▶ “Nekem egy különleges, kitüntetett érzés a Honvéd edzőjének lenni”

csabi_jozsefKb. ezért az egy mondatért megérte megcsinálni az interjút.

Komolyan, ha valaki a hozzáállása, a szellemisége miatt megérdemelné, hogy sikeres legyen Kispesten, az Csábi Jocó. Csupán attól félek, hogy utoljára ennyire szimpatikus és Kispest-érzelmű ember Sisa személyében ült a padunkon, és annak a sztorinak is mi lett a vége. Kispest nem szereti a szép meséket.

Hátha most máshogy lesz.

További anyagaink a meccsről:

“▶ “Nekem egy különleges, kitüntetett érzés a Honvéd edzőjének lenni”” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Nagyon jogos a felvetés! Felhoztam ezt a példát már Én is korábban! Lehetne valamit tanulni a Miskolciaktól! kb egy 120.000-es város és a vonzáskörzete az ami az alap, de Kispest a XX., XXIII, XVIII., XXI., és a közeli agglomeráció messze nagyobb lakosságszámot produkál és meglehet nézni,hogy Nálunk mi van. Ja Hot-dog az van persze, de azon kívül…….???

  Meg kell nézni, hogy Misolcon szisztematikusan építkeztek a marketing a szurkolók becsábítása egy teljesen tudatos dolog volt. Meg is lett az eredménye!

  Nálunk mi van?? Meg kell nézni a kispesti marketinget, a honlapot, a szurkolói újságot, a szurkolókhoz való viszonyt!!! Hogy is mondta anno GHF ez egy termék, amit megvásárol a vásárló azzal hogy jegyet vált. Tiszta Amerika, meg a piac mindenhatósága , de szerintem a jó bornak is kell cégér, a rossznak meg pláne kellene.

  Persze nem egy nap alatt változna meg minden, de sajnos még a csírája sincs annak, hogy ezen a téren változtatni akarnak. Hol vannak itt szórólapok, óriás plakátok, hirdetések a buszokon, a kerületi hirdető táblákon, a két plázában ahol sokan megfordulnak egy tábla, hogy vazze hétvégén ekkor meg ekkor meccs, ha valakit érdekel………ezer millió ötlet lenne még ami nem kerűlne horribilis összegbe. Attól kezdve, hogy a kerületi iskolákba el lehetne menni és alternatív torna órákat tarthatna egy két játékos, de nem is sorolom, mert falra hányt borsó az egész.

 2. Én itt lakom nem messze kb. 35 km-re. A Diósgyőri csapatnak nem csak Miskolc ha nem egész Borsod megye szúrkol. Erre nagy a munkanélküliség és akik dolgoznak azok is nevetséges összegekért. Sokaknak ez az egyetlen szórakozásuk, ezt várják egész héten. Egyfajta közösség összetartó erő az ami itt van. Egy győzelem feledtetti a hétköznapi problémákat hitet ad az embereknek. Már Debrecenbe is más a helyzett, az egy gazdagabb város, ott ha nem megy a csapatnak akkor kong a stadion, itt ez olyan mint máshol a templom. Röviden ezek gondolatok fogalmazódtak meg bennem.

 3. Sok helyen és sokaktól olvasom hogy kiesni azért biztosan nem fogunk akár milyen szarok vagyunk.
  Hát nem tudom miért ilyen biztosak benne ……
  Ha megnézzük a március óta tartó vesszőfutásunk akkor egyértelmű a kiesés, hacsak nem történik valami csoda hiszen olyan mélyen vagyunk hogy nem is emlékszem hasonlóra. Az a szerencsénk jelenleg hogy őszi-tavaszi rendszer van magyarországon…..ha tavaszi-őszi lebonyolítás lenne akkor már a levesben lennénk.
  Ahhoz hogy benn maradjunk szükség lenne egy jó felkészülésre, néhány hasznos igazolásra, egy nagy adag szerencsére, és egy még nagyobb adag pénzre az igazolásokhoz. Ha ebből a négy dologból valamelyik hiányozni fog akkor félek semmi nem ment meg minket hiszen a jelenlegi impotens, góltalan, ponttalan játékunk nem elég a bennmaradáshoz.
  Térdre imához….

  1. Honvéd jelenleg,13 pont és mínusz 10-es gólarány.A lőtt gólunk kevés,a kapott gól a hátsó riválisokhoz képest nem sok,a védelmünk mindenképpen jobb mint a többi hátul álló csapaté.Csatárposzton mindenképpen erősíteni kell,én 2 új csatárra számítok ,és további 3-4 mezőnyjátékosra.Ez esetben nem lehet gondunk.

   A Nyíregyháza ,14pont,szerintem nem esik ki.van stílusuk,Mátyus hajtani fogja őket.

   Az egyik kieső szerintem,biztos hogy a Pápa lesz,jelenleg 14 pont,a gólarányuk nagyon árulkodó -21.Tehát sokszor megszórták őket,szerintem ők a mezőny leggyengébb csapata,a játékuk is nagyon gyenge.

   A másik kieső szerintem a Pécs,Dunaújváros,Haladás hármasból kerülhet ki.

   A Pécs sem valami acélos csapat,10 pont és mínusz 18-as gólarány.Ami velük szemben biztató,a 3 pontelőny mellett,hogy a Honvéd védelme sokkal jobb,mi 22 gólt kaptunk,míg a Pécs 34-et.

   A Dunaújvárosban (13 pont) is benne van a kiesés,a gyenge védelmük miatt,32 kapott gól.

   A Haladás,11 pont,mindössze 5 gólt lőtt 16 meccsen,ez kirívóan kevés.A Kecskemét elleni utolsó meccsük (3-1) erősen bundagyanús,öngólok és nevetségesen végrehajtott kecskeméti 11-es. Ezzel együtt,tavasszal a Pápa mellett,a Pécset vagy az Újvárost talán megelőzhetik majd.(már ha Radó marad,mert ő meg már elakarna igazolni)

  2. Én azért gondolom/hiszem, hogy nem esünk ki, mert van nálunk 2 gyengébb csapat/keret, bmilyen szarok is vagyunk jelenleg.

   Ennek meg 30 forduló alatt ki kell jönnie, és ki is fog jönni.

 4. Gyanítom, hogy a 12 rúgott gól is negatív rekord az előző szezonbeli vereség sorozathoz hasonlóan. Nyilván nincs erre kész statisztika (szezonok/meccsszám/rúgott gól arány), hirtelen az 1917-es szezont (a Kispest első nb1-es szezonja, az egyik leggyengébb) néztem meg, akkor 22 meccsen 22 gólt rúgtunk és épphogy bent maradtunk. idén kiegyeznék 30 meccsen 30 góllal. :)

  Még megnéztem a 2003-as szezont, amikor kiestünk: 22 meccs, 27 gól.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.