Honvéd – III. kerület #ÉLŐ

“Honvéd – III. kerület #ÉLŐ” bejegyzéshez 23 hozzászólás

   1. :D… (és talán azt is, hogy a 3 középső védős dolog nem szokott menni nálunk:) )

 1. Vadócz megint csapat nélkül………de jó lenne nálunk…..akkor már csak egy edző kellene

  1. Senki sem csípte, de általában pont ezek a legjobb gólvágók (Kenő, Bajzát, Tököli, stb…)

 2. ki volt ez a Pelso? Próbázó baloldali védő? ez esetben nyugodjon békében a honvédos karrierje (2016-2016)

 3. Erdélyi is ott van a keretben a honlapon,de egyetlen előkészületi mérkőzésen sem játszik ???

  1. Róla még nem dőlt el, hogy erdélyiként magyarnak vagy idegenlégiósnak számít… :)

 4. Kiváncsi vagyok,hogy a két román Constaninescu és Palmes külföldinek számít-e,mivel valószínű már 4 évet itt tanult és érettségi után is itt van már vagy fél évet ??

  1. elméletileg van olyan, hogy MLSZ-nevelés. ehhez megfelelő időt kell eltöltened a szövetségi versenykiírások rendszerében

 5. A daru meg egyre jobb a zeténél szárnyal a kis kölyök nálunk is lövöldözte a gólokat a téli felkészülés alatt aztán el is küldték.

   1. Rossi egy átlagos megyei szintű edző…évek óta mondom. Darut elintézte…..el fogja Prosszert is, Lörinczyt is…..

 6. /// azért azt sikerült elérni, hogy a Honvéd is közvetítette a meccs fontos eseményeit a Facebook-oldalán

 7. Kilógtam melóból, nem biztos, hogy megérte..
  Az első félidő nagyon nyögvenyelős volt, nagyon nem volt tűz a társaságban. Az jutott eszembe, hogy a legtöbb külföldre igazoló játékos leginkább említett első élménye, hogy ott még az edzéseken is milyen iram van. Na itt, még az edzőmeccsen sem ment fel a pulzusa a játékosoknak.. Holender két szép mozdulat mellett nullát mutatott. Őt azért emelem ki, mert úgy éreztem, hogy ez a két mozzanat elégedetté tette, úgy érezte, hogy ő megtette a magáét, holott lehetett volna pörgetni, hiszen, mindenki csak egy félidőt játszott.
  A második félidőben gyávaságot éreztem. Sok fiatal kapott lehetőséget, de Kovácson kívül, – aki két szép gólt lőtt, – a többieken nem éreztem a bizonyítási lehetőséget. Nekik itt bátran előre kellett volna játszaniuk, nem alibi 5-10 méteres körömpasszokkal operálni.. Palmes idegenlégiós státuszán sztem fölösleges izgulni, Rossi kiállítás utáni reakciója alapján ő tavasszal nem lesz az első csapat közelében.. Itt egyébként előjön Rossi nevelőtanári hiányossága: van egy fiatal gyerek, akit bedobnak a mélyvízbe. Egy válogatott rutinróka lefordul róla és kiállításig viszi a hibát. Kívülről úgy látszott, hogy simán lerántotta, de még azt is el tudom képzeli, hogy Kenő beszorította a karját és így úgy nézett ki, mint egy lerántás. De itt jön elő, hogy valóban le kell teremteni a játékost, mert használhatatlanná tett egy félidőt az edzőmeccsből, de emellett ő egy fiatal, fejlődőképes játékos, aki pont az ilyen hibákból kell, hogy tanuljon. Remélem Rossi utólag az öltözőben már higgadtabban kezeli az ilyen helyzeteket.
  Kingnek örülök, hogy kezd magához térni, Felcsúton rossz volt nézni, hogy mennyire kibabrált vele a légiósszabály miatti majd féléves meccsnélküliség. Kell ő a taktikai variációs lehetőségek miatt.
  Vaszkéra kíváncsi voltam, mert eddig látszólag jól tolta, de ezen a meccsen nem mutatott sokat.. Mindegy, ő egy jó alapozással nagyon hasznos tagja lehet a csapatunknak.
  Nagy, Eppel (és Dark?) mellett ők lehetnek az igazi nyereségek tavaszra.
  Kovács meg félő, hogy úgy fog járni, mint Daru. Lövi a gólokat az edzőmeccseken, aztán mehet a második csapatba a harmadosztályba.. Kérdés, hogy erősebb védelem ellen, hogy teljesítene. Néhány meccsbeszállót ő is kaphatna tavasszal, hátha berobbanna!
  Vadóczot én sem értem. Ha most hazajönne és játszana fél évet, még a válogatott keret közelébe is kerülhetne, ehelyett..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.