Napikispest 2016.01.12.

prosser_probajatek_20160112

 • Egy percig volt kint, azóta leszedték. Biztos csak javítanak valamit rajta, mert a hír szerepel szövegesen Hemingway félévértékelőjében:
  • update 13:42 // a honvedfc.hu-ról lekerült az anyag, de a Honvéd youtube-csatornáján még elérhető. (már nem, mert:)
  • update 16:57 // frissült a videó, kikerült belőle a Délczeges rész, és helyette így szól a dolog. Valakinek egy csomó melója lehetett vele, miközben egy néhány szavas szöveges helyreigazítás is bőven elég ilyen esetekben. Mintha még soha senki nem mondott volna véletlenül félre valamit. Délczeg-gate a mikroverzumunkban.
  • Csatárt és balhátvédet még mindig keresünk.
  • Kapacina nem Soroksáron folytatja, tavaszra máshova adjuk kölcsönbe. (Pletykaként Sopront lehetett olvasni.)
  • Délczeget Zalaegerszegre adtuk el(!!!). (Egy kérdéssel a hiteles tájékoztatásra vonatkozó terjedelmes válasz után hangzik ez így el – vélhetően nyelvbotlásként. Délczeg egyébként Kisvárdára került, hiába veszi át a csakfoci a Zetét. Utóbbi mondjuk nettó lúzerség.)
  • Pár játékost már kölcsönadtunk, és még 4-5 mehet kölcsönbe NB II-es csapathoz.
  • Reális cél idén az első hat.
  • Az utánpótlásközpont közbeszerzését (megint – vh) hamarosan kiírják, az építés utána indul, majd ahogy befejeződik, épül a stadion.
 • további mai posztjaink // 
 • játékoskeringő @ NB I // nem mondhatni, hogy nagyon pörögne. Kigyűjtöttük.

“Napikispest 2016.01.12.” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Oké, hogy elszólás volt a Zalaegerszeg, de így azért – az előzmények okán – nem kicsit vicces már ez az egész történet!
  Eppel példát még alá is írom a hiteles tájékoztatás oltárán, de annyira feltettem volna a kérdést, hogy Délczeg Kisvárdára igazolásának bejelentéséről miért késtek majd egy hetet? Már a Hentesek és Húsipari dolgozók lapja is írt kész tényként közölte az átigazolást és a hivatalos klub oldal csak ezután jelentette be.

  Az nb2-es kölcsönadást továbbra is jó ötletnek tartom, ez nagyon helyes irány szerintem.

  Utánpótlásközpont kontra Stadion utópia története már-már meghaladja egy brazil szappanopera hosszúságát és fordulatosságát :) Én már nagyon “várom” azt a hírt, ami kb. így fog szólni: “……….a nem várt és előre nem tervezhető helyzetre való tekintettel a jelen költségvetésben átcsoportosítást kellett végrehajtani és ennek következményeként határozatlan időre felfüggesztésre került a stadionrekonstrukciós program. A folyamatban lévő beruházások befejezésre kerülnek.”

  1. “Nagyon tetszett a riporteri alákérdezés :) ”

   Nekem is…mintha Hemingway az előre megírt kérdésekre mondta volna, az előre megírt válaszokat. Minden spontanaitást mellőző interjú..mint mindig. :D

   “Már a Hentesek és Húsipari dolgozók lapja is kész tényként közölte az átigazolást és a hivatalos klub oldal csak ezután jelentette be.”

   Nem bíztak semmit a véletlenre. :)

   “Az nb2-es kölcsönadást továbbra is jó ötletnek tartom, ez nagyon helyes irány szerintem.”

   Ez így van…sőt, lehet az se lenne hülyeség, ha Bobál Gerihez hasonlóan külföldre lennének kölcsönadva…kiváncsi leszek, hogy Geri milyen mentalitással fog visszaérkezni.

   Ez a Stadion dolog érdekes. Ugyan párszázmillát emeltek a költségvetésen átcsoportosítással, de hogy még nincs meg az építés kezdete, az egyenesen röhejes.

  1. A honvéd TV-n folyamatosan kint van. Összeesküvés elméleteket ne 3 ember gyártson! Legalább 10000… az már valami!

   1. Biztos Én képzelődöm akkor Hantával egyetemben, hogy fent volt az eredeti Délczeg/zalaegerszeg változatos interjú is :)

    1. mondom, hogy fönt van! Tény, hogy én is láttam a főoldalon a Hírek között, de a videó interjú most is kint van, a az eladtuk a Zetének szöveggel.
     Az összeesküvés elméletet arra céloztam, hogy szándékosan mondta volna… egyszerűen eltévesztettte.

   1. Mea culpa, valóban hallható!
    A bal oldali “Hírek” sávban kerestem, mert az aktualitások mindig ott vannak……
    Csak a 3. percig hallgattam ismét meg, mert úgy emlékeztem, hogy akkor beszélt a honlap/átigazolások/ pletyka részben Délczegről is, de valóban 3.50-nél benne van.
    Elnézést mindenkitől.

    1. Nem kell elnézést kérned. Senki sem csodálkozott volna, ha kivágatta volna… :D
     Szerintem amúgy Hemingway azzal keverte a dolgokat, hogy Délczeg ZTE-ből érkezett vissza…gyanítom ez zavarta meg.

     1. Egyértelmű, hogy elszólás volt, ez megesik bárkivel nincs is ezzel semmi gond.
      Mondjuk egy jó riporter bizonyosan azon melegében kijavította volna!
      Az viszont tényleg érdekes, hogy nem a vezető hírek között van fent a tulajdonosi interjú (mint eddig mindig), de bizonyosan ennek is megvannak az okai.

     2. nem tudom miért törölték az anyagot, de ha a véletlen elszólás miatt, akkor elég lett volna egy szöveges betoldás is, hogy “A videóban elhangzottakkal ellentétben, Délczet természetesen Kisvárádára igazolt. bla-bla-bla”

 2. Úgyse kell ő külföldre. Ügyes, gyors, de olyan “erő gyenge” a lába, hogy azt kb 3 perc alatt ki fogják szúrni…

  Na lássuk, boy kick the ball from 20m… OOHHHH,… AAHHHHAAAAAA!!!! but please to behind the goal line… OH

  Nem fog ő elmenni!
  Látjuk őt még nagyon sokáig, és ennek én azért örülök!

 3. Délczeg Saga annyiban folytatódott, hogy a “Zalaegerszeg” rész kivágódott és ez a verzió van fent a bal oldali friss hírek sávban :)
  Vajon mi lesz a következő részben? :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.