Napikispest 2015.12.30.

 • Délczeg // Lehet, hogy Gergő többet érdemelne egy napikispestnél, de most csak ennyire futja az időnkből. A lényeg, hogy Kisvárdára igazolt, és ezt be is jelentette az NB II-es klub.
  • Amúgy érdekesség róla, hogy az első kispesti gólját még siófoki mezben szerezte. Idényzáró a Balcsinál, az átigazolása már bejelentve, erre öngólt vét. Remek antré.
  • Idén a bajnokságban tízszer szerepelt, gólt nem lőtt. A kupában négy meccsen egy gól és egy gólpassz a mérlege.

“Napikispest 2015.12.30.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Utazhat majd edzőtáborba Törökországba a Kisvárdával januárban :)
  Vajon egyszer olvasunk olyat is a klubhonlapon, hogy X forintért adtuk el az adott játékost?
  A nagy demokrácia, pluralizmus és transzparencia országából érkezett tulajdonosnak nem lenne evidencia az átláthatóság a tiszta viszonyok bevezetése (akár Pionírként is) kishazánk zavaros labdarúgó közállapotai láttán? Vajon mi akadályozza meg ebben? A szeretett NBA-ban, NFL-ben meg a többi izében ez nem így van? Üzleti titokra hivatkozni ebben az esetben több mint nevetséges lenne szerintem!

 2. Szalai a Fradiban?! http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-a-fradival-is-targyal-varatlan-fordulat-2458199
  Írtam erről pár napja, igaz más csapatnévvel és megközelítéssel, az érzelmekre alapozva, de úgy látszik ebben a mai világban már csak a pénz számít. Persze valahol nem voltak annyira eretnekek a gondolataim, adott helyzetben jó döntés a féléves hazai szereplés, jobb mint a Hannoverrel a Bundesligából, kifizetőtőbb lehet hosszabb távon!
  Feltettem akkor a költői kérdést, vajon megvan-e Hemingwaynek Szalai telefonszáma, ezek szerint a végtelenűl szimpatikus Orosz Pálnak megvolt……
  A múltban megannyi hasonló esetben előfordúlt már, hogy amikor egy volt Honvéd játékos visszaigazolt Magyarországra, nem Kispestre jött. Majd olvastuk az interjúkban, hogy miért nem jött ez a lehetőség szóba? Általában jött a válasz…….”mert Kispestről nem keresett senki……..”
  Lehet, hogy most is csak ezen múlhatott a dolog?
  Tudja egyáltalán Hemingway, hogy ez a gyerek 7 éves korától itt nőtt fel a Bozsikban?
  Azt hiszem ebben a kérdésben is élhet az a piros vonal, amit az Öreg meghúzott 2006-ban amikor megvette a klubbot, azaz ami itt korábban volt az nem érdekel, az járhatatlan út, a kukába vele…..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.