Státuszápdét // 2016.06.26.

 • frissítés // felkerültek az idei meccsek, valamint az azokon szereplő játékosok a Mérkőzések fül mögé.
 • hanta // esküszöm, halvány fogalmam sincs, hogy mikor lesz tisztességesen időm az oldalra.
  • elmaradtam a játékoskeringővel – durván. (pedig ilyen és ilyen remek arcokat sikerült megint találni, minden infó nélkül, homályos nevekkel.)
  • a posztolással – nagyon durván.
  • leállt a Napikispest – így most én sem tudom, hogy mi van a csapattal.
  • és még arról sem emlékeztünk meg, hogy Hemingway 10 éve vette át a klubot – jajj.
 • szóval // mivel még egy jó ideig a munkahelyváltás nyűgét viselem, így fasza lenne, ha valaki úgy érzi, hogy beszállna a dologba, akkor simán át tudnák tolni rá egyes elemeket.

“Státuszápdét // 2016.06.26.” bejegyzéshez 30 hozzászólás

  1. azon túl, hogy nem is találni ilyen nevű futballistát, talán a kora a legkevesebb :)
   (mivel a rendszer mindenképp kér születési dátumot, valamit meg kellett adnom. sajnos a nincs adat nem opció)

   1. Hátha ez az…
    Sose volt profi szerzodese, es ingyen elhozható.
    Ez azért sokat elmond

    1. Erre csak egy játékos jut eszembe Cacau… a kutya sem ismert míg a Stuttgart fel nem fedezte egy Török vendégmunkásoknak verbuvált regionalligás csapatban… Türk SV München, nos német válogatottig vitte!
     Nem azt akarom mondani, hogy ez a srác nálunk majd megváltja a világot, azt viszont igen, hogy látatlanban, bárkiről véleményt mondani botorság.

 1. Semmilyen igzolás nem lesz. A hemi monológból kitűnően az akadémiára tartalékol….

  Remélem olvasák ezt az illetékesek és Koszta megkapja a lehetőséget, mert 8 gól és 9 gólpasz fűződött a nevéhez!!!! Jó lenne ha ezt valaki megsúgná az illetékeseknek, mert sztm. nem foglalkoznak vele, pedig Bárányos óta nem volt ilyen szitű támadó- irányító fiatalunk.

  1. Kosztában én is nagyon bízom,ezért is hogy Hemi figyelmét felhívjam rá,a videós chaten direkt rákérdeztem az Öregnél,azt válaszolta hogy megkapja az esélyt.Azóta már,múlt hétfő óta Koszta is bekapcsolódott az NB1-es keret felkészülésébe,a legutóbbi meccsen pedig játszott is.Remélem ma is pályára kerül,és jó lenne ha gólt tudna szerezni vagy jó játékot mutatna.

   1. Na ez jól alakult,Koszta Márk betalált a Kövesd ellen.A győztes gólt pedig Bobál Geri szerezte.Mindkettőjüket meg kell tartani az NB1-es keretünkbe.

 2. Hát ilyen unalmas uborkaszezonunk rég nem volt, még CSAK nevek sem röpködnek…

  1. Pár név azért akadt.A kapus Gróf után, az MTK-s Hajdút leigazoltuk balhátvédbe.A volt kecskeméti középhátvéd Póti Krisztián eddig mind három felkészülési meccsen játszott,tartalék bekknek talán megfelelő lenne a leigazolása.Az irányító középpályásként bevethető brazil Igor Matos és az ugyanezen poszton tesztelt belga Luca Polizzi (20 éves,Genk nevelés,az előző bajnoki évet a holland 2.osztályú Maastricht-ban végigjátszotta,5 gól ,3 gólpassz) edzőmérkőzéseken kipróbálásra kerültek.

   A legutóbbi meccsen játszott a szolnoki kölcsönből visszatért Lőrinczy Attila és a Kisvárdában jó nb2-es évet letudó Koszta Márk is.

   Az igazolásokat nézve én már azzal elégedett lennék,hogy ha jönne egy középső védő tartaléknak (tartaléknak,mert a Lovric,Bobál D.,Baráth,Kamber fogatnál jobbat nem hiszem hogy tudnánk hozni).+ egy jó képességű irányító (aki akár Lőrinczy is lehetne,ha összekapná magát)+ fontos lenne hogy Koszta Márk és Bobál Geri maradjon+ végre játsszon már Dark (aki a beharangozását és a fizikumát tekintve a mi Lukakunk lehetne).

   Ha csak ez a minimál program összejön,akkor már elég jó csapatunk lenne.Mondjuk ez lenne a legerősebb kezdőcsapatunk:Horváth—Botka,Lovric,Baráth,Bobál D.,Hajdú–Nagy G.,Hidi,Kamber—Eppel,Dark
   és még lennének olyanok mint Gróf,Nagy S.-King,Póti (?),Gazdag,Vasiljevic,Lőrinczy (vagy egy új irányító),Prosser,Vernes,Koszta,,Bobál Geri,Holender

   Ez egy elég erős kezdő és elég széles kispad lenne.Viszont itt jön a nagy probléma,kiket hagyjon ki Rossi hogy a 2 fő 1996-ost (vagy későbbi ) születésűt végig kell játszassa,akik így a meccsen csak egymást válthatnák,tehát a kispadra is kell még kettő.A legjobb U20-as duó a kezdőbe talán Gazdag és Koszta lennének,a bő keretbe pedig mint fiatal ott lehet Márton (védő) Göblyös,Kovács D,Mátyás Zs. középpályások.

   1. Ezekkel a nevekkel tisztában vagyok, de ezek megint olyan játékosok, akik sehova máshova nem kellenek. Plusz mivel Hemi kötelezővé teszi a meccsenkénti 2 fiatal játszatását, megint nincs esély semmire, csak a bentmaradásra, pedig a bajnokság még el sem kezdődött. Ez egy kicsit illúzióromboló. :(

    1. Az hogy mire lesz esély majd kiderül a bajnokság során.Tavasszal mind a három dobogóst sikerült megverni (Fradi,Videoton,Debrecen),ez azért azt mutatja,hogy a keretünk nem olyan rossz,a távozók közül Kemenes és Ignja tavasszal már nem játszott,míg Youla tavasszal nem lőtt gólt.Dark gyakorlatilag új igazolás lehet,Bobál Geri remélem marad,mert biztosan fejlődött a németeknél és már tudna NB1-es gólokat szerezni.Koszta Márk pedig nagy tehetségünk.A Fradi és talán a Videoton biztosan ki fog emelkedni a mezőnyből,mögöttük a 3-4 helyért lehet nagy menet a többi csapat között.A 2 fiatal játszatását szerintem a Fradi–Videoton –Újpest és talán a Mezőkövesd kivételével mindegyik csapat befogja tartani,mert ha jó tudom 5 milliót fizet az MLSZ meccsenként a 2 fő U20-as játszatásáért és ekkora összeget a csapatok nagy része nem fog kidobni az ablakon,tehát a legtöbb csapattal szemben ebben nem leszünk hátrányba.

    2. “megint nincs esély semmire, csak a bentmaradásra”
     De arra van, nem lesz ez unalmas! :)

   2. a ‘brazil Igor Matos’… :) olyan, mint ha 1 Rejtő regény főszereplője lenne… :D kém-szakács és irányító középpályás, orosz, brazil és borsodi ősökkel…

 3. Senki nincs kinn a mérkőzésen ?? A honlapunk nem közvetíti,a Mezőkövesdé sem,a facebook sem ,MIÉRT ??

   1. Valami nem stimmel a szerződéskötések körül. Ha valahol,akkor itt követhetnénk az olasz modellt,eladás visszavételi opcióval. De a Real is ezt csinálta Morata esetében. Tudom,hogy nem vagyunk elég erősek hozzá financiálisan,de talán egy kis áldozat bőven megtérülne.

   2. Szilvási már fél vagy 1 éve Debrecenbe igazolt miután a szerződése Fürthben lejárt (bundesliga-Ii-es,de a felnőttben nem játszott,hanem a 4. osztályú tartalékcsapatig jutott),az előző időszakot Mezőkövesden töltötte kölcsönben.

   1. annak volt értelme hogy kiment,élvonalbeli bajnokin gólt lőtt az Ajaxnak is,ha már váltott akkor az nb1-be is visszajöhetett volna,mert a szlovák bajnokság a magyarnál nem erősebb

    1. Pont ez bántsa’ az ember szemét, hogy kiment Hollandiába, ahol nem jöttek be a számításai, aztán most egy nálunknál nem sokkal erősebb csapathoz került, holott mi is nézegethetnénk a meccseken. :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.