Napikispest 2016.01.21.

 • posztajánló // egy remek írás/elemzés a válogatott blogon, hogy hova tűntek a nézők, és egyben le is törnek olyan legendákat, hogy régen minden ötszámjegyű volt.
 • Nemzeti Stadionépítési Program // Pakson is.
 • játékoskeringő // áttekintő posztunk a szokott helyen érhető el.
  • Göblyös // múlt héten Szigetszentmiklóson tűnt fel, azonban a tegnapi edzőmeccsen már nem játszott. (via sztkfutball.hu)
  • Szemerédi // vele már korábban szerződést bontottunk, jelenleg a Szolnok teszteli. (via szolnokimavfc.hu)
  • Lőrinczy és Erdős // múlt héten Szolnokon voltak, tegnap azonban már nem léptek pályára a Jászberény ellen. (via szolnokimavfc.hu)

http://valogatott.blog.hu/2016/01/20/kevesen_nem_lelkesen

“Napikispest 2016.01.21.” bejegyzéshez 15 hozzászólás

  1. Akár meg is lehetne nyerni mindet! ;) Esküszöm veszek bérletet is, sőt feljárnék minden hazaira Veszprémből!

   1. Ilyen még nem nagyon volt sehol és ez benne az unikum.
    Nem sok olyan szerencsejáték van ahol annyi az esélyed, hogy 2000 forintért hazavihess egy autót!

    1. Valamelyik olajmonarchiában volt, hogy meccsenként az egyik klub valami igazán felsőkategóriás kocsit sorsolt ki az ingyenesen jegyet váltó nézők között, de még így sem volt elég szurkolójuk.
     Erre azt találták ki, hogy eltörölték a nyereményautót, és bevezették(!!!) a jegyárat.
     Mivel az országban szinte minden ingyen van, így ha valamiért fizetni kell, az hirtelen exkluzívvá vált, és elkezdtek áramlani a nézők, társadalmi esemény lett a meccsrejárás.
     Néhány éve olvastam ezt a sztorit, és eléggé megfogott, azóta néha elmesélem.

     1. Nem hallottam még, de tetszett!

      Mivel annyira mélyponton van labdarúgás ügyben minden Kis hazánkban, hogy kell a “cirkusz és kenyér”. Tudom, hogy ez valahol abszurd, hogy így kell (kellene) toborozni lasszóval az embereket, de valamit ki kellene találni és félre kellene tenni minden eddigi elképzelést és ha kell akkor le kellene menni kutyába ezen a téren.
      Ilyen még tényleg nem volt és ez annyira kommersz és kézzelfogható, hogy szerintem sikeres lehetne. Persze kellene egy tökös marketing csapat aki körbejárja az autókereskedőket ki adna kedvezményt, kellene egy ütős promóció (autók felmatricázva közlekednének a környező kerületekben, kiállítva lennének az Europarkban, KÖKI-ben stb.) stb., de ha Én marketinges lennék közel nullszaldósra kitudnám hozni ezt az ötletet :)

     2. A Red Bull-sztori ugyanez. Ugyanazt tudja mint a többi energiaital, de mégis több fogy belőle, mert drágább, ezért trendibb, exkluzívabb.

      Viszont most, hogy ezt leírtuk, remélem hogy az Öreg nem olvassa a blogot. :D

  2. De nem ám ! Sőt egy másik tipp : a Lada most kezd terjeszkedni nyugaton, nálunk tezsik meg az első lépcsőt de nem nagyon akar fogyni.Az alapmodell 2 milla. Lehetne akár mezszponzor is….

   1. Szuper ötlet, a legjobb promóció lehetne az újbóli bevezetéshez pld.
    Ez mind szép és jó, hogy mi itt ötletelünk, de akkor minek vannak a marketingesek a klubnál…….?

    1. Hasonló promóció volt amikor a ’90-es évek elején a Renault márkát hozták be és a mezszponzorunk a Renault-Baumgartner volt. A Mágenheim család is akkor váltott Trabantról Renaultra Etus (Csűrös Karola) pénzügyi besegítésével :)
     Amikor az AXE volt a mezszponzor akkor egész évben a Cool Cedar illatát fujkáltuk magunkra. Majd a Gösser mezszponzorként megjelenésével minden hétvégén hullára ittuk magunkat :)
     Egyébként színben, tulajdonosi körben és tőkeerősségben a Vodafone-t tudnám elképzelni a mezen

      1. Volt bizony ! Mégpedig idény közben hirtelen felkerült mezre.Igaz nem elől volt, hanem a hátrészen a számozás felett egy sárga-fekete csíkban : Renault-Baumgartner
       Egyébként a Ladának a kb 20 évvel ezelőtti próbálkozása szponzorként az alábbi képen látható egyik kedvenc játékosom mezén ( a címert hagyjuk :) ) :

       1. Köszi az infót! Ilyen részletben már nem emlékeztem!
        A FIAT mellett még anno a Mitsubishi volt ami a 90-es évek elején támogatni akart, de azt (is) sikerült a klub részéről elcseszni.
        A VW meg ugye újkori történet, azt tudjuk.
        Úgyhogy jöhetne a LADA, úgyis a keleti piac a number one :)
        Szegény Fociról most olvastam nemrég egy cikket, akkor jutott eszembe. (a Varga/Busai házaspár falbontása kapcsán, hogy kik szenvedtek autóbalesetet labdarúgók közül és ott volt említve Ő is) Nekem is az egyik kedvenc volt és tényleg egy abszurd tragédia, ahogy életét vesztette.

        Fradi mezen egyébként nem látok címert :) olyanok voltak mint egy hirdető oszlop :)

 1. Persze lenne egy sokkal egyszerűbb megoldás: a jó foci.
  Ha már ötletelünk van olcsóbb megoldás is , kisorsoljuk Mariskát vagy Juliskát, az örömlányt egy órára. Közel egy húszasból, fúl extrával kijön.

 2. Végigolvastam, tetszett az iromány.
  A nyeremény játék szerintem is jó ötlet, biztosan lennének sokan, akik az egész családot kivinnék, csak hogy nagyobb legyen az esélyük. ?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.