Csak nem egy régi kedves ismerős bukott le véletlenül a Honvéd edzős videóján?

Ez bizony Danipaci, ha nem csal a szemünk!

Több pillanatban is feltűnik egy nem King, egy nem Dark Zolika, és egy nem (amúgy sejtelmünk sincs, hogy kicsoda) fekete felsőben lévő arc mellett egy eléggé ismerős figura: Danilo, ha jól látjuk.

Itt a videó, mindenki döntse el maga, hogy jól látjuk-e, és a Kispest valóban magát buktatta le a szombati edzőmeccs előtt:

Van egy edzőtermi fotó is amúgy:

update 13:15 //

Az NSO-nak az Öreg elmondta, hogy Danilo csak nálunk edz, ahogy Vadócz is, és egyiküket sem szándékozunk leigazolni.

update valamivel később //

Az NSO anyagából eltűnt az “egyiküket sem szándékozunk leigazolni” rész.

“Csak nem egy régi kedves ismerős bukott le véletlenül a Honvéd edzős videóján?” bejegyzéshez 253 hozzászólás

 1. Gróf ebben a magas UV sugárzásban csak búvárruhában védhetne.

 2. Valahol élőben is látni kell mindenkit, de nekem is hiányérzetem van.
  Gondolom paks ellen már nem ilyen tömegcsapatként játszunk.

 3. Pár szóban a mérkőzésről : NAgyon idényeleji formában toltuk, csak a második félidőben csillant fel 1-1 alkalommal hogy mit fogunk játszani a hollanddal. Voltak megfigyelők Izraelből, ott sasoltak és jegyzeteltek.
  A játékosok : Horváth Andris jól elnézte a szitut az első gól előtt.A második kapott gólnál Laczkó ragadt be lestaktika közben.Óvódás jelent volt…. A védelem stabil. Kamber végre visszament a középpályára és remek labdákat osztogatott, igazi motor volt.Már a francnak sem hiányzik Hidi. Nagy Geri szűrt mögötte. Elől Lanza villant 1-2 alkalommal illetve Marcinak volt 1-2 fejese, de mág nagyon formánkívül van. King viszont már szántott rendesen, nagyon pörgött agresszív volt ! Bravó. Az első félidőben az alap bajnokcsapat volt a pályán.Egyenlíteni 0-2-ről a 45. percben sikerült.Ekkor előbb egy szögletet rúgott kapásból Koszta a kapuba, majd fél percre rá egy kamu 11-est rúgott be magabiztosan Lanza.
  A második félidőben már teljes csapatcsere.Itt már megvillant párszor a gyorspasszosholland játék.
  A játékosokról : Bora György (3-as mezben) nagyon darabos, olyan Budovinszky klón.Durva és volt egy majdnem sérüléstérő szabálytalansága. A 29-es mezben Varga Márkó bíztatóan lendületesen kezdett, sokszor volt megjátszható a szélen, de aztán elbízta magát és több nagy hibát vétett amiből majdnem megkontráztak.Csábi Misu (16) jól rombolt, Göblyös (22) remek zsugákat szört mindenfelé a középpálya közepén.Kár hogy ilyen alacsony és 22 kg…Bíró Ákos (21) ki lett próbálva több helyen, lassú, körülményes…
  Kabangu (11) szintén volt balszélső, jobbszélső, és csatár. IRtó gyors de bántóan messze pattan tőle a labda.
  Danilo(27) a nagy visszatérő megvillantotta hogy mit tud. Szépen kibújt 3 védő közül és kapuraemelése csak centikkel ment fölé.Klasszis gól lett volna ha bemegy!Őrülnék ha szerződést kapna !
  Nálam a meccs embere Banó-Szabó (23) lett. Ez a gyerek még sokra fogja vinni. Vagányul, pimaszul fűzögette át az embereket.Az 1-1-eket rendre megcsinálja csellel, nem bírtak vele.Volt hogy 3 embert vert át
  egy csellel mire a 4- felrúgta.Azonnal szerződést neki !!!
  Info : A 3 éve elindított szurkolói kártyák most járnak le!!! Mindenki hosszabbítson mert csak azzal lehet venni idegenbe jegyet !!

  1. Remélem lesz 1 kabangu danilo csere a keretben…. Szegeny k. Zoli úgy tűnik csak futni tud

  2. Igen…a Vidi elleni bajnoki döntőről én is a lejárt szurkolói kártya miatt maradtam le :(

  3. 23-as gyereket mi is néztük, nekem is feltünt. Van benne spiritusz.
   Csábi Misi nekem nagy kedvencem szerintem most is jó volt.
   Kabangut nem tartom sokra de kedvelem a srácot. Most vegyes a benyomásom, volt néhány ügyes megmozdulása.
   Horváthh a kapuban nagyon bizonytalan volt.
   Danilo nagy erősítés lenne….megnéztem volna Eppelel, Lanzával mit tudnak játszani.
   Baráth továbbra is jobb szélen mint középen….hihetetlen mennyi edző rászalad erre a hibára.
   King egy robot…..nem is értem hogyan tud így pörögni.
   De Deák becserélését a vége eelött 2 perccel továbbra sem értem……..és úgy hozta be hogy a csoki másodedző percekig magyarázta egy füzetböl a taktikát…… 2 PERCRE KÖNYÖRGÖM!!!

   1. Áhhá,szóval akiről eddig legtöbbünknek fogalma se volt,hogy kicsoda,ő a másodedző.

 4. És ami még nagyon tetszett hogy Pisont mozgatta a srácokat szünetben és meccs alatt is a kapu mögött. Jó volt látni.

 5. Itt most tényleg teljesen lényegtelen ez. Az új edzőnek le kell zongoráznia élesben is pár dolgot.

 6. Ha azt nézzük, hogy az első félidőben a potenciális kezdő játszott (minusz Bobál), akkor gáz a döntetlen. A másodikban jóindulattal is meglehetősen vegyes csapat volt a pályán, akkor nincs vele gond. A 23-as fiatal, ahogy írták korábban, nagyon jól tolta, nálam a meccs embere. Szerintem Danilot leigazoljuk. Már nem olyan gyors, de sokkal ügyesebb annál, mint amire emlékeztem. :)
  Kabangunak nem vagyok nagy rajongója, viszont szerintem nem volt gáz. Más kérdés, hogy Eppel (akinek nem tett jót a válogatott “kaland”), Bobál, (Danilo) mellett nem igazán játszana.
  Elsőre nem volt ez rossz, bár nyilván illet volna nyerni.

  1. Nem értem,hogy miért írják többen is,hogy remélik,hogy Banó-Szabó Bencét leigazolják?Neki már régóta profi szerződése van a Kispesttel,csak eddig az U csapatokban játszott,illetve az előző bajnokság vége felé az NB-as csapatban.Tehát leigazolni nem kell már,mivel márt régóta a mi játékosunk,viszont remélhetőleg minél több szerepet fog kapni a következő idényben az első csapatban is.

  2. Kabungunak kettőt nem volt kedve lépni! Sehol egy, – akár 1 meteres – sprint sem. Elpattant tőle a labda folyamatosan.

   1. Egyébként KabAngunak hívják, ha nem megy hívd csak Dark-nak. :)

    Nem veszünk össze rajta, mehet. ;)

   2. Ha a többiek tudják merre fog pattanni, még előnyös is lehet.😄

   1. Így értettem. Kissé lassabbnak, viszont ügyesebbek tűnt. Egyértelműen jó lenne, ha maradna.

  3. Azért ne feledjük, hogy MK-Bajnoki-BL-be kell helytállni. Szóval vélhetően sűrű lesz a program, kelleni fognak az emberek.

   1. Félek, hogy egyet sem… de ne legyen igazam. Amúgy ha kizakózunk, legalább nem maradunk le a bajnokság elején.

    1. Szerintem nem arra ment rá a szezonjuk, inkább az igazolásokkal és a motivációval lehetett a gond. Mi ekkorát amúgy sem éghetünk, mint ők a Tirana ellen.
     Amikor a vidi EL csoportkörös volt, bukdácsolt a bajnokságban, miközben verte a sportingot, meg mittudoménkit.
     De persze, lendületet is adhat egy jó szereplés. Csak a döntőig ne meneteljünk, mert nem marad erő a balmaz ellen :-)

    2. Azert ez nem ugyanaz a kategoria… A Fradinak kotelezo lett volna a tovabbjutas, jegyzetlen ellenfellel szemben, eselyeskent, mig tolunk oriasi bravur lenne, egyaltalan nem elvarhato. Ha mi kiesunk, az a papirforma. Sajnos, de ez van. Megegni viszont nem fogunk, ebben biztos vagyok.

 7. Oké értem én,hogy csak a győzelem számít,meg minden,de ez még csak felkészülés.Semmilyen következtetést nem lehet levonni ebből.Játékosok ilyenkor még fizikailag nagyon megvannak terhelve,új edző stb…Nyugi.Ilyenkor jöjjenek ki a hibák és a tètmeccsekre legyenek azok javítva.Wz számít,ez nem.

  1. Na látod én egy hete ezt kérdem magamtól a többi kupás csapat már egy teljes hete tolja intezíven a vidi már 4 vagy 5 meccset játszott ( mind meg nyerte és nem gyenge csapatok ellen) mi meg csak lavirozunk. Nem lesz ennek oriási pofon a vége ? És ugye uj edző ismerkedünk lamur meg minden de a vidinek is uj edzöje van és mégis. Többet kell gyurni a euroligára ?

   1. A Vasas, Videoton és a Fradi jövő héten már játszik az EL-ben.

  2. mind tudjuk, hogy a vidi brutál erős keret és úgy tűnik gyorsan jött az összhang az új edzővel.
   a vasasnál évek óta állandóság…felbecsülhetetlen érték.
   ha belegondolok h Rossi marad és kap 1 Danilót meg esetleg 1-1 zsugást a középpályára és hátra……………
   még 1 a mai meccshez: én remélem hogy a 442 mellett azért 1 vésztartaléknak megmarad a 352, ha már ezt tudja a csapat…és nem is rosszul!

 8. Danilo leigazolása nem lenne rossz illetve egyedi húzás :) Pont beleillene Hemi igazoláspolitikájába (ingyen van), már ismerjük, egyszer már bevált. Ráadásul miért játszana edzőmeccsen, ha lehetne helyette más, ha nem akarnánk leigazolni :) én reménykedem :)

  1. Tuti jön, Meet is megerősítette, hogy le akarjuk igazolni.

 9. Most az Israeli megfigyelők kaptak egy misungot. Ebből készüljenek fel.

 10. A fiataloknak most nagyon kell tolniuk be lehet kerülni egy bl meccses csapatba hatalmasat nöhet az értékük kiváncsi leszek rá ki lesz résen közölük. Danilo ha jön is szerintem 1vagy 2 hónap mire oda kerül ahol abba hagyta gondolom ezért látszott lassabnak . Kiváncsi lennék rá hogy állna fel egy lanza elötti eppel danilo csatár sor. Mert ugye lanza labdái aranyat érnek ? Az uj edzö is valami olyat gondolhatott hogy kamber elörébb lép és a védelem kell erősiteni mert lovric nagyon lassu lesz nemzetközi szinten. Igaz lehet ö is a bobál baráth védelemre szavazna.

 11. Ne kiabáljuk el,hogy egyszerre lesznek itt,nagyon kinéz hogy valaki helyettesítésére jön Danilo.Ha nem így lesz,az full extra lenne. Viszont Lanzafame közelébe nem jön szerintem Danilo.Lanza külön kategória.

  1. a Lanza, Eppel,Dani 3assal minden téren megmaradnának az esélyeink! LAnza meg Dani egyedül képes 2-3 embert lekötni vagy átverni, ha úgy alakul

    1. És veszekedhetnének, hogy ki lője a bűntetőt… Emlékeim szerint Danilo is bűntiből lőtte a góljainak a felét.

    2. Így is meleg lenne…..ha a hollandus megtalálja a hangot velük illetve a taktikát. Ha megnézzük a bajnokság csapatainak kereteit Daniloval már sanszos hogy mi lennénk a legerősebb.
     Jelenleg az edző a zsákbamacska a játékunkban…..

  2. Béla, én már álmodtam róla, milyen szép lesz, amikor kapunk egy tizit, majd Eppel, Lanza és Danilo összeverik egymást, hogy ki rúgja.

  3. Danilo Torghellével is kurvajó volt.Egy Danilo,Lanza,Eppel hármas extra gyilkos lenne az nb1-ben.Húúú de kemény lenne! Álom.

 12. Kösz a beszámolót mindenkinek, aki ráért és kint volt ;)
  Messzemenőket még ne vonjunk le, főleg, hogy játszott egy Laczkó, aki elméletileg nem a mi játékosunk lesz a továbbiakban, játszott egy Danilo, aki elméletileg szintén nem nálunk folytatja, csak edzegetni ugrott be, stb-stb.
  Nyilván Laczkót, mielőtt végleg ajtót mutatnak neki, szerette volna látni a holland is, hogy mégis mi fán terem, illetve ha már itt van Danilo, egyfelől nem biztos, hogy teljesen véletlenül sodródott erre, másfelől pedig ezek szerint van reális esély arra, hogy itt tartsák. Csak meg kell, hogy győzze az új stábot is.
  Danilo egyébként ide szerződhet olyan konstrukcióban is, hogy az augusztus végi átigazolási szezonig szól a szerződése, ami, ha nem jön számára jobb ajánlat, pl. augusztus 31-gyel automatikusan meghosszabbodik pl. júni 30-ig.
  Ha netán jól szerepel a csapat a BL-ben, és ő is figyelemre méltóan adja elő magát, érkezhet jó ajánlata, és mehet tovább, följebb. A Honvéd is jól jár, mert mondjuk vele sikerül tovább jutni (akár többször is…). Win-win helyzet.
  Ha pedig annyira jól sül el a nemzetközi kupaszereplés (pl. miatta is), illetve a bajnokságban is hasítunk, akkor már nem is biztos, hogy annyira akaródzik neki menni.

  Lement egy meccs, helyenként teljesen valószínűtlen emberekkel és összeállításban. A következőn okosabbak leszünk… (Vierchowood idején kint lebzseltem gyak. mindegyik edzőmeccsünkön, semmi jót nem sejtetett, és nem is lett jó a vége. Ha most sem látunk épkézláb csapatot mondjuk az 5 meccsből a 3.-on, szerintem akkor kezdhetünk el aggódni.)

 13. pont erről írtam lentebb, meg X alkalommal korábban : Rossi legnagyobb találmánya King és Holender pozíció váltása!!
  King bukta a klasszikus jobb bekkben, de nyerőember lett jobb futóban!
  Holender visszavonása egyel ugyanekkora nyerő húzás volt!
  és középen csak Bobál Dávid képes tartósan jó szintet hozni… ha 2 középső védővel akarjuk tolni, akkor kellene pl. 1 Tandia.

  1. persze a legegyszerűbb megoldás, ha maradna a 352 és ott folytatnánk, ahol abbahagytuk…

 14. Figyu szerintem mindenki marad a feneken a picsaba. Lanzanak meg 2 eve van a szerzodesebol,Danikat leakarja igazolni Meer szal marad,Marci is maradnifog. Hemi nem hulye megoldja a dolgait. Nem szabad elfelejteni h nyertunk 10 ev allat 2 kupat egy bronzot es egy arany ermet illetve meg 1 kupa ezustot 2 evente nyerunk valamit. Azerz nem rossz teljesitmeny.

 15. Sokan írtátok, hogy 4-4-2 hadrend volt, de nekem ez 4-1-3-2-nek tűnt. Egy rombusszal a középpályán.
  A tavalyihoz képest Kamber feljebb ment, a védősor elé, osztott szép labdákat, de védekezésnél soxor szinte vonalban volt az 5 védő, köztük Kamber is.
  Horváth Andis megmutatta miért Gróf a kapusunk.
  King sokat ment fel, Lovric+Boti a szokásos.
  Laczkó viszonylag sok labdát kapott, de h miért kell neki azonnal a 16-osra ívelnie…?
  Nagygeri ott játszott ahol tavaly Zsótér, Koszta (bebaszta) a 2 csatár mögött többnyire. Tömösvári ott ahol Gazdag szokott lenni, de nem volt meg az összhang az Uralkodóval.
  Eppelt és Lanzát már nem igazán láttam, messze voltak.

  1. Laczkó szerintem nagyon szar volt.
   Bizonytalan,lassú,átjátszható…..

  2. Ebből simán el tudnék képzelni egy olyat, hogy: Gróf – King, Boti, Bobál Holender – Kamber – Tömösvári, Lanza, Nagy Geri – Eppel, Danilo (vagy Bíró Ákos)

   1. Gazdag kellene Tömő helyett de kb ez az összeállítás a legjobb.

   2. Az mlsz pénzes fiatalokról megfeledkeztél :(
    Gróf – King, Boti/Lovric, Bobál, 29-es balbekk – Kamber – Tömösvári, Koszta/Gazdag/Nagygeri, Holender/Koszta – Lanza, Eppel

 16. Kambert vinné a Kamilla. Meccs után a korlátnàl olyan hangosan telefonált egy csóka, látszott, hogy szeretné mindenkivel tudatni, mekkora ember is ő. “Majd szólok a Szijjártónak, beszéljen Hemingwayjel, ezek úgyis az első körben kiesnek a BL-ből, aztán már vihetnénk is”
  Hungary, 2017

  1. Szerencséje volt a fasszopónak,hogy nem volt ott olyan valaki,aki szájba tegye.Ilyen köcsögöt!Fikázgat egy ekkora klubot,ráadásul annak a stadionjában… Széééppp… Mégcsak rá sem szólt senki?

    1. Na látod ez a baj.Nem vagy tahó? Mert a csávó mintha olyan kurvakorrekt lett volna nem?😁 Hát én meg lettem volna “olyan tahó”.Csak azt kapta volna amit érdemel.Az nem tahóság,nem tahóság kérdése sztem.Legközelebb gondolkodott volna,hogy mi is az a tisztelet.

     1. Valahol arról írsz, hogy mi/ki passzol a klub imázsához. Hát, szerintem se a klub, se az én imázsomhoz nem passzol, hogy egy másik klub vezetőjét (nálad: fas(z)szopót, illetve köcsögöt) “szájba tegye” bárki is a Bozsik-stadionban.

      1. Oké.Egyesek imázsához meg hozzátartozik,hogy ne tűrjék a tiszteletlenséget(pláne a saját”portán) egy kitudjamilyen idegentől. Jó kedv esetén is minimum egy szóbeli feddés jár ezért az attrackiòért. Détári ügy teljesen másról szól.

  2. mi a fax köze van a BLnek 1-1 játékos szerződéséhez, maradásához ??
   Lanza sem kapott előre biztosítékot, hogy BLben fog indulni a csapat, nemhogy Kamber… kamilla tempó, remélem zúgnak ki a retekbe.

 17. Valóban nem, de az éremnek 2 oldala van és egy kis tükörbe nézés sem ártana.

  1. szerintem senkit sem kezelnek a helyén a régi bajnokok közül.
   vannak pozitív elmozdulások, de jobban kéne figyelni rájuk,

   1. Detari mar jatekos koraban alkoholista volt. Pisont klub kozeli maradt,Csabi szint ugy. Aki szaknailag hasznalhato itt tartjak vagy kapcsolatott apolnak vele .

    1. Broki volt még itt anno a régiek kozül és kb.ennyi.
     Ha nem hoz profitot a munkája akkor érzelmileg nem fog ide hozni senkit.
     Valahogy én ezt ugy kepzelnem el, hogy lenne mondjuk egy tanacsado testülete vagy nevezzük ahogy akarjuk. Mindenbe ugy is Hemingway dönt, de mondjuk legalább meghallgatna, kikérné a véleményüket.
     Ettől több nem lehetséges szerintem, de valahol ez is utopia azt gondolom.

    2. 1 dolog, hogy nekünk (legalábbis a többségnek) 1 mély érzelmi kötődés a Honvéd.
     de azt a szívatást, amit az akkori otsh/mlsz/Honvéd művelt Dömével, az döbbenetes!!
     az eladásakor 2-3 bőrt húztak le róla és köze nem volt hozzá, hogy a Juvéba megy, Barcelonába vagy Frankfurtba, aztán a göröghöz leépülni…:/
     tönkrevágták azt a szintű karrierjét, ami simán benne volt!!
     és melyik vakbarom nem látta, hogy neki a spanyol/olasz foci lett volna a tuti közeg?
     csak valakik gyorsan akartak sok pénzt keresni rajta, mint a rabszolgakereskedelem…
     én azt mondom,h nem csoda, hogy piás lett :/

     1. 90-ben volt 27 -éves akkor már semmi köze nem volt a honvédhoz az mlszhez,otshhoz,a legjobb korban volt.Kérdem én miért a genovához ,bolognához,anconához ment és nem a juvéhoz ,interhez,milánhoz, rómához,.Azért mert már alkoholfüggö volt mint a töröcsik.Azt hogy nem engedték meg pénzt huztak le róla max a frankfurt és a görögögnél volt onnan már a saját sikertelenségének a magyarázkodása

    3. Te is tudod, hogy azért többen vannak…nyilván mindenki nem lehet Kispesten, de, hogy 1 volt honvédos sem volt 10 évig az akadémián az gáz.
     miközben Dajka, Vincze, Andrusch..stb másnak megfelel ?
     1 Pintér Sanyi tényleg csak Pomázon lehet edző ?
     Garaba csak 1 kezdőrúgáshoz kellene ? :)
     stb. stb..
     annyi van ezekben az öregekben, amit át kellene adjanak, de itt megint heminél kötnénk ki.

     1. Oké persze de azt azért lássuk be hogy mindenkit nem lehet itt tartani. Az akadémián jó lenne pár nagy öreg 1-2 max. De oda se kell több.Illetve őket sem az szakma miatt tartanám Kispesten hanem a mentalitásuk miatt.

 18. “A Honvéd nem hívta meg a bajnokavató mérkőzésére, Frankfurtból viszont megkeresték Détári Lajost, hogy szeretettel várják a kupadöntőn mint az Eintracht egykori játékosát.”

  Hát ez azért tényleg több mint gáz ( most függetlenül attól hogy alkoholista e vagy sem )

  1. Sokan voltak ott a régiek közül, nem tudom Plókai, Kálmi, Garaba, Eszterházi stb. közül mindenki kapott-e meghívót.
   Amúgy meg a fagyi öregfiúk után jobb lenne szerénynek lenni!

   1. Pontosan. Aki honvedoskent barmikor is elmegy a Fradiba, nem erdemli meg hogy barmilyen szinten is foglalkozzunk vele.
    Vajon a Frankfurt hivta volna, ha kesobb eligazol az Offenbachba, es minden forumon azt hangoztatja hogy mindig is itt szeretett volna jatszani? Ugye hogy nem.

  2. Ezek szerint elfelejtetted mit nyilatkozott a fradi edzőjeként csapatunkról, odaköpött ahol nevelkedett, mondjuk lehet pia hatása alatt volt, de akkor is…Amúgy meghívó nélkül is kitudott volna jönni ha nagyon akar, én is kinn voltam…

    1. Ha a klub körül lenne,akkor esélyes hogy azonosítanák vele a klubot.Nézd meg mi volt,mikor a fradi edzője volt.Rajta és a fradin röhögött mindenki.Lehet,hogy valakinek legenda(nekem nem,a fradi szopkodása miatt),de egy alkesz,aki nem fér bele ennek a klubnak az imázsába.Ennyi.

     1. Gratulálhatsz nyugodtan.A pia csak egy dolog.A kispesti múltját is megtagadta,mikor hazajött az ftc-be,elég “szépeket” nyilatkozgatott.Akkor nálam végérvényesen elvágta magát.Onnantól nekem ő nem kispesti.Fradi öregfiúk is elég bejövős neki… Szóval nekem felejtős.Tisztelek egy Pisontot,Hamart,Szurgentet,Csábit,de Détári számomra felejtős és ez nem vita tárgya.Az hogy te hogyan állsz hozzâ,az már a te dolgod.

      1. De nem is az a kérdés hogy szerinted(!),mi a fontos,hanem hogy valójában mi a fontos a klubnak… Azzal meg a vezetés nagyjából tisztában van és ők döntenek a témában.

       1. Dehogy hozott mindig jó döntést.Egyáltalán nem.Viszont látni kell a fejlődést,az akaratot a ténykedésükben,ami egyébként nem lehet egyszerű a mai viszonyok mellett.

     2. Egy, a kispesti múltját megtagadó, a népszerűség reményében a Fradinak nyaló, nagyképű senkiháziháziért ennyit kampányolni… ?
      Én meg ehhez gratulálok

    2. Szerintem emberként már korábban is ilyen volt. Focistaként imádtam.

  1. Ez egy ilyen tingli tangi felallas volt. Szerintem konolyan szamolnak azzal h az elso korben tovabb jutunk. Es ha a bajnoksagban tartja is a 2 fiatalt. Egy Europa liga csoportkorben, BL csopprtkorben tudja jatszatni az altala elkepzelt kezdot fiatalok nelkul.

    1. Ez egy ilyen dolog. Ez a pali ebben hisz, legalább nem fogunk 90 percen át tili-tolizni tanácstalanul a gyirmót szintű csapatok ellen. Persze belefuthatunk egy-egy nagy zakóba így nagyobb eséllyel. Meglátjuk, de jó érzéseim vannak.

   1. Ez a nincs hozzá játékosunk kicsit erős …. mert jelenleg szerintem ez a legerősebb keret mo-n. Az hogy így játszottunk tavaly ez ok volt és bajnokok lettünk vele, de a Rossi érában sok pontunk ment el azon hogy 1gólos vezetésnél már integetett a talján hogy mindenki húzzon vissza védekezni….aztán ezért lett a vége x vagy zakó.
    Nem feltétlen rossz amit a holland akar….a kérdés inkább az a játékosok eldogadják e vezetőnek őt és mennek e vele előre. Na meg persze hogy tudják e játszani amit kér. Magyar szinten szerintem működhet.

  2. Egy nagyon szimpatikus fickó, nem tűnik olyan lelketlen, életképtelen valaminek, mint amilyen Vierchowod volt. Horváth Andrist sajnálom, mert Kemenes mögött nem volt esélye a kapuba kerülni, viszont amikor igen, akkor megmutatta, hogy miért nem került be a kezdőbe, sajnos azt látom, hogy bizonytalan, nem látok benne olyan tüzet, mint Grófban, nyilván mindenki máshogy látja, de szerintem nem egy biztos kapus még másodikként sem :/

 19. “A szünet után fiatalok kaptak lehetőséget a bizonyításra a visszatérő Danilo mellett, az eredmény azonban már nem változott.” Honvéd fb Danika marad

  1. Én írtam azt a posztot mint fotós, de fogalmam sincs, hogy marad-e véglegesen, csak annyit állítottam, hogy visszatért (vö. jelenleg a csapat edzéseit látogatja, pályára lép edzőmeccsen).

 20. Én úgy gondolom, hogy Klub-játékos kapcsolatnak mindig kölcsönösnek kell lenni. Vagyis lehet valakit tisztelni, szeretni, klubikonként kezelni, de ez csak akkor korrekt dolog, ha a játékos is büszke a Klubba eltöltött idejére, tisztelettel beszél az ott eltöltött időkről. Ha ez bármelyik fél részéről nem történik meg, akkor kár erőltetni azt a dolgot.

  1. olvassák a blogot… :) de itt azért tartalmasabb elemzések vannak, mint az nb1hu-s :)

 21. Az MTK a másodosztályban 250 nézővel talált magának befektetőt. Mi meg bajnokként, BL selejtezővel, tele magyar fiatalokkal, kitűnő szurkolótáborral – és ezt nem rovom fel Heminek – nem tudunk. Magyar foci 2017…

  1. Bingó….mindenki aki azt mondja, hogy ez egy normális állapot, az nem normális.

  2. Magasabb szinten gondoskodnak róla, hogy ne is legyen. Máshová irányítják őket pl. most oda.

  1. vannak jók a reggeli műsorban… pl a Both interjú + a Pisont féle is érdekes!

   1. Igen, ha jól emléxem Both pl. Kosztát (is) felhozta sikersztoriként

 22. Ha valakit érdekel a szerdai meccsünk telkiben az nyugodtan menjen ki rá mert igaz hogy nem engednek be de a pálya melletti kerítés túloldalán van egy domboldal ahonnan Puskás tribüni rálátás van a pályára…

   1. Hátsó pályákat is látni a kerités mellöl.
    De mindig a domboldalnál van.

 23. Lech ugyan azt játszotta a Happel ellen mint mi játszottunk eddig. Sima 3-as. Kérdés mi most mit is játszunk?

 24. Ma a Budapest Honvéd FC 2 éves szerződést kötött Cirino De Oliveira Danilo-val, közismert nevén egyszerűen Danilo, aki már egyszer klubunk játékosa volt, és most visszatér hozzánk. Játékosunk több támadó poszton is bevethető. Így Eppel Marcival, Bobál Gerivel, Lanzafaméval, Kosztával, Tömösvárival és másokkal az NB I egyik legjobb támadó szekcióját alkotják. Ez akkor is így lesz, ha esetleg valamelyik támadónkat értékesítjük az átigazolási periódus során. Örülünk, hogy Danilo ismét minket választott, és nagy várakozással várjuk játékát.

    1. O lenne a leg logikusabb tavozo. Lanzanak van meg 2 eve. Kapott egy uj jatszotarsat. Aki kozel annyira teknikas mint o. Marci marad masfel ev meg van a szerzodesebol es meg tanulta h 1 jo szezonnal nem igazolunk kulfoldre. Illetve ezzel a csatar trioval meglehet a cimvedes es akar a Bl csoport kor is

 25. Akkor vagy Döme vagy Hemingway mellébeszél.Mert olyan nincs,hogy az egyik azt mondja,hogy éves bérlete van a másiknak,aki viszont azt mondja.hogy ritkán jár ki meccsre és erre sem hívták meg.Egyébként kíváncsi lennék,hogy ki az a több kiváló volt Honvéd labdarúgó,akik a nagyjaink részére fenntartott külön páholyba kaptak éves bérletet a klubtól Hemingway szerint!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.