Kik szaladgálnak szerződés nélkül a hiányposztjainkon?

Hemibá azt mondta, hogy irányítót, csatárt és esetleg baloldali védőt kellene szerződtetnünk a télen. Nézzük, kik vannak jelenleg szabadlistán, esetleg csapat nélkül:

 • iránytó/belső középpályás: Czvitkovics (Felcsút), Dudás (Győr), Spitzmüller (Nyíregyháza), Csirszki (Diósgyőr)
 • csatár: Martínez (Győr), Volas (DVSC), Varga Roland (Győr), Pavicevic (Kecskemét)
 • baloldali védő: Mohl (Pécs), Sváb (Győr), Bori (Diósgyőr), Póti (Nyíregyháza), Bosnjak (FTC), Völgyi (Győr)

“Kik szaladgálnak szerződés nélkül a hiányposztjainkon?” bejegyzéshez 47 hozzászólás

 1. Balhátvédben per pillanat szerintem Bosnjak kölcsönvétele lenne a legjobb megoldás. És szó lehet Völgyiről is, bár kérdés, akar-e érte pénzt az ETO, ill. persze a fizetése :)

   1. Völgyi nem rossz, de elég meredek dolgokat hallani róla, gondolom, nem véletlenül fegyelmezték többször is

  1. Szerintem nem égető a balhátvéd poszt ennyire, Boti és sérülés/eltiltás esetén Vido/Fejes/Sundas megoldja.
   Kár pénzt kidobni erre, inkább beforgatnám ezt az összeget egy jobb csatár megszerzésébe.

 2. Nem nagyon stimmelnek ezek a posztok…
  Csirszki nem csatár,hanem belső középpályás,Póti meg pláne nem,hanem belső védő!
  És Borira is sok mindent lehet mondani,de hogy pont balhátvéd lenne,azt semmiképp!:)

 3. Jó pár játékos erősítést jelentene, csak nehéz elképzeli, hogy pl egy Czvitkovicsot meg tudunk fizetni. Martinez vissza hozatalával is ez a problémám, nem fog lemondani pár milláról, csak, hogy nálunk focizzon.
  Wittrédi Dávid kimaradt a listáról, őt pl. el tudnám képzelni, pár éve egész jó bal lábas támadó kp volt, Pécsett, és még csak 27 éves. A védők közül talán Svábot, Mohlt tudjuk reálisan megfizetni, Pótit nem ismerem, a többit biztos, hogy nem.

 4. (A tulajdonos úr éppen most beszél az ATV-n az amerikai-magyar kapcsolatról)
  :)
  nagyon politikus…… :)

 5. Nekem kellene Varga Roland is. Ha van egy Botka-King páros a jobb oldalra, akkor Boti maradhat standard balos, és akkor Völgyi nem kell.

    1. Gondolom a 19 éves botswanai utánpótlás válogatott Burbut Ulenguwu lenne az ideális megoldás akkor góllövőnek:) :) vagy szét lehetne nézni a montenegrói másodosztályban vagy a görög harmadik ligában is. Egyből kész játékosokat kapnánk, akik már az első meccsen tavasszal Nyíregyházán porig aláznák játékukkal a Mátyus csapatot! Azonban nekem már valahogy elegem van ebből a kispesti kísérleti laboratóriumból. Pláne, hogy most a kiesés szele is megcsapott rendesen minket. Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben most, hogy finnyásak legyünk akár a “győri maradékokkal” szemben is.

     Habár ha visszaemlékszem egy rossz ómen valóban a győri kontingens ellen szól, (ha babonásak vagyunk persze) amikor kizúgtunk az nb2-be ilyentájt érkezett a csapathoz a Mracskó fémjelezte győri megmentő sereg……. :(

     1. Rendet kell rakni az öltözőben. A francnak van akadémia??? Miért nem lehet “használni” Fejest, Sundast, Daru Bencét,Ihrig-Farkast…szerencsére Botka visszarendelve… Ha nincs pénz igazolni (vagy az öreg nem szán rá) miért keressen az itt emlegetett Völgyi/Varga páros kettem minimum 3 v. 4. millát a semmiért,mert ugyanúgy zsákbamacskák mint a mfa-sok csak azok negyed annyit keresnek…

      1. Kölcsönbe szerintem jöhetne egy Varga/Martinez páros.
       Játékban lennének (elővásárlási jogunk lenne, ha annyira szerepelnének) .
       Én abszolút a fiatalok pártján állok ami a csapatba építést illeti, de ha ránézek a tabellára akkor másként gondolkodom. Fel lehet állni persze tavasszal ezekkel a fiatalokkal, de ha sorozatban 3 vereséggel kezdünk akkor nagyon benne van az összeomlás lehetősége és akkor már nem nagyon van mit tenni. Jöjjön most két 2-3 meghatározó játékos (elsősorban kölcsönbe) folytatódjon az a folyamat amit Csábi elkezdett, minél több fiatal fokozatosan kapjon lehetőséget az nb1-ben. Eldől majd, hogy hosszabb távon kire lehet számítani, ki jelenthet így erősítést házon belülről, de az elsődleges most jelen helyzetben a biztos bentmaradás kell, hogy legyen. Ez a szezon elment, majd a 2015/16-os szezontól jöhet Csábi és a csikócsapat!

     2. 2003-ban teljesen más szituáció volt persze, akkor a mennyiségi igazolásokban látták a megoldást a vezető.

      Érkezett: Mracskó, Erős G., Filó, Molnár L. (mindegyik Győr), Forrai,
      Simon J. (mindkettő Dabas), Hungler (REAC), Hamar (Videoton), Zombori,
      Hrutka (mindkettő Ferencváros), Fedor, Balogh P. (mindkettő Szolnok). ……………a végét tudjuk :(

      Szerencsére az irány most nem erre mutat, de 2-3 kész játékos érkezése elengedhetetlen tavaszra.
      Martinez/Varga/Czvitkovics hármas azt hiszem sokmindenre gyógyír lenne.

    2. Martinez. Ő igazi erősítés lenne,ismeri a körülményeket,gyors,képzett,kész játékos,szeretett itt játszani(csak ugye a Győr nagyobb pénzt adott neki). Rohadtul nagy segítség lenne Youla nem egyedül szenvedne,nem egyszer 3 védővel a nyakán.

 6. martineznek még örülnék, ha nem lenne idegbajos meg teljesen kiszámíthatatlan. amúgy összességében nem tartom olyan jó játékosnak, mint aminek az alapján a pár meccs alapján tűnt mikor itt játszott. győrben nem véletlen lett belőle peremember.

  1. Győrben sokan lettek peremember az edzőváltások miatt…jól jönne most pár ilyen Martinez, aki pl. nem adja oda a labdát 11esnél, mert gólt akar lőni, és tudja, hogy belövi :) tud mit kezdeni a labdával , fejjel, lábbal…nem sok ilyen perem’ van most nálunk. :/

 7. Olvasgatok itt és sokan pedzegetik a bal hátvéd posztot….na meg az öreg is. Nekünk nem ott vannak gondjaink hanem támadó középpályán és elől. Ez a csapat kettő !!! rutinos jó játékossal első 5-ben lenne. Persze kettő nem elég mert ha valamelyik kiesik megint ott vagyunk ahol a part szakad.
  De kezdjünk el kicsit játszani az emlékeinkel………képzeljétek el Szabó Tibivel középen ezt a csapatot…szerintem most a hatodik hely környékén lennénk. Vagy Pisonttal, Hamarral …szerintem dobogón.
  Bal hátvéd szerintem nem kell……nem a védelmen csúszunk el általában. Martinez nagyon jó lenne……Varga és Dudás is bár kétséges mennyire lennének lojálisak hozzánk hiszen semmilyen kispesti kötödésük nincs….márpedig szív nélkül nem lehet.

 8. Igen ezt aláírnám rögtön………. csíkók nem üresben futnának, ledarálnánk megint mindenkit.

 9. No money, no Cordella.
  kiváncsi vagyok hogyan, és kiket fogunk összekukázni. ( direkt nem megvenni-t írtam)

 10. Nem kérdés, hogy ebből a listából Cvitkovics és Martinez lenne számunkra a legjobb!
  Dudás nagy tehetség “volt”, Csirszki meg majd pont ide jönne…
  kp. csak Martinez, a védő poszt meg talán Mohl Dávid… Svábot nemvéletlenül utálták a yüllőin, Bori öreg + egy faszkalap, Póti???, Völgyi meg bombagólok és más semmi!

 11. Azért annyira nem áll hadilábon ez a Kispest,hogy még ez a Cccccvitkovics vagy mi a fene is beférjen.Volt olyan is,hogy Szakálytól nem tudtam megkülönböztetni,még a játék stílusuk is egyezik.Lehet,hogy erős szavak,de a honi labdarúgás szégyenfoltjai.Mártinez és Varga Roli ők igen,ők focisták.

 12. nem áll olyan rosszul??? nics playmaker évek óta! kb. Lanza lett volna az utolsó, de szándékosan elöljátszott mert kb. nálunk egy Brazil kapust is előre küldenének… és nem azért mert 92. perc 0:1…

  Vernes rámenős játéka nagyon hiányzik ebből a csapatbó!!!

  1. Sundasról nem derült ki, hogy mit tud, bár az jelenthet valamit, hogy 3-ból egy edző sem számolt vele. Az utóbbi fél évben nyújtottak alapján Alciért sem hullajtanék könnyeket, bár ez alapján kb. mindenki mehetne. Ha a Crotone fizet érte (idén hosszabbított szerződést nálunk) és a helyére tudunk “értelmes” védőt szerződtetni, akkor tőlem mehet.

   Érkezőkről valakinek valami? Martinez, Debreceni? Mondjuk utóbbi meglepne, ismerve, hogy Hemi hogy bánt el vele. Ennek ellenére valahol olvastam, hogy a lilák mellett mi is felmerültünk kérőként.

 13. Olvasgatom a klubhonlapon a játékosok szezonértékelőjét és azért az közös mindben, hogy ez a “Józsi bá” valamit nagyon tud! Nem lesz itt baj szerintem és remélem tavasszal tűzbe mennek érte a játékosok!

  HIDI: “Reméljük, hogy Józsi bá minél tovább lesz a csapat élén, de ehhez mi is kellünk.”

  PROSSER:”Józsi
  bá remek edző, szerintem sikerül átadnia, amit ő érez a Honvéddal
  kapcsolatban. Hiszem, hogy jó útra léptünk az irányításával, közösen
  igyekszünk kihozni a csapatból a legjobbat.”‘

  BARÁTH: “Józsi bát viszont tényleg mindenki szereti, elismeri, egyből mindenki
  befogadta a klubnál. Olyan ember, aki tiszta szívvel és extra bedobással
  csinál mindent. Ha zökkenőmentes lesz a téli felkészülésünk, akkor az
  irányításával elindulhatunk fölfelé a tabellán. ”

  KEMENES: “A holland trénert Józsi bá, a klub egyik ikonja váltotta, aki amikor
  megjött, hozta magával azt a lelkesedést, ami a Honvédhoz köti.”

 14. Itt a hozzá nem értés példája, Miriuta mindenkit, aki a korábbi eredmények kovácsa lett, kibaszott a keretből és idehozott 3 román havert. Gratulálok! Magyarországon még ezt is meg lehet csinálni.

  1. Nem teljesen értünk ezzel egyet……szerintem a Győr az nb1 egyik “földi paradicsoma” ami az anyagiakat a körülményeket illeti, ehhez képest több éve ezzel a jóllakott, motiválatlan, vegetáló kerettel már nagyon nem lehetett továbblépni. Kell a vérfrissítés és szabad kezet kapott és azt hiszem ez egy normálisan működő klubnál helyénvaló, hogy az edző állítja össze a keretet, és teljesen reális, hogy azokat hozza oda akikben bízik.

  2. Laci tudja azt amit egyesek nem,hihetetlenül hangzik,de a mennyeiben is 90+a ráadás percekről szól egy focimeccs,nemúgy mint Liptáknál,aki ráadásul egy válogatott meccsen görcsölt be 70.perc magasságában.
   Cordella úgysem bízná rá a csapatösszeállítást,úgyhogy ne irigykedjünk.:)

  3. Most te tényleg azokat a győri srácokat siratod,akik kb. 5 ször annyit keresnek mint a mi legjobban fizetettjátékosaink, és ehez 0 teljesítmény társul…

   Miriuta grat! egyedül a Dudást nem értem, + hogy a Rudolfot meg miért nem???

   + a jólakottaknál én még kidobtam volna egy párat! szar Pintér féle győr…

   az utolsó általam is elismert győrnek a Reszeli volt a mestere… nem ma voltmár! nyugodjon békében.

 15. Ahogy várható volt,mivel az utolsó őszi fordulókban már kikerültek a keretből:

  Szerződésbontás

  Traore, Job és Portilla távozik Kispestről
  A Bp. Honvéd szerződést bontott három labdarúgójával. A kameruni Job
  Iyock Thomas 2013-ban érkezett Kispestre, 31 bajnoki meccsen lépett
  pályára, gólt nem szerzett. Az elefántcsontparti Traore Kandia 2014
  nyarán igazolt a Honvédhoz 11 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 gólt
  rúgott. A spanyol Cristian Portilla szintén idén nyáron érkezett, a
  bajnoki mutatói 9 mérkőzés, 1 gól. A távozó játékosoknak sok sikert
  kívánunk további pályafutásukhoz.

  1. 53 bajnoki, 2 gól, ketten támadó szellemet képviselnek (elméletben) ez nagyon gyenge mutató így is, ha csak a számokat vesszük alapul. Kíváncsi vagyok milyen csapat lát majd bennük fantáziát a további pályafutásukat illetően ….

   1. Portilla technikás és jól passzol,viszont előre nagyon lassú,kis területen mozog,nem vállalkozott előre törésekre,meglátszik rajta hogy a Honvéd előtti fél évét az USA-ban egy teremfocis bajnokságban töltötte.

    Traore egyes megmozdulásain látszott,hogy nem véletlenül volt elefántcsontparti válogatott és francia 2. osztályú gólkirály.Az egyetlen bajnoki gólja szép volt,remek mozdulata volt a Diósgyőrben végül meg nem adott gólja és a pápai felső léces lövése,a Haladás ellen okosan tette vissza Hidi góljánál a labdát.Sajnos csak kevés ilyen felvillanása volt és elég lassúnak,körülményesnek bizonyult sok helyzetben.

    1. Portilla valóban kiválóan passzol, kár h kb 99%-ban hátra, esetleg maximum oldalra…

  1. Jogos! A hatdog mellett legyen ebben is pionír!
   Mi veszíteni valója van?

 16. úgy hallom, már 5-én kezdenek aranylábú fiaink ! :) itt van 1 kis szabadrúgástanulmány : https://www.youtube.com/watch?v=TUoTLBWnzQE#t=343 … nem várom, hogy félpályáról(1:36) bebaxa valamelyik ifjú titán,
  de 20 méteren belül, akár lőhetnénk gólokat, ne toszogassuk még a 16-oson belül is jobbra/balra… példa adott, hajrá ! :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.