Pisont királyt az imént jelentette be a klubhonlap az NB III-as csapat élére! (Plusz Hidi utolsó munkanapja)

Hoppáka!

Gálhidi Gyurit váltja :(

Amúgy az antréinterjújából kiderül, hogy a fakó feladata változatlan: a nagycsapathoz tartozó fiataloknak állandó játéklehetőség, miközben biztosítja az U19-ből a felfelé áramlást. Tehát egyszerre tart majd Pisi kapcsolatot Simon Mikivel és Erik van der Meerrel.

Ja, és az is kiderült, hogy múlt péntek (június 16.) volt Hidi utolsó munkanapja a Honvédnál. (via NSO)

“Pisont királyt az imént jelentette be a klubhonlap az NB III-as csapat élére! (Plusz Hidi utolsó munkanapja)” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Egyfelől egyetértek, és sok sikert kívánok Patriknak, abszolút megerdemli, hogy végre ne az NB1 kb legalacsonyabb fizetési sapkája alá legyen beszorulva.

  Másfelől nagyon szomorú, hogy egy hozzánk hasonlóan letojt Vasassal se sikerül bajnokkent se versenyezni. Nagyon szomorú és demotivalo helyzet ez így… pláne hogy nekünk nem marad más, mint az NB2-ből kukázás.

  A legnagyobb királyt természetesen üdvözlöm, de Galhidi Gyurit azert sajnalom!

  1. “A csapat felét neveltük”…
   Tedd a kezed a szívedre. Csakis azért játszanak általunk nevelt fiatalok a csapatban idén mert az MLSZ éves szinten több 100 millió Ft-ot fizet ezért!!!!
   Amíg ez nem volt, addig Hemingway tizesével hozatta az afrikai bevándorlók futballistákat..
   Szóval azt hogy magyar fiatalokat játszhatunk nem azért van mert a klub tulajdonosnak ez az elképzelése a klub jövőjével és felépítésével kapcsolatban hanem azért mert éppen ezért fizetnek.

   Ha jövőre azért fizetnének meccsenként 6 millió Ft-ot hogy 11 külföldi játékos legyen a pályán akkor biztos lehetsz benne hogy mi éppen annak felelnénk meg

   1. És Hemingway valamiért mégis a saját nevelésű fiatalokat akarja játszatni. Akkor, hogy is van ez? Azzal akarja tönkretenni a Honvédot, hogy tizesével hozza a feketéket, vagy azzal, hogy kineveli a játékosokat az akadémián. Segítsen valaki, össze vagyok zavarodva!

   2. Tobb 100 millio Ft-ot? Ajjaj, csak az a franya matek ne lenne… Mennyi is jar egy meccsert? 3 millio ugye. Hany meccs is van? 33 ugye. 3×33=?
    Azert a 8 altalanost sikerult kijarni?

 2. Azért az is nagy kérdés, hogy egy bajnok csapat csk-ja miért nem tud külföldre szerződni… Pláne, hogy ingyen igazolható! Komolyan mondom, hogy pocsék menedzselés folyik itthon! Nála sokkal gyengébbek megélnek kint, mégha alacsonyabb osztályban is, de jóval magasabb fizetéssel!

 3. Ki tudja megmomndani, mi van ilyenkor, ha többszöri nekifutásra sincs pályázó a közbeszerzési eljárásban?
  Vajon miért kussol a honlapunk a stadoionnal kapcsolatos információkról? Vajon Hemningway nem akarja, hogy felkorbácsolódjanak az indulatok? De hát hiába nyal nekik (“egy kormány se támogatta ennyire a sportot”), szórakoznak a klubbal….

 4. ne légy túrelmetlen jelenleg egyidőben 4 stadion épúl a mienk is meglesz

   1. Az összes haver cég le van terhelve, egyébként is nagy a munkaerőhiány az építőiparban! Ismerem a kivitelező cégeket, idénre már nem vállalnak munkát. Szerintem ennyi van mögötte. Amint felszabadul a MARKET majd elkezdik.

    1. De ahhoz, hogy jövőre hozzákezdhessen, most kell pályáznia. Az hogy most épp van munkája, miért akadálya, hogy pályázzon?

  1. Nem türelmetlen vagyok, hanem gyanakvó. Ugyanis már három évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni, aztán mindenki más elénk került, végül még a Vasas is…

   1. Teljesen jogos…….ez egy nagy hülyités ami itt megy. Az is érdekes hogy az akadémia dél-pesti néven fut…….már itt kéne szólnia a vészcsengőnek mindenkinél

 5. megmondta már 3 évvel hemi ha a délpesti sporttelep készúl csak akkor kezdik épiteni a stadiont azt kellene megtudni hogy ki tettek 3 évig keresztbe hogy ne készúljőn el

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.