“Szíjjas, aki Hemibá szerint nem lesz Kispest Kubatovja :D” bejegyzéshez 35 hozzászólás

 1. :)
  ……….nem tudom Kubatov, hogy énekel,…… de Én még ezzel a orgánummal együtt is csak úgy látom, hogy jelen helyzetben az előrelépés egyetlen záloga az Ő szerepvállalása Kispesten. GFH elérte lehetőségei csúcsát és patt helyzetbe került minden tekintetben a klub működését, működtetését, szponzorok bevonását, a kongó stadiont illetően. Köztes megoldás lenne, hogy vigye tovább az Akadémiát, kötődjön a klubhoz ezer szállal, de az első csapat működtetését, menedzselését át kellene adnia másnak. Ez az idő szava……

  1. Idő szava. Idő szava.
   Persze.
   Mindenki tudja/látja amit mondasz, de Hemi nem szokott racionális döntéseket hozni.
   Sajnos.

   1. Újra elolvasva a legújabb csakfocis kérdezz-feleleket egyre jobban bebizonyosodik, hogy elfogy a levegő GFH körül. Persze nagyon nehéz lehet lemondani a legkedvesebb játékszeréről, de most még mindig az érdemei elismerése mellett adhatná át a stafétabotot.

 2. Ez egyébként valami szóvivők show műsora volt ahonnan van a felvétel? Budai Bernadettet, Herényi Károlyt és a volt RTL Fókuszos manuszt és Szíjjártót csak ez kötheti össze egy műsorban, mivel mielőtt nem minisztereskedett Ő is szóvivő volt!

 3. csakfoci

  Honvéd: A gianlucadimarzio.com azt írja, hogy Fabio Cordella
  hamarosan Kolumbiába és Uruguayba utazik tehetségekre vadászni, az idény
  végén pedig akár távozhat is Kispestről, ha máshol számítanak a
  munkájára.

  1. miért nem megy az afrikai tornára ? ott többet látna 1 helyen…

 4. a politika nem lehet megoldás a foci bajaira… persze -sajnos- Hemi sem az… :/

  1. Ez így van, de tetszik, nem tetszik, jó vagy nem jó megkerülhetetlen a dolog és ha már felépült egy stadion azt a legritkább esetben fogja lebontani a következő nomenklatúra. Szerintem ez most olyan időszak amiben élünk, ami nem volt és nem is lesz egyhamar a magyar labdarúgás történetében. Ami egy kicsit elgondolkodtató, hogy látjuk, hogy ki mindenki más milyen szelet tortához jut, nálunk meg még csak a rendelés felvétel fázisa van :(
   Csak nehogy annyira “lemaradjunk” hogy a pincér nem ér majd ki a rendeléssel, mert időközben profilt váltott az étterem és már nem szolgálnak fel édességet.

 5. Remélem a Szíjjártónak soha sem lesz semmi köze a Kispesthez, a gusztustalanságnak is van határa. A Hemi távol van tökéletestől, de 1000x inkább ő mint ez a macskajancsi…

  1. Én pedig azt remélem, hogy lesz köze hozzá és végre történik valami, mert ez a helyben-járás sehová sem vezet ami már itt van évek óta.
   Ha nem történik semmi akkor pedig marad a jelenlegi állapot konzerválása (amely valóban távol van a “tökéletestől”), amelyben bebizonyosodott, hogy semmi esély a továbblépésre, fejlődésre. Nekem nincsenek ilyen erkölcsi aggályaim mint amit Te írtál, a IX. kerületben, Fehérváron, Felcsúton, Győrben, Debrecenben stb. sem voltak és bebizonyosodott, hogy jelen helyzetben ez az előrelépés egyetlen záloga.

   1. Először is így köszi, nem kell, másodszor az MTK már rég megcsinálta az amiről Kispesten csak papolnak (olcsó, eredményes csapat saját nevelésű játékosokkal). Más kérdés, hogy őket is zsebre vágta a Tomika. Ha Mao-n csak így lehet akkor le van xarva az egész, inkább nézek Megye I-es meccset, vagy a Margitszigeten a gyerekeket.

    1. Én maradok a Bozsik mellett bármi lesz is, de valóban Magyarországon, ha tiszta etikus viszonyok mentén akarsz meccsre járni, akkor marad talán a megyei bajnokság. Habár ott is van helyi vállalkozó, polgármester meg egyéb a dolgokra ráható potentát csak persze kicsiben. Utánpótlás vonalat inkább nem ajánlom, mert (tisztelet a kivételnek) hidd el, hogy itt is megvan a kis csiki-csuki a jólmenő vállalkozó apuka kontra focizó csemete vonalon. Továbbá (tisztelet a kivételnek) megvan a véleményem és a tapasztalatom is a gyermekekkel foglalkozó edzők, vezetők egynémelyeikének hozzáállásáról, magatartásáról.

    2. Egyetértek 100% ban. Ha a politikus belép, nézöszám felezödik.
     Az pedig már igy is karcsú. A Fradi csillog villog, de sz@rt se ér,
     mert évek óta még igy sem üti meg a nemzetközi szintet.

  1. Erről írtam lentebb és erre gondoltam: “Ami egy kicsit elgondolkodtató, hogy látjuk, hogy ki mindenki más milyen
   szelet tortához jut, nálunk meg még csak a rendelés felvétel fázisa van
   :( Csak nehogy annyira “lemaradjunk”…..”

   Az önkormányzatot egyáltalán nem értem miért fekszik keresztbe, miért jó ez nekik….nem ezen fog múlni Gajda újraválasztása 2018-ban és inkább örülni kellene, hogy azon a dzsumbuj területen végre valami épül. Nagyon gáz ez így….

   1. A 4500 facsemetével meg menjenek a p…ba, aki látta azt a területet összetehetné a két kezét, hogy valami történik azzal az őserdővel. Gusztustalan ez az egész így! Mégha a Városliget kellős közepére építenének egy stadiont akkor sem kellene ennyi fát pótolni. Undorító az egész, itt egy világvégén lévő elhagyatott területről van szó, amit semmi másra nem fog tudni használni az önkormányzat!

    1. Diósgyőrben nem vacakolnak ennyit……”Az előzetesen már biztosított 4.5 milliárdon felül újabb 3.5, tehát
     összesen nyolcmilliárd forintot biztosít az állam a diósgyőri stadion
     megépítéséhez. Mindezt Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter
     jelentette be Miskolcon, a Művészetek Házában tartott évértékelő és
     programadó ünnepségen – írja a minap.hu.”‘
     Úgyhogy a lentebbi kommentre is válaszolva Én továbbra is remélem, hogy lesz, legyen köze Szíjjártónak hivatalosan is a klubhoz, nincs más út, ha elakarunk indulni ebből az állóvízből amiben leledzünk!

     1. Meg kell nézni mi épül a Népligetben “Fradi város” címszó alatt!
      Nem hiszem, hogy ott a IX. kerületi önkormányzat nem partner!
      Megszerezték az Építők sporttelepet és ami elképzelhető utánpótlás és klub szinten (székház, 4000 fős edzőpálya, jégcsarnok, birkózó csarnok, komplex utánpótlás bázis stb) minden lesz, nálunk meg keresztbe tesz a önkormányzat? Gusztustalan!

    2. nem is önkormányzati területről volt, a Fővárosi kertészeté volt a terület, azt sajátította ki az állam! Köszönjük kerületi Önkormányzat!!!!!

  2. Közben facebook-on Gajda Péter úr ezt írta:

   “Január
   19-én hétfőn adták át a fakataszteri felmérést a területen található
   fás szárú növényzetről 1 db nyomtatott pld-ban. Kértük, hogy a
   fapótláshoz szükséges információk feldolgozására , az anyag
   megismerésére adjanak időt (cca. 120 oldal) és kértünk
   egy digitális változatot, hogy párhuzamosan tudjuk tanulmányozni (a
   Zöldprogram Iroda is részt vesz benne). A fájl tegnap érkezett meg
   mammutmailen, esélyünk sem volt elolvasni egyelőre. Ugyanakkor a múlt
   hétfői megbeszélésen kiderült, hogy az anyag nem végleges a
   tervező/szerző kiegészítésekre kapott szóbeli megbízást a BMSK
   jelenlévő képviselőjétől, amire 10-14 napot kért.

   Az
   Utánpótlás centrum építész tervei karácsony előtt benyújtásra kerültek
   az V. kerületi építési hatósághoz engedélyezésre, de az eljárás
   felfüggesztését kell kérniük, aminek nem a fapótlás meghatározásának
   késedelme az oka, hanem, hogy a teleknek nincs közúti kapcsolata, mert a
   vasúti csomópontból induló bekötőút (ami mellesleg jelenleg még az
   önkormányzat beépítetlen telke) nincs rendezve, így építési engedélyt
   nem kaphat. Ezen út probléma miatt döntöttek úgy eleve, hoyg bár
   benyújtják engedélyezésre, de fel is függesztik az eljárást.”

  1. közben tegnap a Vasas meg gurított egy négyest edzőmeccsen a Sopronnak…..

   1. azonban Én nyugodt vagyok, a Nyíregy elleni első meccs előtt pár nappal Cordella úgy is beállít egy venezuelai és egy uruguayi tehetséggel és mire vége a bajnokságnak akkorra úgy is akklimatizálva lesznek az nb2-re.

  2. A norvég másodosztály kieső helyén lévő csapatban játszik, és az oldal szerint középpályás (!) és nincs info a 2014 évi teljesítményéről.
   http://int.soccerway.com/players/roy-andre-miljeteig/291758/

   …..ez az egész próbajáték koncepció kezd nagyon nevetségessé válni, el kellene fogadni, hogy vagy áldozunk pénzt valakire és hozunk olyan játékost aki valóban használható vagy pedig mondjuk ki, hogy nincs pénz és marad a jelenlegi keret, még az is tisztességesebb, mint ez a méltánytalan játékosmustra ami most megy.

   1. Pontosan, vagy nem kellene álmodoznia Heminek mindenféle elérhetetlen célokról az elvárásainál…
    Mert ha olyan játékosokat tudunk csak hozni, mint a többi kiesésre esélyes csapat (vagy még olyanokat sem!!!) , akkor elöbb vagy utóbb be fog következni a kiesés ez nem kérdés, max. csak az időt húzzuk.
    Az idei felhozatal egy vicc Punotól – Miljeteig. Értelmesebb játékos még csak szóba sem kerül.

   2. A norvég másodosztályból még 2013 végén kiestek (tavasz-őszi rendszerű a bajnokságuk),a srác támadó középpályásként 8 gólt szerzett,ez talán nem olyan rossz tőle.2014-ben a harmadosztályban szerepeltek,csoportjukban a 3.-ok lettek az október végén véget ért bajnoki évben,Miljeteig 10 góllal zárt.(viszont a harmad osztály ott elég gyenge lehet,mert 4 csoport van,4 x13 csapattal)

 6. Bohócok vagyunk mit akarunk norvég 3.osztálybol svájc 4.osztály román sehove se kellö focistáktol az összes riválisunk jó pedigréjü játkosokat igazol mi meg kukázunk meg fiatalitunk. csodás ki fogunk esni !!!!!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.