Viccelődjünk azzal, hogy Villám csapott a Bozsikba?

Nem fogunk.

És akkor itt a második igazolásunk Laczkó után: Villám Balázs. Most erre mit mondjunk? Ő is ugyanúgy magyar bajnok lesz idén, mint Vernes Rikárdó, Balázs Zsolt, Bobál Geri, vagy mondjuk Botka és Prosser. Ez legyen a legnagyobb bajunk.

Villám Balázs a Zalaegerszeg jobb oldali védője másfél éves szerződést írt alá a Honvéddal. A 180 cm magas játékos Kalocsán kezdett futballozni, majd 2006-tól, 4 éven át a Vasas labdarúgója volt. Az angyalföldiek után Baja, Dunaújváros, Szolnok és a ZTE voltak a klubjai. (via honvedfc.hu)

“Viccelődjünk azzal, hogy Villám csapott a Bozsikba?” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Ez mennyire minőségi igazolás? Volt csapatait elnézve semennyire, de én nem ismerem szóval ezért kérdezem. Látni fogjuk első csapatba? Mert én erről a Lackó-ról sem vagyok meggyőződve, és arról sem h botkát minőségileg pótóljuk.

  1. szerintem a kezdőcsapat ettől nem erősödött, de a rotáció szempontjából lehet, hogy jobb egy rutinos játékos a padra, mint egy 0 km-es akadémista.

 2. Mondjuk, Laczkóval nem is érdemes összehasonlítani Botkát, de nem azért mert előbbi a bal oldalon játszik, hanem mert tapasztaltabb, jobb futballista. Villámot viszont amolyan “futottak még: Rizibizi” kategóriának gondolom. De mindegy is, jobb-bekknek ott van Ikenne-King, akinél jobbat ich kenne nicht…:) De a viccet félretéve: ő is jobb, mint Botka. Az igazi veszteség Prosser.

  1. tartok tőle, hogy King lelkesedését összekevered a képességeivel… :( jobb védőben annyira rosszul helyezkedik szegénykém, hogy minden élelmes csapat kiszúrja és sorra ívelgetik be mögé az indításokat.. (az esetleg megszerzett labdákat nagy %ban visszaadja) Botkát, Prosszert lehet “utálni” , elítélni, de szakmailag egyiket sem érheti kifogás, az elmúlt félév alapján semmiképp sem, és úgy látom, mind2 hiányozni fog.

   1. Nem szeretnék vitatkozni, de Kingben meg van a kispesti szív, meg a nem akadémiás Zsótérban is, Az akadémiások többsége magánzó, vagyis, kényszer csapatember. Magáért futballozik nem a csapatért. Lásd Gazdag “gólörömét” mikor nem az ö lövése ment be. Lanzánál, Eppelnél, Vaszkénél, Kambernél, nem látsz ilyet, ők tudják, hogy a fociban egészen más a fontos.

    1. nem egyről beszélünk és valljuk be, nem nagyon kedveled az akadémistákat… :D
     Gazdag reakciójában láthatnád azt is, hogy mennyire szeretné már a gólt…de elismerem, hogy nagyon béna volt :) Zsótér max Holendertől jobb, de csak a mostani lightos Filiptől.
     és kis King… elismerésre méltó az akaratereje, de lássuk be, ha jó lenne, már nem itt lenne…

     1. Nem minden akadémiást.De másik példa. Proszi mindenáron menni akart. Hova? az NB II. be?
      minek? hogy ingyen kitanulhassa a gázszerelést? még szart se tud. De hova lettek akik úgy valahova elsiettek? A süllyesztőbe.Ügy kell kapirgálni a hírek között valahol az NB trében. Na az ilyeneket nem szeretem.
      Azután egyik se mondta, hogy köszönöm amit kaptam, kapjátok be. (a tudást a szurkolók szeretetét)

      1. Prosszer nem süllyesztő szint, ne csak a gyűlölködés vezéreljen. szvsz se kellett volna elmennie, mert nyáron tuti mehetett volna, de az NB2 esetében 100%ig egyetértek… miért?

 3. én nem értem ezt a taljánt… :/ úgy látom továbbra is nehezebb a saját nevelésnek bekerülni a csapatba, mint pl az acélos Zteből…. no commnent

  1. Gondolom, elege van a filléres anyagi meggondolásokból, kényíszerűen szerepeltetett akadémistákból, és szeretne valami eredményt felmutatni. Ezért igazol rutinos játékost. Egyébként pedig az nb2-es Zetében is lehet jó teljesítményt nyújtani, és nem kérdéses, hogy egy ennyi idős játékos nagyobb értéket képvisel, mint a mégoly tehetséges ifista.
   Persze akár a teljes csapatot ki lehetne állítani akadémistákból, de annak pontszerzés nélküli kiesés a vége.

   1. ezt “kissé” másképp látjuk… ill. nem kissé :D de ki beszélt teljes csapatról ??
    Ők szerinted filléres megoldások ? :(Botka) Bobál, Baráth- Nagy Geri, Gazdag.- (Prosser) Holender, Koszta…ne vicceljünk már… szerintem a Villám Gézák a filléresek (11 meccsen 2X szórták ki. nb2!!)
    én arról írtam, hogy Rossi nem jól kezeli a saját nevelést: nem kapott elég lehetőséget tőle(ill mást favorizált vele szemben) : Baráth,(Botka), Bobál, Nagy Gerri, (Prosser), Daru Bence.
    az más tészta, hogy szabó filléres(? :)) ill, több millás meccsenkénti plusz pénz miatt folyamatosan tolja Kosztát, Gazdagot… és mennyire jó példa Gazdag Dani! vszínű nem kezdene ha nem lenne az mlsz pénz, de ha azt nézzük, hogy a sok játék perc mennyit javított a játékán, akkor megint oda lyukadunk ki, hogy játszatni kell a gyerekeket, mert csak akkor fog fejlődni!

    1. Az a baj, hogy korábban sem mertünk (Cordella időszak filozófiája mindent vitt) a fiatalokra építeni igazán. Most ez a második hely adta lehetőségek pedig szintén nem ezt az irányt szabja. Azt mondom, hogy a tét nagysága miatt valóban ne ebben a félévben tegyük ezt meg. Rossi egyebként szerintem King mögé a padra igazoltatta le Villámot. Az Ő elképzelésében sem Boti sem Ivan nem szerepel jobbhátvédként.

     Nyugaton sokkal bátrabban és tudatosabban építenek be fiatalokat (lásd Bundesliga). Idehaza is van erre példa meglehet nézni a Vasast, hogy a 4-5 sztenderd fiatal folyamatos szerepeltetése kiegeszitve a rutinos jatekosokkal milyen teljesítményt hozott.

     1. ” Azt mondom, hogy a tét nagysága miatt valóban ne ebben a félévben tegyük ezt meg.” hol írtam, hogy újat építsünk be ?? :) Botira gondoltam első körben.

      1. Botit borítékolom, hogy nem fogja jobbhátvédként játszani Rossi filozófiájában Ő középső védő!
       Boti filozófiájában is saját maga középső védő! Sajnos láttuk es emlékszünk rá, hogy azért ott messze nem képes olyan teljesítményre mint szélen. (Nálam is egyértelmű, hogy övé kellene, hogy legyen a kettes mez.)
       Lemerem fogadni, hogy a tavaszt 5 védővel játszuk majd végig!

    2. Nem a játékosok filléresek, hanem a meghatározott számú 20 év alatti szerepeltetése “prémium” fejében, az a filléreskedés. Ami terhére van az edzőnek, akitől ugyanakkor eredményt várnak. (Erre panaszkodott Horváth Ferenc is.)

     1. Teszek rá, hogy a terhére van , Gazdi és Koszta is megérdemelten játszik.

   2. Amit Villám tud azt bizonyasn tudják a fiatalok.
    Baráth pedig a mennyei legjobb balbekkje. Ha Rossi jegelni fogja az nagyon gáz.

    1. Laczkó rendben lesz a balon, jobbon meg Baráthot kellene játszatni (hajtós, kőkemény, támadásban sem rossz).

 4. Az lesz a vége, hogy előbb-utóbb Laczkó helyett is Baráth lesz a balon. A jobbon meg.. King hajtós-lelkes, de négyvédős rendszerben öngyilok játszatni. Középpályán még elmegy, ha eleget segítenek ki mögé, előrejátékban meg nem várunk tőle sokat :/

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.