Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Botka @ Fradi :(

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy még tegnap megegyezett a két klub, és Botka a Fradiba igazol.

 • állítólag ma már a Fradiban jelentkezik edzésre.
 • Kispestre csak elköszönni ugrik be :(
 • vélhetően mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a költségvetésnek a Fradinak.

Sírok.

Nem is feltétlen azért, mert Botka a Fradiban kötött ki, hanem azért, mert egyszerűen annyira szétnyílt a klubok anyagi lehetőségei közötti olló, hogy képtelenek vagyunk itthon megtartani egy saját nevelésű játékost, aki nagyjából másfél évtizedet húzott le Kispesten. Szomorú.

update [15:20] // közben Botkát bejelentette a Honvéd.

“Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee” bejegyzéshez 50 hozzászólás

 1. Bármennyire szimpatikus volt Kispesten de nem tudom azt mondani jó szívvel hogy sok sikert kívánok neki. Sok helyre mehetett volna, nyáron (lehet bajnokként vagy kupagyőztesként, válogatottként) pedig külföldi ajánlatok közül is válogathatott volna……de az hogy egy ilyen szennyes, tolvaj, öntelt klubhoz írt alá ez számomra megbocsájthatatlan főleg úgy hogy 6 éves kora óta itt nevelkedett. Szemen köpte a nevelő egyesületét és a szurkolóit.

 2. Azért ez borítékolható volt :/ Remélem a sok lóvé mellé, amihez kétség sem fér, hogy kifizetett a fagyi és a lóvéval együtt küldik Pintért vagy Radót is. Attól függ ki a másik távozó Bobál, Proszi vagy Hidi, szerintem inkább Proszi. Nem jó szájízzel, de sok sikert Endinek és valahogy úgy érzem, hogy neki be fog jönni ez a váltás, de előre hányok azon, hogy zöld-fehér mezben lessz. Akkor most nézünk előre, ki lessz a két érkező? Azt mondta Hemi “nem fogunk gyengülni”! Akkor amikor mondta, már tudta, hogy Endi megy!

 3. 15 éves kora óta figyelem és a kedvenceim között volt végig… nagyon szomorú vagyok vagyok, hogy zöldben kell lássam :( most komolyan… ez majdnem Döme szintű csalódás… +nem tudom elképzelni, hogy ilyen kalibert tudunk tenni jobb bekkbe!

 4. Pedig kezdtem megkedvelni hemyt lanza ide hozzatalával végre tényleg tett róla hogy legyen jó foci és jó csapat . De ugy nézz ki igyekszik gyorsan tönre is tenni ezt mert szát árulgatja a csapatott. Pedig ő is lenyilatkozta már hogy nem szívesen erösítené a riválisainkat. Erre tessék pont a zödmajmoknak adja el a védelem legjobbját pedig van rá esély hogy elöttük végezzünk. Remélem nem azért csinálja mert túl nagy lenne a prémium.

  1. Ne ítéljünk vakon. Ha egy játékos menni akar (és a hírek szerint Botka akart menni) a több pénz, jobb körülmények akármi, akkor lehet nem tudja itt tartani.

   1. Na mondjuk ez igaz! Ne játszon itt kedv nélkül. Na meg akkor is azt mondom king lesz olyan jó legalábbis remélem.

   2. Basszus akár elakar menni akár nem.., a Fradiba nem játszom. Anno a Honvédban kézilabdáztam,nem volt jó a viszonyom az edzővel és mehettem volna a fradihoz, de nem mentem… mert már csak a gondolatától is rosszul lettem. Inkább eligazoltam vidékre…Akinek jelent bármit a csapat nem igazol a fradiba.. legyen bármilyen sport.

    1. Ebben igazad van. Nem is Botkát védem, hanem jelen esetben Hemit. Mert hiába nem akarja eladni, ha befut egy 500 ezer eurós ajánlat és a játékos kivágja a díszhisztit, hogy mi az hogy nem engedi el (állítólag ez történt), akkor nincs értelme itt tartani. Mert demotivált lesz.
     Botkát nem védem, megértem valahol (nyilván 5ször annyit keres, én is elmennék máshova dolgozni 5ször ennyiért, pedig szeretem a munkahelyem), de a mi dolgunk meg az, hogy ilyenkor árulózzuk, mert mégiscsak egy riválishoz ment át.
     Szóval kapja be. Remélem a padról nézi végig a tavaszi menetelésünket.

 5. most volt interjú a face-n Hemy.vel a honvéd tv csinálta, ott az jött le lövése sincs kit fogunk igazolni, azt mondta magyar játékosokat keres a védelembe, hát szánalmas

 6. Hemi sem hülye…Biztos vagyok benne hogy egyeztetett Rossival és Rosssi adott neki egy listát, hogy akkor most őket kérném köszi..

 7. Már a nyilatkozatánál érezni lehetett, hogy menni akar… Remélem elsüllyed a zöldeknél.

 8. Most úgy érzem magam mint egy megcsalt feleség. 15 éven keresztül támogatom a párom majd miután kezd beindulni a vállalkozása elhagy egy műnőért..

  De most komolyan tuti ilyen lehet…

 9. Bele kéne venni az akadémiai tananyag 1. pontjába hogy a fradiba soha, semmilyen körülmények nem igazolhatsz!!!! Nem kéne több játékost kinevelni ezeknek a görényeknek.

  1. Ez jó…De nem értem, hogy lehet valaki ekkora görény, hogy a nevelőegyesületéből hogy kívánja a zöld-fehér szutyok mezt! Remélem leköpködjük a kupameccsen!

   1. Thibby, legalább legyél konzekvens. Három napja, amikor 3 nicken írogattál az Üllői129-re, így fogalmaztál: “Hatvan éve a legdurvább utánpótlásunk nekünk van…….ha Botkát el viszitek van helyette másik tehetségünk.” Akkor most mi a gond? :)

 10. Remélem a pénz mellett kapunk még játékost is úgy lenne értelme.Radó,a védelembe Pintér, vagy Busai,akár még Jova is jöhetne.De balhátvéd is kellene,ki? , honnan ? A Paksból még elfogadnám a Lenzsért,de balhátvédet nem tudok !

  1. Mert a tulaj nem jelenti ki, hogy nem eladók az értékeink semennyiért!

  2. Mert a fizetési sapkánk nekünk a legalacsonyabb az élbolyból, és a középmezőnyből is. Amíg nem lesz normális büdzsé, addig a kutya sem fog ittmaradni, aki kell máshova.

  3. elmehet a p.csába a hülye kopasz is a qrva nagy szakértelmével… :/

   1. Ehhez aztán Rossinak semmi kóze, hogy eladják alóla a játékosokat.

     1. Fenét, itt egyedül a fizetési sapkán van a hangsúly. Kiskokó meg Radó is milyen boldogan el van a padon, mert jön a dollár… Ha mi is annyit fizetnénk, mint egy fradi, vagy egy szarházi csút, mindkettő maradt volna ebben biztos vagyok. Ha padozni kell padozni kell, első a csapat érdek, Rossi úgy forgatta a csapatot, ahogy ő jónak itélte, és a 2. hely alapján nem végez olyan rossz munkát. Itt CSAK a pénzen mult a dolog sztem.

 11. Akkor pénz lesz dögivel a klubnál!
  Gondolom, most már akkor stadion és akadémia is biztos, hogy lesz mert nem feküdtünk keresztbe a kivételezett elit kluboknak!
  Prossert Én még most sem akarom elhinni……..kizárt, hogy Felcsútra igazoljon, szerintem külföldre fog és ezt sajnos meg is kell, hogy értsem, ellenben Botkával.
  (csak zárójelben az angyalföldi Vida előtt le a kalappal, hogy a szerződés hosszabbítást és a Vasast választotta a “nagy nemzet” csapata helyett)

  Viszont szép lassan jön a visszaesés és marad a nosztalgia a szép ősz elmúlt emlékei iránt.
  Veszünk két játékost védekező posztra, akiknek ugye “szeretni kell a kolbászt”.
  Eltudom képzelni kiket fogunk találni…….Hajdút erre a posztra is majd 2-3 évig kerestük és ez lett belőle…..
  Azonban fel a fejjel, mert “bevetésre készen áll a titkos fegyverünk, Kabangu”

 12. Nem lehet mindenkit itt tartani, de mint korábbi hozzászólásaimban is írtam, nagy bűne ez Hemingway úrnak. Nyilván nem csak ő kell hozzá, hanem a játékosok is, de mégiscsak ő az, aki itt tudná tartani őket. Beszélhet ő nemzetközi szereplésről, de a tettei mást mutatnak, nem az kell, hanem a pénz.
  Ráadásul Botka eladása a morális okokon túl amiatt is fájó, mert a légiós és a fiatalokra vonatkozó szabályt minden körülmények között betartjuk, na nem a jó szereplés, hanem a pénz miatt. Így kevesebben lettünk egy bevethető magyar játékossal. Hiába kérte meg a klubtulajunk az árát, ha megkérte, és hiába lenne pénz igazolni egy jó külföldit, nem jöhet szóba. Ha meg igen akkor máshonnan szorul majd ki egy idegenlégiós, és jön kényszerből helyette egy átlag magyar.
  Szóval jól beleharaptunk a saját ujjunkba és fáj, gyógyír meg nem nagyon van…

 13. Nagyon furcsa dolgok történnek….amikor holtversenyben az első helyen állunk a pártcsapatok (Videoton, Ftc, Felcsút) kivásárolják a legjobb játékosainkat….A csapatunk kulcsjátékosai (Botka, Bobál, Gazdag, Prosszer, Lanzafame, Eppel) közül úgy tűnik 2 már távozott, a többit majd a nyáron viszik…Szép kilátások. Ebben az egészben Hemingwayt tartom a legkevésbé hibásak, ő 1-2 játékost szeretett volna nyáron eladni, külföldre….. Nem nehéz kitalálni, hogy mi történhetett, ennyit már lehet, hogy nem ér az új stadion.

  1. Az nem fordulhatott elő, hogy Botka szeretett volna váltani és vonzónak tartotta az ajánlatot? Egyébként abban mi a jó, ha egy játékost akarata ellenére tartanak ott egy klubnál?

   1. Nem abban, semmi jó nincs. Abban viszont lenne jó, ha a játékosoknak a klubvezetés olyan ajánlatot tudna nyújtani amivel megakadályozza azt, hogy elvágyódjon. Értem ezt mind anyagilag, mind szakmailag.

   2. komolyan gondolod, hogy a politikával összexarozott, leamortizált fradi az alkesz edzővel és pártvezetővel az élén olyan vonzó tud lenne, hogy inkább oda megy -ha menni akar!?- és nem inkább fél év múlva külföldre !?

    1. Nem tudom kinek mi a vonzó. De havi 3000 € nem túl vonzó. Sokkal többért is játszhat itthon és a Fradiból nagyobb eséllyel igazol normális külföldi klubba, mint a Honvédból.

     Közben Prosser már a Felcsútnál edzett. Ez aztán a szintlépés. :D

 14. De legalább adták volna oda fél évvel ezelőtt a Debrecennek… Nem hiszem, hogy nem akadt volna akár jól fizető külföldi érdeklődő..
  egyébként meg milyen kispesti nevelés, aki a Fradiba igazol…? Gondolom, ott azzal kezdi, hogy már a nagymamája is Fradi-érzelmű volt (ezt így csinálják a “profik”) De mindegy is… tisztul a környezet.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.