Napi történések: lesz jegy Debrecenben is

Tegnap jelent meg a klub honlapján, hogy a debreceniek 300 jegyet küldtek Pestre a Honvéd szurkolóinak. Természetesen azonnal lábra kapott a hír – és a konteo-hívők számára nem teljesen alaptalanul, – hogy akkor ez ennyi, az Öreg mégiscsak megegyezett Szimával (aki már nem is tulajdonosa közvetlenül a Lokinak), és nem mehetünk idegenbe.

Levélben rákérdeztünk a klubnál a helyzetre, akik megnyugtattak minket: Debrecenben is lehet majd jegyet venni az előre meghatározott 1400 forintos áron. Utóbbi összeggel továbbra sem értünk egyet, de megkeresésünkre sem az MLSZ, sem a rendező DVSC nem válaszolt. Keressük a további lehetőségeket, hogy hova fordulhatnánk panaszunkkal.

“Napi történések: lesz jegy Debrecenben is” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. szuper.
  Kérdezhetek egy technikai jellegű kérdést?
  Emailban kérdeztetek rá a Honvédnál?

  Érdekelne, hogy milyen címen, mert (más ügy miatt) nekem több levelemre sem válaszoltak amit emailban küldtem el, több fellelhető címre küldtem természetesen, de zero válasz……

   1. egész frissnek tűnik…

    “Vezetőedző:
    Marco Rossi”

   2. Köszönöm!
    Többek között erre az office@ címre írogattam én is, de úgy látszik az “ügyem” hordereje nem érte el a válaszadás szintjét sem…….

    1. Fura. Nekem az a tapasztalatom, hogy általában igen készségesen és egy munkanapon belül válaszolnak. Megjegyzem, erre nem lehet egyáltalán panaszom.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.