videókkal vagyunk nagyon elmaradva, de csak egészen máig, ugyanis

Barla megint meglepett minket valami nagyon menővel: egy idősoros videóval, ahol az alapozástól december elejéig követhetitek nyomon az új Bozsik építését. Az eleje kicsit olyan, mint a kínai agyaghadsereg ásatása, majd eltelik két perc, és egy szinte szerkezetkész stadiont láthatunk. Összelegózták, na.

A hajtás után további képeket láthattok a november 27-i állapotról.

A vendégek beléptetése egy alagúton keresztül történik majd a stadionba, vagyis a régi sporttelep szinte egész területét használhatjuk majd meccsnapokon. (A képek kattintásra eredeti méretben, új ablakban nyílnak meg.)
Szemben az Északi lelátó, a tábor leendő helye.
Képzeljétek el piros-fehér-feketébe burkolva. Egy csoda lesz a környéknek.
A képen még két toronydarut láthattok. A jobboldalit azóta már elszállították, és az utolsó is eltűnik január közepéig.
<3

A korábbi felvételeket itt találjátok.

A képek és videók érvényes légtérhasználati engedély birtokában (Nyt. szám: 6234-144/2019) készültek, és az MNSK (Nemzeti Sportközpontok) hozzájárulásával kerültek publikálásra. A felvételeket Barla készítette, köszönjük meg neki!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||