Íme a sorsolásunk 2014/15-re

Augusztus vége: Felcsút, Újpest; november eleje: Videoton, Fradi. Párban a rangadók.

 1. 07.26. Honvéd – Dunaújváros
 2. 08.02. Győr – Honvéd
 3. 08.09. Honvéd – Nyíregyháza
 4. 08.16. MTK – Honvéd
 5. 08.23. Honvéd – Felcsút
 6. 08.30. Újpest – Honvéd
 7. 09.13. Honvéd – Haladás
 8. 09.20. Diósgyőr – Honvéd
 9. 09.27. Honvéd – Pécs
 10. 10.04. Debrecen – Honvéd
 11. 10.18. Honvéd – Paks
 12. 10.25. Kecskemét – Honvéd
 13. 11.01. Videoton – Honvéd
 14. 11.08. Honvéd – FTC
 15. 11.22. Pápa – Honvéd
 16. 11.29. Dunaújváros – Honvéd
 17. 12.06. Honvéd – Győr

naptarRW közben örül, hogy itthon kezdünk és itthon zárunk. Szerinte az, hogy a “vierchowodosított kispaddal, egyelőre ismeretlen védelemmel és nyugger rutinos afrikai légióval felálló csapatunk újonccal kezd itthon”, kellemes emlékeket csal elő memóriájából, számára a “vasműviek elleni start kicsit a boldog békeidőket idézi – reméljük, majd az eredmény is”.

“Az ezt követő győri túrát talán nyerhetőbb meccsek sora követi (?), a komolyabb túrákra és esélyesebb rollerekre a 8.-12. fordulók közt számíthatunk (miskolci, nagyerdei és hírösvárosi vendégjáték – utóbbira kábé nem is érdemes lemenni, hehe.) A Vidi/Fradi zárás megint cifra, hogy aztán egy pápai termálfürdőzéssel zárjuk az őszt, ahol Mátyus Jani adja a svédmasszázst.

A tavasz majd egy nyíregyi túrával indul, az viszont belecsapás a lecsóba, kezitcsókolom. Viszont végre itthon zárunk majd, aminek én örülök, mert csak az az igaz, ha a Bozsikban búcsúzunk, mint 1991-ben, 1992-ben, 1994-ben és 1995-ben is, ami nekem a focio-szocializálódásom volt.” –zárja rövid sorsolásértékelését RW, mi pedig csak annyit fűzhetünk mindehhez: a teljes menetrend elérhető az MLSZ honlapján, de a legjobb mondatot azért szeretnénk itt is kiemelni belőle:

Biztonsági szempontokból az Újpest és a Ferencváros, valamint a Honvéd és az MTK ellentétes sorsolást kaptak.

 • Balázs Németh

  Hosszú idő után otthon kezdünk és otthon is fejezzük be a bajnokságot. Örömteli :) a sorsolás is egész tűrhető az eleje picit könnyebb. Hajrá hajrá :)

 • Labdarugas

  Olvastam az edzésen részt vevő játékosok sorát.
  1. Keita hova lett??
  2.Pantovics, Ihrig Farkas hogy-hogy itt???
  3.Csábi, Lőrinczy hogy-hogy nincs itt????

  • vass gábor

   Pantovic teljesített az nb2-be kölcsönadottak közül messze a legjopbban,neki az NB1-s keretünkben van a helye.Ihrig-Farkas Sebi kölcsönbe jön vissza a Parmától ,MFA nevelés,Holenderhez hasonló játékos.

   • Pelso

    Pantovic pár évig kiemelkedett a korosztályából, aztán gyengének tűnt a nagyok között, kíváncsi vagyok rá, hol tart most Nico… Ihrig-Farkas remek kis jobbos támadó kp., a gólvágós fajtából :) akár még hozzá is tehet az előrejátékunkhoz.

  • Kertész Péter

   Keita biztos Amszterdamban örömlányozik Leonardóval…

   • Pelso

    :D (vagy árulja magát Leoval…)

 • Labdarugas
 • Kertész Péter

  Harci lázban vagyok. Júli 26… Egy örökkévalóság! :) Tele reményekkel, persze nem tudom, mire, tán Pietro, a druszám varázserejében bízom…? Ignja még itt. Tömjenek a szájába egy tisztes summát, maradjon. Úgy kell, mint egy falat kenyér. A tengelybe hátul a mezőny legjobb bekkje létfontosságú. Botka, Alcibiade, Baráth, King és még ki tudja,ki talán megoldják a védelmi kérdéseket és kihívásokat. Huhhh… Edzőmeccseken találkozunk :)

 • Pelso

  Kemenes, Czuczi, Szemerédi, Botka, Ignjatovic, Ikennek-King, Baráth, Alcibiade, Navarro, Mancini, Hidi, Godoy, Vernes, Mensah, Vécsei, Nagy G., Kapacina, Holender, Pantovics, Fejes, Bobál G., Prosser, Youla, Délczeg, Sundas, Ihrig-Farkas, Traore és Vólent ….. érdekes névsor :)

  • Kertész Péter

   Ignja tutira marad?

   • Pelso

    lehet, hogy csak az 1. meccsen (ha jön ki a többiekkel) mehetünk biztosra…hemit ismerve : van az a pénz ,ami után érdemes magyarázkodni, hogy miért üres a védelem közepe :/

 • vass gábor

  Távozott szerződése lejártával:

  Lovric,Zivanovic,Diarra (svájci 2.o.,Chiasso,a korábbi remek olasz játékos Zambrotta lesz az edzője),Bonazzoli,Lupoli,Job

  Szerződésbontással pedig,Kovács János (lassúnak tartották az nb1-hez) és Daud.

  Ignjatovic ha már velünk kezdte a felkészülést,akkor szerintem
  marad.Ihrig-Farkas kölcsönbe jöhet vissza.Egy jó belső védő (Lovricot
  pótolandó) még elférne a keretben.

  A Cár megnézi az eddig kölcsönben lévőket is
  (Fejes,Vólent,Pantovic).Remélem,hogy Nikola Pantovic (20 éves szerb
  csatárunk Békéscsabán 19 gólt rúgott) bekerül az nb1-s keretünkbe.

  Most így állunk nagyjából:

  Kapusok:Kemenes,Czuczi,Szemerédi

  Védők:Botka,Sundas,King,Baráth,Ignjatovic,Navarro,Bobál D.,Alcibiade,Fejes

  Középpályások:Ihrig-Farkas,Nagy G.,Csábi,Hidi,Godoy (végre
  felgyógyult),Vécsei,Kapacina,Lőrinczy,Mancini (őt elpasszolhatnánk
  valahova)

  Csatárok:Vernes,Youla,Traoré,Bobál G.,Pantovic,Prosser,Holender,Délczeg,Daru,Mensah,Vólent

  • Pelso

   ha Prosser támadó, akkor Ihrig-Farkas és Kapacina is az… :) mind2 futót szokott játszani az irányító (Lőrinczy v. Vécsei) mellett. Érdekes , hogy akkoriban Prosser inkább csak csereként szokott játszani Karacs Peti helyett a jobb szélen, a balon meg Ihrig-Farkas és Holender váltotta egymást, jó kis évjárat volt… Én továbbra is Farkas Aurélt hiányolom abból a csapatból…emlékszel a srácra ? Csábi mellett a legjobb védekező középpályásunk volt az eddigi évjáratokból…itt lenne a helye !

   • vass gábor

    Igen,Farkas Aurél is jól nyomta,én biztos,hogy csak kölcsönbe engedtem volna el.Az nb2-s SZTK-hoz került,ott tavaly ősszel szinte semmit nem játszott,a tavaszt kölcsönben az nb3-as Diósdon játszotta végig (14 meccs),most remélem hogy visszaviszik az nb2-s csapatukba.

    Karacs elvileg még a mi játékosunk,kölcsönben játszott őszzel az nb2-s Balmazújvárosban( nem nagyon volt pályán),tavaszzal a Debrecen 2. csapatához volt kölcsönadva (DVSC-Deac),ahol 13 meccsen 5 gólt szerzett az nb3-ban.

 • VirágPeti

  Jó kis keret azért ez, ha így marad! Csábi és Lőrinczy azért még kerüljön elő :). Ignja maradjon, könyörgöm! És egyetlen egy akadémistát sem engedni el!

 • Pingback: Elkezdtük a felkészülést, de valószínűleg még nem a végleges kerettel | Csak a Kispest!()

 • Pingback: És ahhoz mit szóltok, hogy az MTK nálunk játszik a következő évben? | Csak a Kispest!()