Napikispest 2017.05.11.

 • Hongkong //
 • videócset az Öreggel //
  • megtartották, de én külső helyszínen voltam, így nem láttam. Ahogy olvasom az előző poszt kommentjeiben, más se nagyon. Azért kíváncsian várjuk, hogy felkerüljön a teljes anyag a Youtube-ra, és akkor betoljuk ide, hogy jól kibeszélhessük.
  • ezt sikerült összevágni belőle (17 perc, sok szaggatással):

“Napikispest 2017.05.11.” bejegyzéshez 50 hozzászólás

 1. Söt! Vadocz valahol azt nyilatkozta, hogy meccs utan nem ünnepelni ment, hanem sietett haza megnezni az U17 EB-n a magyarokat es Honved meccset….csakfocin volt es a goal.com-ra hivatkoztak, de az eredeti cikket nem talaltam meg, szoval kerdeses a valosagalapja :)

  1. Vadocz pont az a tipus akinek nem a pénz a lényeg.
   Nem azért nem fog hazajönni, mert itt “kevesebb” a pénz.
   Egyébként nagyjából a Honvédnál a legalacsonyabbak a fizetések Magyarországon, úgyhogy ha haza is jön, bolond lenne harmad annyiért focizni mint máshol. Még úgy is hogy neki ez nem számít

  1. jó, hát nyilván elkerülte a figyelmemet.
   de annyira megörültem a találatnak, ne vedd el ezt a kis örömömet :D

 2. Nem. Ott van a honlapon, hogy elnézést kérnek a hibáért és fent lesz a teljes anyag.

 3. Az Öreg sem a régi, baromira dadog ,és állandóan szétesik.Persze lehet, hogy csak sz@r a felvétel.

 4. jol lattam, hogy majdnem 800 jegy mar elment a kanyarba a Vidi ellen? :)

  1. Mindenki a Vidi meccset várja bajnoki döntőnek, nem csodálkozom, hogy előre veszik a jegyeket. Azt mondjuk furcsállom, hogy a kényelmes fehérvári szurkolók alig vettek ülőjegyet, de az állóba meg már 400 jegy sincs. Csórik még nem tudják, hogy Debrecenben bajnokok leszünk. :)

 5. Mondjuk sztem elso korben Azerbajdzsáni ellenfelunk lesz, utána meg Kazahsztán, úgyhogy nem is akkora veszteség. :))
  Aztán amikor meg jönnek a komolyabb ellenfelek akkor már mehetünk.

  1. szerintem ha bajnokok leszünk (BL selejtező 2. kör) akkor kb 30% esélyünk van, hogy olyat kapunk, aki ellen esetleg tovább tudunk jutni. Ez rögtön 2 plusz párharcot jelentene.
   Európa ligában a első selejtező körben indulnánk, én ott nagyon valószínűnek tartanám a továbbjutást, viszont az csak 1 további garantált párharcot jelent.

 6. En a következö dolgokat vettem ki ebböl a chatböl:
  – bar Tömösvari neve nem hangzott el, mellette egy sajat nevelesü bal bekk lesz a masik U20-as a csapatban
  – Rossi mestert kerülgetik, de megis ugy vannak megegyezve Hemivel, hogy a következö honapban megnezik, hogy kit lehet felhozni az elsö csapatba. Tovabba azt is mondta az öreg, hogy nem penz kerdes a dolog. Mas reszröl kicenzuraztak a Rossi-Debrecen kerdesemet.
  – taktikai okokbol nem tudjuk, hogy ki serült
  – nem lesz erösites a nemzetközi kupara (ervek logikusak voltak), En ugy sejtem, hogy a tölünk tavozok is csak a kupa szereples utan lepnek (ez egy megerzes), hiszen ausugusztusban, szokas szerint nem lesz erdekelt magyar csapat es az igazolasi idöszak augusztus vegeig tart.
  – Hidi helyere akarnak igazolni
  – Zsotert visszarendelte a csapata megnezni (egyszoval a kölcsönszerzödesben nem volt opcios jog a vasarlasra), egyelöre Hemitöl független dolog, lehet, hogy el sem akarjak adni….(egy ilyet mult evben is eljatszotunk Lanzafameval…belengettek a szurkoloi napon, aztan a bajnoksag elejen tutira mondtak, hogy nem lesz Honved jatekos, most megis itt kergeti a labdat)
  – Vannak nevek akiket akarnak, de nem arultak el öket, nehogy nehezitsek a targyalasokat. (bal bekk, belsö vedö; közeppalya)
  Kedvenc reszem, a szponzorokkal kapcsolatban…”mint tudjuk a szponzorok nem teljesitmeny utjan erkeznek a csapatokhoz” :D remelem szo szerint ideztem! :)

  1. Már vagy 2 éve írogatjuk, jelezgetjük, hogy a 18 éven aluliaknak és a nyugdíjasoknak jó lenne, ha nem kellene sorban állni nullás jegyért. Szóba került ez is és állítólag már van valami ötlet, megoldás legalább is ezt véltem ki tegnap, marketing manager úr dolgozik az ügyön! Hajrá :) előbb-utóbb remélem csak lesz valami megoldás. Szerencsére nagyon sok a gyerek a meccseken, mennyivel egyszerűbb lenne egy külön kapu, Honvéd 18 év alatti igazolvány (fizetünk is érte természetesen) + diákigazolvány bemutatása, rövid motozás és már bent is van a fiatal delikvens:)
   Szerintem ennyi kellene, de hát ugye a bölcsek köve nincs a zsebemben :)
   Ugyanez lenne érvényes a 65 év felettiekre is csak ott lenne a diák helyett egy személyigazolvány bemutatás is.
   Szerintem annyira nem olyan bonyolult ez……

   Ez egy annyira jó Intézkedése a klubnak egyébként, de alig hoznak ki belőle valamit, alig van ismertsége…… vajon a kispesti általános iskolákba mennyi tanuló tud erről? :)

 7. nem 2 hazai zártkapus büntetésünk van? Én ezt a külföldi látogatás verziót most hallom először.

 8. Boti alapjaban belsö vedö vagy jobb bekk es kenyszerböl jatszik baloldalon (hozzazeszem, hogy sokkal megbizhatobban, mint a jobb oldalon szokta)

 9. itt van a 2013-as hír, 2 hazai zártkapus mérkőzésről van szó
  http://honvedfc.hu/hirek/9730
  Az egyik cigányozásért a vojvodina meccsen, a másik meg egy 2008-as (!!! 9 évvel ezelőtti baszki) felfüggesztett büntetés aktiválása miatt (úgy emlékszem, ezt a Sturm ellen kaptuk).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.