“Eppel inda house – július 1-től” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Jó igazolás mindenképpen csak már megint időcsapdába kerültünk. Ugyanis tavasszal Gyula mellé kell nagyon valaki. Mire Eppel ideér addigra Gyula szerződése lejár….

 2. Most fizetni kellett volna érte, nyáron lejár a szerződése és ingyen jön. Egyszerű ez!
  Én inkább azt kérdezném, biztosan ő fogja megoldani a gondjainkat? Nem egy gólvágó.

  1. Mondjuk én úgy gondolom, hogy lehet érdemes lett volna egy olyan megoldás, hogy július 1-től végleg a miénk, addig meg kölcsön játszik nálunk.
   Ugyanis mi van, ha lesérül? Vagy éppen elkezdik padoztatni és komoly meccshiányba kerül? Örülni örülök a leigazolásának, mert a Sándor Károly Akadémiából többnyire jó játékosok kerülnek ki, csak az ezzel járó sóhersággal nem tudok napirendre kerülni… :(

 3. Én kimomdottan örülök az érkezésének, szerintem ő képes lesz érdemi változást hozni a támadójátékunkba….csak hát jöhetne már idén.
  Egyébként is sokkal jobban tudok örülni a tehetséges, hazai játékosoknak. Nincs bajom a külföldiekkel sem, már ami a minőségi játékosokat illeti (pl. Lanzafame, Martinez). Viszont nagyon sok simlis, lekáderezhetetlen, kétséges múlttal rendelkező, afrikai játékos járt már nálunk, akiknek többnyire. semmi hasznát nem láttuk. Nálam Job is ez a kategória volt, 30 évesen kinézett 45- nek simám, ki tudja milyen papírokkal, honnan került ő ide….pl..de erről a mostani kongói táncoslábú kisgrofóról sem jut eszembe semmi pozitív . Egy szó mint száz, jó lesz ez, szorítani fogok Eppelnek!

 4. A Bosman szabály szerint elvben jan.1-től lehet tárgyalni lejáró szerződésű játékossal, és előszerződést is lehet kötni vele. Ez alapján, ha aláírta az előszerződést, akkor már nem gondolhatja meg magát, jönnie kell akármi is lesz. Azt meg nem gondolom, hogy ha csak szóban kötelezte volna el magát, akkor az öreg engedné, hogy kikerüljön a honlapra. Azt meg tudjuk milyen sóher, nem tudom mennyit kérhet a Dunaúj ezért a fél évért, de az öreg egy fillért nem fizetne ki érte, ha ingyen hozza év végén…

 5. Szerintem nem nagyon volt itt választási lehetőség. Vagy jön nyáron, vagy soha. Jól csinálták Hemiék. Egy dolog aggaszt, nehogy aztán az nb2-be jöjjön… :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.