• Lassie Tizenkilenc

  Jó igazolás mindenképpen csak már megint időcsapdába kerültünk. Ugyanis tavasszal Gyula mellé kell nagyon valaki. Mire Eppel ideér addigra Gyula szerződése lejár….

 • VirágPeti

  de ez milyen már? a jövő szezonra igazolni januárban? a mai világban? mikor semmi állandóság nincs, semmi tervezhetőség, fél év alatt elavul egy telefon, fél év alatt egy fél millát simán esik egy újonnan megvett kocsi ára, stb, stb, stb… ki tudja, mi lesz itt a jövő szezon kezdetére… én ezt nem értem, komolyan. addig 5x meggondolhatja magát, kaphat egy jobb ajánlatot, de akár ki is dőlhet sérülés miatt, vagy abbahgyja a focit, mert rájön hogy jobban megél lángos sütésből a kanári szigeteken, stb, stb… szóval lutri az egész. nem értem, nem értem, nem értem. persze biztos lesz egy okos mondás, hogy mi az értelme ennek. csak én nem foghatom fel :(.

  • Kicsipest

   Most fizetni kellett volna érte, nyáron lejár a szerződése és ingyen jön. Egyszerű ez!
   Én inkább azt kérdezném, biztosan ő fogja megoldani a gondjainkat? Nem egy gólvágó.

   • Csaba Horváth

    Mondjuk én úgy gondolom, hogy lehet érdemes lett volna egy olyan megoldás, hogy július 1-től végleg a miénk, addig meg kölcsön játszik nálunk.
    Ugyanis mi van, ha lesérül? Vagy éppen elkezdik padoztatni és komoly meccshiányba kerül? Örülni örülök a leigazolásának, mert a Sándor Károly Akadémiából többnyire jó játékosok kerülnek ki, csak az ezzel járó sóhersággal nem tudok napirendre kerülni… :(

  • Sforza

   A Bosman szabály szerint elvben jan.1-től lehet tárgyalni lejáró szerződésű játékossal, és előszerződést is lehet kötni vele. Ez alapján, ha aláírta az előszerződést, akkor már nem gondolhatja meg magát, jönnie kell akármi is lesz. Azt meg nem gondolom, hogy ha csak szóban kötelezte volna el magát, akkor az öreg engedné, hogy kikerüljön a honlapra. Azt meg tudjuk milyen sóher, nem tudom mennyit kérhet a Dunaúj ezért a fél évért, de az öreg egy fillért nem fizetne ki érte, ha ingyen hozza év végén…

   • VirágPeti

    “akkor már nem gondolhatja meg magát, jönnie kell akármi is lesz”
    Hiszem ha látom :). Megint csak a “mai világgal” kell példálózzam. Van 2 ellenszere az “akármi is lesz”-nek: pénz és/vagy jogászok. Nézzük vissza ezt a topikot a következő szezon első fordulójának idején, és kiderül, lesz-e Eppelünk.

 • Kun Roland

  Én kimomdottan örülök az érkezésének, szerintem ő képes lesz érdemi változást hozni a támadójátékunkba….csak hát jöhetne már idén.
  Egyébként is sokkal jobban tudok örülni a tehetséges, hazai játékosoknak. Nincs bajom a külföldiekkel sem, már ami a minőségi játékosokat illeti (pl. Lanzafame, Martinez). Viszont nagyon sok simlis, lekáderezhetetlen, kétséges múlttal rendelkező, afrikai játékos járt már nálunk, akiknek többnyire. semmi hasznát nem láttuk. Nálam Job is ez a kategória volt, 30 évesen kinézett 45- nek simám, ki tudja milyen papírokkal, honnan került ő ide….pl..de erről a mostani kongói táncoslábú kisgrofóról sem jut eszembe semmi pozitív . Egy szó mint száz, jó lesz ez, szorítani fogok Eppelnek!

  • A69W

   “táncoslábú kisgrofó”
   :)

 • papparam

  Szerintem nem nagyon volt itt választási lehetőség. Vagy jön nyáron, vagy soha. Jól csinálták Hemiék. Egy dolog aggaszt, nehogy aztán az nb2-be jöjjön… :)

 • Pingback: A Dunaújváros beleegyezett, hogy már január 11-én július 1. legyen, és | Csak a Kispest!()