Tegnap fotózták a csapatot

Ketten az instagramra is feltették, és a kék háttérből arra következtetünk, hogy talán valami faszányos kis grafikai elemekkel felturbózott képsor lesz belőle a klubhonlapon, vagy az induló m4 sportcsatornán, ahol a pletyi szerint a közvetítések lesznek.

“Tegnap fotózták a csapatot” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Én mindig csak offolok, mert nekem az uborkaszezon erről szól, az igazolásokról, az “erősödésről”…

  Kemenes Botka Ignja Lovric Baráth Vécsei Hidi NagyG Holender Prosser Youla
  Eddig így nézünk ki.

  Eddig semmi nem változott… Elezt cseréltük Lovricra, Godoy lépni fog, Hidit Nagy G-t nem nagyon lenne okom lecserélni Kamberre mert miért is kellene… , Vécsei Kezdeni fog ha 100%-os lesz. Azt ennyi, nagyon szegényes, nem igazoltunk senkit, nem lesz semmi változás, ugyanolyan töketlenek leszünk előrefele mert mi is változna…
  Aztán jöhet még 2 “nagy hal” Horváth Pál után szabadon, vagy hogy hívták a Schultzos stb. főtaxist, de kiismertük már Hemi snecieit szóval nem vagyok bizakodó.

  1. Sajnos egyre inkább romlanak bennmaradási esélyeink, minden csapat igazol, egyre jobb nevű játékosok bukkannak fel vetélytársainknál, mi meg itt vagyunk egyetlen versenyképes csatárral, mi lenne ha ne adj isten Youla hosszabb időre kidőlne? Ha így marad esélyesek leszünk a kiesésre.

 2. Csütörtökön szurkolói ankét. http://honvedfc.hu/hirek/szurkoloi-anket/2015-07-03 Elég formabontó módon előregisztráció kell a részvételhez……… (anno a télen az új stadion miatt megértettem a terem befogadóképessége okán) de most egy kicsit így ez meredeknek tűnik.
  Ezek szerint nem a tribünön lesz ahogy lenni szokott?
  Ha így haladunk, még azt is eltudom képzelni, hogy a részvételi díj itt is 1000 Ft. lesz :)

 3. Nagyon remélem csak pletyka a heti két meccs ezzel elvennék tőlem az utolsó lehetőséget is hogy magyar bajnokságot nézzek. Eddig nekem az nb1 az volt hogy vártam mikor játszunk és adja e a tv ezzek a faszok a vidékiekre nem gondolnak elveszik tőlem azt hogy lássam az egyetlen dolgot a magyar bajnokságból ami érdekelt a HONVÉDOT. Mert ugye ha így lesz akkor kötve hiszem hogy a mi meccseinket kőzvetittik majd. Köszönöm ti szervezett bűnözökböl álló csoport mlsz. Azt a kis kevés jót is el akarják venni tölem. Ami a keretet illeti eddig sajnos egy jó 10 dik helyezett csapatunk van kamber és lovric ha öt ével ez elött jönnek csúcs de most végre kellene gyula mellé csatár. Még ha egyáltalán lesz is megint az utolsó héten jön meg kitudja milyen minőség lesz..

 4. Koktél, nyár, divatfotó, nyugalom. A sok botor meg nyakló főre igazol.
  A Hali, hány idegenlégiósnál tarthat?

 5. Röhej,hogy az Öreg Lucas Ontivérót nem tudta,vagy nem akarta megtartani,kölcsönben a nagynevű fc vil-ben folytatja! Na majd Bobál Gergő megoldja a nyugdíjas Gyulával,Vernessel?,talán Prosival.Dehát róluk már tudjuk,hogy mire képesek,azaz a gólgyártás ismét el fog maradni.

  1. Nem hinném, hogy mi bármennyit is fizettünk volna neki, mikor itt volt kölcsönben…

   1. Jó, csak azért nem értem a felvetést, mert a svájciak sem vették meg…

 6. A mai edzőmeccs összefoglalóját olvasva megállapítható (amit már eddig is tudni lehetett), Horváth se jobb Kemenesnél, kellene egy ember, aki nem csak minden nyolcadik helyzetét lövi be!
  Nem értem Hemi hogy gondolja, hogy majdnem ugyanaz a keret, amelyik az utolsó fordulóban harcolta ki a tizenharmadik hellyel a bentmaradást, idén befér a tízbe úgy, hogy a riválisok – akik már tavaly is jobbak voltak nálunk – mind erősítenek?! Amennyiben kiesünk elbukik évi szinten 500 millió forint körüli biztos potya pénzt, peddig, ha ennek a pénznek csak az ötödét szánná erősítésekre, fizetésekre, könnyedén erősíthető lenne a csapat.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.