Mastodon

Drónfelvételek az épülő Bozsikról #8

Kandeláberek, tető

Featured Video Play Icon

Sajnos az elmúlt napok időjárása nem kedvezett a drónozásnak, amit sajnálunk, mert elég látványos dolgok történnek az új Bozsikkal. Itt jegyezném meg, hogy remélem marad a név, mert kevés menőbb címe lehet egy futballklubnak a világon, mint a Bozsik stadion, Puskás Ferenc utca 1-3. Bár, ahogy elnézem a szponzorkeresés tempóját, valószínűleg egy ideig még elkerül a rettegés.

Na, de a lényeg, hogy minden viszontagság ellenére, Barla újra felszállt, és lett pár menő kép, rajta a szinte összes kandeláberrel, valamint némi födémmel a tribünön.

Gyönyörű lesz, na.

Az már csak mellékes és a magyar futball közelmúltját jól jellemző apróság, hogy ha valami zöld és gyepszerű valami lenne a küzdőtéren, akkor jelen állapotában is hozná a Hemingway előtti Bozsik komfortfokozatát.

A képek kattintásra új ablakban, teljes méretben nyílnak meg.

A korábbi felvételeket itt találjátok.

A képek és videók érvényes légtérhasználati engedély birtokában (Nyt. szám: 6234-496/2019) készültek, és az MNSK (Nemzeti Sportközpontok) hozzájárulásával kerültek publikálásra. A felvételeket Barla készítette, köszönjük meg neki!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||