Napikispest 2015.10.28.

 • Nem feledni // Bp. Honvéd – Kozármisleny @ Magyar Kupa, 4. forduló, odavágó, Bozsik stadion, 17h
  • Tegnap a Békéscsaba-MTK kupameccsen 361 néző volt a nézőbarát kedd negyed négyes időpontban. Talán mi összeverődünk akár ezren is.
 • Emlékeztető // MTK – Honvéd 2-1 @  M4 Sport (ismétlés): szerda, 13:18-15:05 és csütörtök 05:00-06:47 között // osztályozókönyvünk a meccshez

paolucci

“Napikispest 2015.10.28.” bejegyzéshez 77 hozzászólás

 1. Korosztalyos olasz valogatott volt, 210 Serie A es Serie B meccs eddig es tavaly is jatszott 24 meccsen.
  A 210 meccs alatt lott 46 gol is eleg okes es meg csak 29 eves. Elso hallasra jonak tunik…

    1. persze, sőt!
     megnéztem a házalóvideóját is, ami ugyan már két éves, de azért benne van, hogy rendben lenne a srác. ráadásul a nézőszámot se kéne megszoknia

     /// filkornál: újpesti dózsa :)))

  1. “Legutóbb a Latina játékosa volt, ahol 35 mérkőzésen 5-ször talált be.” ebben mi a jó ? :)

   1. Lanza még ennyi gólt sem szerzett, mielőtt hozzánk jött volna, itt meg kb. isten lett belőle. :)

    1. a pénztárcámhoz mérten jelentős támogatást helyezek kilátásba, ha csak császár lenne Kispesten! :) az is lehet, hogy nem érzékelem azt a szikrát, amit a látható többség érez a mutatók és a videó munkálatok nyomán,és NE legyen igazam, de tényleg nem látom benne a “megváltót”

 2. Pont a napokban döbbentem rá hogy egy olasz sincs a keretben erre tessék.. XD

 3. Nem sokat lehet egy videó alapján megállapítani, de az a kevés szerintem:
  Sok olyan gólt lőtt, ahol nagyot hibázott a védő. Meg általában olyanokat, ahol a csapata támadott, sok ember volt elöl. Vagyis kérdés, nálunk mi lesz, mert mi képesek vagyunk a 10. perctől beállni bekkelni. De az nb1-be egyértelműen erősítést jelentene, valóban tud lőni, ideális testfelépítésű, nem gyenge és nem lomha. Ha még amolyan igazi hajtós típus is lenne, akkor pláne.

 4. Na ja, azt pont egyedül oldotta meg. Bár azért ott se dicsértem volna meg a védőt. :)

 5. A videó alapján Meza is istenkirály volt, aztán pályára lépett a Bozsikban…

  1. Az optimizmus nem kerül semmibe. Én is örülnék egy gólvágónak, de az elmúlt években érkezett “megváltók” elbizonytalanítottak. Majd meglátjuk, max a télen az Öreg elzavarja és hoz helyette egy újabb megváltót.

 6. Ahhoz képest, hogy itt már olyan játékosoknak a videóját is bedobták még nyáron, akik a videóját jól sikerült passzokból, cselekből állította össze, ahhoz képest ez az olasz fiú elég biztató.
  29 éves, vagyis nem a Bonazolli féle kiégett játékos, és ugyanolyan robbanékonynak és szemfülesnek tűnik mint anno Martinez és Lanzafame volt. Én örülnék a srácnak, hátha kilendülünk vele a hullámvölgyből.
  Én Horváth helyére egy karakteresebb kapust el tudnék még képzelni, és ha ez a Csapat együtt marad tavaszra, akkor talán nem lesz probléma. Persze a fejekbe azért jó lenne rendezni a sorokat a tél folyamán. :)

 7. Nem rossz játékos, folyamatosan 1. meg 2. osztályban tolta.Sokan leírtak már róla sokmindent alább, csak alényeget nem : középcsatárként vennénk pedig a srác JOBBSZÉLSŐ ! Tehát kb Holender vagy Prosser posztján érzi igazán jól magát, középcsatárt nem nagyon játszott.Ezért is van a viszonylag kevés gól. Ha középcsatár szemüveggel nézzük akkkor tényleg nem túl eredményes, viszont jobbszélsőből ennyi gólt rúgni szép teljesítmény Nem lennék meglepve ha Rossi kipróbálná középcsatárban. Gyula régi alapposztja is balszélső….

  1. Egyébként tényleg itt van Kispesten, vagy ez megint csak egy kacsa?

 8. Jézusom ez tud focizni. Az ötösről nem rúgja főlé, nem a kapust találja el, mit kezdünk mi ezzel. Nagyon ki fog lógni a sorból. Igaz itt lassan elfelejt. No majdmegenlátjuk.

 9. Olvasom a BHO-n a MK mérkőzés fejleményeit.
  Anno mindenki húzogatta a száját Daniló-ra, aki a góljainak a nagyrészét 11-ből szerezte, és sose hibázott…elnézve, hogy ebben a bajnokságban eddig az összes 11-t kihagytuk, azt hiszem nem bánnám, ha lenne újra egy Daniló szintű 11-s lövőnk. :)

 10. Nekem az a véleményem, hogy erősítés lenne, ha jönne (a videó alapján). Nem sok bohócliger mondhatja el magáról. hogy játszott, (sőt, gólt is szerzett) a Napoli, Milan, Torino stb. ellen. Ha jön, majd kiderül (vagy beborul).

 11. Hogy is állunk idén a tizikkel 4-ből 0 ? :)
  Ha álló labdával sem megy 11 m-ről, akkor ne csodálkozzunk, hogy eltörjük a mozgó zsugát. :p

 12. Már a Misleny vezet (szégyen). Legalább lesz tétje a visszavágónak.

   1. Peddig a mester a keret összes légiósát pályára küldte (még szerencse, hogy limitálva van a számuk).

 13. Ez szégyen a javából! Amennyiben nem változik sürgősen valami, jövőre bajnokit is játszhatunk a Mislennyel.

   1. Én már akkor írtam itt, hogy le kellene igazolni, mielőtt Debrecenbe igazolt volna, de többen lehurrogtak. Az a gyerek simán beférne hozzánk.

   2. Wittrédivel sem mennének vele, egész csapatot ki kell cserélni és elküldeni az nb3-ba

 14. Mai vezető hírek: a Honvéd kikapot a Kozármislenytől a kupában, az Audi a Ferencváros új szponzora. Nekem mára ennyi elég is…..

 15. Szerintem csak mocskos tippmixes a csapat egy része. Neveket nem mondok de tuti biztos vagyok benne……
  Nem csak nálunk hanem minden nem állami csapatban ez van…..nincsenek olyan pénzek mint egy fradiban,vidiben……. extra jó lé csak ebből van.

  1. Hát nem is tudom melyik nagyobb szégyen, ha bundázunk, vagy ha tényleg csak ennyire vagyunk képesek. Jól tudható volt, nem lehet őket félválról venni. Volt két példa a Felcsút és a Diósgyőr. De ők legalább elmondhatták, hogy idegenbe kaptak ki ….Persze nekünk még ott a javítás lehetősége, de mitől lehetünk bizakodóak?

  2. 10-szeres szorzó volt a Kozármislenyen. Diósgyőr sem véletlenül esett ki ellenük, ne legyünk naivak.

 16. kapott gólok kinek a lelkén száradnak??? Sajnos nem tudtam kimenni

 17. Na ehhez mit lehet mondani…? Minek az akadémia semmi értelme….

  1. Honvéd FC: Kemenes – Csábi (King 46.), Ignjatovics, Lovrics, Botka – Gazdag (Kamber 54.), Hidi, Vasziljevics – Vernes, Youla, Délczeg (Erdélyi 67.).

   Ehhez az akadémiának semmi köze sincs 6 akadémista volt ebből 3 játszott végig 2 lecserélve légiósra ,

  2. Az a baj, hogy az utolsó három meccsünkön hét akadémistával a kezdőben is ki tudtunk kapni. Arról nem is beszélve, hogy a góljainkat légiósok rúgják és nem akadémisták.

   1. És még egy apróság, az akadémia miatt nem igazolunk hazai játékost.

 18. Azért az hogy az audi beszáll a fradiba üzenet értékű számunkra is. Ha az általuk eddig szponzorált győr egy fideszes Borkai nevű polgármesterrel nem bírta odavinni az audit……akkor mi hogyan várhatunk egy mszp-s kerületi vezetővel stadiont, up centrumot???

  1. Miután összekaptak, és üzengettek Hemivel egymásnak ? :)
   Erre nem fog sor kerülni soha.
   Ha új edzőket nézegetünk, bár nem az a baj… Akkor Aldo, nincs állása jelenleg, bátran nyúl a fiatalokhoz, Hidi talán nála kezdett, bár rég volt már.

 19. Az a baj hogy nálunk ez régen nem játékos probléma.
  Iszonyú rossz a csapat menedzselése, müködése, és országosan a megitélése. Ezt a játékosok is pontosan érzik. Kevés pénzért játszanak, és egy olyan klubban ahol jelenleg közröhej tartozkodni. Mentális gátakat okoz mindenkinek.
  Tovább megyek ehhez még jön egy átlag alatti idegbeteg edző….(most megsértek néhányakat de ez van)……és valljuk be bármennyire fáj a keret egy része kőkeményen papir alapon játszik.(ez persze szigorúan magánvéleményem)

  Szóval képzeljetek el egy fiatal tehetséget (mondjuk legyen Prosszer szerintem neki a legnehezebb) aki belép meccs előtt a klub házba ahol jön szemben rögtön egy időskori demenciában szenvedő klubtulaj hónaljig húzott kord bársony nadrágban és nagy hellóval lepacsizik vele, aztán belép egy öltözőbe ahol a mágnes táblán már fenn van a kezdő amiben ő nincs benne viszont Dél igen! Aztán leül a padra és végig nézi hogy néhány csapattársa olyan hibákat vét amiről minden fociban kicsit jártas ember tudja hogy csak szándékosan lehet.
  Ezek után este hazamegy bekapcsolja a netet, és elolvassa a vezető cikket a neten……az audi beszáll a fradiba az mtk pedig +1,5 milliárdot kap.Iszonyú szürreális az egész!!! Ezek után mit várunk ettől a játékostol????

  Képzeljétek el ugyanezt a történetet egy Fradi játékossal…..mennyire más az egész!!!!

  1. sok igazság van abban, amit leírtál, sajnos… DE amit várok tőlük mindezek ellenére az az: ÖNBECSÜLÉS! kolléga…! // Tutti… 6:3 :)

   1. relax van kolléga… :) nem ismerjük 1mást, úgy hogy nem nyilatkoznék ez ügyben… az viszont nem jó érzés,hogy részemről még mindig fokozottabb izgalmi állapotot jelent belépni a Bozsikba, mint 1-2 játékosnak a Honvéd mezben pályára lépni…:/ (és itt most jellemzően nem az akadémiásokról van szó, mielőtt belekötnél ebbe is)

   1. Magában a pénz még nem elég, azt próbáltam érzékeltetni hogy egy csapat sikeres müködtetése 100 összetevőböl áll…..ebböl egy a pénz…….ha a másik 99 hiányzik akkor bármennyit fizethetsz nekik nem jön ki eredmény a cső végén. Nálunk jelenleg jó ha a sikeres müködés feltételeinek a 10 %-a van meg.

   2. Ezek nem. De ha megfizetnék, ide lehetne hozni olyanokat, akik tudnának….
    De ez a tulajdonos soha nem fog áldozni erre. Hülyíti a jónépet az akadémiáról kikerülő “zsenikkel”, akikből – majd “ha beérnek” – a legjobb magyar csapat lesz. És erre a süketre mindig lesz vevő, a jámbor szurkolónak nagyon bejön a “mieink”, a “sajaát nevelés”, és nem bánja ha nagyon közepes meg átlag alatti képességűek is az akadémisták, csak minél több legyen belőlük a csapatban….

     1. Oszt mér is ne örülhetnénk? Kimegyek egy BLSz II. osztályú meccsre, és ha sikerül valakinek berúgni egy 11-est, örülök, ha meg kipattan a kapus melléről a labda 3-1-es vezetésnél, azt mondom mosolyogva: Istenem, hát blaszkettő… :)
      Az nb1-ben 10. helyet elérő “szerethető csapat” feletti örömködést meghagyom neked. :)

        1. Kislány a nagyanyád. Én nem reagálok a bejegyzéseidre. Bármit írok te mindenbe belekötsz.
         Százszor leírtam hogy foglalkozz mással. Én nem írtam az anyádról, csak te belemagyarázod amit szeretnél olvasni. Én részemről lezártam, bolondokkal nem foglalkozom.
         Amit az NB III produkáltak vasárnap az is szégyen, bár én jelen esetben a Pénzügyőrnek drukkoltam, mert nálunk ők a helyi csapat.
         Legyél már egyenes ember tarts be az ígéretedet, hogy nem foglalkozol mássa, főleg az én véleményemmel. Különben is egyre többen látják, hogy úgy szr ez az egész ahogy van.

          1. Nekem ne mond, én nem foglalkozom vele. Csak utálom ha sértegetnek. Néz utána.

   3. Lehet, hogy tudnának, mert rá volnának szorítva.Így meg tudja, hogy a következő meccsen is kezdő lesz, akármilyen szar volt az előző meccsen.

   4. Hülye gyerek, te még Hofi- ról se hallottál?
    Akkor mit osztod itt a hülyeségeidet. Vigyél nekik klozet papír is ne csak papírzsepit.
    Gondoltam, hogy kitalálod, a mi negatív gondolataink miatt nem tudnak focizni. Megnyugtatlak egyébként se tudnak. Nem kellenek ezek még ez Ördög SC nek se.
    Istenem ha ilyen az okos ember mint szerénységed, vége az emberiségnek.

    1. Öreg marhára nem érdekel a véleményed. Foglalkozzál egy kicsit mással.
     A focit ugatod, a futásról meg annyit, futóbolond. érdekes más sportra ez nem vág.
     A labda a leggyorsabb játékos, az fusson. A barátod meg nem soká padozik.

  2. Ez a történet alapján miért áll második helyen a Paks? A paksi játékos kimegy a centerpályára és elsírja magát a látványtól, a város legnagyobb cége inkább szponzorálja egy másik város másodosztályú csapatát, mégis megfordítja a 93. percben 0:2-ről idegenben a mérkőzést!

  3. az utolsó mondatban benne van minden… az összes nyűgünk, szerencsétlenségünk okozója a jelenlegi tulajdonos hozzáállása, mentalitása: a sóherség és a szakmaiatlanság ritka egymásra találása, ami jelen van évek óta Kispesten! ennyi.

 20. Inkább ezektől essünk ki, mint hogy a Fradi mossa fel a padlót velünk… Mert ezt lehet kisiklásnak nevezni, de az maga a nagy rohadt, keserű valóság lenne.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.