Horváth duplázott a héten

horvath_ujvarosNagyon ki lehettünk éhezve a jó kapusteljesítményre, ha egy hazai Vasas elleni 0-0, és egy rekordszámúan kevés osztályzatot hozó dunaújvárosi MTK elleni 0-1 után is simán Horváthot hozzuk ki a legjobbnak. Az első meccsre kapott nyolcas eléggé érthető, és a másodikon se védett rosszul, hetese inkább köszönhető a többiek relatív gyengeségének. Ha a fejesgólunk bemegy/megadják, talán minden máshogy alakul. És ez így van jól.

A kellemetlen rész azonban az, hogy nem tudtam erről a két meccsről egyetlen saját képet sem kitenni, amin Horváth rajta lenne, kivéve ha bevállalnám a kezdés előtti díszsorfalat a Vasas ellen. Dunaújvárosból kép sincs, de ott szerencsére az MTK fotózott, így ezt láthatjuk a poszt elején.

“Horváth duplázott a héten” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. A pontszerzés benne volt az MTK elleni meccsben.Az MTK-nak is megvoltak a helyzetei,a védelem most nem a legjobban működött nálunk.Viszont mi is több nagy helyzetet elhibáztunk,Nagy G. (11 méterről tisztán lőhetett,éphogy fölé),King (a szép szabadrúgás kombináció után 10 méterről lőtt ,a kapus leért a lapos lövésre),volt helyzete Youlának is,+ a meg nem adott gólunk,ami eléggé egyértelműnek tűnik,hogy bent volt.Vadnai már bőven bentről rúgta ki a labdát.

  2. Kifejezetten megkedveltem őt. Gyors, agilis, határozott. Fogalmam sincs, mitt keresett eddig a padon. Az meg még furcsább, hogy 28 évesen ez a 7 nb1-es meccse van, amit idén nálunk védett. Remek kapus, Tóth Iván is megmondta. Szedje össze magát Szabi és nagyon kaparjon Nagy Sanyi is, ha ismét helyet akar a kezdőben!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.