Napikispest 2016.07.01.

 • játékoskeringő // Szilágyi Lóránd távozott. (via honvedfc.hu)
  • mély nyomokat nem hagyott bennünk. Összesen 4 bajnokin, 3 kupameccsen és 5 felkészülésin játszott.
  • a szerződése amúgy még két évig érvényes lett volna, viszont az van, hogy jött Hajdú Ádám balbunkóba, és amúgy is itt van még Baráth Boti.
 • Bognár Gyuri // megvolt? Érdemes.

“Napikispest 2016.07.01.” bejegyzéshez 77 hozzászólás

 1. Szalai László a Puskás akadémia új szakmai igazgatója. Miért nem csodálkozom….

 2. Négy elsőosztályú csapattal játszottunk felkészülési meccset (kettőt idegenben), mindegyiket megnyertük! Az öt megítélt büntetőt belőttük! Bár így lenne ez a bajnokságban is (félek, nem így lesz)! Úgy néz ki, Koszta lesz Gazdag mellett a második fiatal. Eddig biztató!

 3. Gyors beszámoló a mai edzőmeccsről : 2-0-ra vertük a Paksot. Az első félidőben Eppel magabiztosan értékesített egy 11-est, Kemenes Szabit nagyon elküldte gyufáért :) A másik oldalon a Paks 11-esét Horváth Andris nagy bravúrral védte..A második félidőben jópár ziccerünk volt, de a csatáraink ziccerben nem mernek lőni.A gólvonalig akarják vinni a labdát..
  A játékosokról : Horváth Andrisnak volt 2-3 bravúrja, viszon 2-3 nagyobb hibája is.A hátvédsorban King fickándozott sokat, a Márton András nevezetű fiatal egy csőd.Rosszul helyezkedik, nem tud szerelni, szabálytalan és a labdát nem tudja jó helyre megjátszani. A 16-os mezben Koszta Márk (?) taktikailag végtelenül fegyelmezetlen, egyszerűen fogalma nincs hogy merre és hogy kell mozogni.Folyamatosan szólni kellett neki hogy mi a játék.Ziccerben 2 alkalommal is beszart, nem mer lőni még az ötösről sem. Göblyös nagyon robbanékony, jól szerel, mindenhol ottvan, jól játssza meg a zsugát.Teljesen jó NB1-es szintet mível már most ! Feltűnő volt hogy Vaszke mennyire motivált és jó formában van.Nagy erősség lesz az új szezonban.Vernes flegmán játszott, ziccerben nem mer lőni.Eppel többször csodásan kiszolgálta de semmi….Bobál Geri ugyanolyan darabos mint volt, lassú, körülményes.Erőcsatárnak gyenge.Ziccerben ő sem merte elvállalni.Aztán a meccs végén a kapussal szemben addig totojázott mig csak berúgta.
  És a leglényegesebb : A Gróf nevű kapusunk egy csoda. Földöntúli bravúrjai voltak, kemény, szigorú.Látszik az angol nevelés : jól jön ki, hangosan irányít.Ha szükség van rá szinte utolsó hátvédként játszik.Jól kezeli a labdát, jól teszi fel az ékeknek és hihetetlen vetődései vannak.3 olyan ziccert tolt ki amit én már bentláttam….
  Vele szemben Kemenes (paksi mezben) megcsinálta a szokásos bakiját, azért nem lett gól belőle mert Bobál Geri 4 méterről nem találta el az üres kaput…

 4. Mi van Baráttal,Dark-al,nem játszott most Lőrinczy,Vajda,Prosszer,Vernes ????

  1. Baráth és Prosser még sérült, Vernes játszott, a szokásos flegma stílusban. Dark már együtt edz a csapattal állítólag, de még nem játszott! Lőrinczy sem, de róla nem tudok semmit! Horváth meggyógyult, így Vajda nem kapott lehetőséget.

 5. 12 nap múlva indul az NB1.
  Lehet már tudni valamit, hogy mikor lesznek a meccsek?
  TV közvetítések?
  Én még nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.

  1. Az első 4 fordulóban a Honvéd mindig szombati napokon játszik majd.Úgy néz ki,hogy fordulónként három meccset ad az M4,szombaton kettőt (16.45 és 19.00) és vasárnap egyet (18.00).

  1. Sok tárgyi hiba van benne,egyik hiba pont minket érint, “Botka Ádámot a Honvédból”

   1. O igen, Botkat emlitik de vajon a tobbieknek eselyuk sincs a valogatott kozelebe kerulni? Remelem nem.

    1. én úgy gondolom, hogy Botka mellett Nagy Geri is esélyes lehetne 1 objektív kiválasztási rendszerben… legalábbis nem érzem, hogy a teljesítménye távol lenne a válogatottbeli névrokonétól.

     1. Barath es Bobal D. ? Nyilvan nem a kezdobe de egy nagyobb nagyobb meritesbe se fernenek bele?

      1. jaja… Bobál evidens kéne legyen, hogy ott van… Langgal masszív belső kettős lenne, nem mint a Lang-Juhász verzió… Boti is megérne 1 próbát, amilyen jó az előre játékban, bár védekezésben sajnos nem mindig hozza a Kádár szintet.

 6. Az nb3-as csapatunk idén a Nyugati csoportba került,a 18 csapatból az utolsó 4 kiesik+ a három csoport legrosszabb 14.helyezettje is.

  III. Ker. TVE,Andráshida,Csepel,Csorna,Diósd,Érd,ETO FC Győr,Ajka,Videoton II,Gyirmót II.,Hévíz,Bp. Honvéd-MFA,Kaposvár,Komárom,Puskás Akadémia II,Sárvár,Tatabánya,Veszprém

 7. Milyen összeállításban,kik játszanak az nb3-as csapatban most az első edzőmérkőzésen ?
  Mi van a Póti Krisztiánnal,mondjanak már valamit ?? Próbajátékon volt,játszott vagy két felkészülésin,aztán se bú-se -bá.A két külföldi szláv nevű brazil éa a belgáról sem mondtak semmit !!

  1. Majd én mondok!:)
   Valószínűleg sem Póti, sem a külföldiek nincsenek már itt!
   Én úgy gondolom, nekimegyünk így a bajnokságnak, aztán az átigazolási szezon végén megpróbálunk azok közül leigazolni egy 10-est és esetleg egy középhátvédet, aki addig nem talált csapatot!
   Ez rossz azért,m ert az első jópár meccsen nem lesznek még velünk, viszont így talán olyanokat is szerződtethetünk, akik egyébként nem biztos, hogy idejönnének (kihasználva, hogy nem kelletek a miénknél erősebb ligákban, csapatoknak).
   Az NB 3-as csapatról:
   Kint voltam a meccsen, megpróbálom felidézni az összeállítást:
   Vajda D. – Bíró T., Palmes, Márton, Gergényi – Kovács D., Göblyös, Rózsahegyi -Soós D., Lőrinczy, Bíró Á.
   Csereként játszott még Vereckei, Máté Zs., Varga M., Király, Herjeczki (lehet, hogy a cserék közül kihagytam valakit).
   1-1 lett a vége, az első félidő egyértelműen a miénk volt, Bíró Ákos góljával vezettünk, és kihagytunk még vagy 3-4 nagy helyzetet. Aztán a cserék után a 2. félidőben kicsit kiegyenlítettebb lett a játék, vagyis mezőnyben inkább mi domináltunk akkor is, de helyzet kevesebb volt. A REAC egyszer jutott el a kapunkig, és egy beadás után az egyik REAC-os lábujheggyel bele tudott érni a labdába, abból gól is lett.
   Nem tudom most fejből, ki a REAC edzője éppen, de meglátásom szerint a stílusa nagyon nem illett a fiatalokhoz (ők is nagyon fiatal csapattal jöttek), ellenben Gálhidi Gyuri stílusa nagyon magával ragadott!:)
   A látottakból ítélve Lőrinczit lehet, hogy itt tartjuk, hátha utolsó szalmaszálként még lesz belőle NB 1-es focista (a tudása meglenne hozzá, de valami mégis hiányzik, egyébként nem nagyon ment neki a játék, hozzá tartozik, hogy amolyan hamis 9-esként szerepelt). Rózsahegyi Dominik középpályásjátéka nagyon tetszett, jó felépítésű, szerintem olyan 50-50 %-ban védekezett és támadott, bár ismereteim szerint eddig ennél kicsit előbbre játszott. Gálhidi Gyuri kipróbálta a végén középhátvédben is, a játékintelligenciája miatt nem is volt rossz, Gergényivel párban (akkor ő is belső védőt játszott már) nagyon jól osztogatták a hosszú keresztlebdákat a szélsőknek!

   1. Köszi az infót, Dark barátunk még itt sem kapott pár percet? Mi lesz ezzel az emberrel? Ennyire nem lehet lemaradva hogy nb3-as meccsen sem tud játszani pár percet. Úgy hogy edzésben van már 2 hónapja.

    1. Szerintem ez az ember nem is létezik. Látta már valaki közelről?

      1. Nem tudod menyit fizet Hemi a betegeskedésért? Kipróbálnám ha jól fizet.

    2. Az nb 3-as csapat felkészülési meccsein nincsenek visszajátszók, csak a bajnokikon! Gálhidi Gyuri addig a saját keretével készülhet! Ha már nagyjából meccsre kész lesz Dark, akkor a felnőtt csapat előkészületi meccsein fog játszani!
     Lehet, hogy már ma is látjuk őt!:)

 8. Most vettem észre a honlap gyászkeretét. Előrejelzés, vagy minősítés?

  1. A bajnokság megnyeréséért kaptak egy rakat pénzt, a tévéközvetítési jogdíjakat is besöpörték, a szerencsejáték lóvéból is markoltak egy komolyat, a Copa Amerikán és EB-n szereplő játékosokért is nagyon durva lóvékat markoltak fel, gyanítom Nagy Ádámért és csurran cseppen valami, és akkor még nem beszéltünk az odairányított szponzoroktól és amit Kubatov kilobbyzik….arról nem beszélve, hogy úgy néz ki a BL előselejtezőt is játék nélkül letudják….ebből azért telik válogatott játékosokra…amíg a narancsos az égbolt, addig a pénzfát két kézzel rázzák…

 9. Átgondolva a dolgokat,nehéz igazolni.Mert hova?Ki helyett teszed be a csapatba?

  A kötelezően játszandó kettő fő U20-as eléggé korlátozza a lehetőségeket.Akiket leginkább bevethetünk U20-asként az Gazdag és Göblyös a középpályán,Koszta csatárként..
  3 csatárt a kezdőbe kell rakni.Mivel 7 csatárunk van,akik közül Kosztának kezdenie kell (Gazdagot és Göblyöst egyszerre nem bírja el a középpálya),hülyén nézne ki,hogy ha mondjuk egy kétcsatáros felállás lenne,mert ez esetben mondjuk Koszta–Eppel kezdene,viszont akkor Holender,Bobál G.,Prosser,Vernes és Dark (valamikor csak bevethető lesz már) kispadozna vagy a meccskeretbe sem lenne.

  A 3 csatáros felállás tehát adott,így játszottunk az edzőmeccseken is.Ha 3 csatár kezd,akkor viszont nem tudod az 5 védős (három középső védő és két szélső felfutó védő) szisztémát játszatni,mert akkor csak 2 középpályás lenne.
  Tehát a csapatot csak a 4-3-3-as felállásban tudjuk kiállítani.

  Nézzük a 4 védőt ez esetben.Lovricnak szerintem játszania kell középen,mivel egy Bobál D.–Baráth kettőst túl kockázatosnak tartanék,Bobál D. viszont alapember,tehát Baráth Boti (aki szintén alappillér) marad balhátvédben ,ahol amúgy nagyon jó is volt.Hajdú jó lesz Boti tartalékjának,ha éppen nincs Boti,vagy valamiért (sérülés,eltiltás Baráthnak belső védőt kell játszania).Egy tartalék középső védő igazolás még talán elférne (vagy ha akkora klasszis lenne akkor ő lenne Bobál D. párja,és Lovric padra szorulna).De lehet,hogy úgy vannak vele,hogy a kezdő két középső védő adott (Lovric,Bobál D.),ha kell akkor Baráth megy beljebb,ha nagy gáz van,akkor pedig még Kamber is tud középső védőt játszani).
  Szélső hátvédben jól állunk.

  A 3 középpályás posztból egyet elvisz az U20-as hely(Gazdag vagy Göblyös).A maradék kettőre vannak négyen,Nagy Geri,Kamber,Hidi,Vasiljevic.Megvagyunk.Itt tehát egy,esetleges új irányító igazolást nem is nagyon tudnánk játszatni.Lőrinczy ha esetleg marad,nem nagyon fog beférni.Csábi is ezért lesz kölcsönadva sajnos,mert szinte semmit nem játszana az első csapatban.

  Gróf (Horváth)—-Botka (King),Lovric,Bobál D.,Baráth (Hajdú)—–Gazdag (Göblyös),Nagy G.(Hidi),Kamber (Vasiljevic)—–Koszta (Prosser,),Eppel (Bobál G.,Dark),Holender (Vernes)

  1. “egy Bobál D.–Baráth kettőst túl kockázatosnak tartanék”
   Én nem. Talán szükség lenne egy kis türelemre néhány tétmeccs erejéig, de szerintem stabilakká tudnának válni. Persze ehhez alapfeltétel a megfelelő helyettes bal bekkben.

  2. “Kötelezően játszandó” u20-asok: mázlink, hogy az mlsz nem fizet azért, ha egy csapat kevesebb fővel játszik (még értelme is lenne, garantált a több gól), Himihumi már szélnek eresztett volna mindenkit, az öltözőt is kiadhatná. Röhej ez a hozzáállás egy Honvéd-tulajtól :( Lehet védeni, hogy nem versenyezhet az állambá tőgyét szopogató riválisokkal, de a Honvéd meg az MFA talán nem a központi pénzekből él? Ugyanazt csináljuk, mint a zöldek, a Fidi meg a többi, csak rosszabbul.
   De ha már ebből kell kiindulnia egy edzőnek a csapatösszeállításnál, az is röhej, hogy a jelek szerint (látván az edzőmeccsek zömét) Gazdagon kívül nemigen van akadémistánk, aki megüti a szintet. 1-2-ben talán benne van a lehetőség, de ki tudja, hány éles meccs kell majd nekik?
   Mellesleg Hajdú tényleg max cserének tűnik, de a) annak szerintem (igaz, csak 3 félidő alapján) Szilágyi is jobb volt, b) Baráth a válogatott miatt szabadulna a kényszerposztjától

  3. Ez így okés, de nyilván lesz olyan időszak, amikor sérüléshullám, eltiltás (U válogatott szereplés) tizedeli a csapatot. Arról nem beszélve, hogy egy minőségi játékosnak mindig van helye a csapatban…

  4. Lovrictól kockázatosabbat nem tudok elképzelni, akármilyen poszton… :/

   1. Azért voltak szép számmal jó meccsei Honvéd -mezben (hogy messzire ne menjek,a tavaszi Fradi–Vidi–Loki elleni győzelmeknek Ő is részese volt),ennek ellenére,nyilván nem hibátlan,de szerintem Lovric rutinja kell hátra.Azért is,mert Baráth a felkészülés 80 százalékát kihagyta,így egy esetleges Bobál D.–Baráth Boti középső védő kettős nem is szokhatott össze.

 10. valaki kinn lesz a meccsen? Mert mostanában egyik mérkőzést sem közvetítették írásban csak utólag a mérkőzés vége után tettek fel pár sort és az összeállítást.Nem tudom mire megy ki ez a nagy titkolózás,miért nem lehet írni arról hogy itt van próbára xy játékos,aztán meg azt,hogy nem felelt meg nem igazoljuk le ???

 11. Jó hír,hogy két hetes sérülése után (Vasas meccs) újra játszik Prosser,valamint már Baráth Boti is végre pályán van.A felállás maradt a 4-3-3.
  Van egy próbajátékos is,Christian Derflinger,22 éves,irányító,volt osztrák utánpótlás válogatott,Bayern München nevelés(5 év) ott a második csapatig jutott,majd játszott a Hamburg-II-ben is,utoljára az osztrák Grödig játékosa volt.

  Horváth (Gróf)–King (Botka),Lovric (Márton),Bobál D.,(Palmes),Hajdú (Baráth)—-Gazdag (Göblyös),Hidi (Nagy G.),Vasiljevic (Derflinger)—Koszta (Prosser),Bobál G. (Eppel),Vernes (Holender

 12. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna a
  Lecce után a svájci Luganónak adja kölcsönbe Vécsei Bálintot a szezon
  végéig.

  Vécsei tavaly augusztusban igazolt át a Bolognához a Budapest
  Honvédtól, ám az olasz klub egyből kölcsönadta a Serie C-be a Leccéhez,
  amelynek színeiben 18 mérkőzésen egy gólig jutott a középpályás.

  A szezon végén visszakerült a Bolognához, ám az együttes ismét
  kölcsönadja őt, ezúttal a svájci élvonalban szereplő Luganóhoz. Vécsei
  csütörtök reggel aláírta szerződését új csapatához, majd egyből
  csatlakozott az edzésen a társakhoz. A középpályás a 2016–2017-es idényt
  tölti Svájcban. (NSO)

  1. Ez most jó lépésnek tűnik,remélem sokat fog játszani,egy jó Vécsei a válogatottba is elférne a VB-selejtezőkön majd.

  2. Kezd a karrierje hasonlítani Vadóczéhoz…reméljük mihamarabb megtalálja azt a csapatot, ahol horgonyt tud ereszteni…

 13. Most akkor mi a helyzet a kötelező u20-as kvótával? A csakfoci most hozta le hogy megis elég 1 db 20 éven aluli saját nevelés a kezdőben, mert hogy a legtöbb klubnál esélytelen lenne hogy betartsák az ,,ajánlást “

   1. Tőlünk már rég el ment,azóta volt a német harmadosztályú Erfurt U19-es csapatában,majd egy ciprusi kis csapatban.Most az NB2-be frissen feljutott Mosonmagyaróváron van próbajátékon.

    1. Emlekeztem a nevere,de mar reg nem talalkoztam vele sehol.Meg volt egy srac anno,nagy tehetsegnek tartottak,Csala Csaba,az o nevet se latom mar nehany eve,olyan 18-19 korul lehet most a srac.

     1. Utána néztem.Csala Csaba pont a Pendl féle korosztályos csapatban volt,anno volt 37 gólos éve is volt (u15). A Honvédban 5,5 évet volt,17 évesen a Vasasba ment,majd egy év múlva Somoskőújfalura (arról a környékről származik),idén télen igazolta le a Salgótarján,de a tavaszra kölcsönadták a Somos SE-nek (nb3),még mindig csak 19 éves.

      1. Koszi szepen!En nem ertem,h az ilyen jatekosok hogy tudnak igy elkallodni.Es rajta kivul valoszinuleg meg volt nagyon sok ilyen.Egyebkent onnan jutott eszembe,h par hete neztem osszefoglalot youtube-on valamelyik akademiai csapat meccserol,abban a csapatban volt tenyleg Pendl,Mendebaba sot meg Kitl is.

 14. Az első forduló közvetítései:

  1. FORDULÓ:

  07.16., szombat:

  ÚJPEST FC – BUDAPEST HONVÉD, 18.00

  MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – GYIRMÓT FC GYŐR, 18.00 (M4)

  FERENCVÁROSI TC – SZOMBATHELYI SWIETELSKY HALADÁS, 20.30 (M4)
  Hát persze, egy Mezőkövesd – Gyirmót sokkal több embert érdekel a Dózsa – Honvédnál! :)

  1. Ez a szurkolók szembeköpése! Kispest és Újpest szurkolók vannak országszerte, akik nem tudnak felmenni Pestre, de megnéznék a meccset, erre két noname csapat meccsét kell(ene) nézni. Gondolom, milliók fognak a tévé előtt ücsörögni! Szemét banda!

   1. Tévéközvetítések szempontjából, már régen nem a nézettség a szempontjuk….

 15. Elnézve az új mezeket…….hát…..elég fapadosra sikeredett a felhozatal :(
  Sokkal többet vártam a Macrontól (azért tény, hogy nagyon profi mezeket is készítenek, Lazio, Crystal Palace, stb.) de gondolom ez a minimal design verzió volt a legolcsóbb a klubnak és azért lettek ezek kiválasztva.

  1. Nem…. sajnos ő a mi Hemy kutyánk kölyke!!! Érthetetlen hogy 2016 ban európa közepén hogy engedhetik ezt az embert ilyen munkakörben tevékenykedni. Tavalyi idény egyik hazai meccsén a 12 éves unokaöccsémmel mentünk be a főkapun amikor ez az ál…..t a corvette kabriójával olyan 50-60 km órával berongyolt a befelé haladó szurkolók között a műfüves melletti parkolóba…..alig birtunk elugrani….hátborzongató volt a jelenség…szerintem miatta nem járnak a családok meccsre.Egyébként valószinüleg lehet valami kormánykapcsolata az arcnak mert máskülönben ilyen helyeken nem szerepelhetne.

  2. Igen meg lehetne kérdezni GH-t , hogy vajon ez az ember méltó-e a Honvédhoz. Ha lesz chat megint, elküdöm neki a cikket.

   1. Végig olvasva a cikket kiderül Pintér Sándor holdudvarához tartozik. Így egyfelöl érinthetetlen,másfelöl lehet az öregre felülröl kényszeritették rá.

 16. Aki kint volt a mai meccsen írjon egy kis értékelést! Köszönöm!
  Úgy néz ki, Gazdag mellett Koszta lesz a másik fiatal a csapatban, mindketten gólt is lőttek. Edzőmeccsek jól lettek lehozva, összes elsőosztályú ellenfelünket megvertük, remélem kitart ez a forma a bajnokságban is!

 17. Légiósok: Magyar utánpótlás-válogatott
  futballistákkal erősít az amszterdami csapat, írja az Ajax Showtime. A
  portál információi szerint a Honvédtól szerződtetett Schön Szabolcs, és
  az MTK-tól érkező Horváth Olivér is idén csatlakozik a patinás holland
  csapat akadémiájához, amint betöltik a 16. életévüket.
  (csakfoci, http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97618/ajax-haalt-ook-twee-talenten-uit-hongarije#7gc11lSVG76o06st.97)

 18. Most olvastam z NB2-es csapatok edzomeccseit,ahol nehany erdekes nevre talaltam. Szegeden jatszott cserekent egy bizonyos Mendebaba (par eve az akademian volt egy ugyanilyen nevu jatekos Szasa keresztnevvel) ,olyan sokan nem rohangalnak ilyen vezeteknevvel,gondolom a mi volt jatekosunkrol van szo.Kozarmislenyben jatszott egy Csabi M. nevu jatekos,Csabi Misurol van szo?Erdelyi Laci nehany meccsel ezelott probajatekon volt Kisvardan,de azota nem latom a nevet egyik meccsen sem.Valakinek van valami hire a fiatalokrol?Erdos Gabi nevet se latom sehol.

  1. Mendebaba tavaly nyáron igazolt el a Vasas u19-be,mivel ott nincs nb3-as csapat (a felnőttbe meg nem fér be) így most csapatot kell találnia,az U20-as szabály segíthet neki.Csábi Misu valóban Mislenybe tart,kölcsön kell adni mert nálunk nagyon keveset játszana az nb1-es csapatba (egyrészt a posztján elég jól állunk,+ az U20-as szabály is csökkentette az ő lehetőségeit nálunk.). Bora Gy.(20,középhátvéd) is Mislenybe tart,tavaly az SZTK-nál volt kölcsönben,azt nem tudom hogy Honvédos jogviszonya van-e még.Fehér Imre és Mátyás Zs. pedig Budaörsön volt próbajátékon.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.