Napikispest 2015.10.20.

“Napikispest 2015.10.20.” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. És, hogy ez azt jelenti, hogy:
  – valakit honosítottunk, vagy
  – mégsem jön a csodacsatár, tehát felszabadult egy légióskvótánk

  1. Igen, nekem is ez jutott az eszembe..illetve inkább a második verzió. Viszont úgy gondolom, hogy most hogy szép lassan jönnek az 5 lapos eltiltások Kingre szükségünk is lesz…

  2. Csodacsatár tuti nem jön!
   A mait megelőző bloggjában a sorok között az Öreg szerintem erről folytatott eszmecserét Önmagával. Majd az MTK ellen Délczeg a kezdőben feledteti a jó öreg Gyula bá hiányát :)

   Szegény csóró Kingnek egyébként azért ez elég megalázó lehet, amit itt csinálnak vele.

 2. Elszörnyedtem a “center” nevű zöld majom posztján!
  Fradi-Norvégia.
  Persze tudjuk a vélemény szabad, de vannak erre szakosodott egészségügyin intézmények is,ahol az ilyen paranoiát kezeltetheti a szerző. Habár tudjuk “akkor volt jó a magyar vállogatott, amikor jó fradi volt”
  Csak mondjuk az a Zseljeznicsar meccs ne lett volna……….

  Remélem ma minél többen kint lesznek – aki jó focit akar látni az jőjjön – az Öregfiúk meccsen!

 3. “Annak idején – jól tudjuk – a Párt Budait, Kocsist és Czibort rendelte át a Ferencvárosból a Honvédba, hogy legyen egy bombaerős klubcsapat.”

  “Most ez spontán létrejött.”

  Ezt a majmot. :(

  1. Spontán összejött egy 15 millárdos stadion közpénzen, spontán kivásárolták az angol tulajt közpénzen, spontán élő szerződésből vásároltak ki játékosokat a Párt által odairányított állami cégek segítségével, spontán a fradira szerkesztették át a magyar bajnokság (?) szabályrendszerét. És míg az 50’s évek “pártcsapata” végigverte Európát, addig nálunk a bosnyák elitbajnokság középcsapata megállt parancsolt a hatalmas fölénybe bajnokságot vezető csapatnak… :)
   Ami meg a válogatottat illeti, én lennék a legboldogabb, ha a válogatott egy fradistákkal teletűzdelt csapattal égetné le magát. Legalább mindenki látni, hogy hol tart az ország legerősebb csapata….

 4. Szilágyi már magyar állampolgár, ezért lehetett nevezni Kinget

  1. Inkább Kamber kapná már meg az állampolgárságot, akkor játszhatna Vasziljevics is.

 5. Az egyik oldalon:
  Budovinszky, Plókai, Dubecz, Hamar, Bárányos, Bábik, Czipper, Schrancz, Kurucz, Móra, Szamosi, Sára
  A másik oldalon:
  (többek között) Telek, Keller, Szkukalek, Szekeres, Milovanovic, Lisztes, Lipcsei, Márkus (a padon Szeiler, Holló Richárd)
  Fradit verni mindig jó :)
  4:3 lett a vége és nagyon nagy élmény volt ez a 2×40 perc, bánhatja aki nem látta!
  Bárányos 2, Czipper 2 illetve Lipcsei 3 góljával.
  Az első félidőben szenzációsan játsza vezettünk 4:0-ra, aztán a második félidő a Fradié volt és a még mindig “szimpatikus” Lipcsei rúgott hármat.
  Tényleg nagy élmény személyesen viszontlátni ezeket a játékosokat és bizonyosan nosztalgikus húrokat is pengetek, de mindenkinek aki jó focit akar látni ki kell jönni!
  Kicsit látszik persze a kor, van akinél a pocak is, deresedik a haj, de nagy az iram, rengeteg a gól, szenzációs passzok, helyezkedések, cselek, nagy védések láthatók, jó a hangulat és igazi focit lehet látni!
  Ha a tisztelt klubvezetés is komolyabban venné ezt akkor az Akadémistáknak kötelezővé tenné az ilyen hazai meccseket, hogy tanúljanak az ifjak (5-6 fiatalt lehetett csak kint látni) Bizonyosan beleférne a büdzsébe még, hogy ne LEGEA mezben kelljen játszani a csapatnak és esetleg ajándékozhatnának az “Öregeknek” egy garnitúra Macron-t.

 6. A fradista csávó blogbejegyzése nyilván agyament, de valami kevés igazsága van, és ezt én is mondogatom már lassan 20 éve. Az oroszok például a mostani szövetségi kapitányukkal hasonló elvet alkalmaznak, a védelem a CSZKA Moszkva komplett védősora, a középpályán meg 3-3 Szpartak és Lokomotiv játékos kavargat, sokkal jobban is néz ki a játékuk, mint Capello idején bármikor. Az már más kérdés, hogy nagyjából tök mindegy ki játszik, mikor az egész országban nincs egy nemzetközi szinten is épkézlábnak számító középpályásunk vagy belső védőnk, nemhogy komplett soraink. Pedig most van három elég jó formában lévő, alkatilag és játékstílusilag is különböző támadónk, de szinte hiába.

  1. Ha jóindulaú akarok lenni, akkor azt mondom, hogy Király még így 38 évesen sem rossz kapus, a válogatottnak nem kapusposzton vannak problémái.
   Ha rosszindulatú akarok lenni, akkor pedig egyértelmű szerintem, hogy 100x feletti válogatottságot akarnak neki összehozni, hogy legalább ebben sikeres legyen a magyar futballunk, ha már másban nem. :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.