“Így jelentette be a Honvéd Lanzát” bejegyzéshez 52 hozzászólás

 1. Nem értek egyet, ez a keret semmivel nem rosszabb, mint pl a Vasas vagy a Haladás. A 3. hely szerencsével ugyan, de fogható lehet, ha be tudjuk húzni majd a kiesőjelöltek elleni meccseket, és jól jövünk ki a velünk egy súlycsoportba tartozó csapatok ellen. Az már persze más kérdés, hogy mennyi haszna lenne a nemzetközi porondnak, max 1 kört menni…

  1. nem értek veled egyet. pont ez hiányzik az európai kupaporondokon a magyar csapatokból, a minőségi légiós, ha már minőségi magyar játékos nincs! A fagyi idén és tavaly is kizárólag Böde minőségtelensége miatt hullott ki, idő előtt… egy 2. ligás külföldi csatár is befejelte, belőtte volna azokat a 120%os ziccereket… Böde sztár nem. ennyi.

 2. Az egész NBI szar. A Vasas is az első zakóig szárnyal. Valaki elemzi a fejesgólokat és nincs más nekik se a repertoárban. Van esélyünk valamilyen kupára.

  1. igen, elég “vicces” ilyen szempontból a Vasas játéka és jól mutatja az nb1 szintjét, hogy minden kupaindulót lenyomtak ezzel a sematikus játékkal.

 3. Kár, hogy Hemi csak a csapatot várja Európába, de ő amcsi létére észak-koreai módszert választ. Na mindegy, ettől még Lanza miatt jár a kisangyal a margóra, csak jó lenne, ha elgondolkodna, mi a feladata egy tulajnak, és mi nem az. Pl. sajtótájékoztatót tartani, mindenbe beleszólni, játszani a jópofát.

 4. Tavaly, ha Youla kicsit jobban koncetrál akkor összejöhetett volna a nemzetközi indulás. Idén talán Lanza már összeszedettebb lesz. Az nb1-s mezőny semmivel sem lett erősebb a tavalyinál, a Kispest meg nem gyengült…sőt!!! Szóval szerintem az MK és a legjobb négy közé jutás reális cél.

 5. Sajnos én is észrevettem, hogy egyik hírportál se töri magát, hogy saját szerkesztésű hírként hozza le az olasz érkezését. Gyanítom, ha a fradi igazolta volna le, még az Tv-be is bemondják. :(
  Minél több gólt rúg és minél jobban játszik Lanza, annál csattanósabb lesz a válasz erre a kényszeres kussolásra. :)

 6. kíváncsi vagyok, hogy Rossi milyen taktikát talál ki erre a “csatár keretre” ? hogy alakul át a középpálya…? milyen hatással lesz a többiekre Lanza érkezése/játéka..? mennyi plusz nézőt hoz a talján ? reményeim szerint végre kreatívak és eredményesek lehetünk a védekező csapatok ellen is! kíváncsian várom a következő meccset! CSAK!!!

  1. nem kell hasra esni tőlük… főleg, ha fagyinál nézed az öngólos belsővédőt vagy a gól ellen beoltott gyuri’t.. :)

  2. A fideszotonra és a lokira is gondoltam,nem csak a fagyi húzott bele!

  3. Nekünk van egy alapból stabil, csak Eppel nélkül gólképtelen csapatunk. :) Ehhez most jött egy támadást felpörgetni képes korábban már kipróbált olasz csatár.
   A fradi úgy látom kisebb hullámvölgyben van, a Lokinál meg teljesen felforgatták a csapatot, sok távozójuk van. A Vidi most már elég erősnek tűnik. De a mi céljaink (MK és első négy-öt helyezés) szerintem abszolút teljesíthető. A következő néhány fordulóba szerintem simán látható, hogy Lanza tényleg erősítés volt-e vagy nem. Ha igen, akkor nagy szép bajnoki év elé nézünk :)

 7. Még két zakó a fradinál és Dol a kisembert megtanul repülni, aztán pukizik az egész felfújt lufi.

 8. Na ez hiányzott, végre belenyult a zsebébe az Öreg, kell is évente egy Lanza féle erősítés :) Tavaly Eppel, aki nekem az egyik kedvencem, most Lanza akit mióta leigazoltunk megint, mindenkinek dicsekszem vele, csak most azon kéne már törni a kis buksit, ha egyszer ilyen lassan ment ez az igazolás, jövőre kit hozzunk. Mondjuk egy normális kapus jó lenne pl, illetve talán egy (ha nincs az akadémián bevethető) akkor belső védő, mert Iván se lesz már a régi :)

  1. Igazat kell adnom Hemingwaynek. Lanza 19 évesen bundázott, pár évvel később bebukott, letöltötte a 16 hónapos büntetését, azóta már megjárt több klubot. Ez a téma már sokszorosan ki lett vesézve, az akkori ideigazolásakor. Pusztán a játékos frusztrációja lenne, ha újra erről beszéltetnék.

   1. Nem az a gáz, hogy nem akarnak beszélni erről. De ezt civilizáltan is elő lehet vezetni, nem úgy, hogy aki erről kérdezni merészel, annak “segítünk kimenni”. Mi van, ha egy szurkolói ankétot kezd így?

   2. ezt senki nem kérdőjelezte meg, de ez a béna helyzet, hogy ilyen nyomorék “médiák” most ezt szajkózhatják, ahelyett, hogy az erősítésről beszélnének…na ez Szabó úr iq viselkedésének a következménye.

    1. Tény, hogy erős volt a mondata. Viszont mint kiderült, Lanza nem akart sajtótájékoztatót (érthető okok miatt), Hemingway ragaszkodott hozzá. Így az öreg nem bízott semmi a véletlenre. Persze, igaz meg lehet várni az első ezzel kapcsolatos kérdést, és utána közölni, hogy no comment, de ismerve a magyar sajtó sajátos hozzáállását (pláne, hogy nem a fradiról van szó), lehet már a kérdés is olyan lett volna, ami önmagában nagyon bántó tud lenni (nem kell hozzá nagy fantázia, hogy bármelyikünk feltegye).
     Van egy csapat, ahol a tulaj már a fél sajtóval összebalhézott. Van egy nagyon jó játékos, akinek volt jogerős bundázási ügye. Ha nincs sajtótájékoztató, akkor Lanzát gyaníthatóan gyorsan betalálja valamelyik jóindulatú sajtóorgánum. Vagyis ebből Heminek csak így lehetett a legkevesebb kínos mondattal kijönnie. Ennyi….

    2. Kivételesen igaza volt Hemingwaynek. Miért is kellene eltűrnie, hogy ezek a primitív szutykok diktálják a tempót? Hát legfeljebb nem írnak a Kispestről. So what? Úgysincs sok köszönet benne, ha írnak…

  2. Erről az jut eszembe a Negativ reklám is Reklám. Meg talán nem is annyira negativ inkább érdekes. Igy legalább szerepeltünk a legnépszerübb csatornán.

 9. Ugyan, esélyegyenlőség, meg pártatlanság még a közszolgálati médiában sincs.

 10. Az nso szerint zsotér jön kölcsönbe VERNES megy a paksba. Van isten lanza viszajött vernes végre megy .

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.