Napikispest 2017.01.11.

Lassan ott tartunk, hogy az ilyen átigazolási hírek már nem is érnek önálló posztot, legfeljebb egy napikispestet. Siralmas.

 • Hidi // az NSO ma már arról ír, hogy a nyáron lejáró szerződésű csékáért bejelentkezett a Fradi és – nyilván – a Felcsút.
 • Villám // vagyis Villám Balázs, a ZTE jobboldali védője nálunk van próbajátékon.
 • Gács Pál // máris cáfolja, hogy lennének még távozók. Viszont
  • két védőt igazolhatunk,
  • január 15. és 25. között Törökben edzőtáborozunk, és játszunk három felkészülési meccset.
  • emiatt a 18-i Dorog, a 21-i Mezőköved és a 25-i Gyirmót elmarad.
 • Laczkó-Hajdú csere // a Pakssal, mint lehetőség. Hajdú már a paksiakkal is edz. (via csakfoci)

“Napikispest 2017.01.11.” bejegyzéshez 90 hozzászólás

 1. úgy tűnik az ov-művek valóban 1 csóró beszállítónak kezeli a Honvédot…
  “tudjátok”, hogy nálam nem kezdő Hidi, de ettől még nem utálom, sőt!
  viszont, ha ez 1 valódi megkeresés és esetleg tud/akar NEMet mondani, akkor 1 olyan erkölcsi szintre lépne, ami valóban példaértékű lehetne!
  ha már Ő a kapitány…!
  és mutassa már meg valaki ezeknek a férgeknek, hogy a világ nem csak anyagból áll, az életünk nem csak a pénzről szól, mert vannak fontosabb dolgok is… ez a qrva foci mégiscsak 1 érzelmi kérdés, majdnem olyan, mint a családunk, mert az életünk szerves része és a családunkat ugye szeretjük(jellemzően), nem hagyjuk cserben… ezek azok a dolgok, amik igazán emberivé teszik a létezést, nem az, ami a számlára érkezik…
  nem akarok olyan világot, ahol pár gazdag ember vagy 1 pártvezetés azt gondolja, hogy bármit megtehet…legyen az soros féle vagy ov féle “ember”

 2. Tehát marad a szokásos ingyenes kukázás…még az nb2-es ZTE-be se kellő játékossal akarunk erősíteni, tényleg csak a szokásos. (Természetesen ha hozzánk kerül, megkapja az esélyt nálam, csak kételkedem már…)

 3. Jobbhátvédet minek igazolni? Ott van King, Baráth és akár Lovric is.

 4. Szerintem Hidi-re valójában egyiknek sincs már szüksége, megróbálnak minket szétszedni erkölcsileg szétbomlasztani, hogy tavaszra már ne kelljen velünk számolni. Sajnos annyi (köz) pénze van a fradinak, felcsútnak, hogy még erre is futja.

  1. A zöldeknek nincs vkp-a , oda mindenképpen szeretnének igazolni a télen.
   Bár én ebben az NSO-s cikkben nem látom, hogy náluk is képbe lenne.

   1. Patriktól még Gyömbér is többet fut.. ha védekezés van a középpályánkon, akkor az Gazdi vagy NagyGeri miatt van. Hidi jobb napjain jól osztogat és jókat tüzel távolról… de rég volt ilyen napja.

    1. ezért nem szeretem amikor valaki -tólt használ -nál helyett. Most ez úgy hangzik, mintha Hidi Patrik leigazolása hatására Gyömbér Gábor többet futna :D

     1. hááát nemtom…lehet benne vmi…de ilyen alapon a “Patriknál” verzió meg úgy is érthető, hogy vendégségben van Hidinél és közben többet fut, mint a gruppen arénában.. :D
      (úgy érzem megtaláltam a hibátlan fogalmazást :) )

  1. Transfermarkt csak tippelni szokott alapvetően. De amúgy szerintem kb ez a nagyságrend.

  1. Gacs annyit mondott, hogy a kezdöböl nem megy….cserepadrol mehetnek….

 5. A Laczkó – Hajdú csere nem tudom,hogy sülne el.Nem hiszem,hogy nagy örömmel fogadnánk az elmúlt években többször kikosarazott bennünket,szinte évente csapatot váltott és sehol sem mutatott semmit !
  Jobb hátvédre nem hiszem,hogy szükségünk lenne,viszont a Lenzsér Bencét szívesen elcserélném Göblyös,Palmes,Lukács vagy Kovács játékosokra,középhátvédre szükségünk lenne !! Még elfogadnám Pintér Ádámot is és Radót is !!

  1. ez lett volna a fair, ha a kocsogok felajánlották volna pl. Pintért vagy Radót…persze itt jön szabó…, mert neki a $ számít…

   1. Az egy dolog, hogy cserét ajánlanak, de ebben az esetben Szabó úrnak a csere szereplőjével is meg kell állapodni… szerintetek Pintér, Radó… aláírna 4000 EURért? Pintér szvsz keres kb. 12-15ezret!
    Radó mondjuk 10et.

 6. Na gyors véleményezés : Hidi ha akar menjen. Gyámoltalan játéka évek óta nagyon zavar, az agresszivitást még hirből sem ismeri.Kamber jöhet a helyére előre.
  Villám Balázs : egy fos, mentálisan nulla a szerelmi bánataival, depressziójával együtt.
  Ikenne Kinggel szerződést kell hosszbbítani.
  Ugyanis az új rendszerben kulcsszerepe volt ( és a másik oldalon Holendernek is!)
  Hajdu mehet, fél a labdától, gyámoltalan.
  Laczkó egy ribanc. Képességei jók. Nem szabad hagyni bomlasztani,
  El tudnék képzelni egy Tandia féle gyors,magas,erőszakos gyilkológépet a védelem közepén…

   1. nálam még Elez is hasonló kategória, de őt épp most viszi a Torino

    1. meg is érdemli! nagy fazon volt a csávó…és a korához/posztjához képest meglepően elegáns játékot mutatott.

 7. Tényleg első osztályú nevelő klub lett a Honvéd ! Örüljünk
  ! De azért megkérdezném: ezt a Villám Balázs fiút is nekünk kell felnevelni ??? Idén nem 28 lesz ???

 8. Az e heti történésekről kedvenc olasz játékosom esete ugrik be………Francesco Tottival láttam egy riportot tavaly amikor azt kérdezték tőle hogy miután befutott a Rómában huszonévesen miért nem fogadta el a Juventus ,Barca, Milan, Inter ajánlatát…hiszen mindegyik le akarta igazolni.
  Totti először nem is értette a kérdést aztán el kezdte mondani hogy “értsék már meg hogy apám róma szurkoló, a testvérem Róma szurkoló sőt a barátaim nagy része is, ráadásul kisgyerek korom óta itt focizom nem hagyhatom cserben őket sem és a több tízezer szurkolót aki miattam jár ki!” Nagyjából ezt válaszolta … én előtte is kedveltem de ezek után nagyot nőtt a szememben. Pedig ott nem néhány ezer euró volt a tét havonta. Elgondolkodhatna a két elvtelen kurva a történeten.

  1. Jaj de vak vagy… Totti fizetése és egy Kispest játékos fizetése kicsit se korelál…
   Totti könnyen mond nemet, így is Lamboval jár! Prosser gondolom albizott, most kb. azonnal vesz egy lakást! Ennyi!

   1. “Totti fizetése és egy Kispest játékos fizetése kicsit se korelál…”

    Az lehet, de a tudásuk sem. :D

    1. ok, de a hozzászólás nem is erről szólt, hanem a klubhűségről!

 9. Csak jelzem,
  A fujcsút megszerezte a Hali tehetséges védőjét Hegedűs Jánost + Csilus Ádámot is a fagyiból…
  ezek nem kicsiben szedik szét az NB1 U21es válogatottját…
  Minek oda a sok TAO-s pénz, ha igazolják a fiatalokat és nem kinevelik???

  1. “Minek oda a sok TAO-s pénz, ha igazolják a fiatalokat és nem kinevelik???”
   Hat pont azert… :)

   1. Így van! Mert nekik nincsenek fiataljaik és ha már kinevelni nem tudnak, akkor vegyenek maguknak. Amúgy én bevezetném, hogy évente/félévente minden csapatból 1-1 fiatalt a felcsútnak le kell adni ingyé úgy lenne az igazságos. Had legyen már nekik is pár fiatal :)

    1. Volt 3 fiatal a keretben,azokat is elkuldtek.2 asszem megy Vincze utan Csakvarra.

 10. Tandia-t vissza kell hozni,most már van rá pénz! Csak az baj nem magyar és nem tudom szereti-e a száraz kolbászt. De csak meg szeretné….

 11. Szóljatok az öregnek! Tandia lerendezné az ellenfél csatárait, egy igazi gyílkológép. Hátul ő lenne az Úr. Még Bőbe Danyó is lepattana róla….Dehát emlékeznie kellene rá neki is……

  1. szvsz. imád világotlátni, jó helyeken élhet Dórival, sok ruhát és ékszert vehet neki, meg is fizetik, a távolkeleti, indiai konyha világhírű, nem kell megszakadni… jól csinálja!

 12. Amúgy, ha lett volna télen távozó, akit megértenék, hogy eladunk, az pont Patrik! Lejár a szerződése, láthatólag nem akarja meghosszabbítani a szerződését, van is helyette egy Nagy Gerink, szóval arra azt mondanám, hogy legyen…

  Viszont Villám meg Laczkó??? Komolyan ilyenekkel akarunk erősíteni??? Végre idénre összeáll minden, soha nem fogom megérteni, miért nem lehetett még fél évet várni? Prosser jó eséllyel mehetett volna külföldre, vagy az addigra már tuti első osztályú Csútba, Botka is pont átvehette volna Dilaver helyét… Igazából az említett csapatok negyed akkorát nem nyernek a + fél éven, mint amekkorát mi bukunk rajta.

  1. ne keress logikát… Hidi mellett ott van még :Gazdag, Nagy Geri és Kamber

  2. itt a lényeg. nem kellenek ide összeesküvés elméletek, el sincs rejtve! fityesz stílus, előttünk lopnak és még rá se csapunk a kezükre, urambocsát még meg is köszönjük…
   Már most tudatosan gyengítik a Kövesdet, Halit, minket… aládolgoznak a nemzet csapatainak, Vidi, fagyi… ennyi

  3. Laczkó csak jöjjön, végre lesz igazi spíler balbekkünk, mert ez a Hajdú-gyerek elég gyengécske. Villámról nem tudom kicsoda, de már a neve elég baljóslatú… :)

  4. Laczkó lehet, hogy mostanában nincs formában, de az a helyzet, hogy többet tett le az asztalra, mint Botka, még ha nem is szimpatikus és nem saját nevelés.

 13. Nem igaz,h nincs egy normalis hatved az akademian,akit nem lehetne beepiteni.Ha az Ujpest berak ilyen Pavkovics meg Kecskes eletkoru fiatalokat hatra,akkor mi miert nem probalunk ki valakit?Igazabol 10 eve alatt 3 hatved epult az akademiarol,Barath,Bobal es Botka.A tobbiek (Moga,Fejes,Sundas) csak epizodszereplok voltak.Hol a tobbi?Az U valogatottak tele vannak a hatvedeinkkel ,miert nem lehet valakit kiprobalni?Marton,Palmes,Biro Tamas,Feher,Gergenyi,Nemes,Bodrogi,Cseh Gergo,Erdelyi,nem igaz,h ezek kozul egyik se valna be?

  1. Bobál is milyen iszonyat nehezen került be… :/ és úgy tűnik az sem változtatott a helyzeten, hogy Dávid, lefocizza az öregeket… Szilvási Péter még lehetne 1 alternatíva! de úgy tűnik ragaszkodik Debrecenhez

 14. Szerintem lengyel első, vagy inkább másodosztályban vagy a cseheknél kéne egyszer körbenézni… Olaszország és Afrika helyett ott találhatnánk ide illő légiósokat, akik lelkesek és megfelelő tudásuk is van. Nem?

  1. ez, hogy kéne jó légióst igazolni, egyelőre csak a mi játszóterünkön fogalmazódott meg…:) szabó öcsi’ nincs itt közöttünk… (de ha itt lenne, lehet, hogy pofán is verném a kislapáttal a hétfő miatt…)

   1. Légióst? Minek, még véletlenül jó helyezést érünk el… A pénz abban van, hogy betartjuk az MLSZ ajánlását. Így marad az, hogy eladjuk a tuti kezdő magyar játékost és veszünk helyette egy olcsó magyart, na ez az üzlet, nem a nemzetközi kupa!

    1. Persze én ezt értem, de a fentebb említett bajnokságokból ide lehetne hozni még nekünk is olcsóért egy (képességét tekintve) magyar viszonylatban átlagos játékost, aki cserébe baromira lelkes. Miért lelkes külföldiként? -> Történelmi klub (lengyelbe talán még jelent ez valamit) fizetését is megkapja, jó helyezése van a csapatnak, sok a fiatal, jó a tábor.

     Ránéztem kíváncsiságból a másodosztályú lengyel élbolyban ilyen 60-90k euró közt mozognak a szélső hátvédek, amúgy. Persze nem tudom van-e olyan játékos, mondjuk a lengyel másodba, akire illik a leírás (olcsó, de azért tud is, és minimum 25 év alatt van).

     1. Csak irónia volt az előző hozzászólásom. Valóban lennének lehetőségek, aztán hogy mit választ a klubvezetés majd kiderül.

 15. A Villám gyereket nem értem, láttam régebben, de szerintem dettó Hajdú (és nem a Norbi). Laczkó viszont más tészta, ugye azt ne felejtsük el, hogy Rossi akarja (nem Hemi hatására), ha valaki akkor Rossi ki tudja hozni belőle a maximumot. Vagyis azt, amiért válogatott lett és amúgy nem utolsó sorban, most itt a lehetőség neki (az utolsó!), hogy bizonyítson vagy süllyesztőbe kerül és mehet Nyíregyre vagy Szigetszentmiklósra. Ezért szerintem a pofája sem lessz nagy, meg ott van Lanza és Kamber, hogy megnevelje.

 16. Csabi Misu nem tudna hatvedet jatszani?Ot is siman visszahoznam.

  1. pl…. basszus, mekkora ígéret volt,,, amúgy játszott jobb védőt, szűrőt!
   de mi a faxért nekünk jutnak csak eszünkbe ezek ???

   1. O csak kolcsonben van Mislenyben,de nem tudom,h mennyit jatszott ebben a felevben.Viszont Matyas Zsolt nevevel eleg surun talalkoztam Vac meccsek osszeallitasain,de rola nem tudom,h mi a posztja.

    1. Csábi most ment NB3-ba; “Az érkezők oldalán két név már biztosnak tűnik: Balázs Richárd
     (Mosonmagyaróvár) és Csábi Mihály (Kozármisleny) is Bücs Zsolt
     csapatával kezdte meg a felkészülést.” (www.fcajka.hu)

     1. Meg egy elb.szott karrier.Kezet foghatnak majd Ajkan Lorinczivel.

  1. Én komolyan mondom fizetnék is, csak ezt a szöllőssit ne látnám már……

 17. Laczkó jöhetne(vagy legalább a barátnője ;-) )
  Csak meg kellene nézni a hátvédsor közepére azt a Balogh Bélát.

 18. Bakker, ezt nézzétek:
  “Videotonnal. A székesfehérváriakkal kapcsolatban először is azt mondhatjuk el, hogy a télen nem tervez mindenképp új játékosokat szerződtetni a csapat, inkább már a nyári átigazolási időszakot készítik elő. Ez annyit jelent, hogy vannak kiszemeltek, akiknek az ügyében már folynak egyeztetések, de a konkrét klubváltásra lehet, hogy csak fél év múlva kerül sor. Ebbe a kategóriába tartozik például a Honvéd 20 éves középpályása, Gazdag Dániel.”

  Ez eléggé félkész ténynek tűnik :-(

  1. Nagyon ez az irány….,sajnos.
   Mindig lesz az a pénz amiért Hemingway ellágyúl majd.
   Bobál lesz Gazdag után tuti aki valahol “szóbakerül” :(

  2. Igen, Botkáékat még el tudom valahogy fogadni, mert most eladhatóak és egyben pótolhatók is. Bár aki nem hisz benne, hogy a csúcsakadémiánk növendékei eladhatók külföldre egy jó szezon után, az csakja be az ajtót. És akkor meg már ne a fradiba.
   Viszont Gazdag már nekem is sok lenne!

  3. Ha sikeres tavaszunk lesz akkor Gazdi nem a vidibe, hanem komolyabb csapatokoz fog menni. Azért a magyar feltúrbózott csapatoktól még a lengyel első osztály is gond nélkül igazol. Szóval egy jó Gazdagot nem tudnak csak úgy elvinni.

   1. Mondjuk a lényeg, hogy ha így, ha úgy, de el fogják vinni. Évi 1-2 alapembert még csak-csak pótolhatunk (szerencsés esetben), de ha nagyjából mindeki “eladó”, akkor az lesz, mint anno az mtk-nál. Egy bajnoki cím, egy kiesés.

  4. Gazdag 21 éves lesz a nyáron,már többször szóba hozták a Vidivel de meg merem kockáztatni a Fradi is meg fogja keresni( Kubatov rá szavazott a csakfoci.hu-s szavazáson) + ha nincs a fiatal játékos szabály ő sem játszik ennyit, valamiért Rossi őt sem kedveli, Botka után vele ordít meccsen a legtőbbet ha megfigyelte valaki, pedig voltak mások akiket lehetett volna. Sejtésem szerint ő és Koszta keresik a legkevesebbet, az öreg senkit sem fizet túl, talán Hidit Botit és Lanzáz csak Gazdagnál már nem mindegy mivel van egy kisfia így nála a pénz sem lesz utolsó szempont.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.