Napikispest 2016.03.30.

 • megint új időpontok //
  • mégsem április 9. a Fradi-Honvéd (ahogy március 30. sem, de azt már tudjuk egy ideje), hanem április 10., vasárnap, 19 óra. A tévé ugyanúgy adja, mintha szombaton volna a forduló többi meccsével, de ez valamiért vasárnap lesz. #nemértem
  • és természetesen a most szombat is módosult, kedden, de legalább minket nem érint. Az UTE-Vasas átkerült 18:00-ról 20:45-re és tévés meccs lesz, miközben a Felcsút-Haladás, ami eredetileg az lett volna, nem, de marad 20:45-kor, hogy a vendégeknek valóban rossz legyen.
  • az április 6., szerda 15:45-re kiírt Újpest-Honvédhoz azonban nem nyúltak, az egyelőre ebben a hülye időpontban lesz
  • funfact // az MLSZ dokumentumtára továbbra sem frissült március 10. óta, ahogy az mlsz.hu sem
 • bíróküldés // Vad II. fúj hétvégén a Videoton ellen. Legutóbb a szerdai, dunaújvárosi MTK-t vitte, akkor nem adta meg Bobál valószínűleg szabályos fejesgólját.

“Napikispest 2016.03.30.” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Gondolom, hogy egy esetleges MTK betlinél tudják a zöldek, hogy bajnokok, és unneplésre készen jöhetnek ellenünk…

  1. A Fradi–Kispest előtt még 2 forduló lesz,tehát addig már rég bajnokok lesznek,valószínűleg már most hétvégén a Debrecen ellen,utána meg a hazai meccsükön (Fradi–Paks) kiünnepelhetik magukat.Csak ezután jön majd a Fradi–Kispest,a halasztás nekünk szerintem kedvező,az eredeti időpontban ellenünk lehettek volna otthon bajnokok,lett volna vagy 10 ezer néző és egy nekik fújó bíró…Így viszont ellenünk már bajnokként játszanak,kevésbé lesznek motiváltak,kevesebb hazai szurkolójuk lesz,+ a Fradi–Kispest után (04.10.) három nappal lesz a Fradi–Debrecen kupa visszavágó,ami a zöldeknek sokkal fontosabb lesz,így várhatóan az ellenünk való bajnokin valamelyest tartalékosak lesznek,pihentetnek néhány kulcsembert.Így sem lesz majd könnyű dolgunk,de jobb sanszaink lesznek,mint ha az eredeti időpontban lett volna a meccs.

 2. “nem adta meg Bobál valószínűleg szabályos fejesgólját.”————-Valóban szabályos gól volt,de nem Bobál volt,Baráth Boti csúsztatta fejjel kapura a labdát ,amit a kapus csak a gólvonal mögé tudott ütni,Bobál a hosszú oldali kapufánál volt,a védő őt megelőzve,de már egyértelműen a gólvonal mögül tudta csak kirúgni a labdát.

  1. ..mert este Barca-Real…így pont haza lehet érni, ha a szomszédodban van a stadion…

 3. Női
  Magyar Kupa elődöntő,Honvéd–Győr 1-1,így a lányok a döntőbe jutottak!
  Remek eredmény ,hiszen tavaly nyáron a semmiből alakult meg a csapat.A
  döntőben FTC–Honvéd.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.