Napikispest 2015.12.30.

 • Délczeg // Lehet, hogy Gergő többet érdemelne egy napikispestnél, de most csak ennyire futja az időnkből. A lényeg, hogy Kisvárdára igazolt, és ezt be is jelentette az NB II-es klub.
  • Amúgy érdekesség róla, hogy az első kispesti gólját még siófoki mezben szerezte. Idényzáró a Balcsinál, az átigazolása már bejelentve, erre öngólt vét. Remek antré.
  • Idén a bajnokságban tízszer szerepelt, gólt nem lőtt. A kupában négy meccsen egy gól és egy gólpassz a mérlege.
 • Escape

  Milyen érdekes lenne, ha egyszer- csak a vicc kedvéért- a Honvéd weboldala is aktualizálva lenne!!!

  Amatőrök!

  • A vicc az, hogy eljutottam oda, hogy ha bármire kíváncsi vagyok a Honvéddal kapcsolatban, akkor oda megyek fel utolsóként :(
   Inkább futom át itt előbb a kommenteket, vagy bármi.
   Egészen nevetséges, amilyen amatőr módon kezelik az internetet, a tartalomterítést, a közösségi médiát. Pedig nem kéne sok hozzá, csak érteni kicsit a dolgok működését, mind technikai, mind társadalmi oldalról. Erre vannak vagy szakemberek, vagy hozzáértő emberek, igaz, közülük egyikből sincs egy darab sem a klubnál. Tényleg botrányos a megjelenésünk ilyen téren.
   Ehh, megint felbasztam az agyam, pedig nem kéne.

   • Escape

    Bár nem szakterületem, de én tegnap a webshop-on basztam fel magam!!! :)
    Nézzétek meg a fényképeket, amin a termékeket kínálják. De most tényleg nézzétek meg!

    Egyes darabok egy asztalra lerakva, másik a padlószőnyegen fotózva, a harmadik meg lóg egy vállfán mint egy mosott rongy!!!

    Ezmiez? Eztmostígyhogy? http://shop.honvedfc.hu/?page=8

    És megint csak amatőr hozzáállás, lustaság, nem tudom mi.

    Egy profi fotós is max. 10-30e forintot kér el 1-2 óra munkáért. Ezt egyszerűen nem lenne pofám kirakni az oldalra, inkább nem raknék ki egy képet sem, és odaírnám hogy “látogassa meg shop-unkat élőben”.

    http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/en/c/training/men-s-training/t-shirts

    • Sanzi

     a chelsea storját raktad fel??? ne már. elég lett volna az ute, vidi, fagyi… azok elérhetők és full profik.
     faszság mindíg a legjobbal példálózni!

   • A69W

    Mintha a 80-as években lennénk.
    Petőfi Rádió Sportvilág, a másnapi Népsport vagy este a Hiradóban a végén a sporthírek.
    Kb ilyen szinten lehet tájékozódni a honlapról, ha valami érdekel.
    A XXI. században ez a tartalom, színvonal több mint hihetetlen.
    A legszomorúbb, hogy ezért még valakik pénzt is kapnak, hogy ezt a “tartalmat” összehozzák.
    Nem tudom megvan tiltva nekik a kreativitás a gondolkodás?
    Lehet, hogy GFH itt is kőbe véste a nagy alapelvei egyikét?
    Az “egyetlen hiteles hírforrásként” aposztrofálták annak ideján a honlapot és az egyik szerkesztési alapelv, hogy csak a konkrétum, az is már csak akkor amikor megszáradt az aláíráson a pecsét és letelt a 8 napos fellebbezési határidő?
    Ha Hemingweyben lenne egy kis kurázsi és akarna valami pozitív dolgot tenni oda adná a teljes honlapszerkesztési jogot főállásban Nektek és szabad kezet adna mindenben.
    Meglenne a hivatalos honlaprész (abban biztos vagyok, hogy nem ilyen tartalommal mint most) és lenne, megmaradna ez az itteni hagyományos blogrész. Kettő az egyben és Én hiszek benne egy használható egyedi produktum jönne létre.
    Persze ez is csak utópia tudom, mert ismerve a jelenlegi helyzetet, az a kategória, hogy szabadkéz adása a klubnál valamiben, a reális kritika elismerése, a hibák beismerése egyszerűen elképzelhetetetlen sajnos.

    • A69W

     Úgy látom a honlapon sikerűlt elővenni a tavalyi buborékos gagyit :)
     Hát akkor innen is BUÉK a vezetőségnek és a szerkesztőségnek :)

   • Csaba Horváth

    A szomorú, hogy valahogy én is így vagyok. Elöszőr csak.taccs.hu, aztán csakfoci.hu, nb1.hu. És ha egyik se hoz Honvéddal kapcsolatos hírt, akkor gyanítom a honvedfc.hu-n sincs semmi.
    Mondjuk a nyolc U17-s játékos egyenkénti bemutatása jó ötlet volt, bár ott is az két bekezdésből az első az sablon volt, igazán hírértékű rész maximum 1-2 mondat volt.

   • Csaba Horváth

    És már itt is a válasz Hemingwaytől :

    http://honvedfc.hu/hirek/a-hiteles-tajekoztatasrol/2016-01-01

 • Döme Sanya

  http://m.origo.hu/itthon/20151230-varial-a-kormany-a-stadionpenzekkel-itt-tobb-ott-kevesebb.html
  BÚÉK.
  Bár ez a hírforrásért nem tenném tűzbe a kezemet.

 • Andris Koncsol

  Az nso meglengette, hogy a többek között mi is érdeklődünk a mezőkövesdi Máté Jánosért. Róla mit tudunk azon kívül hogy játszott a Fradiban? http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-sorakoznak-a-jelentkezok-az-exfradista-golvagoert-2458151

 • A69W

  Utazhat majd edzőtáborba Törökországba a Kisvárdával januárban :)
  Vajon egyszer olvasunk olyat is a klubhonlapon, hogy X forintért adtuk el az adott játékost?
  A nagy demokrácia, pluralizmus és transzparencia országából érkezett tulajdonosnak nem lenne evidencia az átláthatóság a tiszta viszonyok bevezetése (akár Pionírként is) kishazánk zavaros labdarúgó közállapotai láttán? Vajon mi akadályozza meg ebben? A szeretett NBA-ban, NFL-ben meg a többi izében ez nem így van? Üzleti titokra hivatkozni ebben az esetben több mint nevetséges lenne szerintem!

 • A69W

  Szalai a Fradiban?! http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-a-fradival-is-targyal-varatlan-fordulat-2458199
  Írtam erről pár napja, igaz más csapatnévvel és megközelítéssel, az érzelmekre alapozva, de úgy látszik ebben a mai világban már csak a pénz számít. Persze valahol nem voltak annyira eretnekek a gondolataim, adott helyzetben jó döntés a féléves hazai szereplés, jobb mint a Hannoverrel a Bundesligából, kifizetőtőbb lehet hosszabb távon!
  Feltettem akkor a költői kérdést, vajon megvan-e Hemingwaynek Szalai telefonszáma, ezek szerint a végtelenűl szimpatikus Orosz Pálnak megvolt……
  A múltban megannyi hasonló esetben előfordúlt már, hogy amikor egy volt Honvéd játékos visszaigazolt Magyarországra, nem Kispestre jött. Majd olvastuk az interjúkban, hogy miért nem jött ez a lehetőség szóba? Általában jött a válasz…….”mert Kispestről nem keresett senki……..”
  Lehet, hogy most is csak ezen múlhatott a dolog?
  Tudja egyáltalán Hemingway, hogy ez a gyerek 7 éves korától itt nőtt fel a Bozsikban?
  Azt hiszem ebben a kérdésben is élhet az a piros vonal, amit az Öreg meghúzott 2006-ban amikor megvette a klubbot, azaz ami itt korábban volt az nem érdekel, az járhatatlan út, a kukába vele…..