Napikispest 2017.04.14.

 • újabb kört fut a Csányi vs. Hemingway vita a szurkolói rigmusokról //
  • Hemingway viszontválaszában kicsit félreérthetően jelzi Csányinak, hogy a csúnya beszéd igazából európai norma, és felesleges küzdeni ellene, mert a meccseken mindig volt, van és lesz. Egész pontosan így fogalmaz: “Azt gondolni, hogy az összes európai stadionban a csúnya, durva beszéd mehet, de Magyarországon ezt megtiltják, mert az itteni szurkolók annyival civilizáltabbak, erre én nem vagyok vevő.” (via SportTV/csakfoci)
 • Hidi Patrik // ahogy az várható volt, lejár a szerződése, nyáron távozik. Hidi lassan 27 lesz, egy ideje már cséká a Honvédban, 190 meccsen 14 gólnál tart (vagyis a 200 pont nem lesz meg nálunk), valószínűleg jogosan érzi úgy, hogy kinőtte a kispesti fizetési sapkát. Reméljük szép emlékkel búcúszik az utolsó nem akadémiai saját nevelésű játékosunk.
 • Gróf Dávid // ma 28. Születésnapot!
 • Pingback: Napikispest 2017.04.14. | Zongoracipelő()

 • Thibby

  Könyörgöm ne felcsút és ne fradi….

  • Escape

   Ahogy irtátok -27 éves.
   Most már a pénzt kell keressen, mivel 5-8 év mulva munka nélkül lesz, egy érettségivel a zsebében…
   Ahhoz a csapthoz fog menni aki a legtöbbet adja.
   Egy focistának 10-15 év alatt kell megkeresni azt amit egy átlagember 45 év alatt keres meg.
   Ez matek

   • Granero

    Azert az nem ugy van hogy a foci utan meg van tiltva nekik, hogy dolgozzanak :)
    Ha egy Mao. jatszo focista nem gondol a jovojere es nem tanul vagy keres munkat maganak akkor elobb utobb ehen hal.

   • prison miki

    szegény, mindjart elsirom magam. havi egymillio forintbol, amit egy atlag nb1es keres, 10 ev alatt annyit keres, mint egy atlag magyar 60 ev alatt. e mellett nyugodtan elvegezhet egy levelezo kepzest a sport mellett, csak hogy egy kozeli peldat mondjak, Eppel Marci is jár egyetemre.
    persze lehet azt mondani, hogy az a cel hogy minél tobb penzt keressen, ezt még meg is értem, de ez ne legyen már mindent feluliro szempont, nem mindenki ez alapján az ertekrend alapjan eli az életét. “Ja, penzt akart keresni, akkor semmi gond.”

   • medvepuszi

    Már miért kéne? Ezt a szöveget sose értettem

    • 58914020 .

     Ki a büdös fene az, aki lehetőséget kap 30 éves kor után egy új területen, semmi tudással???
     Gondolkodjunk már… Nyilván nem az a célja, h bányában dolgozzon

     • medvepuszi

      Nekem se célom, hogy belegebedjek a melóba, gondolom, senkinek. Aztán van, hogy mégis úgy alakul. Vágom, hogy erre törekszik az ember, de nehogy már elfogadjuk, hogy valakinek 35 éves korában hátra KELL dőlnie, degeszre KELL keresnie magát egész életére!
      1: bármikor jöhet egy sérülés, akkor kéretik egy összegben pár tíz/száz misi, vagy életjáradékként, mert az “jár”, ha focizol pár évet?
      2: nem jövök demagóg dumákkal pólósokról stb., az ilyesmi engem is mindig felhúz, de nézzük már meg, hány 80-as évekbeli focistánkból lett valaki civilben is! Az értelmesebbekből… persze ők rá is szorultak, hol kerestek ők a maiakhoz képest (azóta ugye Bosman-szabály, tévépénzek…)
      3: miért lenne evidencia a “semmi tudás”? A semmi gyakorlatot aláírom! De: a mérleg másik serpenyőjében is van ám bőven. Pl. kapcsolati tőke, könnyebben nyíló kapuk, ismertség, évtizedes sportmúlttal terhelhetőség, folytassam?
      A világ vicce, ami mellett kiálltok.

   • VirágPeti

    Ez baromság, már bocs. Amikor abbahagyja a focit, akkor még ereje teljében lévő ember, aki előtt még áll 25-30 dolgos év. Vagy 35 évesen a kiöregedett futballisták szerinted úgy gondolják, hogy innentől jöhet a nyugdíjas semmittevés? Nem kéne ezt ezt a hibás tudást terjeszteni, nem kéne csipőből ezzel a butasággal jönni, ha felmerül ez a téma.

 • Dagiiron

  Ha Hidi elmegy Felcsútra, vagy a Fradiba, akkor sincs semmi baj, mert a szerződése végén megy úgy, hogy ebben a szezonban nagyon sokat tett hozzá a csapathoz.. Ez nem Prosszer, vagy Botka szint..

  • Eriq

   Nézőpont kérdése, így viszont semmit nem kap a klub majd érte.

   • Zoltán

    Ha bármi gusztustalan történik, akkor a pénz az mindent megmagyaráz…

    Mintha a férj félred*gna, aztán azt mondaná otthon, hogy se baj, a prosti fizetett nekem, nem pedig fordítva. Nézd itt egy szép ékszer.

   • Dagiiron

    Viszont amennyiben esetleg bajnokok leszünk, neki nagy szerepe lesz benne..

 • 58914020 .

  Csányi úgy pofázik szurkolói ízlésekről, hogy egyszer sem volt nb1es meccsen, mielőtt MLSZ elnök lett…
  Nevetséges, azt csodálkoznak, h egyre élvezhetetlenebb az európai foci hangulata

 • Vércsoport: XIX+

  Patya… hat nem tudom. Van egy olyan felelmem,hogy a hianyat csak akkor fogjuk igazan erzekelni,amikor mar nem lesz nalunk. Hianyozni fog az a par bomba,hianyozni fog a lathatatlan rombolas, hianyozni fog a meccsenkent elengedett egy-ket remek inditas, vagy haromhavi egy raketa a kapuba. nem is tudom hogy volt-e valamiben kiemelkedo, de semmiben sem atlag alatti….a palyafutasat vegig az kiserte itt nalunk, hogy szeressuk,ne szeressuk, benacskanak mondtuk neha, de legalabb mindig hajt,kiveve amikor nem annyira….de azert csak 8 eve itt tolja a Kispestben…ki volt az utolso sajat nevelesunk aki 8 evet lehuzott nalunk? en magam sem vagyok feltetlen rajongoja,de oriasi tisztelet neki es koszi mindent Patya. szeretnem ha aranyeremmel bucsuznal a voros-fekete szinektol (persze csak ha nem a Milanba mesz :) )

  esetleg a Paks ellen lehetne suvasztani egy atomraketat…

 • László Papp

  Itt a Mai helyzetes studiobeszelgetes video felvetele:
  http://www.sport1tv.hu/Videok/2017/04/13/mh_hemingway

 • Lassie Tizenkilenc

  NA gyors reagálás mindenre : Nézzük az Öreget : Teljesen igaza van.A boldog békeidőkben amikor még kettős rangadók voltak a Népstadionban és diktatúra volt, akkor is lehetett bírót szidni, kurvaanyázni. Mindezt úgy hogy a 4 szurkolótábor bevegyítve egymás mellett szotyizgatott feleségestül, gyerekestül.Mégis rendes felnőtt lett belőlünk !
  Patrik hadd menjen !Személy szerint kedvelem, de sokszor r endkívül gyámoltalan és agresszivitás mentes illetve nagyon lassan fordul és gondolkodik.Egy mai modern védekezőközéppályás szerepkörben ez kevés.Hiába van 1-2 bomba szezononként.
  Gróf Dávid : boldog szülinapot neki, meg jól is véd mostanában de igazából a legnagyobb troll a srác, örökre belopta magát a szivembe :)
  Ilyet írt ki a facebookon (idézem) : ” Minden kedves Honvéd szurkolóhoz szólnék!
  A 2017. április 15-én, szombaton 18:00-kor megrendezendő Budapest Honvéd- Paks mérkőzés, 1 perccel később, azaz 18:01-kor kezdődik. Megértéseteket nagyon köszöszöm! CSAK A KISPEST!!! ❤ ”
  Hát lehet őt nemszeretni ? :)))