Mérsékelten könnyes búcsú

job_outJob, Traore és Portilla: OUT! 

A Bp. Honvéd szerződést bontott három labdarúgójával. A kameruni  Job Iyock Thomas 2013-ban érkezett Kispestre, 31 bajnoki meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.  Az elefántcsontparti Traore Kandia 2014 nyarán igazolt a Honvédhoz 11 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 gólt rúgott. A spanyol Cristian Portilla szintén idén nyáron érkezett, a bajnoki mutatói 9 mérkőzés, 1 gól. A távozó játékosoknak sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz. (via honvedfc.hu)

 • Sanzi

  Job érdekes egy figura. Én a vezetőség helyében felajánlpttam volna neki egy edzői posztot. Szvsz a legjobb taktikai érzékű játékosunk volt, aki a pályán kb. egy egyeneset sem tudott rúgni. A pályán egy kalap fos volt, még a tarcsiba is alibista szarnak tartottam volna, de egy biztos, ő taktikailag a legképzettebb játékosok közé tartozott megítélésem szerint az egész NB1 ben…
  neki egyértelműen edzősködnie kellene a foci helyett!!! szvsz persze.

  • Pelso

   “a legjobb taktikai érzékű játékosunk volt” … ez már a karácsonyi hangulat része vagy komolyan gondolod… ? :)

   • A69W

    :)

    április 1-je most lenne?
    Job mint edző….. taktikailag a legképzettebb az nb 1-ben …..!!!
    Tiszteljük persze a másik véleményét, de azt hiszem ha ezt a kérdést megszavaztatnánk a szurkolók között, akkor nagyon magányos lenne a szavazatod :)

    • Sanzi

     :D

     • A69W

      eddig itt 5:1 a Job-talanítók javára :)

  • Zs.

   Komolyan érdekelne hogy ezt miből szűrted le? ;o)

  • Player

   Gyöngyszem volt ő a disznók között, csak senki sem értette meg mert megelőzte a korát. Azt a focit amit ő játszott csak 15-20 év múlva fogják felfedezni, szerencsétlenségére ő akkor már 50 éves lesz. – Viszont a Tangarai út még sok élménnyel kárpótolhatja. Sok sikert a további pályafutásához.

   • István Hereb

    Szerintem most lehet kábé 50 ;-)

 • A kölcsönből visszatérő játékosok mindegyike (Bobál D. Botka, Czuczi, Daru, Lőrinczy) taktikai érzéke lehet hogy alulmúlja Job apóét, de mint játékosok, CSAK Jobbá tehetik a csapatot.

 • A69W

  A fotón Job mellett található rózsaszín “izzéé”, Sponge Bob távoli leány unokatestvére vagy egy megolvadt telefontok? :)

 • VirágPeti

  Na, ezek jó hírek, az viszont még jobb, hogy a csakfoci szerint felmerült, hogy Martinez visszatér Kispestre. Gondolom nem arra gondolnak, hogy mi itt a blogon beszélgettünk róla, hanem valami komolyabb infóra alapozzák.

  • A69W

   Szerintem annyi lehet a komolyabb infó, hogy valami újságíró fültanúja lehetett a Hooters-es záróvacsorán annak, hogy GFH odaszólt a csapatnak, hogy “ne MÁR! TI NE Zuzapörköltet akarjatok rendelni, amikor itt annyi finom hamburger van”

   :)

   • VirágPeti

    :)
    Kinézem belőlük egyébként, hogy légből kapott hírekre alapoznak, sőőt, gyártanak olyat, csak hogy nőjön az olvasottság. Bár nem mi vagyunk ezeknek a célközönsége, hanem fagyisták, így akár lehet is benne valami. Erősen drukkolok, hogy igaz legyen.

    • A69W

     Sajnos mára az újságírás Magyarországon kvázi megszűnt (tisztelet a kevés kivételnek), bulvár hitvallású médiamunkások gyártanak mindent :(

     Azonban bízzunk benne, hogy tavasszal egy Martinez-Youla csatársor szívatja keresztbe hosszába a hátvédeket majd! Frissítésként meg Prosi-Bobál-Daru hármas rendszeresen kap cserelehetőséget és akkor szerintem elől rendbe is vagyunk! Már csak egy labdaosztogató (Szabó Tibi-Zelenka kaliber) kellene középre és indulhatna is a Tavaszi ébredés!

     • Escape

      Egy “labda osztogató” valóban ránk férne.

 • ius

  Az alábbiakból úgy tűnik, hogy Hemi sincs túl jó viszonyban a felcsúti kitalált újságíróval…

  Szöllősi György

  a FourFourTwo főszerkesztője

  – Évek óta erős az „olasz vonal” a Honvédnál, s az Olaszországból érkező légiósok között olyan is akadt, aki fogadási csalásban volt érintett. Úgy érzi, hogy az olasz játékosok és szakemberek képesek voltak illetve képesek érdemben segíteni a klubját? Vagy mivel magyarázza állandó jelenlétüket?

  Hogy miért érdemel említést az, hogy volt egy olyan légiósunk, aki a fogadási csalásban érintett, csak Ön tudja. Gondolom, az Ön környezetében kizárt az, hogy lenne olyan ember, aki nem az Ön magas erkölcsi kódexe szerint járt el a múltban, vagy jár el a jelenben. Marco Rossi jó edző volt, és bronzéremig vezette a csapatot. Fabio Cordella segítségünkre volt a játékos mozgásban. Jelenlétüket nem magyaráznám etnikai hovatartozásukkal, egyszerűen így alakult.

  • A69W

   Ez a Sport+ban jött le a múlt héten.
   Valamelyik korábbi kommentemben beszkeneltem a többi újságírói kérdést is amelyre GFH válaszolt.

 • A69W

  Debreceni újabb kérője a Dunaújváros?
  http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/182514

  Én azt gondoltam,hogy az Újpest tuti befutó, de ezek szerint Dunaferrben kinyíltak a pénzcsapok (lsd. a Paksi Atomerőművet hirdetik a mezükön -brrrrr-)
  Sajnos ahogy Kispesten bántak vele megértem, hogy nem nagyon a Bozsik felé kívánkozik vissza. Pedig az ominózus eset óta szerintem egész szép pénzeket pengetett kis a tulaj felejthető, selejt játékosok bérére……ennek töredékéből talán lehetett volna Debreceni fizetését egyengetni…..

  Ha Ignja megy nyáron (nekem az is csoda, hogy eddig kitartott itt) akkor nem ártana előre gondolkodni a pótlásán talán!

  • vass gábor

   Jelenleg ,a tavaszt nézve középső védőkben megvagyunk.Ignjatovic,Alcibiade,Baráth,Kosnic,Marku Kristi,Bobál Dávid.
   Még ha esetleg Alcibiadét vagy mást el is enged a klub,a Sopronban jól teljesítő Bobál Dávid(19) visszahozásával,5-en még mindig vannak a keretben középső védők (közülük Baráth és Marku balhátvédként is bevethető).

   Amúgy,sajnos (mert jobb pályafutást kívántam neki) Debreceni gyenge teljesítményű diósgyőri 1,5 éven van túl,így őt nem is érezném erősítésnek.

   • A69W

    Én is inkább a következő szezonra gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne megfelelő megoldásnak középre.
    A tavaszunk most még valóban rendben van, de……de,
    Ignja – tuti, hogy megy nyáron,
    Alci – Crotoneba vagy kitudja hová, de menni akar,
    Baráth – szerintem középen nem az igazi megoldás,

    Kosnic – kölcsönben van, tuti, hogy nem itt képzeli el a jövőjét,
    Marku – még nagyon fiatal, de van benne ráció,
    Bobál – ugyanez a jövő embere,

    Szerintem viszont Debreceniben lenne motiváció a nevelőegyesületénél, valóban nem jött be neki a Diósgyőri kaland, de ez is azt erősíti, hogy ha nem is tavasszal, de a nyártól Ő lehetne a biztos, rutinos pont középen.

    • Kicsipest

     Debreceni nálunk sem váltotta meg a világot, lassú, körülményes, sok hibával játszik. Mielőtt Hemi a tartalékok közé száműzte, a kispesti szurkolók is sokat szídták, nem szívesen látták a kezdőben. Sajnos ő nem erősítés.

     • A69W

      Ok……., de attól a probléma még adott, hogy nyáron nagyon kell valaki erre a posztra!

     • Kicsipest

      Majd meglátjuk mit hoz a nyár, ki megy, ki marad. Nem Debreceni lesz a megoldás.

    • vass gábor

     Semmi sem tuti,június elején sem hittük volna,hogy Ignja marad,aztán mégis aláírt még 1 évet.Így talán lesz esély,hogy jövő nyáron is így dönt,a családja mindenesetre szeret Budapesten élni.

     Nyáron azért sok-sok szabad játékos lesz majd a játékospiacon,a középhátvédek között is.A semmiből igazoltuk ,úgy hogy azelőtt még csak a nevüket sem ismertük,Ignjatovicot és Tandiát is,tehát lehet minőségi játékost kifogni.

    • És akkor még Botkáról szót sem ejtettünk, jön vissza kölcsönből….