• Pingback: Osztályozókönyv, meccsvideó vs. Felcsút | Zongoracipelő()

 • Escape

  Írjatok már pár keresetlen szót az MLSZ-nek a Facebook oldalukra( én megteszem) hogy miféle “összefoglaló” az amiben csak a gólok szerepelnek, a meg nem adott 2 tizenegyes pedig “véletlenül lemaradt”???

  • áfonya bácsi

   Az utolsó pár másodperc sem szerepelt benne, amikor a csakfoci és a klubhonlap szerint is tüzijátékot rendeztünk a kapujuk előtt, én arra is kiváncsi lettem volna.

   • Vércsoport: XIX+

    a meccs utolsó megmozdulása volt a legszebb, bíró hármat sípol, és a kis Kovács vagy Constantinescu izomból ellőtte dühében a labdát pontosan a Kispest-tábor előtt telibe tökön lőtte a tőle 8 méterre álló felcsútit. igazi tragikomikus lezárása volt a meccsnek. amúgy emlékeim szerint az a tűzijáték nem volt olyan vészes, tizenhatoson belül kétszer háromszor belelőttük a bevetődő emberekbe, de annyit totojáztunk, hogy biztos odaérjenek…semmiről nem maradtál le :)

 • Escape

  Megmondtam, vagy megmondtam?
  “A Kisvárda mindent megtett, hiába állnak jelenleg feljutó helyen, nem indulnak az élvonalban. Csányi Sándoron és az MLSZ-en múlik, hogy helyettük ki. Ez a csapat egyedi döntéssel a Felcsút is lehet.”

  • vass gábor

   NB I: mindenképpen NB II-es klubbal töltik fel a mezőnyt

   Egy feljutó szinte biztosan megvan, a Gyirmót már a hétvégén
   bebiztosíthatja, hogy a következő szezont az élvonalban tölti, és Bene
   Ferenc együttese rendelkezik is NB I-es licenccel.

   A csakfoci.hu megírta, hogy a feljutásra esélyes klubok közül a Balmazújváros anyagi okok
   miatt nem kért, a Kisvárda pedig késedelmi okok miatt nem kapott
   licencet. Szintén feljuthatna még a Csákvár, de a klub egyáltalán nem
   gondolkodott az első osztályú indulásban, ezért nem adta be a kérelmet.

   Felvetődik tehát a kérdés, ez esetben melyik csapat jutna fel az élvonalba, vagy
   van-e esély arra, hogy az egyik kieső (azaz a Puskás Akadémia vagy a
   Békéscsaba) NB I-es maradhasson a következő idényben.

   „A versenyszabályzat egyértelműen kimondja, hogy ilyen esetben »alulról« kell kezdeni. Az NB II-ben legjobb helyen végző, licenccel rendelkező csapaté az NB I-es indulás joga, és ez a jog nem adható át más együttesnek” – adott választ a Nemzeti Sport Online kérdésére a Magyar Labdarúgó-szövetség Kommunikációs osztálya. Vagyis ez azt jelenti, hogy hiába előzné meg a Kisvárda, Balmazújváros, Csákvár trió mindegyike a Mezőkövesd, ZTE kettőst, utóbbi klubok valamelyikét kérnék fel az első osztályú indulásra (a kettő közül azt, amelyik előrébb végez, illetve a licence is rendben van; a Mezőkövesd már bejelentette, hogy kapott licencet).
   NSO

 • áfonya bácsi

  És ha már összeesküvés-elmélet, a klubhonlapunk honnan tudta már április 28-án, hogy a jövő évi bérlettel pontosan hány Forintot spórolhat az ember, mikor elvileg még alakulhatott volna úgy a dolog, hogy befutunk a hatodik helyre, és több meccset játszhatunk hazai pályán? :)

  • vass gábor

   április 28-án fel kellett tenni a cikket,a jövő évi bérletár fix adat,a megtakarítások lettek számolva a tabella április 28.-i állása szerint (16 hazai meccs jövőre).Ha sikerült volna a 6.helyet megszerezni,akkor a cikkben a megtakarítások adatokat kellett volna csak átírni.

 • Döme Sanya

  Ezt hívják sportnak? Két oldalon, a lehetséges összeesküvés elméletek repkednek. Röhej.

  • áfonya bácsi

   Ez már rég nem sport, hanem üzlet. Mióta a sportfogadásokat legalizálták világszerte, azóta nem hiheted el semmilyen sporteseményről, hogy biztosan nincs előre lejátszva. A REAC-os bundás tárgyalás óta pedig még világosabban láthatod, hogy ezeket a szálakat olyan hatalom mozgatja, amely a bíróságot is simán képes befolyásolni.

   • áfonya bácsi

    Ja és persze azt kifelejtettem, hogy nálunk még a bundán felül ott van az állami irányítású mlsz, ami hetente hoz olyan határozatokat, amivel belenyúl a bajnokság alakulásába.

 • Escape

  Abbol mi az osszeeskuves elmélet -szerinted- hogy az osszefoglaloba nem kerultek bele a 11-es gyanus helyzetek?
  Ez tény, nem elmélet.
  Es persze az is “veletlen” hogy a kisvarda azt kovetoen jött rá hogy nem szeretne az NB1-ben indulni hogy kiesett a felcsut. Miért nem két hete??

  • vass gábor

   Nem tegnap jött rá a Kisvárda,hogy elég neki az NB2 is,a licenc kérelmeket már több hete be kellett adni,és ők csak nb2-es licencet kértek.(az nb1-es feltételek jóval szigorúbbak,lehet hogy meg sem feleltek volna annak).
   Amúgy a ZTE vagy a Mezőkövesd lesz a Gyirmót melletti másik feljutó.

   A Felcsút ellen a második félidőben 3 tizenegyes gyanús eset volt,Baráth esete (kezezett egy felcsúti),valamint Holender fellökése és egy King elleni szabálytalanság (ezekből 2 biztosan 11-es volt). Az első félidőben volt még két távoli bombánk,Hidié (1-0-nál) majdnem beakadt.Az egész meccsen sokat ment előre a csapat,voltak akciók,beadások ,szögleteink.Szóval azért próbáltunk gólokat szerezni,csak a játék nem ment igazán,+ volt úgy 4 nagy védekezési hibánk,ez már az előző meccsen a B.Csaba ellen is így volt,csak ott a Csabai helyzetek kimaradtak.Mindent egybevéve én kizárom,hogy bundáztunk volna a Felcsút ellen.Ezt a hozzáállást egy Kamberről,Bobálról,Baráthról,Nagy Geriről stb. el sem tudom képzelni,az ő jellemük nem olyan.