Viccelődjünk azzal, hogy Villám csapott a Bozsikba?

Nem fogunk.

És akkor itt a második igazolásunk Laczkó után: Villám Balázs. Most erre mit mondjunk? Ő is ugyanúgy magyar bajnok lesz idén, mint Vernes Rikárdó, Balázs Zsolt, Bobál Geri, vagy mondjuk Botka és Prosser. Ez legyen a legnagyobb bajunk.

Villám Balázs a Zalaegerszeg jobb oldali védője másfél éves szerződést írt alá a Honvéddal. A 180 cm magas játékos Kalocsán kezdett futballozni, majd 2006-tól, 4 éven át a Vasas labdarúgója volt. Az angyalföldiek után Baja, Dunaújváros, Szolnok és a ZTE voltak a klubjai. (via honvedfc.hu)

 • Miklós Keglovits

  Ez mennyire minőségi igazolás? Volt csapatait elnézve semennyire, de én nem ismerem szóval ezért kérdezem. Látni fogjuk első csapatba? Mert én erről a Lackó-ról sem vagyok meggyőződve, és arról sem h botkát minőségileg pótóljuk.

  • prison miki

   szerintem a kezdőcsapat ettől nem erősödött, de a rotáció szempontjából lehet, hogy jobb egy rutinos játékos a padra, mint egy 0 km-es akadémista.

   • Pelso

    nb2… 11 meccsen 2X szórták ki… :D ez is 1 fajta rutin :)

 • Pingback: Viccelődjünk azzal, hogy Villám csapott a Bozsikba? | Zongoracipelő()

 • kgyula

  Mondjuk, Laczkóval nem is érdemes összehasonlítani Botkát, de nem azért mert előbbi a bal oldalon játszik, hanem mert tapasztaltabb, jobb futballista. Villámot viszont amolyan “futottak még: Rizibizi” kategóriának gondolom. De mindegy is, jobb-bekknek ott van Ikenne-King, akinél jobbat ich kenne nicht…:) De a viccet félretéve: ő is jobb, mint Botka. Az igazi veszteség Prosser.

  • Pelso

   tartok tőle, hogy King lelkesedését összekevered a képességeivel… :( jobb védőben annyira rosszul helyezkedik szegénykém, hogy minden élelmes csapat kiszúrja és sorra ívelgetik be mögé az indításokat.. (az esetleg megszerzett labdákat nagy %ban visszaadja) Botkát, Prosszert lehet “utálni” , elítélni, de szakmailag egyiket sem érheti kifogás, az elmúlt félév alapján semmiképp sem, és úgy látom, mind2 hiányozni fog.

   • Döme Sanya

    Nem szeretnék vitatkozni, de Kingben meg van a kispesti szív, meg a nem akadémiás Zsótérban is, Az akadémiások többsége magánzó, vagyis, kényszer csapatember. Magáért futballozik nem a csapatért. Lásd Gazdag “gólörömét” mikor nem az ö lövése ment be. Lanzánál, Eppelnél, Vaszkénél, Kambernél, nem látsz ilyet, ők tudják, hogy a fociban egészen más a fontos.

    • Pelso

     nem egyről beszélünk és valljuk be, nem nagyon kedveled az akadémistákat… :D
     Gazdag reakciójában láthatnád azt is, hogy mennyire szeretné már a gólt…de elismerem, hogy nagyon béna volt :) Zsótér max Holendertől jobb, de csak a mostani lightos Filiptől.
     és kis King… elismerésre méltó az akaratereje, de lássuk be, ha jó lenne, már nem itt lenne…

     • Döme Sanya

      Nem minden akadémiást.De másik példa. Proszi mindenáron menni akart. Hova? az NB II. be?
      minek? hogy ingyen kitanulhassa a gázszerelést? még szart se tud. De hova lettek akik úgy valahova elsiettek? A süllyesztőbe.Ügy kell kapirgálni a hírek között valahol az NB trében. Na az ilyeneket nem szeretem.
      Azután egyik se mondta, hogy köszönöm amit kaptam, kapjátok be. (a tudást a szurkolók szeretetét)

     • Escape

      lövésed sincs semmiről. nagyjából ennyi
      “Proszi mindenáron menni akart.” Persze hogy menni akart.
      Halvérü, tesze-tosza b.zi az, aki nem akarja magát kipróbálni máshol is.
      Persze lehet hogy elbukik,–de az még mindig 100X jobb, mintha meg se próbálta volna!
      Prosser menni akart. Mivel úgy érezhette, (jogosan) hogy nem játszatják eleget a teljesítményéhez képest, illetve másokhoz képest.
      Semmi bajom Kosztával, de nem annyival jobb, mint Prosser mint ahány perccel többet játszott. Ugye???
      Amikor pedig nem a tudás/teljesítmény dönt a csapatba kerülésnél, akkor onnan menni kell. Prosser tavasszal is ugyanerre számíthatott volna, játékidő tekintetében.
      Sőt!!!

      Szóval felesleges puffogni, meg negatív sorokat írogatni. Gondolkozni kell, és a dolgok miértjét is megnézni.

     • Döme Sanya

      Nem ez a lényeg hanem az hogy végtelenségig önzők. Nem azzal tűnök ki , hogy egy meccsen kétszer eltalálom a kaput, hanem az összjátékban hasznos vagyok a csapatnak. Menni akart hát el ment, nekem nem fog hiányozni egyik se. És aki menni akar arra én se alapoznék, örüljön, hogy nem a fakóban kelet felépíteni önmagát. (megjegyzem kezdőként szimplán szar volt).Oké hagyjuk, te tévedhetetlen vagy. Jó hogy zseniként köztünk vagy.

     • Sanzi

      Prosszer nem süllyesztő szint, ne csak a gyűlölködés vezéreljen. szvsz se kellett volna elmennie, mert nyáron tuti mehetett volna, de az NB2 esetében 100%ig egyetértek… miért?

    • Escape

     Kingben lóf@sz se van, nem Kispesti szív. Rendes, hajtós játékos–éppen ott ahol játszik. Ha román első osztályban játszana, ott is ezzel a lendülettel menne, mert ilyen típusú ember. Zsótér dettó.
     Gazdag “gólöröme” pedig érthető, hiszen már nagyon régóta nem talált be, és ott-akkor, a csalódottság jött ki rajta. ennek semmi köze a Honvéd kötődéshez.

     • kgyula

      Miért? Melyik akadémistának van “kispesti szíve”? Talán annak, aki a Ferencvárosba igazol, (Torghellében azt becsülöm, hogy soha nem tett volna ilyet.) Vagy annak, aki Felcsútra ment? :)
      Nincs már ilyen, hogy “kispesti szív”. Mindegyik el fog menni, ha jó ajánlatot kap.

     • Döme Sanya

      A gólöröme nem érthető. Nem érti, hogy nem az ő gólja a fontos hanem a csapat gólja.
      Ha gólt szerez a csapatom, először annak örülök, és az öltözőben bánkódok.
      Nekem az is Kispesti szív aki küzd Vagy ahogy mondod olyan típusú ember. Miért szerinted lehet a labdarúgásban más típusú is? Lanza kicsit több ezeknél, mégis küzd.

     • Sanyi

      Gazdag érti, és hajt a csapatért, csapatjátékos nem úgy mint pl Prosser volt aki önző volt.. ha tájékozott lennél, az NSO-n nyilatkozta Gazdag és Hidi is, hogy nem Hidi góljának nem örült, hanem annak hogy MEGINT KAPUFÁT rúgott és nincs szerencséje ezen bosszankodott + ha visszanézed a bosszankodása után ment oda a többiekhez

      ui: Ha meg elmenne kispestről az lenne a bajod, nem a csapatot kéne szapulni és azt keresni hol tudunk 1-1 játékosba belekötni hanem buzdítani őket( gyanítom olvassák ezeket a fiúk)

      Ámen a tudatlanul okoskodóknak!

 • Pelso

  én nem értem ezt a taljánt… :/ úgy látom továbbra is nehezebb a saját nevelésnek bekerülni a csapatba, mint pl az acélos Zteből…. no commnent

  • kgyula

   Gondolom, elege van a filléres anyagi meggondolásokból, kényíszerűen szerepeltetett akadémistákból, és szeretne valami eredményt felmutatni. Ezért igazol rutinos játékost. Egyébként pedig az nb2-es Zetében is lehet jó teljesítményt nyújtani, és nem kérdéses, hogy egy ennyi idős játékos nagyobb értéket képvisel, mint a mégoly tehetséges ifista.
   Persze akár a teljes csapatot ki lehetne állítani akadémistákból, de annak pontszerzés nélküli kiesés a vége.

   • Pelso

    ezt “kissé” másképp látjuk… ill. nem kissé :D de ki beszélt teljes csapatról ??
    Ők szerinted filléres megoldások ? :(Botka) Bobál, Baráth- Nagy Geri, Gazdag.- (Prosser) Holender, Koszta…ne vicceljünk már… szerintem a Villám Gézák a filléresek (11 meccsen 2X szórták ki. nb2!!)
    én arról írtam, hogy Rossi nem jól kezeli a saját nevelést: nem kapott elég lehetőséget tőle(ill mást favorizált vele szemben) : Baráth,(Botka), Bobál, Nagy Gerri, (Prosser), Daru Bence.
    az más tészta, hogy szabó filléres(? :)) ill, több millás meccsenkénti plusz pénz miatt folyamatosan tolja Kosztát, Gazdagot… és mennyire jó példa Gazdag Dani! vszínű nem kezdene ha nem lenne az mlsz pénz, de ha azt nézzük, hogy a sok játék perc mennyit javított a játékán, akkor megint oda lyukadunk ki, hogy játszatni kell a gyerekeket, mert csak akkor fog fejlődni!

    • Escape

     Annyi védőnk lesz, hogy sztem –sajnos– egész tavasszal védekezni fogunk, hogy megtartsuk a mostani pozíciónkat a tabellán!

     • Pelso

      ja, csak ezt a pozíciót a támadó játékunkkal értük el, nem védekezéssel…

     • Escape

      Na de majd most! Amit ősszel elértünk, azt most megtartjuk. Rossi nagy mestere a megszerzett vezetést követően a bekkelésre visszaállásnak.

     • belos

      Szerintem Rossi ezt a két wingback-es megoldást favorizálja, alapvetően 3 belső védővel. Így kedvére variálhat a 4 és a 3 (ami igazából 5, a két szélsővédővel) védős rendszer között meccs közben. Ősz végén is ezt nyomta, elég jól bevált, szerintem ő folyamatosan ezt gyakoroltatja a srácokkal. Villámot azért igazolta le, mert ha valaki megsérül a szélsővédők közül, akkor kelleni fog.

    • A69W

     Az a baj, hogy korábban sem mertünk (Cordella időszak filozófiája mindent vitt) a fiatalokra építeni igazán. Most ez a második hely adta lehetőségek pedig szintén nem ezt az irányt szabja. Azt mondom, hogy a tét nagysága miatt valóban ne ebben a félévben tegyük ezt meg. Rossi egyebként szerintem King mögé a padra igazoltatta le Villámot. Az Ő elképzelésében sem Boti sem Ivan nem szerepel jobbhátvédként.

     Nyugaton sokkal bátrabban és tudatosabban építenek be fiatalokat (lásd Bundesliga). Idehaza is van erre példa meglehet nézni a Vasast, hogy a 4-5 sztenderd fiatal folyamatos szerepeltetése kiegeszitve a rutinos jatekosokkal milyen teljesítményt hozott.

     • Pelso

      ” Azt mondom, hogy a tét nagysága miatt valóban ne ebben a félévben tegyük ezt meg.” hol írtam, hogy újat építsünk be ?? :) Botira gondoltam első körben.

     • A69W

      Botit borítékolom, hogy nem fogja jobbhátvédként játszani Rossi filozófiájában Ő középső védő!
      Boti filozófiájában is saját maga középső védő! Sajnos láttuk es emlékszünk rá, hogy azért ott messze nem képes olyan teljesítményre mint szélen. (Nálam is egyértelmű, hogy övé kellene, hogy legyen a kettes mez.)
      Lemerem fogadni, hogy a tavaszt 5 védővel játszuk majd végig!

     • Escape

      Varane 17(!!) évesen lett BL győztes a Real-al. Ott valahogy bátrabbak?

     • kgyula

      Nem. Csak egy ilyen fiatalt elbír egy olyan csapat, ami tele van tapasztalt világklasszisokkal.

     • Pelso

      16 évesen Vólent vagy Bobál legalább olyan jó volt, mint Morata… most mizu ? :( na ezt kéne végig elemezni vmi okos csapatnak!

     • Sanzi

      Vólent esetében egyetértek, Bobál kuka volt már akkor is!

     • Sanzi

      nem, ott valahogy tehetségesebbek! lásd Rooney!

    • kgyula

     Nem a játékosok filléresek, hanem a meghatározott számú 20 év alatti szerepeltetése “prémium” fejében, az a filléreskedés. Ami terhére van az edzőnek, akitől ugyanakkor eredményt várnak. (Erre panaszkodott Horváth Ferenc is.)

     • ius

      Teszek rá, hogy a terhére van , Gazdi és Koszta is megérdemelten játszik.

     • Escape

      Az a baj, hogy KÖTELEZŐEN játszanak. vagyis fix kezdők, végig a pályán. Ez nem vezet jóra!
      Ha pl vezetünk és az utolso 15 percben védőket kellene behozni, akkor nem lehet, mert kellenek a fiatalok VÉGIG a pályán

     • ius

      A fiatalok is vissza tudnak zárni ha azt kapják utasításba.
      Sztm. Rossi annyi gyenge játékost játszatott Rounaitól Mancinin keresztül Chamiig( nem is tudom hogyan kell rendesen leírni a nevét, de soha senki nem látta jól játszani ,viszont legalább két életnyi átmulatott éjszaka volt az arcán), szóval ő nem mindig objektív és a nyáron ha jól szereplünk és kap ajánlatot biztosan lelép és viszi Lanzát is aki egyértelműen miatta van itt….
      Rossi csak a kötelezés miatt játszazja a fiatalokat.
      Az előző érájában nem is látogatta a fiatalok meccseit.
      Most elvileg minden szerdán egyás ellen játszanak…

     • Pelso

      :DDD

   • ius

    Amit Villám tud azt bizonyasn tudják a fiatalok.
    Baráth pedig a mennyei legjobb balbekkje. Ha Rossi jegelni fogja az nagyon gáz.

    • Kicsipest

     Laczkó rendben lesz a balon, jobbon meg Baráthot kellene játszatni (hajtós, kőkemény, támadásban sem rossz).

 • Escape

  Többen írtátok, hogy “bezzeg Vida ottmaradt a Vasasban”.
  Itt a cikk. Persze hogy ott maradt mivel most is, és egész ősszel sérült volt…
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/407170_magyar_kupa_gyozelemrol_almodik_a_vasas_es_a

  Sérülten NULLA esélye lenne eligazolni, és esetleg játszani.

 • medvepuszi

  Az lesz a vége, hogy előbb-utóbb Laczkó helyett is Baráth lesz a balon. A jobbon meg.. King hajtós-lelkes, de négyvédős rendszerben öngyilok játszatni. Középpályán még elmegy, ha eleget segítenek ki mögé, előrejátékban meg nem várunk tőle sokat :/