#ÉLŐ Szurkolói ankét

Amennyiben lehetséges, itt próbáljuk meg élőben közvetíteni a mai ankéton elhangzott fontosságokat. Kezdés: 18h.


“#ÉLŐ Szurkolói ankét” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. ezen már csak mosolyogni lehet előre, hogy ma éppen mit fog hazudni aktuális koncepciónak álcázva a kedves vezetőnk… :D … öööö…Koné 10 gól tavasszal..!.ööö… okéj?

  1. bevallom, engem a csapatos rész szimplán csak nem érdekel. annyi mindent mondtak már (és annak az ellenkezőjét is), hogy ha újra elismétlik, akkor sem lesz hitelesebb.

   1. Probaljatok ha lehet konkret datumokat kerdezni az utanpotlaskozpont es a stadionepitessel kapcsolatban. Ha valamilyen datumot bemond Hemingway, akkor az “elszamoltathatosag” konnyebb lesz (tudom, hogy valojaban semmit nem jelent ez nalunk manapsag, de azert megis :) ).

    Most ez a “amig nincs utanpotlas kozpont, a stadiont se kezdjuk” elkepesztoen semmit mondom es meg evekig lehet huzni… Elore is koszi!

 2. “Vendeglatas van!!! ” -ne hagyjátok, hogy mákos rétessel “betömjék” a szátokat ! :)

 3. Látványtervet nem mutattak a stadionról?

  A végleges kinézet az lesz ami most megtalálható a BHO-n stadionfejlesztés címszóval, vagy ezt is csak odafirkálták, mint az előzőt, és semmi jelentősége?

 4. Köszi a tudósítást!
  Nem volt szó róla, hogy az utánpótlás centrumra van-e már építési engedély?

 5. Akadémia építkezésének kezdő időpontja tárgyában semmi konkrátum nem hangzpott el, folyamatban vannak az engedély beszerzések. Valami homályos rész volt arról, hogy a kompenzáció gyanánt közösségi terek (futópálya stb.) bővítésével és zöld területek növelésével próbálkoznak kompromisszumot kötni.
  Lesz négy világító test a stadion felett, mert nem lesz olyan nagy a magassága, hogy betudja rendesen világytani a pályát.

 6. A vendégszurkolók új bejárata rész nekem nagyon neccses volt. Piroska úr teljesen jogosan érvelt szerintem az mellett, hogy az azon lévő kis utcákba bevezetni a vendégszurkolókat a legnagyobb marhaság. Állítólag egyeztettek biztonsági szakértőkkel, de szerintem a rendőrség dob egy hátast ha ez így lesz. Teljesen laikosnak tűntek az illetékesek és szerintem még nem láttak testközelből hazai kontra vendég szurkolók affért.
  Mondjuk megnézném, ha valamikor úgy alakúlna a helyzet, hogy nemzetközi mérkőzést játszunk és teszem fel egy olasz vagy szerb csapat 900 vendégszurkolója bolyong a Hoffer és Viola utcák környékén, hogy betudjon jutni a Stadionba :)

  1. Az a stadion lesz, amit a klub honlapján láthatunk? Mikor kezdik el építeni?

 7. Csak érdekesség képen, diósgyőri szurkolói ankét klippje.

  Azt hiszem ott a marketing egy kicsit más dimenzióban működik….

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.