Napikispest 2015.12.28.

 • Wittrédi // Lehozta az NSO is a hetek óta terjedő pletyit, hogy elhoznánk Kozármislenyből (NB III) a Pécs és a Debrecen korábbi játékosát, Wittrédi Dávidot. (via NSO)
  • Wittrédinek a cikk szerint már ajánlatot is tettünk.
 • további nevek // Egyelőre még egy nevet hallottunk, de róla csak annyit, hogy jelenleg az NB II-ben tolja, viszont veretes NB I-es múlttal rendelkezik, ami során nekünk is lőtt gólt. Egyébként egy képzett, több poszton is bevethető játékosról van szó, akiről egyszerűen nem hiszem el, hogy jelenleg nincs csapata az élvonalban.
  • Közben látom a korábbi kommenteket, hogy – és igen – Eppel neve is kiszivárgott. 
 • más hülyéje is vicces // Ezt a tatabányai sztorit tessék elolvasni. Mégsem Del Piero az év futballvicce Magyarországon.

“Napikispest 2015.12.28.” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. én személy szerint örülnék Eppelnek és Wittrédinek is

  1. …nekik én is, de szerintem Youla mellé egy vérbeli befejezőcsatár igazolása égetőbb probléma.

   1. Eppel egy szezonban a Paks befejező csatára volt… nem kicsit kapták is fel, mert gólokat szerzett, furcsa is számomra, hogy így eltünt az NB1 ből!

 2. legalább végre (eddig) nem noname perui 4. ligás csatárokkal dobálózunk :)

  1. És a kispadon Bottone, Rocchi ;-) Megáll az ész…
   Ugye a kiállított Sergio Aguero csak valami névazonosság? ;-)))

  2. Várhidi a szakmai igazgató neki meg a vérében is spagetti tekereg. …

 3. Örüljünk! Nem vagyonokért, de legalább ésszel próbálunk igazolni. Most a Tatabánya a Honvéd…

 4. Az NSO azt írja hogy Délczeg valószínűleg távozik a ZTE és a Kisvárda várja tárt karokkal!

 5. Igazából ilyen bajnokság még nem nagyon volt, hogy a 8. helyünk ellenére gyakorlatilag esélyesek vagyunk a dobogóra :) Ehhez persze kell néhány jó igazolás, és egy korrekt felkészülés, de talán nem hagyja ki a vezetőség ezt a lehetőséget. :)

 6. Eppel Márton, az „egykori” csatár, jelenleg hátvéd?? vicces megfogalmazás, ebből mi fog kisülni…..? Wittrédi hasznosnak tűnik, leigazolása mindenképpen hasznosabb opció, mint Délczeg erőltetése volt.

  1. Eppel eredetileg belsővédő, csak a sok sérülés miatt Csertői csatárnak állította még a Paksban…

  2. én is így érzem, aztán lehet, hogy ránk cáfol, mint Kamber Gyuri :), de Wittrédi eset tipikusan az az egyszerű falusi klub szemlélet, hogy vegyük meg, aki “megvert minket”…!? :) tipikus szabó “megoldás”, Őt hozzuk, mert olcsó és talán szívesen is jön, és teszem hozzá nem is rossz a srác! DE szerintem nem Ő kell most nekünk, sokkal fontosabb volna 1 komolyabb center és 1 komolyabb alternatíva a kapuba… és ami az utolsó fordulókban megerősödött bennem: Vernesből lehetne 1 irányítót faragni, mert még benne van meg leginkább, hogy képes váratlant húzni indításoknál, gyakran ügyesen játssza be a védők mögé a labdát! persze tudom…első körben ki kéne verni belőle azt a béna önzőséget, ami szintén gyakran jellemzi a játékát, de ami a játék-képesség szinten megvan benne, az igazából nem tanítható…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.