“Napikispest 2017.06.30.” bejegyzéshez 160 hozzászólás

 1. A Bobáléknál lehetne alkalmazni azt a taktikát (mennyei megyeiben bejött :-)) , hogy Dávid kezd, aztán ha úgy alakul akkor Gergely átveszi a mezét szünetben és megy előre :-)

 2. Ha valakinek van kedve és ideje,összeszámolhatná,hogy az eddigi 3 meccsen hány játékos lépett pályára nálunk!Gyanítom,hogy közelítünk a 35-höz.

   1. Köszi,gondoltam,hogy olyan 30 közeli az eredmény és valószínű,hogy ez nőni fog az utolsó előkészületi meccsen is.

     1. Nem tudom. Gondolom sokat irtam azt irtak spamnak erzekelte a rendszer, ra lehetett nyomi hogy nem az , most azt irja
      Dolgoznak azon ,hogy kijavitsak

       1. Koszonom, igazabol vegre kijutottam egy meccsre , es ha nem a megszokott kanyarba tombol az ember hanem , tribunrol megfigyel eszre vesz dolgokat

      1. Vagy Hemi 😂😂 tul sok informacioval szolgaltam az Izraelieknek 😂

   1. Alább már el lehetett olvasni,Csak rá kell arra kattintani,hogy megjelenjen

  1. Az MTK-ban jól tolta, van benne fantázia! Pár hete írtam, szívesen látnám Kispesten, az Öreg tényleg olvassa az oldalt :-) !

   1. Sokan olvasnak minket :)
    Nso es tarsai is lehet a klubtol is van valaki egyebkent

   2. Anno én is ezt írtam Osváthról meg Tamás Krisztiánról ,de azt úgy látszik csak Fehérváron meg felcsúton olvasták.

  2. Cserének jó lesz.Kezdőben nem tudnék olyat,akinek a helyére beraknám.

   1. Sok meccs lesz az évben, lesznek sérülések, eltiltások, kell a (minőségi) bő keret!

    1. Ha úgy nézzük,akkor Vaszke is a középpályáról ment.Viszont nagyon érdekelne,hogy fizettünk-e Pölöskeiért?Mert én nem tudok róla,.hogy lejárt a szerződése,de lehet,hogy én tévedek.

     1. Az a csapat is olyan a magyar játékosoknak,mint a Fradi.Játékostemető.

    2. Lehet, hogy távoztak, de sanszos, hogy egy vagy két u20-as a középpályára kerül. Plusz Kamber is előrébb lép, nem veszélve arról, hogy 4-4-2-ben 3 helyett 2 játszhat belül. Sztem perpill fölös belső kpályást venni. Hacsak nem lép pl. Gazdag

    3. Én speciel örülök! Habár a kisBognár jobban illeszkedett volna szerintem a csapatba. Remélem jó nagy adag bizonyitási vágy lesz benne, mégiscsak a bajnokcsapat igazolta le;)

     1. Bognárnak vannak fineszes megoldásai,technikás,de agyilag zokni a tag és ezért a taktikai utasításokat sehol nem hajtja végre megfelelően,sehol sem fog maradandót alkotni.Pölöskei ennek pont az ellentetje és védekezésben,támadásépítésben egyaránt tud egy jó szintet hozni.Szerintem ő nagyon jó igazolás.

  3. Na ennek nagyon örülök.Pölöskei játéka mindig is tetszett.Remélem a szokásos magabiztos játékát hozza és akkor nagy kedvenc lesz,nem csak nekem,hanem nagyon sokmindenkinek.

 3. Úgy néz ki,hogy Pölöskei a Vidiből,Hacsak nincs még valaki a tarsolyban.

 4. 3 Pölöskeiből 1 csak bejön :D Amúgy kb már 1 éve mondom apámnak h jó lenne :D

 5. Papíron jól igazoltunk, csak az a fránya edzőkérdés! Lehet, hogy nem újsághirdetésben kellett volna edzőt kereni, egyszer volt Budán kutyavásár (Rossi)! Én Csertőit hoztam volna.

  1. Úgy látszik nemcsak Csertőiben,meg az edzőtémában értünk egyet,hanem Pölöskeiben is(lentebb).Hehe.

  2. ha 1 Bobál Dávid+ Nagy Geri a padon kezd, akko q..va erős keretünk van!

  3. Ez is egy vélemény, nem kell minden véleménynek egyeznie! Majd az idő eldönti, ki látta jól.

  4. Nálam is Aurél volt a favorit! Azért Ő ismerte volna majd mindegyik játékost!

 6. Abszolút megértem, hogy aggódsz.
  Viszont “csak” azért, mert bl meccs jön, nem lehet Rossi helyett egy másik Rossit idehozni. Anno ő is lutrinak tűnt. Adjuk meg az esélyt. Meer másban hisz, másképp látja a csapatot. Nincsenek olyan előítéletei pl Vernes kapcsán, mint sokunknak. Lehet a csapat 4-4-2 felállásban is jó, csak lehet, az idő kevés lesz. És talán még védő is jöhet addig. Lehet az edző nagy égés is, de akár jól is elsülhet. Én egy újabb dobogóért simán odaadnám a bl továbbjutást, a főtábla úgyis eléggé nonszensznek tűnik. De ez is csak egy vélemény :-)

 7. Jogos szerintem.Én sem vagyok elégedett,mert ki lett küzdve egy bajnoki cím,egyben vagyunk,jó a játékoskeret(az egyik legjobb,a támadószekciónk magasan a legerősebb),jönne a nép is szép lassan vissza a stadionba…,erre edzőt váltunk és nagyon nem látom az új edző elképzeléseit a pályán,hogy mit is szeretne(amit meg látok,hogy Laczkóval komolyan számol-annak meg nem annyira örülök).Ez nem jó előjel,de próbálom magam semlegesíteni ezzel kapcsolatban és megadni a bizalmat az agyamban Meernek is Laczkónak is stb… Dehát….

 8. A sok új igazolás a csapategységet bomlasztja, ami az erősségünk volt.

  1. Most nem azért, de ment Hidi-Vaszke, jött Deák-Danilo-Pölöskey. Milyen sok új igazolásról beszélsz?
   Ha nem igazolunk senkit, akkor Hemingway nem készül rá a BL-re, ha igazolunk játékosokat (szerintem nem is rosszakat), akkor bomlasztjuk az egységet. :(
   Akkor ez most hogy van?

   1. Nem ismerd az újnak hozzáállását, a réggebbiek fejlődése pedig megtörhet. Igazából csak Zsótért kell pótolni.

 9. örülök Pölöskeinek, de minden képlékeny, hogy mi fog ebből kisülni…
  mindenesetre a Hidi féle bombák pótlása megvan és végre nem nb2ből igazoltunk!
  kérdés, hogy mi lesz a “végleges” csapat és milyen hatással tud lenni az új edző a srácokra, régiekre, újakra egyaránt.

  1. Pölöskei szerintem az MTK-ban jól tolta, aztán a Videotonban már kevésbé, az előző szezonban talán nem is játszott egy meccsen sem…
   Tényleg úgy tűnik, mintha Hidi pótlására hozták volna, lőni tud, kérdés, hogy sikerül-e formába hozni.

 10. Annyira szörnyű az összeállítás és a taktika hogy azon imádkozom a holland csak a sivatagi megfigyelők megtévesztése miatt játszatja így öket.
  Laczkó elképesztő gyenge volt ma is…..rosszul helyezkedik, ütemtelen, bizonytalan….. miért nem zavartuk el könyörgöm…..
  De nyugi ,nyugi biztos csak megtévesztésből vagyunk ilyen kutyák…..

  1. Nekem úgy tűnik, mintha a holland nem sok tavalyi meccset látott volna. Mondom ezt úgy, hogy eddig nem sikerült egy edzőmeccsre sem kimenni, de a beszámolók alapján soknak tűnik ez a kísérletezgetés egy bajnok csapatnál.
   Óriási hibának tartanám, ha Gazdag, Koszta, Bobál vagy Nagy Geri háttérbe szorulna. Azt láthattuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben a keretben, úgyhogy nem sok kifogása lehet az edzőnek.

 11. Letisztulva egyet aludva a tegnapi felkészülési meccsen látottak alapján mindenkinek voltak jó és rossz megoldásai,Tömösvári nem Nb1-es szint.

 12. nem tudom mi ertelme volt poloskeit leigazolni hiszen sok jo fiatal koyeppalyasunk van es ugy nezki hogy nagy geri koszta gazdag is kispados lesz ennel az edzonel
  erre idehozzak poloskeit szerintem felesleges penzkidobas

 13. Szegény Rossiék bemelegítésképpen kaptak egy ötöst a Red Bull Salzburgtól. Remélem, náluk is összáll majd a kép, mint ahogy nálunk is. A dac blogon most biztos szídják, hogy miért kellett egy jó szezon után elküldeni László Csabát :-)

 14. Ja, miközben nálunk egy alapemberért ajánlanak 100 millió forintot, az már “visszautasíthatatlan ajánlat”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.